Последователи

неделя, 28 януари 2018 г.

САТАНИЗИРАНЕ - РЕПТИЛОИЗИРАНЕ





По какво ще разпознаете рептилните религии? - те винаги твърдят, че "Богът няма човешко лице и човешка форма, дори понякога-няма никаква форма-безформен".

ПРОБЛЕМИТЕ НА ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО СА РЕЗУЛТАТ НА ДЪЛБОКИ ПРИЧИНИ, КОИТО АКО НЕ СЕ ДИАГНОСТИЦИРАТ, И НЕ СЕ ИЗМЕНЯТ УСЛОВИЯТА – СИТУАЦИЯТА НА ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ НА КРИЗАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА
Само смелите и безстрашни люде могат да си позволят да свалят воала на маскираната лъжа в обществото и да разкрият на своите събратя онова, което седи под воала.



"Християнизация"(библ. "Кристос") на крестияните(ведическия "Керсник"). Аврамитите изместват със сила Керсник от съзнанието на староверците-славяни за да го заменят с библейския "Христос", син на Еллох(ЕлЯху). Позната ли ви е тази "аврамитска картинка" от историята на исляма на дума Аллах(АлАху)? .. Това не е "Време Разделно" по Антон Дончев, а "Време-Разделно" за Баал(...идва Ях!!)


ИСТИНАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДНЕШНОТО ЧОВЕЧЕСТВО – „ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ”– ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДО ДНЕС СЕ УПРАВЛЯВА С ХИТРОСТ, И ЛЪЖА, ЧРЕЗ МЕТОДА – АКО МИНЕ, И ТАКА, ДОКАТО ТО САМОТО РАЗБЕРЕ КАК ГО МАНИПУЛИРАТ САМОЗВАНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ НАСТАВНИЦИ, НАСТАНИЛИ СЕ ТУКА ОТ ВРЕМЕТО НА АСИРО-ВАВИЛОН
СЪЗДАТЕЛЯТ НИКОГА НЕ Е ДАВАЛ СЪГЛАСИЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ТЕЗИ МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ, С КОИТО СЕ МАНИПУЛИРА СЪВРЕМЕННОТО ЧОВЕЧЕСТВО
ТЕЗАТА, ЧЕ ТОЙ БИЛ ДОПУСНАЛ ТОВА, СЪЩО Е НЕСЪСТОЯТЕЛНА ЗАЩОТО СЪЗДАТЕЛЯТ СЛЕД КАТО Е ПРЕДЛОЖИЛ НА ХОРАТА ЗАКОНА, ТОЙ ИМ Е ДАЛ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ПОСТЪПВАТ СЪОБРАЗНО ЗАКОНА И КОГАТО ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОРАДИ НЕВЕЖЕСТВОТО МУ, СЕ ВОДИ ЗА НОСА, С НЕКАДЪРНИ МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ, СЪЗДАТЕЛЯТ НЯМА УЧАСТИЕ В ТАЗИ РАБОТА



Волен Сидеров в компания на любимите си "руски" певци- бен Газманн и бен Йосиф.

Любимата песен на Волен Сидеров "Вперед, Россия". Той сериозно счита, че руснаците са производни на "трако-българите". И виждаме какъв резултата от тази "вяра"- "Jewification of the Gentile" a term by a radio-host Charles Giuliani.

Днес българите са се разделили на две големи групи, първите искат промяна, която да бъде истинска и която да постави едно ново начало, за да им тръгнат нещата. Втората група, искат да излъжат отново себе си, заставайки отново по средата между Бога и мамона, лъжейки отново себе си с илюзии, че можели да обиграят системата с козметични мерки, като под системата се разбира утвърденото статукво на обществото действуващо в границите на англосаксонската цивилизация, включително Съединени американски щати и Европейски съюз.
Разбира се има и трета група, която не иска никаква промяна, тъй като за нея главната цел е потребление от благините на това човечество. Както и най-вече поддържане на системата на власт и контрол. Как – ами много просто чрез подчинение на другите на себе си. Със силови методи, лъжа и лицемерие. Тука са т.нар. днешни елитарни управници, силните на деня, банкерите, медийните шефове, администраторите на днешната политическа система. Последните не искат никаква промяна и те са същите които налагат Новия световен ред и глобализация.
Когато първите две групи се разберат помежду си и престанат да плащат данък на илюзиите за козметични промени и решат единодушно, че има само един път и това е пътят на обновление на обществото из корени, само тогава ще се престане със захранването на третата паразитна група. Която безспорно има интерес да създава конфликти сред първите две групи, да им подхвърля лъжезаконодателни проекти зад които се крие отново старата демагогия и желание за укрепване на старите политически режими и методи на поддържане на власт и контрол с драконовски средства, както и с кадифяна ръкавица.
Истината е проста и тя трябва да се разпространи сред населението на тази планета в началото на 21 век.
В момента се разпространяват лъжеметоди, които гласят, че човек трябвало първо да оправи себе си, и да не се занимава с промяната на външните условия. Второ, разпространяват се поучения за положително мислене и положителни мисловни установки в стил Ню Ейдж и когато хората следват тези лъжовни напътствия, те стават апатични, не можещи да се ориентират в илюзорната обстановка. Центровете, които разпространяват всичко това са свързани с провеждащата се от върха на пирамидата днешна глобализация и в нея за жалост са впрегнати милиони интелектуалци.
Управлението се извършва просто – чрез медиите, прочита на пресата сутрин, вестниците, телевизията. С няколко вестника и три – четири телевизионни канала се държи в подчинение и напътствие цялото стадо на оглупавелия наивен електорат.
Всъщност, всичките неща, и партии, и корупция, изкривено законодателство, бездействаща съдебна система, агресия в училищата, насилие по улиците…действаща престъпност…..и прочие…всичко това е продукт на едни и същи дълбоки причини, които управляващият елит отказва да разбере. Дълбоките причини никога не се изкарват на повърхността. Вземат се винаги някакви палеативни временни мерки. Никога не се стига до корена на явлението. И въобще колко ли хора го знаят – къде е корена на всички тези изкривени явления и защо ли се е стигнало дотук с това днешното човечество.
Изходът на кризата е в дълбокото осъзнаване и най-вече социално диагностициране на заболяването на това човечество. За това е обаче нужна първоначална информация.

Нещата са много прости! Проблемите не са в хората, нито в човечеството, че последното било мързеливо, лениво, агресивно и прочие. Напротив, хората са такива каквито ги възпитават методите на възпитателите. Тоест проблемите на това човечеството открай време са били в неправилните му методи на възпитание. И най-вече в неподходящите възпитатели. Защото, самите методи на възпитание произтичат от самите калпави възпитатели. Кои са възпитателите – ще кажете вие. Да, те естествено не седят в министерствата на образованието, нито пък имат допир с религиозната система. Това са наставници от извънземен калибър. И точно тази истина е време, днешното човечество да проумее. Да разбере, че съдбините му за съжаление седят не в собствените му ръце, а в ръцете на група завоеватели от извънземен порядък, които си въобразяват, че все още могат да контролират хората в днешното им състояние. Спорът е в това, дали човечеството се нуждае от бавачка или то може да поеме съдбините в своите ръце. От тук се появява и съответното разделение в прилаганите методи на въздействие. В цялата тази бъркотия е трудно да се установи доколко човечеството е узряло за новите методи, защото като цяло то постоянно седи потопено и обградено като с железни обръчи от старите методи на въздействие. И ако за един затворник е възможно той да се изправи, и измъкне от старата система на затвора, то при днешното човечество не е възможно никаква промяна да се осъществи, и да се измъкне напред като от затвор, защото самите методи на възпитание са от стария порядък и не позволяват това измъкване. /Това бе описано от филма Матрицата, за съжаление видоизменен и също поставен под контрол с новите си серии./И точно това е и парадоксът, Това е и проблема на днешната криза. Че тя е режисирана криза, а не закономерна криза на човечеството. Режисирана от кого! От днешните извънземни наставници, които не искат да напуснат тази планета. Които продължават да твърдят, че те са родителите на това човечество, и неговите създатели.
Може да се заключи, че наистина в откъслечни сцени от няколко филма като „Матрицата” и „Властелинът на пръстените”, бяха показани тези няколко аспекта на дълбоката причина за днешната криза. Защото в основите на днешния расизъм, ционизъм, стремеж за първенство и на всяка цена да бъдеш пръв, в битките за властта и контрол – във всичко това седи само едно: опитът за изграждането на елитарна господарска раса тук на земята от страна на няколко извънземни представители, като един от тях са т.нар. рептилоидна цивилизация. Погледнете за справка театралните постановки, вижте социалното обкръжение, то изцяло е станало атрибут на интересите на тази господарска раса с рептилоиден оттенък. Погледнете историята на извращенията и като се почне от Асиро-Вавилон и Шумер и се стигне до днешната развратена цивилизация, превърната в нов Содом и Гомор, всичко това е плод на тази изграждаща се Елитарна прослойка в обществото. Те са рафинирани, погледнете представянето на Калигула, публиката вижте! Кандидати за елитарни избраници, господарите на бъдещия свят. А стадото, то крачи по улиците и не смее да каже и дума за разразяващите се неправди около него. Българският народ е станал еталон за подобно стадо в последните години. И ако случайно някой от него се повдигне на демонстрация, както е случаят със студентите и еколозите, той бива смазан с методите на 14 януари от полицейската машина. Обаче сред този народ стадо се избират с подходящи методи отделни избраници и с тези избраници се заквасва новото елитарно общество. Вижте опита на пиесата на Явор Гърдев и това е най-точния образ на днешната манипулация от страна на този псевдо бай-ганьовски елит. Елитарният модел е бил стара мечта на днешните извънземни рептилоидни управници. Техен е и опита да изграждат тази елитарна прослойка от затворени общества и клубове в които достъпа да става като за посветени с членски карти.
Днешното общество е рептилизирано за жалост. То обаче може да се каже с еквивалентен израз е САТАНИЗИРАНО.

