понеделник, 5 февруари 2018 г.

Кори Гуд: Расата на Древните Строители - Част 1

           


Кори Гуд: Расата на Древните Строители – връщане на наследството на човечеството за милиарди години - Част 1

11 януари 2018 г.

(Свободен превод със съкращения)

Дейвид Уилкок:

ТКП (Тайната Космическа Програма) кацна и влезе във вътрешността на Оумуамуа – загадъчния пурообразен „астероид”, за който през декември съобщи НАСА. Там те намериха технологична страна на чудесата, която, според оценките, е на над милиард години. Тя е останала от тези, които инсайдерите наричат „Расата на Древните Строители”. Изглежда Расата на Древните Строители са оставили след себе си прозрачни куполи, пирамиди, обелиски и подземни градове из цялата Слънчева система и в много съседни звездни системи.

Това „завръщане у дома” е едно от редицата вълнуващи събития, станали известни в света на ТКП през декември 2017 г. Най-малкото от зимата на 2016 г., ако не и от самото начало, Кори Гуд имаше късмета на два пъти да извърши невероятни посещения и да има много интересни преживявания с персонажи, с които се срещахме по време на цялата сага. Изясни се, че сме достигнали кулминация във войната против тъмните сили на Земята, в нашата Слънчева система и извън нейните предели. Според мен, това е най-интересната публикация, която някога е писал Кори. Аз съм щастлив, че мога да му помагам в разпространяването на тази информация.

За да разберете по-добре това, което ви предстои да прочетете, важно е да отбележа, че това е най-последният принос в епохалното повествование, започнало през март 2015 г. Тогава, за пръв път от много години, Кори попадна на тайната база на Луната, известна като „Управление на Лунните Операции” (УЛО). Това стана, след като той в продължение на четири месеца споделяше с мен по телефона информацията, с която разполагаше.

Кори твърди, че е работил в Тайната Космическа Програма или ТКП – неизвестна, високо засекретена организация, чрез която от средата на 20-ти век човечеството има изход в космоса.

Вече от две години и половина, по половин час седмично ние с Кори и с други инсайдери интензивно обсъждаме по телевизия „Гайя” различни събития. Крушението в Розуел и техногенни обломки на напреднали цивилизации ни позволяват да извършваме междупланетни и междузвездни пътешествия. Ние тайно започваме да строим бази на много места из цялата Слънчева система, включително Луната, Марс и спътници на другите планети.

“Изтичането на мозъци” през 1950-те години е началото на колосално усилие за преселване на такива места на 35 милиона души – каймака на обществото в различни сфери. То се изразява в това, което Ричард Долан нарича „отцепила се цивилизация”, с население стотици милиони души. Имаме работа с група, която технологично е много по-напреднала от всичко, което виждаме на Земята. На представителите на отцепилата се цивилизация почти напълно е забранено да се завръщат на Земята.

ТКП отначало се създава и контролира от много негативни елементи на планетата, които наричаме Дълбока Държава, Кабал, Нов Световен Ред или Илюминати. Въпреки свръхвисоката технология, животът в ТКП в много отношения е значително по-лош от живота на Земята, заради това лошо влияние.

КОЙ ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НА ВЪРХА?

На най-високите нива намираме, че Дълбоката Държава, на свой ред се контролира от високо негативни рептилоиди-хуманоиди-извънземни, наречени драконианци. Много инсайдери потвърдиха съществуването на такива същества. Те открито се появяват в ТКП.

Неотдавна Кори разкри, че драконианците, на свой ред, са заразени с “нанити” на хищен враждебен Изкуствен Интелект или ИИ. По същество, ИИ се стреми да разруши целия биологичен живот. Даже драконианците са само пешки, които ИИ манипулира в по-голямата игра за достигане на своите цели. Това, което в различни религиозни текстове се описва като Сатана или “Враг” – е неясно описание на това негативно съзнание, което ще взаимодейства с нас само посредством технологии.

Известно е, че ако то приеме плътска форма, то би станало субект на карма и осъждане, затова то общува с нас с помощта на небиологични средства. ИИ успешно е опустошавал цели планети, слънчеви системи и може би дори галактики, но в дадения случай ние като че ли печелим войната.

НАКРАТКО ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Сега мога по-точно да разказвам за това, което узнах за много години. Оказа се, че нашата галактика буквално гъмжи от планети от земен тип и разумни цивилизации. НАСА публично оцени, че само в нашата галактика има над 40 милиарда планети от земен тип. Разумните цивилизации имат тела, подобни на човешките, или най-малкото имат характеристики на хуманоиди. Емери Смит нарича това „петолъчно образувание” – глава, две ръце и два крака. Разбира се, това не винаги е така, но в по-голямата си част.

Сложната биосфера, която виждаме на Земята, се появява по същия начин на другите планети от земен тип. Променя се само това, какви видове на планетата се развиват в хуманоидна форма. Има хуманоидни същества с характеристики, отразяващи всеки вид, който виждаме на земята, включително насекои, водни същества, млекопитаещи, птици, рептилии. За щастие, 95% от всички космически цивилизации са позитивни и дружествени. Драконианците-рептилоиди са ефективни агресори в нашата галактика.

АЛИАНСЪТ на ТКП И СФЕРИЧНИТЕ СЪЩЕСТВА

През март 2015 г. на задния двор на Кори се приземил космически кораб на ТКП, който го отвел в УЛО. Кори попаднал в конферентна зала, пълна с представители на всички раси на Земята. Това били основни членове на алианса, който се сформирал се в ТКП и се стреми да приключи секретността и да върне на хората на Земята цялата технология.

Помолили Кори да излезе отпред на сцената. Изведнъж всички били шокирани от появата на двама високи извънземни от непознат вид. Илюстрацията показва тези, които наричаме расата на Сините Авиани и расата на Съществата със Златни Триъгълни Глави. Зад Кори се появили по един представител от тези раси.

ГОЛЯМА КОНФЕРЕНЦИЯ И ЗАКОНЪТ на ЕДИНСТВОТО

От този момент Кори станал канал за тези същества, за да говори със събралото се множество. Алиансът на ТКП разбрал, че си има работа с много важна нова извънземна група. Един от първите зададени въпроси беше: „Вие да не сте Ра от „Закона за Единството” (The Law of One)?

„Законът за Единството” e серия от пет книги, предадени на L/L Research Company между 1981 и 1983 г. Откакто започнах да го чета през 1996 г., той стана основа на моята работа през целия ми живот. Аз живят с Карла Ракерт и Джим Маккарти (участници в проекта L/L Research) от началото на 2003 и до края на 2005 г. Аз се оказах първият човек, живял в стаята на Дон Елкинс (друг основен участник в този проект) след неговата смърт през 1984 г.
Скоро аз осъзнах, че „Законът за Единството” е най-важният, изменящ играта материал, който някога ми е попадал в ръцете.

Моята книга „Изследване на Полето на Източника” изчерпателно потвърждва научните модели в Закона за Единството.
Книгата ми „Тайните на Възнесението” потвърждава космическата история за нашата Слънчева система от „Закона за Единството”. Дори след като написах толкова книги аз смятам, че само съм съм се разходил по повърхността на всички данни, които се съдържат в „Закона за Единството”. Според мен няма друга книга, равна на тази.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ

По времето, когато Кори се появил в УЛО (Управление на Лунните Операции) като поканен гост, Алиансът знаел, че единственият начин за общуване с тези същества, които наричали себе си Пазители, е само чрез човека, когото те посочили по име – Кори Гуд. Попитали ги: „Вие ли сте Ра от „Закона за Единството”? Синият Авиан отговорил само: „Аз съм Ра-Тир-Еър”. Всеки отговор в книгите „Законът за Единството” започва с едни и същи три думи: „Аз съм Ра”. Това е изчерпателна подсказка.

Това е наистина неопровержимо доказателство, когато разбирате, колко внимателно тези същества трябва да защитават свободната воля. Приблизително след година, съществата най-накрая потвърдиха на Кори, че те са авторите на материала „Законът за Единството”. През всичките години на изучаване на този материал аз никога не съм очаквал, че тези същества най-накрая ще се покажат във физическа форма. Винаги съм предполагал, че ще останат скрити безкрайно и ще се появят едва след квантовия скок в нашата еволюция, който повечето хора наричат Възнесение.

СЛЪНЧЕВОТО ИЗРИГВАНЕ И ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Още един ключов аспект от учението на Закона за Единството е идеята, че сега ние преминаваме през Възнесение. Ние не виждаме това, защото животът може да ни се струва много депресивен и суров, но в играта са замесени висши сили. Цялата ни Слънчева система се подлага на съществено изменение на климата, което виждаме и на Земята. Това са колосални скокообразни събития, които стават все по-интензивни.

Виждаме, че Слънцето и планетите стават все по-ярки, по-горещи, по-намагнитени, по-богати на озон и заредени частици, повече се изпускат рентгенови лъчи и пр. Тридесет и пет древни традиции, събрани от историците Сантилян и фон Дехенд, са предсказвали, че след преминаването през процеса, ние ще влезем в Златния Век. Най-добрите традиции явно предсказват, че след като Слънцето изпусне епохално изригване от ярка бяла светлина, много по-ярка от обикновено, квантовият скок ще тръгне с ускорено темпо. Това събитие е вплетено във всички основни религии и много други древни традиции.

Хората в ТКП са установили, че такива изменения се предизвикват от много горещ и намагнитен междузвезден облак, в който сега пътешества нашата Слънчева система. ТКП използвала космически кораби от типа на Розуел и детайлно изучавала този облак и неговото влияние върху Слънчевата система. Наблюдаваният „заряд” на нашите планети е явен признак за наближаващото слънчево изригване. Само за последните няколко години всички визуални характеристики на някои планети радикално са се изменили.

Уилям Томпкинс казва, че всеки човек в ТКП знае за приближаващото събитие, но всеки разбира по своему какво е това и как ще се случи. Перспективата на „Закона за Единството”, която е вплетена във всичките пет книги, явно сочи, че това ще е важен еволюционен скок за човечеството. Само най-негативните същества ще бъдат неблагоприятно засегнати от този процес. Всички останали или ще „завършат учението си”, ако са готови, или ще извършат безопасен преход в космически ноев ковчег към нова планета за да продължат обучението си в трета плътност.

ЧЕТВЪРТА ПЛЪТНОСТ

Хората, които останат на Земята, ще преминат в четвърта плътност (четвърто измерение). Ще имат физическо, човешко тяло, но то ще стане по-енергийно и възприемчиво. Хиляди години именно за това са говорили много древни пророчества по целия свят. Пророчеството за Възнесението е крайъгълен камък на основните световни религиозни учения, включително юдаизъм, християнство, ислям, будизъм, индуизъм.

Тялото от четвърта плътност много повече ще притежава телепатия, ще има такива характеристики като телекинеза и левитация.

„Законът за Единството” ясно констатира, че завършването на обучението не е автоматично. Трябва да се заработи – трябва да сме добри хора. Човек трябва да е най-малко на 51% фокусиран върху „служене на другите”. Това означава човек да е любяща, прощаваща и състрадателна душа.

ГИГАНТСКИТЕ СФЕРИ И 2012 ГОДИНА

Когато крайната дата на Календара на Маите мина без никакво слънчево изригване или събитие на Възнесение, мен много ме нападаха в Интернет. Учението, свързано с тази дата, е много богато. И заедно с това аз знаех, че приближавайки се към тази дата, ние като планета не сме готови.

Алиансът на ТКП е много заинтересован да разбере защо стотици огромни сфери, с големината на планети, пристигнаха в нашата Слънчева система, повечето през 2012 г. Чрез Кори, Ра обясни, че тези сфери са способни да предотвратяват слънчевото изригване дотогава, докато ние като колектив станем духовно готови за него.

Един от важните елементи на подготовката: ние трябва да минем през космическо разкриване, макар и в някаква степен. Ние трябва да знаем кои сме и какво се случва в действителност. Виждаме падане на бариерите на секретност във връзка с НЛО и съществуването на ТКП. Вървим към духовно пробуждане, което ще ни подготви за квантовия скок. По същество, „Законът за Единството” казва, че именно ние като колектив, с общото ниво на духовно извисяване, определяме кога ще се случи слънчевото изригване.

КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТО?

Понеже 2012 година се счита за очевиден неуспех, повечето хора смятат, че и цялата история е била „лъжлива” и дискредитирана. Нищо не е по-далече от истината. Измененията на междупланетния климат стават все по-интензивни. На Земята тече процесът на Разкриването. Доброто става още по-добро, а лошото още по-лошо. Милиони хора имат наситени сънища и имат видения, и такива събития се разрастват. Общо взето, ние се движим към Възнесението с бърза скорост. Макар че никой не е в състояние да каже кога именно ще се случи слънчевото изригване, ТКП използва различни методи за изчисляване на приблизително очаквания времеви прозорец.

Ако свържем разказите на същества, говорили с Кори, със съобщенията на други инсайдери, тогава изглежда, че слънчевото изригване ще се случи през 2023 г. или малко по-рано. Може би по-рано, но не по-късно. И, отново, решаващият фактор е нашата готовност като колектив. На тази интересна среща през март 2015 г. Алиансът на ТКП много се интересувал от това, което Ра говорил за това събитие и за неговите последици. Алиансът знае, че гигантските сфери ще „смекчават” прехода, ще го правят по-плавен, и постепенно съвсем ще изчезнат. Именно това се случва сега. Сферите вече почти са изчезнали. Това е само малка част от цялата информация за гледната точка на извънземните, получена неотдавна от Кори.

РАСАТА НА ДРЕВНИТЕ СТРОИТЕЛИ

В сагата на Кори Гуд ”Космическо Разкриване” участват много интересни персонажи. От време на време аз ще слагам параграфи (в скоби), за да помагам с разяснения на предисторията. И преди да започнем, трябва да разгледаме още едно основно положение: как се свързва Расата на Древните Строители със Закона за Единството.

Първо, съществуват две различни ТКП – Междузвездна програма на ВМФ (Военно-морския флот), в която е работил Кори, и програма на ВВС/ВПК (Военно-въздушните сили/Военно-промишленият комплекс), за която са добре осведомени други инсайдери. Програмата на ВПК се фокусира предимно върху замаскирани летателни апарати-носители. Те имат кораби, които не са способни да напускат нашата Слънчева система.

Общо взето, те са предназначени за използване в сценария „частично разкриване”, докато Междузвездната ТКП на ВМФ остава засекретена. Участниците от ТКП на ВПК прекрасно осъзнават, че нашата Слънчева система е „космическо сметище” на много древни прозрачни руини, като куполи, обелиски, пирамиди и подземни градове. Най-старите руини се датират на 2,5 милиарда години. Хората, които са ги построили, се считат за Расата на Древните Строители. За тях се знае много малко, защото всички надписи са изтрити, а технологиите са изпокрадени.ДИРЕКТНА ВРЪЗКА СЪС „ЗАКОНА ЗА ЕДИНСТВОТО”

След като Кори сподели с мен тази информация, аз веднага осъзнах директната връзка с материала „Законът за Единството”. По-конкретно, цивилизацията, която нарича себе си Ра, казва, че произхожда от планетата Венера в нашата Слънчева система. Те обясняват, че са строили пирамиди, обелиски и са достигнали изключително високо ниво на технологиите преди своето Възнесение в четвърта плътност. Освен това, ясно се посочва, че те са се развивали от трета плътност на Венера преди приблизително 2,6 милиарда наши години. С помощта на напреднали методи ТКП са датирали множество древни руини и са дошли до извода, че тяхната възраст е от един до два милиарда години, ако не и повече.

Аз не разбрах веднага, че Расата на Древните Строители са Ра, но веднага, щом го осъзнах, получих отговори на много въпроси. През декември 2017 г. Кори е станал свидетел на различни събития и в тази връзка навлизането на Оумуамуа в нашата Слънчева система се оказва, че не е случайно. Кулминацията на космическата сага, за която ще прочетете сега, е станало откриването от ТКП на ВПК на оцелял древен космически кораб на Расата на Древните Строители и влизането във вътрешността му. НАСА нарече този кораб Оумуамуа. Може би той скоро ще стане най-значителният инструмент за разкриването.

А сега да се „потопим” в най-последния разказ на Кори. Както вече споменах, за в случай, че сега за пръв път четете текст от „Космическото Разкриване”, на някои места аз ще слагам пояснения, които обясняват предисторията. Всичко по-долу е написано собственоръчно от Кори и се базира на неговите лични преживявания през декември 2017 г.

Продължение на Част 1:

http://lucecita.blog.bg/novini/2018/01/20/.1589246

Източници:


https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1225-abr-legacy

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=389

Кори Гуд: Расата на Древните Строители – връщане на наследството на човечеството за милиарди години - Част 1, Продължение

11 януари 2018 г.

(Свободен превод със съкращения)


НАЧАЛО НА РАЗКАЗА НА КОРИ ГУД

Кори Гуд: През последните десет седмици се случи явно увеличаване на контактите с Тир-Еър по време на сън.

[Д.У.: Тир-Еър е ключово същество, представител на Ра, с което Кори работи от самото начало.]

По-голямата част от сведенията касаеше подготовката на различни раси за появата на две нови раси на Пазителите – членове на Алианса на Сферичните Същества.

[Д.У.: Алиансът на Сферичните Същества включва самите сфери, защото те са живи, а също пет различни извънземни групи от високо ниво, сред тях Сините Авиани и Съществата със Златни Триъгълни Глави.]

По същото време получавах огромен масив от нова информация. Състояха се няколко срещи със Земния Алианс, Алианса на ТКП и Аншар. Състоя се също така странен и интензивен контакт с Гонсалес и маянците.

[Д.У.: Аншар са човекоподобни същества, които живеят в огромни градове под повърхността на Земята. Маянците са група хора, представители на цивилизацията на маите, която отишла в космоса благодарение на контакта си с извънземни.]

Състояха се мащабни срещи между Алианса на Сферичните Същества, Суперфедерацията и Федерацията на драконианците.

[Д.У.: Суперфедерацията е група от над 60 различни извънземни раси, работещи над нашата генетика от хиляди години. Федерацията на драконианците е алианс на зли извънземни рептилоиди и други групи, които са под техен контрол.]

Съвсем неотдавна ме взеха на среща, където Групата на Вътрешната Земя, Стражите и делегатите на Алианса на Сферичните Същества от 52 звезди в нашия звезден регион бяха представени на новите Пазители.

[Д.У.: Изглежда Стражите са пазители на руините на Расата на Древните Строители.]

Преди да се сбогуват с нашата плътност, Сините Авиани и Съществата със Златните Триъгълни Глави ни оставиха послание…

Беше в средата на октомври 2017 г. Седях в хола в нашия дом в Тексас. Беше около 15 ч. Разглеждах рисунките, които смятахме да използваме в романа в комикси, над който работехме. Много е интересно това, че мислехме да го наречем „Връщането на Пазителите”. Около мен се намираха опаковани сандъци и кашони, подготвени за нашето пренасяне в Колорадо. Изведнъж, без никакво предупреждение, блесна ярка светлина, която ме пренесе на кораба на маите, намиращ се някъде на земна орбита. Оказах се в един от дългите коридори, които съм виждал по време на предишните ми посещения. Обикновено, когато попадах на кораби на маите, аз чувствах невероятна енергия, като „върхът на блаженството”. Този път енергията беше ужасна.

ВЪВЛЕЧЕН В СРАЖЕНИЕ

Гонсалес бързо ме хвана и започна да ме бута към широка врата, която водеше в стая. Откакто мина през „маянско изцеление”, винаги виждах в очите му само усмивка. Но сега погледът му беше пълен с тревога. Приближих се и се опитах да спра и да разбера какво се случва. На кораба на маите такава бурна активност беше доста необичайна.

Видях маи с големи камъни, приличащи на накрайника на огромна брадва. Те се държаха или за едната страна, или за „края” на тези устройства и ги използваха или като екран, или като оръжие. Маите внимателно влязоха в стаята преди нас. Те изглеждаха така, сякаш се канеха да се сражават. Гонсалес каза, че няма време да обяснява. Те искаха да вляза в стаята.

РЕПТИЛОИДНО СЪЩЕСТВО В ЗАДЪРЖАЩ МЕХУР

Влязох в стая, която приличаше на тези, в които по-рано получавах медицинско лечение.

[Д.У.: Групата на маите се специализира в предоставяне на лечение на оцелели след травми, получени в ТКП в нейните най-тъмни операции.]

Видях около дузина маи, които стояха и насочваха оръжието си към другия край на стаята, където в сдържащ мехур плаваше същество, приблизително по средата между пода и тавана. Веднага почувствах емоциите на маите - краен емоционален стрес. Иначе досега те винаги са излъчвали мир и любов.

После забелязах 5-7 маи, лежащи на пода, очевидно мъртви. Погледнах съществото, плаващо на другия край на стаята. Това беше рептилоидна същност с костна структура, приличаща на костната структура на човек. Имаше леко удължена глава. Съществото беше с ръст 2,2 м. То рязко се обърна към мен и започна да ме вика по името, което ми дадоха Сините Авиани - “Ра-Хануш-Еър”. Изведнъж се чу силно щракване. В този момент разбрах, че се намирам тук, не за да се договарям за нещо. Моята задача беше да отвлека вниманието, което даде възможност да убият съществото.

