вторник, 20 февруари 2018 г.

ОЦЕЛЯВАНЕ В МАТРИЦА ОТ ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА

Да бъдеш евреин означава, че си срещу всички останали. Това е цялата идея... на Бог - Ялахова, издигане на племето на змията в култ, това племето да заема позиция на изключване на другите. Бог има широко разтворени отворени обятия за тях,... например евреите да въоръжават враговете си, така че те да се унищожат взаимно оставяйки евреите триумфално.

Еврейската поведение е нетипично поведение за здравословна сплотена нация, евреинът е гаечния ключ в машината, така че евреинът спори с всеки за всичко. Евреинът съди всеки за всичко. Евреинът никога не се разбира, че той е по гръмогласен от публиката, без значение какво обстоятелството. Евреинът е аргументиран за всичко, което е същността на евреина.

Америка е пълна с различни мнения и Jewtube е пълна с мнения на платени гоим на г-н евреина. Това е една от основните причини, поради която толкова много хора са объркани за това срещу какво трябва да се борят. Има много различни ЕВРЕЙСКИ становища относно Jewtube - и всички те са погрешни. Почти всеки е объркан и съжалява тези бедни евреи, защото мита за Холокоста се засилва при всяка възможност.Евреите лъжат. Периодично. Всичко, което се чува и вижда от Jewtube трябва да е лъжа, защото това е единственото място/поле, на което евреина " работи " . Например, на никой не е позволено в Jewtube да оставя под въпрос холокоста, освен ако не се е вмъкнал в затвора.

Мита за холокоста, трябва да се поддържа постоянно, евреите да играят жертви, докато в действителност те дърпат всички лостове и предизвикват всички войни да се случват.

Мита за American Freedom трябва непрекъснато да се поддържа за да продължава еврейското управление, американците трябва да вярват, че са свободни, или те могат да се разбунтуват, като не гласуват за двете еврейско контролирани партии.

Мита за Федералния резерв трябва да се поддържа постоянно за евреите, за да владеят, американците трябва да вярват, че те използват национални пари, получени от евреин по банков път.

Митовете за World War 2 трябва непрекъснато, за да се поддържа управлението на евреите, американците трябва да вярват че се пожертвали за добро в тази война, и са победили тези зли нацисти

Митът че Хитлер е най-злият човек трябва непрекъснато да се поддържа в продължение на еврейското управление, американците никога не трябва да узнаят, че Хитлер е бил един от богоизбраните хора.

Митовете за американската изключителност трябва непрекъснато да се поддържат за да продължават на евреите да бомбардират всички останали, когато Америка ви бомбандира, вие трябва да знете че наистина го заслужавате.По този начин, в това еврейска подобие на истината, американския народ остава без представа за реалността, защото реалността им е била образувана от евреи с цел да се поддържа еврейския контрол над тях. Този контрол е не само в традиционните медии, той е и в алтернативните медии и в много от глупостите изпуснати от някои от най-известните личности.

В последното есе смело твърдим:

Гилад Atzmon е лъжец, защото той е евреин

Гордън Duff (известен още като Bob Фут) е лъжец, защото той е чист евреин

Майкъл Уайнър (известен още като Майкъл Савидж) е лъжец, защото той е евреин

Алекс Джоунс е лъжец, защото той работи за евреин.

Стив Куейл е лъжец, защото той вярва в свещената книга на евреите

Да видим модела? Всеки евреин или сътрудник на евреин или вярващ в еврейските текстове не може да се вярва с водещ тази революция. Може да попитате защо това е така. Отговорът убягва на повечето коментатори, защото те са като рибата не може да се открие във вода. Повечето хора са превърнати в еврейско подобие и не разбират, че плуват в еврейската матрица на лъжи и измами. "

           


Ако умът ви отвътре е някакво подобие на лъжата, нищо не може да бъде вярно, защото вие формиране вашите аргументи от купчина лъжи.

Например казвате, политик изнася реч за местната Ротари клуб за войната срещу тероризма. Сега вече знаете със сигурност, че войната срещу тероризма е еврейски Пси-он базиран на израелската 911 фалш флаг. Ние всички знаем, че САЩ води война срещу "терора" по заръка на Израел. Ние знаем това, но не и един член на Ротари клуб той не знае или не иска да знае това.Речта на умен политик няма да бъде нищо друго освен чиста глупост за всички "добри" Ротарианци. Платеният избран лъжец няма да каже истината за евреите или Израел, нито лоялните членове на общността на Ротари клуб ще чуят истината, нито пък ще искат да я чуят.

Политикът ще повторя всичките глупостите на Jewtube и всички ще се чувстват в безопасност. Те ще пляскат и ще бъдат учтиви, когато те трябва да плъзнете лежи лайно изборна длъжност на улицата и низ го нагоре по стълб на фенер. Но те не ще, ще са? Точно както страхлив точно като лайно те гласуваха за ли са те? Отговорът е да, и не.

Проблемът е, само в техните умове. По-голямата част от американците извършват дейност в една матрица на еврейска пропаганда, която толкова ги обърква и реверсира истината че те не смеят да слушкат камо ли да мислят, кое е истина и кое не е лъжа. Доказателствата вече не са от значение, доказателствата за контролираното събаряне на 911 нямат значение за масовият идиот, нямат значение и за Ротари клуб, особенно когато става въпрос за теми свързани с евреите. Евреи получат специален пропуск.

Нито един човек от цялата политическа каста в Съединените щати не ще застане на позиция, да обвинява Израел за атентата на 911, въпреки че всички от доказателствата сочат че именно Израел и еврейството са изпълнителите на този подъл акт. Нито един евреин, участвал в 911, като планиране, изпълнение, или прикриване не е обвинен, подведен или в затвора / екзекутиран за най-големия терористичен акт в историята.

Америка не е свободна, тя не е земята на смелите, американската управленска клика са жалки, те не само позволиха на Израел да направи терористичния акт 9/11, но след това позволиха на евреите да го покрият . Американците, /както и българите/ са очевидно собственост на евреите, така е, това е очевиден факт те ви притежават.Сега може би се чудите защо доказателства не са от значение. Те не работят с доказателства, те съществуват в състояние на биороботи с вяра в митовете, на които са били научени от Стария завет - за евреите, и Талмуда - за брахманската каста от равини, хасиди и техните господари левити. Фактите не са от значение, когато истината се отнася до демоизбрания народ и го заплашва.

КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

ЕВРЕИ ПОЛУЧАВАТ СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ -" ПРОПУСК "

ЗАЩО ЕВРЕИТЕ ПОЛУЧИХА ТОЗИ СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ?

БИБЛИЯТА Е МИТЪТ ЗА БОГОИЗБРАНИТЕ

ЙУДЕ-ХРИСТИЯНИТЕ СЪЩО НЕ МОГАТ ДА ЧУЯТ, НИТО ЩЕ ПРИЕМАТ ТЕЗАТА, ЧЕ ИЗРАИЛТЯНИТЕ-БОГОИЗБРАНИТЕ СА ИЗВЪРШИИЛИ АТЕНТАТА НА 9/11

Какво е станало с американците че са дегенерирали?... Вероятно американците, живеещи вътре в пашкула от еврейски лъжи, са станали еврейско подобие, превърнали са се в евреи, от какавидата се е родила жълта "пипируда".ЕВРЕИТЕ СА A PREDATOR RACE

ТЕ СА НЕВИДИМИ ЗА ВАС

ЗАЩОТО ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ МИТОВЕТЕ

ТЕ СА ЕКСПЛОАТИРАНЕТО И ИЗТОЧВАНЕТО ВИ

ТЕ СА УБИЙСТВАТА ВИ, ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ, ТОЧНО ПАК ЗА УБИЙСТВОТО ВИ

ДА ГОВОРИМ ЗА ТЯХ Е НАЦИОНАЛНО САМОУБИЙСТВО


smoloko.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар