неделя, 4 февруари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 122След този пост на Emil Teofanov най-после ми проблесна защо тази истерия покрай джендъризма. Ами, ако не успеят навреме да наложат разбирането, че психосексуалните отклонения не са болест, предизвикана от хормонален дисбаланс, а норма, въпрос на време е хората от ЛГБТ-общностите да заведат срещу нефтодобивните и нефтопреработвателните корпорации дела за обезщетения за тежки физически и психически поражения. И, вероятно, поради организираността си, биха успели да направят пробив в съдебните системи.
Къде по-удобно за корпорациите е да се насочи тази енергия в посока легализиране на гей-браковете. При това, ако хората са здрави по закон, няма повод за съдебни искове. Въпрос на време е да се осъзнае все по-масово влиянието и на нефтопродуктите, и на радиацията и върху физическото тяло, и върху психиката, особено при работата на ендокринната система.
Проблемът за връзката между аутизма и некачествено изработените ваксини вече се дискутира масово и, дай Боже, скоро хората с аутизъм да успеят да осъдят недобросъвестните производители.
"А задължителни часове по биохимия, в които да се изучава въздействието на Ендокринните Дизруптори, които консумираме с нефтопродуктите, не се ли предвиждат?
Защото именно тези синтетични Ендокринни Дизруптори са основната причина за увеличаване на хомосексуализма, и редица други проблеми свързани със жлезите с вътрешна секреция."
https://www.niehs.nih.gov/…/topi…/agents/endocrine/index.cfm


Maya Devi Dasi

Днес освен с хормонален дисбаланс - за целенасочени психосексуални отклонения - се използват и схеми от миналото за манипулация на половите чакри които са свързани с мозъка.

Еврейски търговци превозвали славянските роби в мюсюлманските страни. Жените и момичетата са били предназначени за наложници в харемите, а младите мъже, след кастрация, за скопци/евнуси. Според законите на исляма кастрацията е забранена и мюсюлманите предоставяли тази работа на еврейски лекари.Последните чрез манипулации на половите чакри на деца произвеждат целенасочено и днес раса от обратни хомосексуални гои които са контролирани чрез слабостите им.

Среднoвековния арабски историк ал-Мукаддаси пише, че основната стока от бели скопци в мюсюлманските хареми са били "славяни от страната която, се крие зад Хорезма; те са били кастрирани, и след това се транспортирали до Египет." Славяни, продавани в испански град обитаван от евреите са били кастрирани.
Евреите в Франкската империя, практикуваха кастрация, на специална репутация в това отношение са се радвали евреите от Вердена [Dozy, Gesch. der Mauren, 2, стр.38]. Що се отнася до работата по кастрация ни разказва средновековния арабски историк Ибн ал-Атир: "По време на кастрация изрязват скротума и разфасоват, отстраняват тестисите често по време на операцията, момчето било уплашено и единия от тестисите се прибирал навътре и неговия лекар-евреин .. търсил, но не го намирал, не винаги е било възможно, и го оставял за скопяване по-късно, когато разрезът е зарастнал. Ако остане един тестис, след това евнухът ще е с либидото и сперма, ако това е дясно, то ще му расте и брада "[Ибн ал-Атир, IX, стр.39].

            Един от навярно тримата най-главни и признати авторитети в талмудизма е Маймонид. Моше бен Маймон или Мойсей син на Маймон (1135–1138), когото съм споменавал, бил евреин, приел исляма. Доктор и хитрец, той се оказал един от титаните на лукавството, двуличието и лицемерието, господстващи в света от поне четвърт хилядолетие.Наричан Рамбам,[Съкращение от рабейну Моше бен Маймон – равин Мойсей син на Рамбам.] обзет едновременно от страх и гордост, с притворство и коварство, типични за низшите, неблагородните същества, пропуснати от Божията искра, синът на Маймунчо играел в двата лагера. Пред мюсюлманските си господари бил покорен, вежлив и услужлив. Зад гърба им, в чифутския лагер, подкокоросвал неграмотните си братя по сатанинска вяра да приемат исляма, да мамят неевреите, а по домовете си да спазват юдейските ритуали и обичаи. Колчем им се отдаде случай, да забиват нож в гърба на гоите.Половин хилядолетие след него друг подобен негодник – „помазаникът“ Шабатай Цви, повторил опита на Маймонид, но в Отоманската империя. Така в Солун – най-еврейския град в същинска Европа, се пръкнала сектата Дьонме. От турския глагол “dцnmek” („дьонмек“) – „променям вярата си“. Дьонметата – революционери, много от които заразили и някои нашенчета.

