Последователи

неделя, 14 януари 2018 г.

За метафизичен смисъл на съвременния свят -1ч.

      


Управляващите елити на Сивите с техните права се възползват от богословско невежество на обществото, за извършване на "тайната на беззаконието", и непрекъснато водят света по-близо и по-близо до бездната на ада. 

Тази публикация е посветена на проблемите на езотеризма - вътрешния, мистичен духовен доминиращ съвременния свят, или по-скоро, доминиран от елитите, чрез техните права и с помощта на богословското невежеството на обществото, творейки "тайната на беззаконието", чрез постоянно подтикване на света все по-близо и по-близо до вече разгръщащата се бездната на ада. Както е известно, вторият закон на термодинамиката постулира желанието да се изравнят термичните потенциали, от топлина до студено. Този процес на охлаждане, и процесът на "сгъстяване" на полето с превръщането му в състояние на материята в границата до абсолютната нула, е именно, да се загрява до смърт. Човечеството е защитено от ужасния студ на леденото пространство; Антропогенното пространство не изпитва зад границите си цялата поглъщаща бездната на вакуума. Енергийно е невъзможно този сложен механизъм да съществува автономно в средата на ледения Космос, т.е. само за сметка на самия него. Съществуването на човешкото пространство, или на обществото, в което човечеството е възникнало и се развива, без да имат сблъсъци с реалното вещество, както и с действителната празнотата противоположни на човешкия биологичен характер, трябва да бъде компенсирано от външно "енергийно захранване".

Какво е обществото? Днес се смята, че от гледна точка на политическата теология общество има антропогенен характер, намира се "между небето и земята", което означава да се превърнат по-ниски енергии от земята до небето, и фините енергии да отпадат/упадат от горе на долу.
Именно за него се говори в древното учение Raabty - човечеството е създадено от аБог Ra изключително за да служи като "помпа-конвертор" за превръщане на животинската енергия на материалната плът Ka ("по-ниска енергия") в слънчев дух Бa ("фината енергия").
Целта на този процес е изпомпване с помощта на човечеството цялата енергия Ka - на материално въплъщение Ara, разположена във вътрешността на Земята, в същността си -. Слънчев дух Ba, т.е. връщане на Ka, въстанала срещу слънцето обратно в лоното на Всемогъщия Pa.
В този случай, вторият човек на Ara именно бунтовния дух, който е не-Yis_Ar намиращ се вътре в кухия център на луната, осъзнавайки, че материалното въплъщение Ka не е активно (когато цялото човечество ще бъде изпомпано в духа на Бa и върнато в семейството на РА), и по този начин никога Yis_Aru повече няма да се материализира, смирява гордоста си и също признава върховенството на Ra, за да се върне към Него.


Фигура 1 Images Aрианския "Бог-нищо":


1 - "Black Sun" Ka, или Ka_Ar = = Kuar хор във вътрешността на Земята. Представлява ядрото на Земята и е материалиен ипостас Ara;

2 - пълна картина на купола на една от средновековните джамии в иСтанбул, не-чист дух Yis_Ar = PSI, излъчващ "блясък светлина". Това е "Светия Дух" вътре в кухата Луната. Духовния ипостас Ara, интелигентност и самосъзнание на "Бог-нищо", което се стреми да се събере отново с материалния ипостас Ara по формулата: Ka_Ar +Yis_Ar = + (Ка + Йис) _Ar = Kayis/Кайис_Ар = "Цезар".Кесарь = "Хазарски";

3 - Средновековния образ на Дева Мария с Aрианско Дете на полумесец в "светлини" на несъществуващия Yis_Ara. Показва изпълнение на Цезар = хазарин, т.е. Ka-цар в "Бог-нищо" духовно прераждане на Ara, несъществуващи Yis_Ara и човешка жена.

4. Завършване на купола на Ал-Акса = "Алекс" - един от най-светини на исляма, разположен в модерна Йерусалим в Палестина (държавната "Израел"). Показва празнотата вътре в окръжността, че е "Бог-нищо," Аллах (и) = Al_Lah (а), или Al_Лока (и), която означава "Върховен (Al) Нищо (Лах = Loch)." Както знаете на идиш "Loch" означава "дупка", "нищо" празнота ". Именно тази" дупка "се явява завършването на изграждането на купола на джамията Al_Aksa. В действителност, тези снимки (2) и (4) са образите на "нула", което означава в математиката " нищо. " Самият купол на джамията Ал-Акса -. олово, е в цвят и текстура, свързан с Луната Така, според древната Aрианска доктрина, "Бог-нищо" Аллах е изобразен като "нула" - не-дух, който се намира вътре в кухата Луна.


Антропогенния социум в арианското тълкуване се застъпва за "бог" - това е продукт, или син на Небето и Земята, която различните ариански метафизични традиции наричат по различен начини: например, в индуизма - това е Ишвара, в юдаизма - това е Яков = Израел наричана още "Йесрел", в християнството е Христос. Същата доктрина имат и монголо - татарите, която става основа на така наречения "черен Вяра", която е изповядвал Чингиз хан и неговите последователи. За читателите, които вече са запознати с публикациите на Raabty, е очевидно че "черната вяра" на татарите - това е арианството да се поклонят на подземната аспидова-Kerast известен като адския дракон - змей Хор - Христос (в древноегипетската митология, той е наречен "Апофис" Точно така. гигантска змия Апофис (ия) се бори Всемогъщия Ра при спускане в подземното царство на мъртвите). Хор - Христ е антипод на слънчевия Хорус

   

Фигура 1.2 Картина на арианския "Бог-нищо", представен на еврейската Ханука. Както може да се види по-горе за "бог-нищо" - нула - корона, символ на очакването на евреите за въплъщение "Moshiach/Мошиях" от забравата. Любопитно е, че на короната има християнски кръстове.


Трябва да се отбележи, че приписването на описаната по-горе арийска традиция на Ел (-л) инския Деус Zeus и римския Митра е дълбоко погрешно схващане за съвременната наука. Фактът, че ел (-л)ини, като римляните са почитали Слънцето Всемогъщия Ра, едно от имената, на който е било Ra_El което на рамейски означава "Ра Всемогъщия (El)". Поради тази причина пълното именуване на ел (-l) ини е било "Ра-елин (и)", т.е. "Ра от най-висшите хора(най висшите хора на РА)". Освен това, когато за периода от средата на XVII век и началото на XIX век религията на Ра на Земята е била окончателно загубена, първото слово "Ра" във формулата "Ra_elin (и)" е било "синкретично" клъцнато, и се оказало просто "елини ".

Гледайки напред, ние ще отбележи, че доколкото слънцето Ра (след изхвърлянето на първия "РА") става известен като синкретичното "Хелиос" (с едно "л"), а след това понятието "Елини" трябва да бъдат написано с един "л".
Когато днес думата "елини" е написана с две "л", говорим вече не за последователите на религията на Слънцето Ра, а за привържениците на лунния Ара:

Эллин = Эл_Лин = Эл_Лун = "Най-висшата луна" или "Най-висшият дракон"


Тъй като "Лун" е древното име на адския дракон. В този случай, "еллини" с две "л" - това са просто "гърците" = "Хор_Ок(-и)", или "Хорови владики" - последователи на една и съща адски дракон, известен като аспида-Кераст, или Хора- Христа.

Същата метаморфоза крие ариани концептуалната същност на древна рамейска религия на Ра (процеса на укриване е известен като "тайната на беззаконието") е преминал, и терминът "Зевс", която първоначално трябваше формата Ra_Zevs = Raz_Evs = Raos_Avos = "Rus_Avos", че е "руски Avos" който се превежда от рамейски като "Ра Велик (Ос) Възкресение (Ав) власт(Ос)".
След победата на арианството в света благодарение на предателството на човечеството Ra религия, първият "Ра" бе пропуснато, и се оказа просто "Зевс".

Подобна ситуация възниква и при римския митразъм. Само че тук "тайната на беззаконието" се е проявила себе си по различен начин: думата " "Митр (-а)" се извлича умишлено обръщане на рамейския термин ( обратен прочит на понятието) "Rateam", преведено като "Слънцето (Ра) Разпнатия (Te) Ръка (Ам)":

Ратеам <= Маетар = Митар = "Митра" (1)

И наистина, римският "митразъм" е известен като слънчевия култ, на който се почитали и легионите на Рим. L.Gumilev счита религията "митраизъм" положително, жизнерадостно религиозна традиция, доминиращ, докато по-голямата територия на Римската империя и е основен конкурент на зараждащия се дух на християнството.
Ето защо, "митраизма" на Рим - той в действителност, ""Ратеам (-изм)" - римско поклонение на Ратеам (-у), Син на Всевишния Ра, известен също под Teos_Raoh.
"Митраизмът" на Изтока, който се превърна в светоглед на Чингис Хан, известен като "черната вяра", е антагонистът на"ратеам (-изма)". . "Митра" Genghisides - това е адски дракон змей Лун или Хор-Христ, който стана очовечен Ap враг и езиков антипод на Teos_Raoha, Син на РА.

За да разберем духовното господство във съвременния свят, имайки предвид най-вече Европа и Съединените щати, както и Русия, трябва да разберем, че след победата на Земята през XVIII-XIX век. култовата доктрина на юдаизма/арианството,е положена в основата на целия западен и руски механизъм на действие на властта е поставен точно от източния "Митраизма" - "черна вяра", която е била почитана от ЧингисХан. 

По принцип, когато днес става дума за "империя", това означава преди всичко че това е социалното явление, изградено върху източен "Митраизъм" .

Това означава, че "черната вяра" на Чингизидите е пуснала дълбоки корени на Земята, преформатирайки социалната структура на човечеството. Именно на основата на източния "митраизъм" е била въведена върху руините на, предания и победен от евреите Рим - Византийската империя, която стана прототип на всички следващи ариански империи. По този начин, системата на византийското-орденско - татарското - кръвожадено-арианско иго завзема властта в Русия, това е описано подробно в блестяща книга на П.Хомякова "Россия против Руси. Историческо изследване. Русия срещу Русия. Полемични бележки" (Москва, издателство "Бяло Alva" , 2007), с които препоръчваме да се запознае любопитния читател. Ние вярваме, че това е за този и други подобни книги P.Homyakov беше потискана от власта на Путин, която е продължение на византийско-татарското иго на Монголската-татарска "Черна Вяра".


Официалната наука сега вярва, че митрацията е фундаментална иранска доктрина, чиято основа е "главният бог" на Зерван. Смята се, че Зерван е безличен, представлява велик "нищо", което "поражда и изтрива". Същността на думата "зерван" е означена като "време".
Очевидно е, че понятието "зерван" е синкретистично. От една страна, в словото Ra "zervan" може да се представи като:
Зерван => сий_Ра_Иван, т.е. "истинският Ра, въплътен в човека", т.е. хуманизиран. Тук концепцията има рамейски характер.

От друга страна, същата дума може да се разбира като:
Зерван => сер_ван => сий_Ар_Иван, или "царь_Иван", което означава "истински Aр, въплътен". В този случай се появява арианският характер на думата.
Това е синкретизъм: всеки може да тълкува концепцията, както би искал. Рамейците, когато казват "Зерван", означават "истинският Ра въплътен в човека". Арианите, докато произнася същата дума, означава нещо друго, а именно човекът, който е станал човек, и затова стана един, Ара.
От историята е известно, че първият в Русия нарекъл се "цар", това е "истински Аром", Иван IV Грозният.
Думата "цар" = "сар" в обратното четене дава "рас" = "рус". Това означава, че "царят" е противник на "рус (-a)" = Pa_Oc (-a) = Величието на РА и оттук терминът "цар" означава ариански владетел. От друга страна, езиковият антагонист "рус (-а)" според правилата на Речта Ра е"рус" = Арус = Арес, т.е. "отричане на рус (-а)". Това води до основно заключение:

цар = Арес (2)