Веднага дойдоха и други маи, за да се погрижат за мъртвите си съотечественици и да приберат тялото на убития рептилоид. Гонсалес ми каза, че съм се справил отлично. Аз бях в шок и определено не бях щастлив, че без всякакво предупреждение или обяснение ме използваха да отвлека вниманието на съществото, за да могат да го убият.

Гонсалес видя, че аз съм разстроен и каза: „Извиняваме се за това, че Ви въвлякохме във всичко това. Превозвахме този пленен драконианец, който се оказа ВИП. Пленихме го преди няколко часа в система от пещери, дълбоко под африканския континент. Очевидно маите надцениха своята способност да го задържат с технология на „стазис”.

Гонсалес разказа, че превозвали рептилоида в специално затворническо съоръжение, когато той дошъл на себе си и нападнал маите. Драконианците и групата на Суперфедерацията използвали това съоръжение като затвор за същества, нарушили определено съглашение, сключено много отдавна.

Гонсалес погледна маянеца, който стоеше до един от каменните контролни панели, на който светна обичайното разнообразие от цветове, светлини и символи. Той ме погледна и каза: “Позволете им да видят какво се е случило”. Преди да успея да попитам за кого говори, блесна светлина.

Заедно с Гонсалес, група маи и тялото на рептилоидното същество, аз се оказах в огромна пещера. Стените й водеха към две отделни плата, намиращи се на височина 27 метра над нас. На едното видях високи руси мъже и група, известна като ИБС (извънземни биологични същества). На другото се намираха различни видове инсектоиди, включително същества, приличащи на мравки и богомолки.

Изведнъж у мен възникна усещането, че в моите собствени мисли започна да се вмъква цял хор от мисли на различни същества. Те проиграваха събитията, които току-що наблюдавах на кораба на маите. Преди да се изключат, те ги проиграха десетки пъти. Бях много смутен и шокиран от такова сурово изпитание. Забелязах, че Гонсалес и маите очевидно също преминаваха през същото проиграване на събитията в главите си. Когато всичко свърши, забелязах, че маите и Гонсалес бяха повече от разочаровани, че не са успели да доставят пленника жив. Мислех да разпитам Гонсалес по-подробно за това, което се случи току-що, но блясване на светлина ме върна в къщи. Реших да поискам от Гонсалес повече информация при някоя следваща среща.

КОМЕНТАРИ на Дейвид Уилкок:

[Д.У.: Това събитие е интересно да се разглежда като синхронно огледално отражение на това, което сега виждаме на Земята. Според последна информация, през 2017 г. по обвинения за търговия с деца и други подобни престъпления са били арестувани 40000 души. Най-после чистката достигна до агенти на Дълбоката Държава от най-високо ниво. Мнозина от тях влизат в списъка от 10000 души, на които са предявени официални обвинения. Чуваме, че множество високопоставени персони вече са отведени в затворнически съоръжения на кораби на ВМФ и в базата Гуантанамо в Куба.

Изглежда подобни процеси текат и в “космическата война”. По-конкретно, елитът на драконианците бива арестуван, държи се под стража и навярно ги разпитват.]

Направих всичко възможно да забравя неприятната случка с Гонсалес и маите и да се върна в „работен режим”. Почти веднага, насън, с мен започна да общува Тир-Еър. При един от контактите ми казаха, че трябва да се подготвя за редица срещи със Суперфедерацията и Съвета на Сатурн, които ще се случат в близките няколко дни. На 16 декември 2017 г., малко след 3 ч. през нощта в стаята ми се появи синя сфера. Станах и облякох красивите дрехи, които си бях приготвил вечерта преди лягане. После се обърнах към сферата и дадох знак, че съм готов за транспортиране.

ПРИСТИГАНЕ НА БАЗАТА НА СУПЕРФЕДЕРАЦИЯТА

Пристигнах на уединено място, спуснах се по стъпала и се оказах във фоайето на базата на Суперфедерацията, намираща се близо до Юпитер. Веднага разбрах къде съм и започнах да разглеждам присъстващите. Забелязах наблизо Гонсалес и трима маи. Гонсалес дойде при мен и попита дали съм готов. Аз се поинтересувах: „Готов за какво?”

Гонсалес се усмихна: „Всичко е както винаги, може би така е по-добре, иначе просто щяхте да се изнервите”. И ме поведе към залата за конференции.

ВОДНИ СЪЩЕСТВА

Залата беше необичайно пълна. Там се намираха различни същества, които или не бях виждал от десетилетия, или бяха съвсем непознати. Сред непознатите ми видове беше малка група водни същества, привързани към едно място поради техните атмосферни потребности. Присъстваха пет различни вида водни същества. Три от тях нямаха крака, вместо тях имаха опашки. Един от художниците, който работи над новите комикси, Стив Кефало, нарисува изображение на едното от водните същества. Повече за този проект можете да намерите на сайта ReturnoftheGuardians.com.

Три същества без крака бяха сложени в цилиндри с вода, плаващи над пода. Водата трябваше да се задържа в цилиндрично силово поле, което поддържаше контрола около техните тела.

Гонсалес извади от джоба си малък стъклен таблет. Няколко секунди той гледаше таблета, сякаш искаше да получи достъп до него, после ми го подаде. Каза, че водните същества извършват голям брой експерименти в нашите океани и, съответно, не обичат много човечеството. Те считат, че ние сме напаст за океаните и за дивия живот на планетата.

ПОЛЕТА, СЪЗДАВАЩИ ЕСТЕСТВЕНА АТМОСФЕРА

Започнах да разглеждам другите същества, присъстващи на събранието. Гонсалес каза, че както и водните същества, всеки вид има около себе си поле, създаващо атмосферата на родната му планета. Такова поле има дори около нас двамата.

Гонсалес погледна нагоре, към куполообразния таван, и каза: „Тази космическа станция е много древна, но е с много напреднала технология. Тя сканира всяко пристигнало същество така, че веднага да удовлетвори всички негови биологични потребности. Освен това е способна да взаимодейства с всяко същество на ниво съзнание и да осигури двустранна връзка между всички присъстващи”.

Насочихме се към един от секторите с кресла, отделени за делегатите. Гонсалес ми каза, че днес аз трябва да застана отпред на трибуната и допълни: „Не се вълнувайте, как може да е нещо лошо среща на Суперфедерацията с Пазителите?”

“АЗ СЪМ ГОТОВ”

Качих се на трибуната и се обърнах към аудиторията. Погледнах към делегацията на Земята и там познах един от членовете на Съвета на 200-те. Когато разбрах на какво ниво е тази среща, започнах да треперя, но си помислих: „Аз съм готов”. Веднага зад мен се появиха Тир-Еър и Същество със Златна Триъгълна Глава.

Тир-Еър се обърна към мен и каза: „Повтаряйте всичко, което Ви казвам, дума по дума”. Аз кимнах, обърнах се с лице към залата и започнах да говоря: „Ние ви приветстваме в любовта и светлината на Единия Безкраен Творец. В този момент Тир-Еър и Съществото със Златна Триъгълна Глава протегнаха напред длани и се поклониха. Аз повторих техния жест. Чувствах как от Тир-Еър извира енергия на любов. Стори ми се, че той се отваря към мен повече от обикновено. Бях препълнен от емоции. Сълзи се стичаха по лицето ми, затова не можех ясно да виждам аудиторията.

СУПЕРФЕДЕРАЦИЯТА НАРУШАВАЛА КОСМИЧЕСКИЯ ЗАКОН

Продължавах да повтарям думите на Тир-Еър, не разбирайки докрай много от това, което казвах. Изказваха се някакви космически юридически твърдения, а после се говореше за 22-те генетични програми, осъществявани от Суперфедерацията. Тир-Еър се обръщаше към групата същества, назовавайки ги по име и пояснявайки откъде са дошли.

[Д.У.: Когато помолих за конкретика, Кори поясни, че съществуват определени защитни протоколи, създаващи амнезия за такива видове детайли. Те съвпадат с указанията от „Закона за Единството” зазащита на свободната воля.]

После Тир-Еър започна да обсъжда космически съглашения по тези програми, които в океаните от времепонякога са се спазвали, а понякога са се нарушавали. Изглежда всяка от 52-те звезди в нашия локален куп е преминала през подобни генетични програми.

[Д.У.: В рамките на тези програми групите на Суперфедерацията са взимали ДНК от цялата галактика и са я смесвали с нашата, подготвяйки ни за Възнесение.]

После Тир-Еър обяви, че Суперфедерацията, каквато те са я познавали, скоро ще бъде разпусната, както това се е случвало в безбройните системи на другите звезди. Това е в пълно съответствие с космическия закон. След това Тир-Еър каза, че скоро ще се появят още две раси Пазители, които ще заменят Сините Авиани и Съществата със Златни Триъгълни Глави. Тогава новите Пазители ще преведат Суперфедерацията през укрепване и към закриване на тези програми.

Веднага след думите на Тир-Еър част от аудиторията скочи и започна да говори, като се прекъсваха един друг. Едни общуваха с помощта на реч, а други – телепатично.

Автоматичната система на космическата станция блокира общуването. Някои същества размахваха ръце и говореха, но не се чуваше нито един звук. Делегатите се върнаха на местата си.

Тир-Еър помоли да предам: “Човечеството ще трябва да преодолее още много неща. В новата фаза този Съвет скоро ще бъде разпуснат. „Космическото Семейство” на човечеството ще му помага за неговото излекуване и ще го насочва за управление на неговата собствена генетика и духовен растеж. Този Съвет ще контактува с делегати, въплътили се на Земята, дотогава, докато човечеството не поиска те да бъдат отстранени. На човечеството ще бъде предложено официално място в Съвета на новата Суперфедерация. Членовете на Космическото Семейство ще използват своя опит като част от програмите, за да помагат Съветът да се насочва към по-нататъшни непрекъснати програми из цялата галактика”.

Тир-Еър завърши речта си с думите: “В Служене на Всички, в Служене на Единия”. После Тир-Еър и Съществото със Златната Триъгълна Глава изчезнаха. Аз се запътих към Гонсалес и той ме поведе към изхода. Излязохме от залата и видяхме тримата маи на същото място, където ги бяхме оставили.

Гонсалес ме запита: „Знаете ли какво означава това?” Погледнах го и отговорих: „Човечеството повече няма да бъде контролирано и десетки извънземни раси, които се смятаха за богове, повече няма да експериментират с него”. Гонсалес отбеляза: „Това означава, че Галактическата Федерация, част от която се явява Алиансът на Сферичните Същества, ще ни помага с Империята на Драконианците. Те няма да ги махнат от нас, но ще осигуряват поддръжка, което ще ни помогне да изчистим собствения си дом. Също така ще трябва да противостоим на заплахата на ИИ (Изкуствения Интелект) дотогава, докато редица слънчеви изригвания не го изчистят от нашата Слънчева система”.

Аз бях шокиран и възразих: “Алиансът на Сферическите Същества е противник на насилието; как те ще се противопоставят на рептилоидите?” Гонсалес отговори: “Предполагам, че ще наблюдаваме тази игра заедно. След редица слънчеви събития драконианците ще бъдат енергийно изтласкани от тази система. Около хиляда години Слънцето ще изпуска енергия, несъвместима с тях. Множество рептилоиди ще се опитат да останат скрити в Земята във времеви полета и на плътно екранирани бази дълбоко под земята, както са правели в предишните цикли. За изгонването им от тези места ще отговарят хората. Тогава драконианците няма да могат да се върнат в тази система”.

Аз попитах: “Защо само хиляда години?” Гонсалес ме погледна и отговори: “Звучи като в Библията, нали? Земята е разположена до Супер Врата. Тя е специална. Космическият закон забранява Вратата да се затваря за която и да е конкретна раса. Единствената алтернатива е да се блокира системата, до която тя се намира. След като човечеството мине през Разкриването и слънчевите събития, рептилоидите повече няма да представляват сериозна заплаха”.

Аз попитах: „Кой ще управлява енергийното поле в този хилядолетен период?” Гонсалес отговори: “Изглежда, че хилядолетното енергийно поле ще бъде естествена част от циклите на космическата мрежа и на енергийния поток”. Според негова информация, това е нещо, създадено от агентите на Галактическата Федерация.

В този момент отново се появи синя сфера и започна своето зигзагообразно движение. Някои посетители на конференцията наблюдаваха как тя кръжи около нас. После ние двамата изчезнахме от тяхната видимост.

(Свободен превод със съкращения, следва Част 2)

Източници:
https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1225-abr-legacyhttp://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=389
Няма коментари:

Публикуване на коментар