В X век Прага е бил център на еврейската търговията с роби.
Еврейски търговци превозвали славянските роби в мюсюлманските страни. Жените и момичетата са били предназначени за наложници в харемите, а младите мъже, след кастрация, за скопци/евнуси. Според законите на исляма кастрацията е забранена и мюсюлманите предоставяли тази работа на еврейски лекари.
Последните чрез манипулации на половите чакри на деца произвеждат целенасочено и днес раса от обратни хомосексуални гои които са контролирани чрез слабостите им.
Средневековния арабски историк ал-Мукаддаси пише, че основната стока от бели скопци в мюсюлманските хареми са били "славяни от страната която, се крие зад Хорезма; те са били кастрирани, и след това се транспортирали до Египет." Славяни, продавани в испански град обитаван от евреите са били кастрирани.
Евреите в Франкската империя, практикуваха кастрация, на специална репутация в това отношение са се радвали евреите от Вердена [Dozy, Gesch. der Mauren, 2, стр.38]. Що се отнася до работата по кастрация ни разказва средновековния арабски историк Ибн ал-Атир: "По време на кастрация изрязват скротума и разфасоват, отстраняват тестисите често по време на операцията, момчето било уплашено и единия от тестисите се прибирал навътре и неговия лекар-евреин .. търсил, но не го намирал, не винаги е било възможно, и го оставял за скопяване по-късно, когато разрезът е зарастнал. Ако остане един тестис, след това евнухът ще е с либидото и сперма, ако това е дясно, то ще му расте и брада "[Ибн ал-Атир, IX, стр.39].
Само малка част от робите са оцелявали след такава операция, но оцелелите са били много скъпи. [Т. е, на съвременен език, това е бил един много добър бизнес за евреите].
В заключение, в днешния век, може да се счита даже за "модерен" Сега операция за смяна на пола. Кой извършва тези операции? Кои са те, тези "лекари"? Кои са тези "сексолози", които насаждат в християнските страни приятелско отношение към хомосексуализма?

Това, че съвсем повърхностно назнайвате доктрините на тайните общества, панславистите и руските власти, а не истинската си история, остава за ваша сметка.

Та въз основа на Талмуда въпросният Маймонид или Рамбам съставил кодекс от еврейски закони, известен като Халака. Неговото истинско заглавие е „Сефер Яд ха-Хазака“ – „Книга на здравата ръка“, наричан понякога „Кодекса на Маймонид“. Това е основополагащият сборник с правила, който до ден днешен владее покварените еврейски умове и господства над света.


Понеже съзнанието на човечеството беше буквално пометено от еврейските религии, които всъщност са идеологии, а медиите – все в чифутски ръце – са метлата, хората не вярват на истината за омразата на евреите към останалите народи. Отричат, понеже така им внушават, че в Талмуда се съдържа заповед за избиване на неевреите.

Затова да потърсим потвърждение от евреин, и то прекарал детството си в нацистки концлагери. Сетне се заселил в Израел. Служил в армията на теократичната тоталитарна расистка държава. Станал университетски преподавател и учен. Прозрял цялата низост и мерзост на измамата на юдаизма и ционизма. И така превърнал се в честен и аргументиран до препинателния знак критик на еврейството и на завладяването на света от него.

Най-голямата трагедия, според Кабала, е, че езичниците с присъствието си водят цялата вселена в дисбаланс и объркване поради узурпиране на част от властта. Задължението на всеки евреин е да "поправи" щетите, да прави всичко възможно, за да се възстановят евреите към позиции на власт и влияние.
Ако гой направи добро на евреин, то богоизбрания паразит трябва да направи му зло, за да се възтанови равновесието ИН- ЯН във Вселената.

                


Емигриралите еврейските семейства в САЩ бяха контролирани от семейства с използване на перорален Талмуд и този факт с формата на бизнес културата на САЩ, докато в Съветска Русия остана еврейската общност която прилагала "по-човешки", оформен написан от мъжете - Хасиди, Талмуд.
Така по-добрите - руските йудеи - се занимавали с робо-търговия на склавени, а по-лошите - американски евреи и саки(хамити) - се занимавали с търговия на негри. Последвалата враждебност между Съветския съюз и Съединените щати произтича от различните тактики общество, определени от закона, използван от елита на тези страни. Вероятно има две световни еврейски мафии, които прилагат на практика - изповядват - своите права. И на това се дължи световният театър за гоите.


          

Преди две хиляди години, евреите, след като разрушили републиканския Рим и въвели режима, на императорите, фактически завзели световната власт в свои ръце. Богатите евреи на града, вече назначавали и сваляли римските императори, по своя преценка, понеже именно евреите са контролирали преторианците. За разлика от републиканския Рим, Римската империя вече е била Еврейска Римска Империя. Ако погледнете историята на императорския Рим, то нея, както и всичко друго, трябва да тълкувате напълно обратно. Всичките императори, които са отказали да се подчиняват на евреите, са били обругани и наречени ‘откачени’, като Нерон или Калигула, например. (От това еврейско, „Римско“ време са лозунгите – Хляб и зрелища; Разделяй и владей; Отидох, видях, победих; и още доста други подобни!)

Непослушния на евреите Нерон, те премахнали, след като го обругали и измислили красиви легенди за смъртта му. А услужливите пред евреите, римски императори, нарекли – мъдри и велики.

Но дошъл Христос, и евреите били отхвърлени назад, и изгубили своето световно господство, а еврейското им леговище в Палестина, било разрушено. Но евреите не са от тези, които се предават, и отново започнали борбата си за световно господство, и сега те се намират в заключителния стадий на създаване, на глобално еврейско царство. А място за не-евреи в тази схема – няма.


           


Йоко Оно пък кръшкала на Джон Ленън с Хилъри Клинтън."Имахме кратък роман по времето, когато живеех в Манхатън с Джон, а Хилъри учеше в университета в Йейл. Но в крайна сметка, се разделихме."- каза Йоко Оно.“Когато новата душа се роди, тя е в старата дреха, която всъщност е дрехата на друг. Ако новата душа е родена в съществото на г-н Х, то тя в действителност се намира в едно друго същество. Г-н Х. по природа е роден от земни родители, а новата душа няма нищо общо със старото състояние на съществуване, със старата личност.
Новата душа вече няма нищо общо и с предишната карма. Новата душа, изпитвайки Блаженството и сияещата чистота на новото състояние на съзнание, няма да се стреми да пооправи малко или да поддържа старата, неспособна, пречеща и дегенерирала дреха. Новият път, който се отваря пред нея, я изпълва с благодарност и радост. Да, тя самата е този нов път, това изпълнено с блаженство вървене във и със Бога, този път на възстановената еволюция, разцъфтяването в новото жизнено поле. Тя самата е чудната пъпка на формирането на новия човек, която започва да се разлиства от първия момент на своята изява във вечно сияещата златна светлина на Духовното слънце. Тази нова душа вече няма нищо общо със старото, с всичко, което е отминало, защото змията кундалини е убита.”
Ян ван Райкенборг: Изявата на Гносиса в наши дни


                              


Пенсионната възраст трябва да се вдигне на 82, защото емигрантите изоставиха родителите си ние да ги храним

Пенсионната възраст на този етап може да не скача на 85 години, както спомена премиерът, но поне 82 са неизбежни.

Това коментира депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, след около седмица разгорещени дискусии из социалните мрежи по темата.
            Колко пъти трябва да повторя, че:
– Истанбулската конвенция (ИК) е изначално нелегитимна и нищожна, защото е приета от Съвета на Европа (СЕ) без гласуване, вместо с консенсус на всички страни членки на СЕ, както повеляват принципите, правилата и процедурите на самия СЕ;
– ИК злоупотребява по най-отвратителен начин с гигантския проблем – насилие срещу жените и децата – и в същото време узаконява насилието срещу същите тези жени и деца чрез джендър идеологията;
– ИК натрапва джендър идеологията като еманация, същност и достойнство на европейските ценности, което е лъжа;
– ИК натрапва джендър идеологията във всички равнища на образованието, насърчава и обработва децата да сменят своя биологичен пол, за да бъдат интересни, различни и значими;
– ИК утвърждава и насърчава индустрията (много доходен бизнес!) за смяна на пола на децата – индустрия, която забавя развитието на децата, тъпче ги с хормонални блокери, различни от и противопоказни за техния биологичен пол, без да се интересува от трагичните последствия; индустрия, „благодарение“ на която всяка година в Англия над 2000 (две хиляди) деца влизат в лъскавите клиники момиченца и момченца, а излизат някакви други;
– ИК предопределя и обрича децата и семейството като първата жертва на джендър идеологията;
– ИК ерозира семейството, лишава майките и бащите от родителски права, права, които всеки момент могат да им бъдат отнети, ако не възпитават децата така, както повелява джендър идеологията;
– ИК превръща защитата на жените и закрилата на децата в заложник на джендър идеологията;
– ИК не защитава, а игнорира и ерозира правата на жените чрез джендър идеологията – права човешки, граждански, политически, социални, вероизповедни, трудови, образователни;
– ИК не пледира за равенство между жените и мъжете, а произвежда една свръхпривилегирована категория хора, наречена условно „трети пол“, който, както писах и казах около сто пъти, не е пол, а роля, и не е трети, защото в Швеция „половете“ са 16 (и сред тях не фигурират жените и мъжете!), във Великобритания – 25, в САЩ – 31 плюс още 40, а според джендър справочниците – близо 200;
– ИК натрапва и узаконява свръхправа на споменатата джендър каста и я въздига като венец на творението на крайния либерализъм;
– ИК обслужва брутално интересите и алчността на крайния либерализъм, на глобализацията, на мега корпорациите и в крайна сметка – на световния олигархат, на когото му е през джендъра за някакви човешки, граждански, политически, социални, вероизповедни, трудови, образователни права; олигархат, който владее света и се разпорежда с живота на човека, и го превръща в пост-човек, в не-човек;
– ИК отрича и отхвърля европейските християнски ценности, култура и цивилизация така, както преди това ги отхвърли и отрече ЕС, а сега ЕС плаче и се вайка – „К`во стана?“;
– ИК натрапва антихристиянски, антибългарски, антиевропейски и антицивилизационни „ценности“;
– ИК руши същността, изначалието, зачатъка на европейската християнска цивилизация, защото Европа до приемането на християнството е само географско понятие, само древногръцки мит за лековерната девойка Европа, отвлечена и завлечена в една пещера от Зевс, преобразен на бял бик;
– ИК разиграва сюжета „Отвличането на Европа“ и твърди безсрамно, че това е за благото на Европа и на европейските граждани, гаранция за тяхната свобода, за тяхната свободна воля и прочее измамни и лукави твърдения;
– ИК не казва кой се е преобразил на бял бик, но не е трудно да се досетим, че не е Зевс, а споменатият олигархат;
– ИК, чрез джендър идеологията, дехуманизира човека, човешката личност и натрапва съзнателно и целенасочено превръщането на човека в изкуствен конструкт, в мутант, в ГМО-продукт;
– ИК и прокламираната джендър идеология ограбват човека на генетично равнище, променят и унищожават неговия генетичен код, което се нарича геноцид, а геноцидът е най-тежкото престъпление срещу човечеството.Сухата статистика твърди, че „само” 107 сътрудници на ДС са строили нова България като министри и зам.-министри. Излиза, че не гласоподавателят, демократично избраният български политик и информираното гражданско общество управляват страната ни от 1990 г. насам. А отново БКП чрез щита и меча си Държавна сигурност. Момците с „хладен ум, чисти ръце и горещо сърце” в кратки срокове сбъдват завета на онзи техен генерал, който се самоубива пред паметника на шумкарите в родното село. Веднага след 10 ноември 1989 г. ветеранът-чекист заявил пред ръководния състав на ДС: „Досега партията управляваше чрез Държавна сиурност. Сега ДС ще управлява сама”.
Затова в държавната администрация

„работят” на ползу роду още 100 000 и 150 000 скромни сружители и доносници на ДС

„ДС е Биг брадър. Тя е не само Биг брадър. Тя е като питона, който убива своята жертва. Той се увива плътно и стяга. В момента, в който жертвата изпусне въздух, стяга по-силно. ДС е била в състояние да удуши когото си поиска по тази схема. Макар не физически. Ако се водите на отчет по ДС, не можете да заемете доста приятни длъжности. Е, чистачка ще работите навсякъде... Омаловажаването на ДС в нашия живот е не безотговорно, а вид морално престъпление”, казва д-р Валери Кацунов като член на Комисията за досиетата. Няма да го чуете в най-престижните предавания. Там глаголстват антон-кутевци, андрей-райчевци, таско-ерменковци. И хиляди нейни верни чеда.
Вече никой не оспорва факта, че 29-а година след началото на промяната най-голямата парламентарна група в Народното събрание продължава да бъде групата на Държавна сигурност. Независимо от формалното мнозинство на формално управляващата партия или коалиция.
От вицепрезидента Атанас Семерджиев с нежния псевдоним Славейче, през първия български космонавт, през шестима министри и шестима заместник-министри на отбраната, неуточнен брой генерали и около 80 % от митрополитите в Светия Синод са сътрудничили ДС.
През 1992-1994 г. в Италия в операция „Чисти ръце”, ръководена от прокурора Антонио ди Пиетро, са арестувани 150 депутати, трима премиери, около 20 министри и друга политическа сган. От общо 3 000 разследвани 75 % попадат в затвора. За жалост, нямаме си и скоро май няма да имаме Антонио ди Пиетро. За сметка на това внучето на др. Борис Велчев оглавява Конституционния съд, след като 7 години бе главен прокурор на Републиката.
Затова днес България е страната с:
- най-ниските заплати и пенсии в Европейския съюз;
- челно място по корумпирана държавна администрация;
- най-неефективна съдебна система;
- най-много милиционери на глава от населението;
- най-нисък естествен прираст и най-бързо застаряващо население;
- най-голям брой инсулти и инфаркти ;
- най-непрозрачни и подкупни медии.
Седмо десетилетие България преживява хуманитарна катастрофа. Сигурно защото е единствената държава, управлявана от шестима съветски граждани: Васил Коларов, Георги Димитров, Вълко Червенков, Гриша Филипов, Андрей Луканов и Сергей Станишев. В оценките на сериозни политолози тя все още се намира между класификациите на бандитска и провалена държава.

           
                                     Няма коментари:

Публикуване на коментар