Както е известно, основата на доктрината за арианството е постулатът за произхода на Сина от "несъществуващия". При това арианство вярва, че Синът е "подчинен на Отца". Ако Синът е като Отец, тогава Отец е като Синът. Тъй като Синът е  "несъществуващ", това означава, че той несъществуващ и подобен на него е неговия Отец (това е ясно показано по-горе на фиг.1)
Както казахме в предишни творби, в Речта Ра понятието "несъщност" може да бъде представено с термина "Йис". Тъй като Отец това е самия Ар, и при това е "не-битие", тогава Ар е "Йис". Замествайки вместо "Ар" еквивалентната концепция на "Йис" във формулата (2), получаваме:

царь = Арес = Ар_ес => Йис_ес = Йисус (3)

Получихме добре известен факт: "Исус" е "цар". Именно това - "Исус, Назарянина Цар на евреите" - и е написано на таблетка, прикрепена към кръста, на който Исус е бил разпнат. Както е известно, на някои източни езици името "Исус" се предава като

"Иешу" = "Иуша" = "Иша" = "Юша". 

 Така Л.Гумилев, разказвайки за хазарите в книгата "Откриването на хазарите" (Москва, Iris Press, 2006 г., str.293), съобщава следното: "Върховният им ръководител изповядва еврейската вяра, една и съща вяра, с вярата на Иша (царя) , както и военачалниците и велможите, които са с него, докато другите хаазари изповядват религия, подобна на религията на турците. " Обърнете внимание, че терминът "Иш", което означава "цар" прочетена обратно, дава 

Иша <= Аши (3а)  

Човек (в реч Ра по-нататък "AN"), който служи за цар Ишe (или обратното Asha/Аши при обратно до-никонианско четене ) и след него ще се нарича: 

Аши + Ан => Аши_Ан = "Ашин" (3б)
Както знаете, начело на Хазарския Каганат е клана Ашина, който е бил тотем на вълка (т.е. днес се смята, че "Ашин" е "вълкът"). Сега разбираме, че "Ашин" е общност от хора, които са следвали краля, т.е. Иша Аши, който са му е служили.

Имайте предвид, че ако понятието "Аши" съответства на "вълка", тогава обратната формулировка на думата "вълк" съответства на обратната дума Isha:

волк <= клов = колов = калев = глеб = халиф = халит = Калит (-а) = Коляд (-а) (3в)

От формулата (3в) следва, че:

Иша = "цар" = Калит (-а) = Коляд (-а) (3g)


В предишна работа, ние вече се отбелязахме, че Исус Христос е принцът на Москва Иван I Калита и арианския бог Коляда.Именно от поклонението на Кали-та = Коля-де  като бог възникнало понятието "култ". Тук ние езиково доказваме връзката му с хазарския цар Иса = Исус Христос.

Известният акроним "INRI", изобразен на разпятия, известен като "Иесус Nazarenus Rex Iudaeorum", - това е просто една езикова превод на заглавието на иврит на разпнатия "Иесус Nazarenus" на речта РА като "Rex Iudaeorum" (превод на "Иесус Nazarenus" в съвременния руски език е "Цар на евреите").
Следователно, "Иесус" (на иврит) означава в превод "Рекс" (в rameyski), или "цар" (на руски). Това означава, че римляните са написали директно на кръста, че е разпнат, царя = сий_Ар (-а) = съществуващ (въплътен) Ap (и), който на еврейски се нарича не-чист (Йис) сила (Oс) = Yis_Os = Исус.
Забележете също, че еврейската дума "Nazarenus" съответства на рамейското понятие "Iudaeorum" и на модерната руска думата "Иудея". Това означава, че по иудейски древната Иудея на евреите, се е наричала "Nazarenus".
Както е известно, името на "Назар" в източните езици се превръща в Наср, или Насир. След това в източна произношение "Назаренус" е "Насиренус" четем, че наобратно, получаваме:

Насыренус <= сун_Ар_Ысан = Сын_Ар_Ашин, что значит "сын Ара из клана Ашина".

Оказва се, че древната Иудея = Назарен в обратното четене не е нищо друго освен територията на "сина на Ара от клана Ашина", това е Хазария, където управлява ашинският клан.
Става дума за това което многократно повтаряме в многобройни публикации: евангелската Юдея е Волга Хазария.
Между другото, да отбележим, че понятието "син_Ar (и)" вече е широко известен като думата "сеньор", превежда се като "господар". Така рамейската дума "Iudaeorum" може да бъде представенакато Iudaeo_Rum, което означава "Юдейска стая" и се отнася за тези територии на провинция Римска империя, която е била обхваната от арианския юдаизъм - отрицание на религията на Върховното Слънце-Ра и разпнатия Teos_Raoh (и) Син на Ра, известен като Rateam (<= "Mitra" в обратната четене). С други думи, "Юда провинции" отричаха  Rateam (ISM) <= "митраизма" на Рим, приели "черната вяра" Genghisides - реверсираният "митраизъм" на Ариман.

Тъй като в до-никониански времена четем наобратното в сравнение с това, което четем сега, думата "Nazarenus/Назаренус" при обратно четене дава: 

Назаренус <= Син_Ерзан (-ь) (4)

Летописите показват, че преди да е само Рязан, където поклонението на Ра, а напротив, то е възникнало в Ерзан където вярвали в Ара. Именно в Ерзан е тази  Арсань (-ия) = Артань (-ия), считаща се за портал към друг свят, който в продължение на толкова много години безуспешно търсят езотериците от всички религии. Бяха го търси и мистиците на Третия райх (някои изследователи смятат, че това е така, защото за това германците нападнат СССР) Очевидно е, че Artani (-iya) - това е Йордан (-iya), т.е. на територията на Ордата = орден, известна като Евангелския Йордан, където Исус получи кръщение с вода. Тъй като Ерзан е близо до Рязан, която се намира на Ока и Oka се влива в Волга, който в древността име Ra, Ока заедно с Волга = Ra представлява стар ток, наречен Ра (Волга) + Ока = Ra_Oka = "р" , С други думи, съвременната Волга и Ока в древни времена се считали за една река. Това означава, че Рязань, Ерзань (= Арсань = Артань = Иордань), Нижни Новгород, Астрахан в древността се е считало че стоят на брега на една Река от Рая, която Russ = рамейците наричали Рха = Ra_Oka а арианите, наричали "Йордан". Известно е, че латинската буква "i" има варианти на четене. Ако в съвременния руски език се чете като "И" (Исус), тогава на испански език то се чете като "Х" (Хесус). В детайли вече говорихме за това по-рано в публикациите на нашия уебсайт. Като се има предвид това, както и факта, че думата Ерзан може да бъде представена като "Йерзан", получаваме:
Ерзань = Иерзань = Херзань = Херсон = Хорсань = "Хорасан" = "Хор_Син" = "Хорс_Ан" (4а)

Формула (4а) показва, че Ерзан = Арсан, известен с обратното четене като Назарей, е територията на явлението  Хора_Сына въплъщение на "черното слънце"  Хорс (-а) в человека (Ан). Тук отбелязваме, че Артън = Йордания, при обратно четене, дава думата "Андрей":

Йордания <= Андрей

Доколкото в германските езици  Under (англ.)= Unter (нем.) Означава "от дъното", "навън", думата  "Андрей" = "Андр (-ей)" означава "следващия след този дошъл от дъното" , т.е. от из под земята. Както вече е известно, на читателите от нашите предишни публикации, от там дойде дракона змия  Хор-Христ  именно след него според Евангелията, е адепта му  Андрей, получил прозвището "Първозванный".
По същия начин, думата "Iudaeo_Rum" може да бъде написана на кирилица като"Кутаео_Рум" = "Китай_Рум",така при обратно до-никонианско четене дава "Мардук (и)":

"Iudaeo_Rum" => "Кутаео_Рум" = "Китай_Рум" <= "Мардук (-ей)"

Исторически наука сега смята, че "Нибиру" това е термин, с който във Вавилон, са обозначавали небесното тяло, астрологически, свързано с "бог" Мардук.

           

Фиг.2 Aрианския бог Мардук и нищото - дракон. Древно изображение.

https://sites.google.com/site/raabtaru/arianskij-mir

Няма коментари:

Публикуване на коментар