Рептилоидната цивилизация, това е опита да се сатанизира днешното общество в България, където е най-трудно. От тука и зависи протичащата навсякъде по земята сатанизация на обществото.



Змийските религии на Близкия изток
(вече при вас в Европа чрез библейското християнство)

Марс се обезлюдява и Земята се заселва.
Нашествение на елохими в МесоПотамия.Сътворяват човека на подчинението("ислям" идва от семисткото ""s"l"m", което буквално значи "подчинение", а преносно- "селям"(шалом) - "мир". (Е, как няма да има привиден "мир", като има подчинение от страх!?!)
Евреите са наследници на змийските религии. Но това не се отнася за арио-славяните от Арктида(Хиперборея)!!
Змийските религии са продукт на Лунното семейство Шива-Рудра, чиито континент е "МУ" в Пасифика с тураните("шанти" е "мир", а "даса" значи "слуга" на днешен хинди).
Змийските религии се простират и до МезоАмерика с техния Змей Кетцо-коатл.


Хората трябва да знаят истината за Господарската раса, изграждана от тайните общества около Хитлер, както и истината за опита да се изгради днешната елитарна класа от рептилоидни представители, държащи ключови позиции в обществото и управляващи целия социум.




Понятието за Господарска раса трябва да отекне в съзнанието на днешните хора. Те трябва да си зададат въпроса, какъв е този елит, към който всеки един редови българин се стреми да влезе. Елитарни училища, елитарни колежи, елитарно общество, ако не че този елит всъщност е рептилоиден елит. Понятието за елит е време да бъде развенчано и свалено от употреба. Времето на класите и кастите е един път завинаги отречено т днешните методи на възпитание.
Добре е да се разясни връзката между днешния ционизъм и опита за изграждане на господарска раса. Как днешните евреи и християни са били вкарани като жертви в този нечовешки план! Как се е стигнало и до холокоста и до самите злоупотреби с понятието за холокоста.



Баал и Яхве в семитската библия
(победа на подсъзнанието над съзнанието, несъзнанието над свръхсъзнанието)

Извънкласовите аврамити профанизират термина "Златния Телец" и заблуждават индо-европейските народи за смисъла му в чисто примитивен и буквален смисъл!!
В същия смисъл, превеждат земния огън Агни като "Агне за колене".

Евреите имат неприязъността от цивилизацията на Египет за Кравата. Евреите са пустинници, които ненавиждат цивилизациите, породени от влагата иа реките. "Мойсей"("Мозес", подобно на "Рамзес") значело "извлечен от вода"(пуснат по река, плагиат от истрията с акадийския Саргон-2) и бил първия бунтар сред фараоните срещу плодородието и Кравата.



В основата на всичко това седи проявяване на истината и най-вече изразът: ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ



Турското название "гяур"/gвvur за "неверниците", еврейската дума "гой"/גּוֹי за всички неевреи(главно европейски християни) и циганската дума "гаджо"/гаджё(за всички нецигани) имат за корен санскритската дума "го"(гау)/गो- "говедо", "крава". Смисловото значение на арабски е "кафир" /куфир"كافر- -"кефир"-"кисело мляко", което турците наричат "айрян", анаграма на "арйан"(гр."ариани"/αριάνι, араб.-"ейран"/عيران).
Само слово происходит от индийского слова «гавджа» — «деревенский житель» (предки цыган, как и цыгане, были артистами и ремесленниками) и является однокоренным к цыганскому слову «гав» (деревня). A proto-Romani word for "peasant" and has the same root as the Romani word "gav" (a village). Romani ancestors were nomadic musicians and craftspeople; they did not live in villages. На персийски авестан "говедо"(крава) е "гав"-cow (gav-)"!
Всъщност, "крава" иде от "гаур"/गौर, което на санскр. значи "злато"(Eng. "gold").
Кравата е свещеното животно на арйаните, асоцииращо се със Слънцето и Слънчевия култ(Зороастризма, З"Ауро-Астеризма).

https://en.wikipedia.org/wiki/Gaur https://en.wikipedia.org/wiki/Aurochs

"Гяур", първоначално, e персийска дума, която турците заемат от Персия. В оригиналното си значение тя означава "огнепоклонник". По-късно, с инвазията си на Балканите, турците започват да наричат българите гяури – прозвище което противно на разбиранията НЕ СЕ дава на други завладени народи като гърците, албанците, сърбите и прочие. Българската историография погрешно смята че гяур означава просто неверник, и свежда етимологията на думата, до сегашното й ново значение.
Друга форма на Гяур е Габр… Габрово пък е района където се заселват българите от старата ни религия. Името ГАБРОВО има много точен аналог в Персия – Gabrobod, което име се превежда като Града на огнепоклониците! ГАБР е името дадено на зороастрийците от персийските мюсулмани!!
Дървото "габър" заема смисъла на "кравата", като "здрав", "твърд". На английски "horn-beam"("horn"- "рога", "beam"= Ger. "Baum"). На латински е "Carpinus"(лат. "Carp" e заето от перс. "Гарб"), от където идва думата за дърводелец-"carpenter", от където идва поверието за професията на библейския Христос.

Арйаните са били уседнали-земеделски миролюбиви хора, изповядващи Слънчевия култ, със свещено животно кравата("Gauranga"-गौराङ्ग). Съответстват на кастите на брахманите(свещениците) и на ваишите(земеделците).
Тураните(монголо-семитите) са били войнствени номади, изповядващи Лунния култ, със свещено животно коня("Turanga"-तुरङ्ग). Съответстват на кастите на кшатриите(войните, от тук - "шатра"), шудрите(робите) и чандала, пария(извънкласови).



Очевидно е, че тук а на Балканите се действа по крайно брутален начин и в този смисъл в страна като България се прилагат методи на въздействие от най-груб порядък. Изпълнителите – това са поредните управници – вълци в овчи кожи. Днешните и стари комунисти, силови структури, всички те са жалки жертви на този план за създаване на Господарска раса. Целият комунизъм е създаден в лоното на този човеконенавистен план.
Време е, обществото да бъде информирано за всичко това.


ПЛАНЪТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ГОСПОДАРСКА РАСА ТЕЧЕ И В МОМЕНТА И ЧАСТ ОТ ТОЗИ ПЛАН СА ЗАТВОРЕНИТЕ ЕЛИТАРНИ ОБЩЕСТВА, МАСОНСКИ ЛОЖИ, РОТАРИАНСКИ КЛУБОВЕ, ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ СТРУКТУРИ В КОИТО СЕ ПОДЪРЖА ДУХ НА ПОТАЙНОСТ, ПРИКРИТОСТ, ИЗБРАНИЧЕСТВО.

РЕПТИЛОИДНАТА РАСА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗНЕСЕ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ ИЗЦЯЛО.
САТАНИЗИРАЙКИ ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТЯ ОБАЧЕ ЗАБАВЯ ТОЗИ ПРОЦЕС КАТО ДОКАЗВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е НЕЙНО.

ВИЖТЕ МУЗИКАТА И КАК СЕ ВЪЗДЕЙСТВА ЧРЕЗ НЕЯ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО НА МЛАДИТЕ. МУЗИКА ОТ РЕПТИЛОИДНИТЕ КОМПОЗИТОРИ.
СВЕЩЕНА ПРОСТОТА!

В основата на всичко това седят прости планове за господство върху това човечество. Власт и контрол чрез метал групите, чрез напитките редбул, водка флирт, абсолютна власт и контрол от страна на компартията и новите политкомисари. Власт и контрол! И зад всичко това седи формулата:
Рептилоизиране равно на сатанизиране!



Солунските братя Кѷриллъ и Меѳодїи (не знам за Митницата им), но са имали кауза на римо-гръко-юдейската църква. Подмяна на родовото арио-славянско православие с аврамитски ортодокс(" библейските християни са духовни евреи или духовни семити"). Римската империя е въвела юдейската система за владеене на света. Този път с "нова религия" със "спасител", които самите те са екзекутирали.
Христос:
"К язычникам севера не ходите, ибо безгрешны они.
Они не знают грехов и пороков дома Израилева".
/Евангелие от Андрея (апокриф) гл.5 ст.1-3/



Нека започнем с разкриване на вътрешната декорация на сцената на рептилоидната постановка.
Първо действие! Фактите да излязат наяве и да се видят кои представители днес управляват човечеството! Ако тези представители в управленските органи на днешното човечество не са обикновени хора, а представители на рептилоидната цивилизация, това е груба намеса в еволюционния ход на самото човечество.



Староверците приемат Новата римо-гръцка религия "Нов Юдаизъм" с подмяна на Крестиянството с "Кхристиянство" - зачохлят се с черен парцал на главата( скриване на 7-ма чакра) и хоооп-"библейскот0 тайнство" е готово! Който не приема тайнството на Марс-Сатурн бива провесен с главата надолу и - на кладата!


Има де факто рептилоидни представители, които е време да напуснат сцената на днешната земя.
Църковният подход на мълчание и изчакване да премине апокалипсиса е отживял. Апокалипсисът се извършва с помощта под наблюдението на Научно-обрЯзователната програма на Учителите от Школата на Христос-Хор.




Църквата за жалост нищо не казва за днешното сатанизиране на обществото, тя мълчи. Тя чака да стане селекцията, да бъдело разделено човечеството на две групи и изпълнява ролята привнесена й неправилно от Стария завет - образа на Еднорога, който кротко хрупа трева докато Минотавъра тъпче земята. Църквата бе длъжна в последните години да предупреждава населението на земята за цялата тази рептилизация-сатанизация, която се осъществяваше на тази земя. Ватиканът ако бе истинска църква, наистина католическа, трябваше да предприеме информационна кампания за разясняване на методите на сатанизация и рептилизация.
Но и другата стратегия, да се недооценява противника, като се разчита на неговото вразумяване и облагородяване, също е дваж по неправилна. Защо! От вълкът – агне няма да се получи никога. Вълкът си е вълк. Защото в случая се играе с човешки схеми на мислене. И не се отчита, че рептилоидите, не са обикновени хора от тази планета.

Дяволът в последните години е побеждавал винаги с лъжа, лицемерие, хитрост, и най-вече с недооценяване на неговите нечовешки качества, които са присъщи на рептилоидната цивилизация. Затуй е време да се свалят декорациите и да се види наистина кой кой е под небето на тази земя. Когато населението знае на кого дава своята енергия, тогава то ще носи отговорност пред Бога. А сега населението е просто подлъгано чрез методите на евтината измама. Затуй и се надпреварват да си влагат парите в банките, стимулирани от обещанията за лесни печалби, и когато ги загубят после, ронят сълзи.


Библейските християни трябва да
преосмислят вярата си в Ях(Шива)
и да се върнат в лоното на арио-славянски Керсник!(виж публ. "Кришна и Христос")
Названията на гуните сатва, раджа и тамас са фонетична интерпретация на арио-славянските: света,райа и тама


Правилният подход се състои в анализа и правилното поставяне на диагнозата. Информиране на обществото за действащата повсеместно сатанизация., тоест рептилизация от страна на тази опитваща се да се установи Господарска раса.

Да се бие камбаната за протичащата навсякъде в обществото Сатанизация или с други думи казано по научному „рептилизация”. Когато обществото съумее да направи фотография на самото себе си, то ще съумее да се види как изглежда, и тогава ще почне процес на неговото преобразуване.
С методи от типа „Ню Ейдж” - „Мислете позитивно”, сладникавото „Обичайте се”, или „Прави любов, а не война”, се утвърждава захаросаната рептилоидна сатанинска действителност. Трябва дълбочинно вглеждане във фактите и точна диагноза на раковото заболяване, което звучи днес като апатия и пасивно поведение на зомбита. Цялата рекламна индустрия работи днес за рака на обществото, и би било странно, ако допуснем, че самата козметика е дело на самият Създател. Създателят е създал човека без козметични нужди, нали така!



Вместо това, днешното човечество е надянало маските на рептилоидите и се е скрило зад тонове грим и рекламни декоративни пана. Реклама на нещо, което е истинско, не се прави. Реклама се прави там, където нещо трябва да бъде продадено и някой – излъган.
Рептилоидната цивилизация е майстор на рекламите и фото ефектите, майстор на 25 -тия кадър, майстор на имитациите, майстор на виртуалната действителност и пр. А нужно ли е всичко това на човечеството? Кому са потребни манекенките, фотомоделите, живите проститутки от сцената и чалга певици? Само на един са потребни и това е мамон, господаря на парите. Създателят на дегизировките и козметиката е негов послушен слуга. И всичко това обслужва плана на рептилоидната цивилизация, замислен като план за създаване на господарска раса на тая планета. Опитите да се въдвори в социалния живот на зачеването „ин витро” едва ли е само от прекомерна любов към човечеството или само поради голямата загриженост за неговия прираст! В основата седи чудовищен план, подобен на същия, който е унищожил и древната Атлантида. План за клониране и създаване по официален път на хибриди. Този план започва отначало като грижа за човека и скъпоструващи операции „ин витро”. Човечеството го водят за носа и това се върши от рептилоидните представители на извънземната генетика, които очевидно надвишават своите правомощия, защото са забравили трагичния край на Атлантите.
Време е за в-разумяване! Висшият Космически Разум не може да бъде излъган в начина по който се направляват съдбините на земята.



За качествата на Аз-а(дали е на божествения Бог или демоничната Змия) се съди не по "чудесата" и "фокусите", които се наблюдават във феноменалния и астрален свят, а по качествата му, записани в "Божествена и демонична природа" на 16-та глава на "Песента на Бога" - Бхагавад Гита.



Яхве - на който се клани и официалната християнска църква за "Отец на Христос"



...тези уточнения са важни, тъй като Стария завет на юдеите(основа и на Курана) е 108% обожаване на Дракона-Змия Яхве("Левиатан" е създаден по абсолютно подобие на Яхве, левитите- змийскитежсвещеници, думата "левитация" значи "издигане", така както кобрата си издига тялото с качулката), а Новия завет има доста смесици между божествените качества на Баал и демоничните качества на Яхве.



Бегхемот/Behemoth
е бил копиран от викингите(варягите) и нордическите кшатрии
Славянското "вира"(вiра, вера, виара, вяра),
нордическото Vi-king и хиндуисткото. Vi-raj
указва Горния Астрал(на Вис-шну)- Полярната звезда(Дхрува),
която е "в зенит"("Medium Celi") в северно-полярния кръг.
"Вярата" на арио-славяните и посоката "вира" е едно и също- към Баал.


Посоката "майна"(мираж, Ми-радж) е "в надир"-
към центъра на Земята(дракона Ях).



При наближаване на края на цикъл, битката между Баал и Яхве се засилва.

Това е битка между съзнанието и несъзнанието в количествено отношение,
между свръх-съзнанието и под-съзнанието в качествено отношение,
между светлите и тъмните сили,
между живота и смъртта.
Буквата на Баал е "Алеф", а буквата на Яхве е "Син"/Шин".
"Син/Шин" е линното Синайско божество на върха на подземния кратер Синай-"Ях". Това е знака и на "Аллах".
"Алеф" е Бик, а "Син" е Зъб/Змия.



Библейските християни не знаят, че Новия завет възхвалява семитския Дракон Ях

http://krishna-prabhupada-bulgaria.blogspot.bg/




www.imadrugpat.org/issue-2010.htm


             







Няма коментари:

Публикуване на коментар