вторник, 20 февруари 2018 г.

Основи на строежа на материалния свят и на формирането на мозъчните генотипи - Комари


Ако "плеснете" комара, това не означава, че сте го унищожили. Променяте материалната структура на комара, но той също има структура в 77-ата октава, в неинерционно (нематериално) състояние и новото му материализиране може да се случи само за един ден. Съвременната наука само се догажда за това. Материализирането на човешките насекоми - скакалци, буболечки, въшки, паяци и други - използвани от човечеството, се извършваше от Системата за управление на интервентите само в случай на допълнителен контрол над честотите, които тези насекоми имат.Много хора знаят, че човек има "китайски точки" (точки на Фол) - това са точки на контрол и въздействие върху органите на човека чрез хомеопатично въздействие на игли, ток и т.н. Обикновено се смята, че ако промушите "китайските точки" с игли (златни, сребърни, платинени), тогава добри особи (духове) ще дойдат и ще се установят на правилните места, а злите ще избягат.

Но това е прието да се смята за този, който няма желание да мисли по различен начин. Всяка от ВСУ (Вторични системи за управление) формира своя контролен кабел, който в продължение на 2 часа и 10 минути създава пълен контрол върху човешката среда на обитание, като прави пълно завъртане около Земята за това време. Събраната информация позволява на автоматите на СВУ да направят КОРЕКЦИЯ на околната среда от -2200 м до 12400 м в рамките на няколко часа, създавайки идеални условия за съществуването на Човека и за тези, които той иска да изяде! Въпреки това, по принцип е невъзможно да се снеме информация от един човек само с един преглед. Така например, СВУ Кайлас за целите на мозъчния контрол отнема част от мозъка за дълъг период и прави сравнителен анализ със зададената програма. По това време Човекът е заспал, по време на контрола му се дава да погледа "нов видеофилм", което се възприема като сън. Останалите СВУ не могат да си позволят неограничено време да събират и анализират ситуацията, заради което е създаден уникален метод. Всяка честота, която човекът е имал, се копира в друга биоструктура и когато кабелът преминава, тази биоструктура реагира на запитването в резонансен режим. Така, милиарди биоструктури дадоха (всяка) в резонансен режим информация за здравния статус на човека в контролираната среда. Това е трудно да се сравни с нивото на настоящите ни познания, но е точно така. На Земята няма случайни биоструктури. Всяка от тях е поддържана въз основа на програмните изисквания. 

            

Увеличаването нивото на човешкия мозък изисква премахването на старите биоструктури и СЪЗДАВАНЕ на нови, което в действителност се наблюдава днес. Ако подкрепим казаното с един пример, преди известно време САЩ бяха атакувани от комари. Учените съобщават, че е разработен наркотик, който след изяждането му (от комарите) разрушава стомаха на комара и той умира в болезнени конвулсии.

              

Питайки известни биолози в Русия за структурата на комара, успяхме да разберем, че комарът, като високо развито същество, ИМА не само стомах, но и всичко, което е необходимо за нормалната обработка на всяка храна. Докладите за успеха на американските учени са били излъчвани от всички медии и никой, освен А. Хатибов (по някаква причина), нямал никакви въпроси. Първото нещо, на което Александър Михайлович обърна внимание - какво яде един комар?

       
         

В мъртвата кръв еритроцитите като седиментни структури имат диаметър от 7-9 микрона, а в живите клетки - много по-малко, поради разликата в октавите, въпреки че медицината все още мисли, че червените кръвни телца се простират в подобие на наденица и се навират в тесен капиляр с морална подкрепа от сърдечните съкращения. На комара не е необходима нито плазма от кръв, нито други структури. Какво яде? Комарът се интересува само от червените кръвни клетки без ОБВИВКА и без адресен "етикет", т.е. червените кръвни клетки, които се намират в кръвта в СЪСТОЯНИЕ НА ПЛАЗМА (по примера на разлян нефт в морето). В медицината, това е "захар" в кръвта, или диабет. Такъв еритроцит НЯМА връзка с контролната структура и е подложен на незабавно изтегляне от кръвоносната система. Този еритроцит има 12-честотни форми (не се разлага на атоми). Плазменото състояние на еритроцитите е сериозно нарушение на работата на бъбреците, черния дроб, панкреаса, но е невъзможно това да се контролира едновременно и поради това е създадена структурата на комарите, която разпознава само групата от 12 честоти и съобщава за тяхното присъствие.
При прекарването на кабела се записва информация за наличието на плазменото състояние на еритроцита и се анализира допълнително за вземане на решение. 

             

Ако информацията не е достатъчна, популацията на комарите бива увеличена. Комарът може да се сравни с Junkers-87 - при приближаването на целта се активира сирената. В комара тази сирена се включва автоматично и колкото по-далеч от тялото се включва, толкова има повече еритроцити в плазмено състояние у Човека. Кръвта има плазма и рН = 6.88-7.45. При рН 7.45 се развиват малки сензори - акари и дървеници. <6 .88="" 4="" br="">Преди създаването на генотипа 46 нямаше особени проблеми с еритроцитите и кръвната плазма. Основният проблем беше да се осигури развитието на самите червени кръвни клетки. За това е необходимо да се създаде дефицит на еритроцитите. За тази цел служеха пиявиците. Русия преди 1917 г. изнася 60 милиона пиявици годишно. В Санкт Петербург в тази област работели 8-12 хиляди души. Износът отивал в Европа.

               
 

В днешно време червените кръвни клетки в плазмено състояние са отрова за пиявиците, затова А. Хатибов, както винаги, по любимия си начин "препоръчва първо лечение с дървеници, след това с комари (трябва да бъдат стерилни и затворени в бурканче), и едва след елиминирането на плазмените еритроцити да се приемат пиявици. Разбира се, цивилизованото човечество е препоръчително да има в домашната аптечка (възможно е и в автомобилната) минималния набор от посочените средства и да ги използва само по предназначение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар