Последователи

вторник, 6 февруари 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 123



" Сърцето ми е на хиляди години. Аз не съм като другите хора. "~ Чарлз Буковски






" Сърцето ми е на хиляди години. Аз не съм като другите хора. "~ Чарлз Буковски






"Животът е серия от естествени и спонтанни промени. Не им се противопоставяйте; това само създава скръб. Нека реалността да бъде реалност. Нека нещата да се развиват естествено напред по какъвто и да е начин. "~ Лао Дзъ


Sasha Obama - waitress



"Душата ми ме води в пустинята, в пустинята на моето себе си." - Карл Юнг



The Beatles - Across the Universe 
Фигури от разложена светлина 
танцуват край мен като милиони очи. 
Те ме зоват и зоват през вселената.

Помислите ми се извиват без цел 
като неуморен вятър в пощенска кутия, 
сляпо се мятат и се отправят на път през вселената. 

Нищо не променя моя свят. 

Безграничната, безсмъртна любов 
сияе около мен като милиони слънца 
и ме зове, и зове през вселената. 

Нищо не променя моя свят.



"Този, който живее в хармония със себе си, живее в хармония с Вселената". 



Марк Аврелий





Дълбоко в онази тъмнина гледах, дълго стоях там, чудех се, страхувах се, се съмнявах, сънувах сънища, които нито един смъртен никога не смееше да мечтае. Едгар Алън По


Майчин език на политиците е този на древния Вавилон - език, предназначен да ограничи дискурса в рамките на една кула на похвала към елитаризма - език, от който се носи дъхът на мъртвешката материя от техните чиновници.

- Дийн Кавана


"Научих през тялото и душата си, че е необходимо да съгрешавам, че се нуждая от похот, че трябва да се стремя към собственост и да изпитвам гадене и дълбочини на отчаяние, за да се науча да не им се противопоставям, за да се науча да обичам и не го сравнявайте с някакво желано въображаемо видение на съвършенството, а го оставите така, както е, да го обичате и да се радвате да му принадлежите ". Херман Хесе


"Ние вярваме, че измисляме символи. Истината е, че те ни измислят, ние сме техните същества, оформени от твърдите им дефиниращи ръбове". Гейн Улф



"Ние сме хванати в една загадка, забулена в загадка, заключена вътре в загадка." ~ Терънс Маккена




"Първо, ние осъзнаваме това, което е Божествено около нас. Тогава осъзнаваме това, което е Божествено в нас. И накрая, осъзнаваме, че всичко е Божествено и че няма нищо друго. Това е моментът на събуждането ни. "

~ Neale Donald Walsch






"Колкото повече растем в любов и добродетел и святост, толкова повече виждаме любовта, добродетелта и святостта навън. Всяко осъждане на другите наистина осъжда себе си. Регулирайте микрокосмоса (който е на ваше разположение) и макрокосмосът ще се адаптира за вас. Прилича на хидростатичния парадокс, една капка вода може да балансира вселената. Не можем да видим това, в което не сме вътре. - Свами Вивекананда







"В средата на движение и хаос, пазете тишина вътре в теб." - Deepak Choprа



"След като стане гражданин на два свята, индивидът трябва да действа по съответния начин. Не може да има отстъпление, защото човекът трябва да достигне до състояние на сигурност преди да бъде дадено това просветление, което прави напълно и окончателно невъзможно отстъплението.Той не може да "получи" и след това ако се провали и да се отвърне от него. Ако се обърне, значи никога не го е имал. Ако той не успее, той проваля себе си. Той не може да провали безкрайното." -  Manly P. Hall


"Задръжте речта вътре. Ограничавайте ума в разбирането и ограничавайте разбирането в съзнанието, което спазва разбирането. Задръжте това в съвършеното и безлично Аз, и се насладете на върховен мир. "- -Vivekachudamani стих 369


Страхът от смъртта следва страха от живота. Човек, който живее напълно, е готов да умре по всяко време. ~ Марк Твен (1835 - 1910 г.)


Помнете ясната светлина, чистата бяла светлина, от която идва всичко във Вселената, към което се връщат всичко във Вселената; оригиналната природа на собствения си ум. Природното състояние на Вселената. Отиди в ярката светлина, вярвай в нея, оживявай с нея. Това е ваша собствена истинска природа, това е дома. ~ Бардо Тходол (Тибетската книга на мъртвите)



Мнозина в този свят, всъщност почти всички, се борят, за да получат освобождение, докато чрез мисли, действия и желание те са свързани с въртящото се колело и в безмилостните си усилия се захващат само в самия проблем, който се опитват да премахнат. ~ Манли П. Хол (All Seeing Eye Christmas 1923, стр. 29)





Той търси входа, където ангелите не смеят да стъпят, но не желае с острието на непривързаността да скъса въжето, което го свързва с голямата илюзия. ~ Манли П. Хол (All Seeing Eye Коледа 1923, с. 30)

George Soros, ugly Hulk

Няма религия, която да ни закара до това, което ще ни спаси като религия, но има много различни системи на мислене, които, ако бъдат внимателно разгледани, могат да ни дадат интуитивна реализация на собствените ни нужди и как природата възнамерява да изпълни тези нужди. ~ Manly P. Hall (Опитът на вътрешната духовна нужда от 1971 г., стр. 12)

       





Богатството е едно от най-тежкото бреме, което човек трябва да понесе. Може да го издигне на високо и благородно място или да го унищожи напълно. Както един древен философ е акредитиран с думите: "Златото е блестящ метал, който отразява душата на притежателя." Manly P. Hall (The Alling Eye Eye Volume 5, 1931, p.214)




Gold Bill Gates




Аз съм уверен в собствената си съвест, че ако не мога да намеря доброто в себе си и в моя ближен, няма да го открия по никакъв начин и в космоса или извън звездите. ~ Manly P. Hall (Моята философия на живота стр. 2)





Alien Bar



Евреите спомогнали и за падането на последната християнска крепост и убежище на православието – Константинопол, който бил завладян от турците. В това пъклено дело и предателство участвали най-вече венецианските и генуезки банкери евреи, както посочват редица автори, при това с еврейски произход. Дейвид Дюк*, бивш американски сенатор, в своята книга „Еврейският въпрос през очите на американеца“ директно посочва, че още през XIII в. византийските евреи подържали окупационните армии на турците, а през XV в. подържали турците и при последното завоевание – Константинопол. Той обяснява, че по същия начин и по същите причини евреите са поддържали и завоюването на Южна Испания от сарацините. След окупацията на мюсюлманите, те били в управляващото правителство. Рънсиман посочва, че операцията по превземането на Константинопол била стимулирана активно от личния лекар и съветник на султан Мехмед II – италианския евреин Джакомо ди Гаета*. Той посъветвал султана при щурма на града да се използва артилерия (нещо ново тогава) и установил връзка с унгарския инженер Урбан – специалист по леенето на топове. След падането си Константинопол пострадал силно и бил разграбен и частично разрушен. Турските войски не влезли единствено в Галата, където имало и доста синагоги!… Симптоматично е, че нападението над Константинопол започва на Великден или на еврейската Пасха, като очевидно с този красноречив знак някой от Синедриона символично искал да каже нещо на православните християни!… Тази зловеща символика сполучливо се допълва от османския хронист Мехмед Нешри, който при описването на битката за Константинопол казва, че „копията на газиите (бойци за вярата) понесени като Мойсеев жезъл, се чинили на тираните неверници седмоглави змейове…“

Турски криптоевреи са участвали пряко в управлението на Османската империя на най-висше ниво и така до днес.

                                                                       



Компанията на Илoн Mъск пpодаде 20 000 огнемета cpещy зомбита за 4 дни

Лъчезарният Мъск на къде ви води?

Докато ви поробват ви илюминират със "светлото бъдеще" което ще е комунистически "Гулаг" за цялата планета под контрола на мощен супер компютър.


Белгийският звяр

В момента гигантски мега-компютър се намира в Люксембург, преместен там от Брюксел, столица на Европейския съюз и от скоро финансова столица на света (неотдавна изнесоха там Крей V от Станфордския университет). Името на компютъра е „Звярът” (мениджърите в една американска банка наскоро били осведомени, че сделките ще се осъществяват чрез свръхмощен европейски компютър, наричан „Звярът”). Ето неговият акроним:

З/В Brussels Брюксел(ски)
В/Е Electronic Електрон(но)
Я/А Accounting Счетоводен
Р/S Surveillance Надзор(ен)
А/Т Terminal Терминал

В момента системата разполага с четиринадесет терминала. Не бива да бъркаме тази система с предстоящия ръководител на възстановената Римска империя (ЕС), който в Откровение 13:1 е наречен „звярът”. Компютърът не е „звярът” (Антихрист). Звярът ще бъде човек – контролиран от сатана диктатор. Но тази система ще бъде наложена в един критичен момент, за да контролира икономиката на света.


Черен Goo Computer 
D WAVE 2X квантов компютър в Advanced Суперкомпютър Механизъм на НАСА в Силициевата долина.

В Библията Новия Йерусалим се описва че е с форма на куб.

Казва се че има няколко компютри "Черен Goo", които ще движат Новия световен ред на предприятието " Луцифер" това всъщност е един изкуствен интелект. Дали това е квантовия скок за който се готвим?

За 85% от зомбираното население на Земята, поддържащо основите на пирамидата със сигурност!


Бъдещето на света според черно-белите.

Хищник - черно-бял, рокфеллеровец/тяхната цел - съединение на живото (в червено) с неодушевеното (синьо) = VIOLET = трансхуманизъм = електронен концлагер => да спаси света по нов начин (като неправителствена организация - феодализъм, империята на базата на орденски образования и двухкоридорна система)



Следващият етап на развитие - пълно откъсване на съзнанието от тялото. Човечеството се превръща от обикновена в разпределена мрежа, функционираща като единен паралелизиран хиперкомпютър. Човешката личност в съвременния смисъл на думата не остава, има програми и подпрограми на различни нива на трудност, взаимодействащи синергично. Като тези програми и подпрограми отдавна са съхранени на подземни суперсървари, а телата на живите се използват като марионетки. В инкубатори - бункерии и лаборатории вече са отглеждани новото поколение кукли - биологични, механични псевдоматериални и др. "Хората" не съществуват "обществото" - също. Има синергезирано съзнание - въплътено в Единно Тяло Емергентор. С други думи - сингулярност. Емергент - е трансмутация в рамките на азимовска Фондация, създадена със заповед на РЕНД Corp. в рамките на "Промяна на имиджа/образа на човека" - не, не за подобряване на породата, а за по-бързата му ликвидация. Това не е нищо повече и нищо по-малко от опит за постоянно, навеки да се закотвят Божествените частици = душа в неодушевени тела. цвят - ПУРПУР (лилаво).





Изследванията показват, че по същество ние сме в капан в пространството и времето вътре в един куб от системата за контрол от матрицата на Сатурн. Световния управляващ елит и техните тайнствени сътрудници - сиви - от хиляди години ни "играят" в робство чрез помощта на тази извънредно напреднала технологична система за контрол на матрицата Сатурн? Казано е, че в системата за контрол на матрицата, Сатурн е "мейнфрейм компютър", задвижван от фотонната енергия на нашето слънце. Тогава Сатурн изпраща информация, която се получава от нашата Луна действа като някакъв вид интерфейс модулна система. Луната, от своя страна, изпраща комуникационни сигнали на Земята с помощта на виртуални измервателни уреди, производство на симулираната информация; фалшивата реалност, която ние получаваме и мислим, че са истински. Усвояването на тази фалшива реалност вътре в неизбежната матрица е била използвана като платформа за този привидно безкраен цикъл, свързани с идеята за прераждане страдание, смърт, болести и глад ...

НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ГЛЕДА КАТО НА ОПАКОВКИ, КАТО НА ТЕЛА, И ЗА ДУШИТЕ, КОИТО НАСЕЛЯВАТ ТИЯ ТЕЛА, НЯМА МЕСТО В ТИЯ ТИПОВЕ МОДЕЛИ.

ГРУБО МАНИПУЛИРАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС СХЕМИТЕ ЗАЛОЖЕНИ У ЧОВЕКА, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА МУ ПРИРОДА.

ДНЕШНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ Е ТОТАЛНО НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА СТРУКТУРА НА ЧОВЕКА

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НА ТЕЛАТА БЕЗ ДУШИТЕ ВОДИ ДО ХАОС И РАЗРУХА.






Черно- Белите начело с Йезуити и Русия заплашват целия свят с война


                   



ДС -ТОРА НОСТРА ликвидира куките си

ДС - ТОРА НОСТРА РЕКЛАМИРА ДЕГЕНЕРАТИТЕ СИ В БИГ БРАДЪР

90-те години на миналия век със жертвите, се отнасяха разточително - стопявани в асфалт, заливани в бетон. Днешните длъжници(подставени лица начело на фирми) на нелегалната ДС ги разделят(разфасоват) и продават за органи.



Черната ложа започна операция по заличаване на информацията за грабежа на държавата от близките 30 години, чрез ликвидация на куки, пионки на бизнес позиции, щатни, нещатни и нейни доброволни служители.

Очаквано...продалите душата си (за малко или много $), по всяко време могат да се сбогуват с този материален живот(такъв е договора - в Кали Юга, техните БА и КА са необходими за запълване на долните патали/локи на "Патиланско царство" от Билла сварга) и тъй като са невежи и мечтите им са да циклят в материалните светове, лунната матрица ще изпълни желанията им, отново за инкарнация в материалните светове. Драконът Архонт който е утробата на Вишну ги разпръсква на случаен принцип като семена за ново раждане в животинското царство.

              

                           
 


      


ДС -ТОРА НОСТРА РЕКЛАМИРА КУКИТЕ СИ

ДС -ТОРА НОСТРА ЛИКВИДИРА КУКИТЕ СИ

ДС -ТОРА НОСТРА ликвидира бизнес пионките си

Висш кадър от ДКМС. Национална надежда по партийна линия.

Почина хотелиерът Стефан Шарлопов, издъхнал в съня си

                         


Евреи(хазари, сефаради, маранаос, келти(от смесване на келтите с различни раси произлизат различните "бели" евреи) и т.н.) и мюсли, равини и имами, са във война с бялата раса, и срещу създаденото от тях Християнство(реверсиран митраизъм(култ към Ариман) - секата на юдаизма за да пасат гоите/говедата. 



Но европейските христиене няма лесно да се сбогуват с религията си, тях първо ще ги мюсли(измами)зират в нова Европа- Еврабия. Чрез християнството юдеите постигнаха ненавист на мюслите срещу христяните, т.е. ненавист срещу бялата раса от раи/гои(подлъгани да се кланят на змея Христ - Хор, вместо на слънчевия Хорус/Херо - Хор. 

Така Имами и Равини задружно настройват мюслитата семити и хамити към хиджра и джихад срещу белите яфет
















Ислямът последното спасение на Юдаизъма и Комунизъма/План за изпълнение

               


                 




С НАШИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЛЪЖИ НИЕ ЩЕ ВИ КОЛОНИЗИРАМЕ, А С НАШИЯ КУРАНИЧЕН ИСЛЯМ НИЕ ЩЕ ДОМИНИРАМЕ НАД ВАС.
НОВОЗАВЕТНИТЕ ЕВРЕИ ПЛАНИРАХА ДА ПОДМЕНЯТ МЕСТНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ СЪС СТАРОЗАВЕТНИ - АРАБИ И МЮСЛИ.

Войните на 2017 г. – продължение от 2016 г.



                  


ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА - ПОРЕДЕН СЛАВЯНСКИ ХОЛОКОСТ




            






ОТВЪД ХАЗАРИТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар