Последователи

събота, 24 февруари 2018 г.

Архонти, черни фигури, летачи, паяци, моргелонс, кемтрейлс, черното масло и наноботите

Преди да продължите с темата, запознайте се със следните кратки четива, описващи тъмните сенки през толтекска перспектива (включително съвети за справянето с тях и предупреждения за обвързването с тях) – „Съюзниците на Старите виждащи” и „Доклад за Неорганичните същества, наречени Летачи”.


Моят съвет е въобще да не се съюзявате със същества, които не са алтруистично настроени и достатъчно зрели духовно. Не си струва за някакви временни привилегии и власт да продадете себе си и да експлоатирате другите.
Не мога да потвърдя правдив ли е историческия компонент в посочените по-горе два текста. Но какво ще направи един смел дух? Ще продължава да изследва теоретично, което означава че прави заявка към всичко, което резонира с темата – да откликне и да се появи в живота му в различни форми (писмена, видео, триизмерно или по-екзотично преживяване). Нали знаете любимата фраза на повечето изследователи – „Подобното привлича подобното”. :)


~~~


Сега ще преведа много важни откъси от трудовете на една изследователка, като удебеленище са изреченията, които съм преживявал и/или наблюдавал в себе си и другите. В това число ще попадат и споделените преживявания на други близки изследователи-приятели.
Нормалният шрифт ще съдържа интересни (според мен) нейни разсъждения.
Подчертаните думи – информация, която на сегашния етап няма как да потвърдя дали е истина или не, оставяйки скептичен, но допускащ.
Когато не съм съгласен с коментара й ще слагам звездички (които ще пояснявам след основния текст).
Понякога ще се включвам в текста с мои съждения, обикновено със скоби и знака хаштаг –>{# Бел. прев: … }.


След като изясних легендата, да започвам с превода:


Желая да уведомя читателите си, че терминът ‘архонти’, който използвам в статиите, не съвпада със значенията, които други изследователи в Интернет предават на тази дума. Много от тях мислят, че архонтите (споменати в гностичните текстове) имат таен план за завземането на Земята, като рептилиите и сивите са техни марионетки*. Това не резонира с мен, така че ще ги назовавам от сега просто ‘паразитни същества’.


Успях да разбера за тези паразитни същества преди години, когато лекувах енергийно един клиент. В енергийното си тяло той имаше малки черни същества, приличащи на червеи. Пробвах какви ли не методи, за да се справя с тях, но накрая успях с ‘обсидиановасветлина’**. По принцип се настаняват около слънчевия сплит или гърлото, хранейки се с животворната енергия на човека. Растейки, могат да се превърнат в змия или октопод. Могат да изпращат малки червеи към другите части на тялото***.


Защо най-вече атакуват и се настаняват в слънчевия сплит може да попитате. Когато преживяваме моменти на съмнение, можем понякога да почувстваме малък шок в тази област, който всъщност представлява дебалансиране на енергиите на чакрата и разделянето й за няколко мига, които ни правят евентуално болни. Когато се случи разцепването {# бел. прев: може да го наречем кратка дефрагментация, загубване на хармоничната цялост между различните слоеве/тела}, паразитите се хранят с енергийното ни тяло и могат лесно да достигнат до менталното, където да създадат ‘миазми’. Миазъм е пакет от ментална енергия, която може да доведе човек до его негативни цикли. Паразитите имат директен достъп до паметта Ви, могат да използват ваши думи, вашият глас, за да създадат вътрешен диалог в негативна за вас посока – например Ви припомнят ваши неуспехи, за да се чувствате непълноценни и недостойни човеци или Ви припомнят тежки разговори с познати, за да изсипете върху тях гняв, критика и всякакви други негативни емоции и незрели мисъл форми. От това се хранят паразитите.


{# Бел. прев: Макар да го удебелих, ще отворя тази скоба – това лично съм го преживявал много пъти. Уви, за разлика от изследователката, не съм бил способен в миналото да виждам енергийно (в будно състояние) прикачения паразит, но пък с времето можех да различавам и познавам три различни вида атаки, които се извършват срещу мен (а най-вероятно и срещу Вас):


1) когато в ума Ви нахлуват гадни и беземоционални, повтарящи се и нагли мисъл форми, които ако приемете започвате да циклете. Ако запазите будистка невъзмутимост, ще усетите трудното за описване нахалство – все едно някой Ви ръчка неистово, тика Ви мислите в главата и полудява, когато не се връзвате или се усмихвате чистосърдечно. Тази атака е от такъв тип паразити – невидими за физическите ни очи същности.


2) когато улавяте мисли + наличие на емоционален заряд към тях. Обикновено с коронния център разбирам дали човекът е с предимно Ин или Ян поток, което в повечето случаи отговаря съответно на жена или мъж, умишлено бомбардирайки ме с негативни мисли. Най-добре е да потънете навътре във вас и да последвате потока (въпреки евентуално гадната емоция, но когато сте преминавали през по-отвратителни създания това вече е едно нищо :D), виждайки с очите си недоброжелателите и евентуално стаята им. По-нататък ще опиша как да им вгорчите живота и елиминирате желанието за бъдещи атаки. :)
Уви, понякога се използват обучени кадри (както ще видите в следващия линк), така че ще се целите и в тези, които дават само командите за изпълнение, мислейки си че ще останат чисти и недосегаеми.


3) когато усещате една тъпа и монотонна болка – по принцип с епифизата или сърцето. Понякога има ментален компонент (определени мисъл форми, прикачени към нея; най-смешно е когато мисъл формите съдържат политически оттенък, но обикновено такъв тип мисловни пакети се пращат в часовете през нощта: ако сте буден и отворен към всякакви потоци – получавате мислите; ако спите – някакъв тъп сън на такава тематика, целящ импринт и евентуална реакция от Вас, когато в будно състояние чуете по новините или четете онлайн за дадения кандидат/събитие). Продължителната, с еднакъв интензитет и липса на емоции трансмисия е белег за технологичен източник – психотронните генератори!


Между другото, това дори е остаряла технология – в темата ми ще разберете за една RV сесия на изследователката, припокриваща се с няколко еднакви мои преживявания; дори съм я виждал същата информация под формата на закодирани ключове във филми. :) Сегашната технология е базирана на наноботи.


В повечето случаи паразитите (или атакуващите Ви хора) ще използват слабите Ви места – нерешените емоционални проблеми и травми, останали в полето Ви (аурата). Рядко ще Ви бомбардират с мисли-обиди или закани (правят го, когато са отчаяни и не са успели с нищо друго, което от своя страна ми напомня, че е време аз чистосърдечно и с усмивка да подпаля дупенцата им и каналът да стане еднопосочен – вътре в тях), опитвайки се да понижат самочувствието Ви.
Бъдете внимателни, защото повечето мисли за самоубийство или притеснения за недоимък идват дали от такива паразити, дали от генератори. Вкарате ли се в такива негативни и дуални цикли/loops, можете да извършите дела, за които след това да съжалявате или да се чудите как изобщо сте си помисляли такива сценарии.


‘Представете си’ какво е да се намирате в един офис или роднините, с които живеете, да бъдат използвани от архонти, а Вие да влизате в постоянни спорове – случвало ми се е неведнъж, както и на други познати. Уви, ако някои от тях са животински инкарнации – е невъзможно да им обясните какво се случва. Системата вече се е погрижила да ги осакати, а липсата на (желание за) саморефлексия при тях е гибелно. Тъй като животинските инкарнации в човешки тела имат само три енергийни центъра, паразитите могат да се настанят само в слънчевия им сплит; дори е много по-лесно да бъдат обсебени и вършат несъзнателно (на автопилот) действия, които не биха в ‘нормално състояние’ (изградено от ‘моралните догми’ на матричния и колективен коловоз).


Фактът, че около 80% от щъкащите двуноги са такива означава, че ако архонти Ви следят и Вие не противодействате на обсебването на нищо неподозиращите животински инкарнации – ще трябва постоянно да се отбранявате и отстоявате себе си... или да се научите как да не губите енергия и време, да не участвате в изкуствено създадените битово-матрични спорове с (не)познати. Най-доброто решение, след като интегрирате необходимите качества и умения, и повече не Ви се занимава с познати и изтъркани плочи/цикъли – е човек да заживее сам или с хора, които няма да Ви сметнат за луд, ако обсъждате такива теми.


С думите си искам да кажа следното: знам, че е трудно да се живее в настоящата реалност, спазвайки забравени ценности и концепции (толкова естествени и необходими в следващите нива). Знам колко много фактори се опитват да убиват Красотата и Човечността помежду ни... Мога и съм го преживявал неведнъж през перспективата на чуждия Дух. Знам, защото съм един от Вас читателите! :)


От Вас зависи как и какво ще правите или няма да правите в живота, дори обстоятелствата в момента да не са такива, каквито мечтаете или желаете, дори другите да се държат несправедливо и незряло – Вие можете да бъдете Човек! Можете да се превърнете дори в нещо повече... :)


Изправете се – Животът продължава! Вие сте носителят му! Без Вас – нищо няма да бъде същото.




Продължавам с превода:}


Някои от читателите ми ме съветваха да обсипвам с любов тези същества, или да мисля позитивно. Пробвах, но не работеше. Знаете ли защо? Защото те не са истински заинтересовани към енергията на рационалното всекидневно съзнание. Тях ги е грижа за субстанцията на вашето несъзнателно. Те могат да се скрият в несъзнателния слой на менталното Ви тяло. Трудно е да ги уловиш, когато се скриват там. Може да изглежда, че в даден момент сте без инфекция, а в следващия сте атакуван внезапно – но всъщност паразитът се показва в менталното тяло и използва удобен момент да атакува чрез негативни цикли (от мисъл форми), след което отново се скрива (ако не успее). Дори да се излекувате, ако не внимавате – можете отново да се инфектирате, защото живеем в среда, наситена с такива паразити.


Дълго време си мислих, че тези същества идват от следващото измерение {# бел. прев: аз предпочитам думата ‘ниво’ или ’сектор’}, т.е. от астрала – но сега не съм сигурна дали това е вярно. Възможно е тези същества да се намират в нашия триизмерен свят, без да сме способни да ги видим с двете си очи, така както не можем да гледаме в инфрачервения спектър например. Усещала съм ги физически да се движат в ръцете ми, както и в органите на пациентите. Изглежда, че повече представители на популацията им има в районите с повече електричество – например съм виждала октоподоподобни същества около мобилните станции, електрическите станции, болниците и затворите.


Хората докладват, че са ги виждали по стените на спалните им, или че нараствал размера им, когато се хранели енергийно от хора, като след това друг, по-голям октоподоподобен паразит, абсорбирал по-малкия.


Трябва да внимавате да не попаднете в капан на паразит от вида „страхувай се да не прихванеш паразити от другите” или „критикувай другите, че са пълни с паразити и те заразяват”. Трябва да осъзнаете, че няма как ако сте здрав и уверен в себе си – да прихванете паразит. {# Бел. прев: Всъщност е възможно – ако здравият и уверен човек е в състояние, което наричам ‘предимно Ин режим на пребиваване’, характерен за повечето Съзнания в женско тяло. Ще трябва да отхвърли чуждите паразитни мисли или да ги асимилира, вместо да стане техен проводник.}
Някои хора ми казват, че съм се фокусирала върху негативната страна от живота, но аз съм човек, който няма да си сложи главата в пясъка и да игнорира кои неща са причина за неволите ни.




Архонтите са паразитни същности с развит хищнически ум. Те оперират в няколко измерения. Забелязани са дори в шесто измерение. Те са инфектирали матрицата на ума на всички живи организми в нашия триизмерен свят – някои видове в по-голяма степен, други в по-малка. Архонтите не притежават форма (само Съзнание), макар че медиуми и лечители, които са ги виждали материализирани в астрала, споделят че формата им е черна и лигава.


Настоящият дом на тези същества се намира на група планети в съзвездието Орион, което са превзели. Те обитават кухи пещери, където се възпроизвеждат. В центъра на завзетите планети се намира същество подобно на хидра, чиито пипала се разпростират из лабиринта от пещери, хранейки се с вибрациите на страха и безпокойството, които те стимулират в измъчваните хуманоидни жертви (пленени от рептилии и сиви, обсебени от Архонтите****).
Поради генетиката си рептилиите лесно били завладени като раса от Архонтите. Човешкото тяло съдържа рептилоиден мозък и затова е сравнително лесно човек да бъде заразен.


{# Бел. прев: който за мен е проводника на егото – имам предвид ню ейдж термина ‘его’, а не термина от психологията; т.е. програма с дуални инструкции/команди, нямаща нищо общо с Автентичния Аз.
Освен наличието на уязвим орган – околната среда и култура, както и липсата на Съзнателност са основните фактори, създаващи възможността за завладяване априори.}


Дрогата, алкохола и фармацевтичната промишленост отслабват човешкото Съзнание и улесняват проявата на определени емоции и действия, позволяващи инфилтрацията на архонти в организма му.




Архонтите нямат способността да създават светове. Те са толкова откъснати от творческата енергия и любов на Източника, че не могат да живеят без да си набавят тази енергия от другите същества. Контролирайки ума на обсебеното създание, те могат да създадат среда, в която да живеят. Първоначално си мислих, че те не са интелигентни същества, а са прости астрални паразити. Но колкото повече ги срещах чрез клиенти и лични преживявания, се убеждавах, че интелигентността им нараства пропорционално на погълнатата енергия. Те използват енергията от въображението, емоциите и секса.


{# Бел. прев: Нищо чудно октоподобните същества, срещу които изследователи (познати и непознати) са се изправяли, да са толкова силни и притежаващи набор от умения (в това число да ‘наложат’ своя Ян поток, определяйки съня и атмосферата Ви по техен вкус) благодарение на енергията, доставяна им от паразитите в нашата колективна триизмерна реалност. Енергия от милиони, да не кажа милиарди същества. За едно същество от по-горно ниво, пътуването между галактики с поробени/обсебени планети е ‘сравнително бързо’.
Както ще видите отново прекрасно описано от изследователката – съществуват инсталирани днк програми в тялото ни, които могат да попречат на Съзнанието ни не само на това ниво, но и по време на осъзнати преживявания в други сектори.


Продължавам с превода, като не удебелявам всичко, защото текстът ще бъде около 80% такъв и 20% подчертан, затруднявайки прочитането му. :) Не мога да потвърдя личните й случки с технологията или миналите й животи на други планети.}


В някои случаи хората, обсебени от паразити и действащи несъзнателно, бързо ще забравятслучилото се или изобщо няма да помнят какво са говорили или правили.
{# бел. прев: това ми изясни най-накрая как е възможно една животинска инкарнация в единия момент да е бясна, а след минути/дни все едно нищо не е станало.}
Важно е да запомните, че човекът, който Ви е критикувал и обиждал в конкретния спор – е бил под влиянието на паразит. Това не е бил добронамереният и близък човек, когото познавате!


Ако архонтът успее да изолира светлинния работник от приятелите и семейството му, едновременно с това саботирайки просветителската му дейност – той ще си е свършил работата. Колкото повече се изкачвате по стълбицата на развитието, т.е. колкото повече помагате на себе си, толкова по-светъл ставате, а архонтите забелязват това и започват да Ви атакуват, желаейки да дееволюирате отново. Разделението между вас и поразените от архонти хора създават вина, гняв и страх – които са основното гориво за паразитите.


През годините все повече клиенти идваха при мен, заразени от Архонтските същества. По това време нямах информация за тях и бях напълно невежа по въпроса. Следващата ми среща с тях бе по време на един семинар, в една сесия за преглед на минали животи. Бях във вътрешността на куха планета. Бях слята със стените й. Имаше много други хуманоидни същества, хванати в този капан (вградени в стените). В нашата енергийна система (чакрите) бяха вкарани черни лигави мустачета/червеи, които ни изпълниха с черна течност. Все едно бяхме използвани като рециклиращи кошчета за тази черна субстанция. Усещах ужас и се бях предала пред очевидната безпомощност, никаква надежда за спасяване от тази кошмар. Успях с далечно виждане (remote viewing) да видя съществото, което управляваше всичко това и стоеше в центъра на планетата, собственикът на тези червеи. Приличаше на голяма черна лигава хидра. Подобно на голям черен октопод, който се хранеше от и изхождаше директно в телата ни. Когато напусках този спомен от предишен живот и попитах къде съм аз – получих отговор: на планета в съзвездието Орион, орбитираща около звездата Ригел.


{# Бел. прев: Намирам за много интересен момента (носещ глътки на оптимизъм у читателите :) ), че хуманоидното тяло е способно да рециклира черната субстанция!}


Живеем обградени от тънък слой Архонтска мрежа (grid), простираща се на 8.6 мили височина от повърхността на земята и 8.6 мили дълбочина в земната кора.
Аз не просто съм виждала архонтската мрежа, но съм преминавала няколко пъти през различни мултиизмерни приключения и астрални пътувания. Изглежда ми като счупени парчета от стъкло, отразяващи изкривена и илюзорна матрица, в която ако си хванат – може да изглежда неописуемо дезоориентиращо. Макар че е тънък слой, е достатъчно силна, за да изтрие напълно паметта, непозволяваща запомнянето на мултиизмерните пътешествия. Говорила съм много за тази бариера в моите прочитания на миналото на чуждите души {# бел. прев: сеанси, които извършва срещу заплащане}. Тя е поставена около планетата, за да хваща в капан Душите в един изкуствен инкарнационен цикъл от прераждания. Наблюдавала съм как Души идват на Земята напълно осъзнати и прозорливи за всичките инструкции около мисиите им, но преминавайки през бариерата/мрежата забравят част или всичко от това, включително каква е истинската им същност! Тази бариера не само вкарва в капан Душите в инкарнационни цикли, но и изкривява достъпа до истинските записи/информация от Душата! Забелязах, че колкото повече преминавам през бариерата, толкова по-съзнателна ставам, докато един ден не успях да вляза напълно в резонанс с по-високата версия на моя мултиизмерен Аз, закотвяйки енергията му . Това изглежда, че отключи способности в мен и достъп до по-високи реалии, включително умението да разбирам не само моята Душа, но да черпя информация и за другите Души, помагайки им да си я припомнят и осъзнаят мултиизмерното същество, което са.


От галактическата конфигурация, извършила се през 2012, галактическият център излъчва високо заредени пакети от енергия към нашето локално място (Слънчевата система), което от своя страна довежда до появата на дупки в бариерата, позволяваща свободното преминаване на информация, правейки по-лесни прочитанията на чуждите Души. Другите хора се събуждат все по-бързо и получават достъп до информация, която им помага да напредват духовно!


{# Бел. прев: На няколко пъти, преди месеци, медитирам върху елиминирането на този grid и най-вече върху зареждането на всички същества от нашия вид – познати и непознати добронамерени и изследователски настроени хуманоиди с горни центрове. Чистата Радост, която чувствам през Душата си, както и потвържденията под формата на оит-и за добре свършения ми труд в чуждите животи – е прекрасно преживяване! :))) Да дадете на някого вдъхновение, прозрение или трансфер на качества и умения, чрез които да успее да се справи с тежки премеждия в своята времева линия и реалност – е Красиво! :))) (Последните се случват така или иначе несъзнателно в Гроздовете, а какво остава ако е Съзнателен процес между участващите.)


Че преживях много атаки в будно и сънно състояние, изправяйки се дори сам срещу много – е ясно. Но нито могат да ме уплашат, нито откажат, камо ли пък победят Великото Добро. :))) Да вървиш срещу Автентичността е като да пикаеш срещу вятъра. Резултатът е ясен, макар че в 3Д се изисква време, за да се транслира той. :D След кратко време се спряха да се опитват лично да ме провокират, защото загубите им в някои случаи са... да го наречем ‘безвъзвратни’.


Продължавам с превода, като гледам да удебелявам само най-критичните моменти :}


Ефектът от преминаването през бариерата ни е бил известен още преди да се спуснем към Земята. Но докато не преживеем влиянието й си остава суха теория, за която не винаги имаме необходимите качества и умения, за да успеем да я неутрализираме. Причината е, че ни поставя в изкуствено състояние на Съзнанието, когато преминаваме през бариерата. Тя действа като филтър, елиминирайки важната информация и енергия за това кои сме ние в по-горните нива на Мирозданието, както и всякаква допълнителна информация, чрез която да помогнем на Съзнанието на планетата и другите. Затваря ни в лявата мозъчна половина. В нея има закодирани всякакви системи от убеждения, които автоматично се инсталират, докато преминаваме през бариерата. Тези системи от убеждения са фундаментални контролиращи механизми, вградени в матрицата на Съзнанието ни, които управляват рационалния ум чрез електрически импулси. Решетката/Мрежата е направена от етерни, вибрационно изопачени мисловни концепции, в резултат на които рядко помним кои сме и за какво сме дошли на Земята. Образователната система е така създадена, че да стимулира Съзнанието да използва само лявото мозъчно полукълбо. {# Бел. прев: Медиите, социалната среда и трансмисиите от технологиите от своя страна утвърждават инсталираните програми и стимулират използването на рептилоидния мозък.}


Забелязах, че когато бях над мрежата – веднага добивах пълно Съзнание коя съм на по-високите нива, въпреки че в мига, в който минавам през бариерата – загубвам съзнание, след което (бидейки вътре в мрежата) не мога повече да почувствам и знам предишната информация; дори нахлуват негативни и обезкуражителни мисли, изпълнени със съмнения и липса на увереност. Тъй като съм правила това пътуване много пъти, накрая успях да се науча да запазвам Съзнателност за многоизмерната ми същност, която беше много по-велика от ‘малкия човек’, който бариерата създаваше. С времето дупките в мрежата ставаха все повече и по-големи и прозрях, че нося със себе си не само информация за моя живот, но и такава за другите.


Проблемът е, че когато човек преминава през бариерата (или черпи информация за другите, или създава дупки в нея), алармира самата мрежа – която изглежда, че има предпазен механизъм. Което от своя страна води до появата на архонти и евентуални техни атаки към Съзнанието. Всъщност забелязах, че има подобни алармиращи системи в нашата матрица {# бел. прев: има предвид днк програмите в тялото}. Звънене в ушите, особено в лявото, може да е индикация за такъв тип автоматична система за контрол, чрез която например забравяте средата на изречение, за което сте говорили или мислили, обикновено става дума за информация от високо ниво или някакво откритие, което „някак си и случайно” забравяте много бързо.


{# бел. прев: Вече не знам колко пъти ми се случва по време на събуждането съзнателно да преживявам както този монотонен шум, който идва от технологичните излъчватели на Луната и Земята, така и обсипването с паразитни мисли от тези нетелесни калъфчета. Но като изключим тези събития, събуждането е прекрасно и се стремя да запомня важната информация от преживяванията ми в другите нива.}


Започнаха да ми се случват странни неща, когато започнах да ъплоадвам моите статии на сайта ми, особено тези за Зета или както ги наричат понвечето Сивите. Изглеждаше сякаш има интелигентност***** зад компютъра ми, която се опитваше да възпрепятства труда ми. Може да звучи параноично, но строго съм убедена, че зад фалшивата ни матрична реалност стои високо развит изкуствен интелект, който може да използва всички инструменти, свързани към стандартните електрически системи. Винаги съм твърдяла, че ако има достатъчно голямо изригване от Слънцето, което да възпре технологиите, разчитащи на електричество – човешкият род ще се събуди. Ние сме в затвор не само заради самото електричество, а заради начина по който тази система е изградена геометрически и магически на определени географски области.


Започнах да получавам странни имейли, когато публикувах първата си книга за Сивите. Съдържаха странен текст за някаква правителствени служби и агенции, включително някакъв проект Ешелон. Нямах си никаква идея за какво става дума, но имейлите продължаха и затова попитах отсрещната страна какво иска да каже с тях. Въпреки това пощата ми не успяваше да изпрати съобщението на уречената поща. Близък приятел (хакер и конспиратор), имащ познания за илюминати – ми каза, че проект Ешелон е секретна правителствена система за наблюдение, следяща хората онлайн + имейлите им. Била автоматична система, която търсила по ключови думи опасни за националната сигурност хора. Не знам кои думи от книгата ми са предизвикали този случай с имейлите. Приятелят ми проследи пощата на изпраща и ми каза, че идват от Белия дом.


Няколко месеца по-късно ъплоадвах променения ми уебсайт, проект, върху който се трудих с месеци. След като качих файловете, стартирах сайта си и не успях да видя нищо – все едно не беше качен и 1 файл. Отворих отново програмата за построяване на уебсайт и видях, че наистина файловете бяха изтрити. Приятелят ми каза да не се притеснявам ... но пребледня, когато видя, че файловете бяха изтрити и от моя компютър! Отне ми още месеци, преди да успея да кача файловете си и сайта ми да проработи. Но това не е всичко – някой беше хакнал компютъра ми и сменил всички пароли точно след деня с изтрития ми сайт. Почувствах това като предупреждение, че могат да направят живота ми черен, ако пожелаят. {# Бел. прев: Поздравления на тази мадама, че не се е отказала! Това е да си Дух с топки в тяло без топки. :D}


Колкото повече се трудих върху развитието си, толкова по-тежки ставаха атаките върху мен. Най-тежки бяха около летищата, когато пътувах, за да водя семинари. Изглеждаше, че електромагнитния смог (който винаги е доста тежък на тези места) увеличаваше ефекта на Матрицата, а аз го чувствах все едно бях пържена с електричество. Цялата ми кожа настръхваше и чувах много високи тонове в лявото си ухо, както и замаяност. Често персоналът около летищата се държеше странно с мен. Веднъж пътувах до Лос Анджелис – което бе най-страшното ми пътуване, защото бях проследена от два фотографа, както и от трети човек, който стоеше и наблюдаваше къщата ми, когато аз бях вътре. Искаше ми се да вярвам, че съм загубила ума си и си въобразявам, но другите хора потвърдиха, че ме следяха. Писала съм за това в други мои статии.


Бидейки в къщата си, чувствах огромна болка в главата, усещах интуитивно, че съм нападната. Бях изплашена, нервна и постоянно чуваща отвратителния звук в ушите си. Помолих Душата си за помощ и ми беше казано, че не мога да напусна Земята сега, въпреки че мога да разбъркам моя сигнал и да бъда незабелязана от агентите на Матрицата. Душата ми ме научи как да завъртам аурата си, подобно на въртящите врати.


{# Бел. прев: По-напред във времето ще превеждам материали на един известен източен доктор (Мантак Чиа), който в своите лекции към западната аудитория пуска интересни изречения, едно от които помня и е за този момент. Беше нещо от рода на (като думите в скобите ми са, за да схванете контекста): „Ако правите двете космически орбити и се грижите за органите (за Ин и Ян също), няма да бъдете нападнати от недобронамерени същества, които са около нас. Те ще видят динамиката на аурата Ви (резултат от прекрасната и съзнателна циркулация на кръвта и Чи), както и златистия й цвят (резултат от вътрешната даоистка алхимия) и знаят, че няма да оцелеят, ако се опитат да взаимодействат с Вас.”


Другата стратегия (с противоположна идея на горната, която изгражда стабилно ядро) е да бъдете едновременно на няколко места, по възможност навсякъде, в различно ‘агрегатно състояние’ така да се каже. Не може да бъдете засечен къде се намирате от чуждото Съзнание, защото нямате строго фиксиран образ и място. Това ще използва и тя като стратегия в следващата remove viewing сесия :}


Направих далечно виждане до мястото, от което провеждат наблюдението и атаката над мен! Видях черна пластична и искряща пирамидообразна сграда някъде в Америка, заобиколена от прецизно отрязани храсти, така че знаех, че е някаква земна база. Въпреки че все още не знаех какво означава това, ми се появиха буквите NSA в главата, когато попитах къде съм. Вътре в черната пирамида видях много нива от офиси, стаи-хранилища с компютри и много мощни компютри. Видях мъж, седящ пред компютър, гледащ точки от светлина на карта, като интуитивно получих информация, че това бяха хора като мен – които се събуждаха и излъчваха определен тип енергия. Когато разгърнах аурата си, за да разбъркам сигнала си, мъжът каза „Тя е все още тук някъде, но не мога да я намеря”! Знаех, че съм успяла. Тогава влезе друг мъж в стаята и каза: „Тя е тук и аз мога да я чувствам. Шпионира ни!”. Напуснах мястото бързо – нямах си и идея, че някой може да знае, когато правя remote viewing!


{# Бел. прев: Много се радвах на споделения опит на мадамата, защото и аз съм Ви споделял, драги читатели, подобни съзнателни опитности по време на сън. На няколко пъти през тази година в будно състояние (когато потъвах навътре и следвах сигнала на атаките) ми се случваше да виждам визуално източника на трансмисиите със заплахи към мен – оператори, работещи в (подземни) бази пред екрани; а последният път бе генерал в униформа, даващ заповед „да ми сменят програмата”. Зарадвах се, че най-накрая видях лице... и веднага му ебах майката на този униформен боклук (докато 30 минути външно изглеждаше, че съвсем нормално си ходя рано сутрин пеш към трудовото ми място), който панически каза „спирайте, спирайте връзката”. Какво ще спираш, мухльо, не знаеш какво Ви чака afterlife, а ето че малко по малко се отключват и другите ми способности, благодарение на възстановяването и грижата към тялото ми! Почна ли да Ви виждам и в 3D, за да имам ясен образ, върху когото да се концентрирам – и животът Ви тук ще бъде ад!Точно това, което правите на другите хорица, само че аз ще го правя без технология. :)


Нещастниците пък от wikipedia премахнаха темата за empty force, но тя съществува не само по филмите:


Man of Tai Chi (2013) ; Алтернативен линк


Това е една от любимите ми сцени, толкова въздействаща и важна за мен, изпълнена с ключове какво не е и какво е тай чи. :)




Забелязахте от споделения опит на авторката и мен, че жалките тюфлеци, на които им плащат достатъчно, че да не се занимават с физическите несгоди, имат всичко в материален план, разполагат и с времето и обучението да добият известни способности – т.е. усетиха, че са наблюдавани. Не е хубаво да наблюдават шпиониращите, а? А да им връщаш огледално цялата помия също не им е приятно? Шибани агенции, продажни дребни хора и двойните им аршини... Ще има изненада за вас! Времето на Земята е нищо в сравнение с Вечността, която подготвям във вашата лична сфера. И там... о, „там” няма да помогнат земните ресурси и технологиите, нито „закрилата от себеподобни” на по-горното ниво на йерархията. Всичко с времето си... нали трябва да има изненади. Да сюрпризираш control freaks –> priceless! :)))


Иронично, ден преди да започне цялата поредица от синхронични преживявания по темата – изгледах прекрасния филм-продължение Now You See Me 2 (2016). Беше изпълнен с много хубави обрати и ключета, носещи ми неочаквани изненади и душевни наслади. Няма да анализирам филма тук и сега, но една от любимите ми сцени беше когато бяха разобличени прикриващите се и недобронамерени ‘същества’, след което победени по един елегантен и умен начин. Изражението на лицата им беше черешката на тортата. :)
За по-добро разбиране на персонажите и сюжета на филма – изгледайте първия.


Системата им за наблюдение е показана в анимационния филм Rise of the Guardians (2012). Същият визуален ключ присъства и в любимия ми и вдъхновяващ Dr. Strange (2016). Намеквам за глобуса, показващ епичните Духчета, разпръснати по тази чутовна земя. :)


~~~


ПС: Писал съм за BioApi в темата си за нано технологиите. Едно от предназначенията на кемтрейлс технологията е да се използва точно за проследяването ни (вдишвайки софтуера, който е невидим поради малкия си размер) и внедряването на всякакви мисли към неудобните хора, водещи до изтощението или самоубийството им.


Имал съм дори такъв тип преживявания в ниво отвъд нашето – т.е. наблюдаващата централа не се намираше в някоя триизмерна реалност, което беше стряскащо в първия момент. Дори използваха технология, чрез която да ни накарат да се върнем обратно на Земята. По-скоро някои от нас знаеха, че нямаме нужните умения, качества и познания, за да се противопоставим в онзи момент и затова избирахме някаква реалност в по-ниските нива. Други го правиха заради близки Приятели, а трети пък въобще не осъзнаваха изкуствените убедителни причини защо „е редно и трябва да се върнеш на Земята”.


Продължавам с превода на мадамата:)


След тази случка нямах повече странности около мен от технологично естество за няколко години. Но когато се преместих да живея в Мюнхен, започнаха отново да ми се случват необясними неща. Ще изляза от основната тема, така че ще кажа само как при преместването ми от Германия в Англия получих имейл от баварските илюминати, канейки ме на обяд. Тогава си мислих, че някой си прави шега с мен. Мислих си, че всичко е свързано със Сивите, но разбрах че търсят хора с определена генетика за ритуалите си, особено такива с червена коса и сини очи.


Едва наскоро успях да събера всички части от пъзела, в това число всякакви странни преживявания с архонтската енергия. Осъзнах, че са ме следели от много години. Оказа се, че могат да ме следят не само в триизмерната реалност, но и в астрала. Разбира се, че имах странни сънища, но това не беше единственият начин, чрез който архонтската енергия се опита да нахлуе в живота ми. Първият път, когато видях това, но разбирам чак сега – бе когато архонтите се опитаха да обсебят напълно една моя приятелка през 1990. Тя имаше необикновено преживяване край кръга от седиментни скали в Корнуал – място, на което по-късно узнах, че Кроули е извършвал черни магически ритуали. Тя медитирала там с група от хора от Мюнхен {# Бел. прев: Дъновистите трябва да ударят едно сиртаки на това място, за да го пречистят. :D Как може да има скала, върху която да не са танцували?!}.


Приятелката ми припадна и усети, че е обладана от нещо. От този ден нататък се промени драстично. Извърши куп мизерии от рода на държи се мило, когато сме в компания, но си сменя очите и характера, когато останем двете; манипулираше всеки кристал, книга и обект, до който се докопа само защото успя да манипулира моя ум и свободна воля (за да й ги предам).


{# Бел. прев: Авторката преживява и отвличане в Белгия, като заподозреният е същият архонт. Дава повече подробности за случая в своя книга.
След това авторката отива на един лечителен сеанс (а в настоящето тя е в ролята на ръководител на такива), където се извършва регресивна терапия и по нейни думи се установява, че е отвлечена за първи път на три-годишна възраст. Това са последните думи, които тя чува, преди регресивното състояние да измести фокуса на Съзнанието й върху миналото. Споделих Ви преживяването й с хидрата по-нагоре в текста, което се случва по време на тази регресия. След това й трябват месеци, за да се съвземе от ужаса, който е преживяла, вградена в стените и използвана като рециклираща машина.}


### Край на форматирането от легендата и чуждия превод. :)


Източници:
More information on parasitic entities (formally known as archons)
Archonic Agenda and Parasitic Dreaming!


~~~




Бележки:


* Настоящата изследователка на 23 години узнава за многоизмерната си същност и създава първата си книга: „Мисията на една космическа звезда” (която още не съм чел). Година по-късно сивите извънземни осъществяват контакт с нея и тя разбира, че е хибрид. Те й предават информацията, която да напише във втората си книга: „Ние сме тук“. След това се среща с друга извънземна раса (антари); дори твърди, че познава съществото, одухотворяващо Земния планетарен дух и че книгата й „Нейната перспектива: Земята разказва за истинската си история“ е ченълинг от него (познахте, отново американската ню ейдж пропаганда за майката/богинята Земя).
Малко съм й чел от статиите и безплатните книги, но поне удебелената информация, която превеждам в темата – съвпада едно към едно с мои или на близки изследователи преживявания. Така че не бива покрай някаква умишлена или не дезинформация да зачеркнем онази част от труда й, която е вярна и полезна.


Дали всички сиви са под влиянието на архонтите няма как да проверя засега, следователно да потвърдя или отрека твърдението. Аналогично за останалите видове извънземни раси. Алоя споделя за цивилизации с достатъчно напреднало Съзнание, които не подлежат на архонтско влияние. Склонен съм да го вярвам просто защото го виждам със себе си – знам кога (т.е. в какви състояния на Съзнанието, създаващи необходимите условия за пробойни) мога да бъда под влиянието им. Вие също – ако внимателно сте прочели всичко. Пред очите Ви е, без алегории или сложен език. :)


** Документът с техниката за обсидиановата светлина се намира на този адрес. Аз съм скептичен към метода, защото ако не полагате грижа за Себе си, резултатът ще е временен... ако има изобщо резултат. По-надолу в темата ще разберете защо отчасти действа метода (според мен).


*** такова поведение е познато и при наноботите, за които ще стане отново дума по-късно в темата.


**** сюжет ала Старгейт. :) Припомням, че в SG-1 репликаторите са технологично създадени същества-паяци, които асимилираха расата на асгардите (представена от сиваци). Гоаулдите (алегоричен образ за империята Сириус) също не можеха да се справят с тях. Като заговорих за тази раса – се сещам, че гоаулдите имаха паразит-червей около слънчевия им сплит, който беше причината за силата и дълголетието им. Как се навързват тези факти с толтекската информация (първите 2 pdf-a от темата), че ако се съюзите с тях, ще получите временна награда под някаква форма. Удивително е как достъпа до тази информация разкрива нов пласт от Старгейт сагата!
Изпитвах ли несъзнателен телесен страх от репликиращите се трансхуманизирани паяци – определено да! Но благодарение на личните ми трансформации през годините вече сцените с тях не ми въздействат по същия начин.


***** В хардуера, който закупувате, има софтуер, наречен firmware. По принцип нямате достъп до това, което е закодирано от производителите. Имат си защитни механизми и ако се опитате да ръчкате там ­– повреждате да речем процесора или дънната платка и не можете да ги ползвате. Разбира се, че има ентусиасти и ако успеят с кракването – очаквайте голям скандал. Защото нищо не им пречи на големите компании да сложат фабрично няколко вратички, валидни за повечето ОС (които да активират в уречено време, защото са свързани със системния часовник например или чрез Интернет връзка). А ако трябва да пиша отделно за умишлените дупки, фалшивите ъпдейти и злонамерени инсталирани сервизи, идващи с „новата, мега яка, задължителна за всеки и най-добра” Windows версия – ще трябва да посветя отделна тема, а не един параграф.


Да продължим напред със:




Заблуди по темата


Започвам в низходящ ред по неадекватност:


1) „Тези тъмни същества са създадени от вашето Несъзнателно. Те не съществуват обективно извън фантазията Ви. Те са проекции на стаените Ви и нерешени тъмни аспекти.” – „обичам го” този ню ейдж, с корени в модерната психология и езотерика! :) Невъзможно е някой друг да влезе във вашата реалност – поне според ученията на 21 век. Като причини се изтъкват или несъществуването на други създания освен вас самия (солипсизъм), или невъзможността някой друг да създава събития във вашата реалност (неадекватно твърдение също, защото винаги е било пред очите Ви последното, особено за нашето омайно трето ниво/плътност).


2) „Тъмните същества са просто мисъл-форми, издаващи вашия нерешен страх от нещо си.” – заковавам всеки, мислещ по този начин, с личния си опит, в който няма грам страх. :)


3) „Привличате такива преживявания само когато четете бачо Ви Кастанеда или каквато и да е религия; ако участвате в секти, ритуали и прочие” – курец отново. Връщайки се назад във времето забелязвам, че дори без да съм подозирал или чел за този враг на човечеството, той си е участвал в живота ми подривно, както и този на онези, които въобще не се интересуват от нещо отвъд кариерата, яденето и секса. Да, вярно е, че летачи и другите агенти не се занимават с послушните козуначета, неизлизащи от релсите, тъпчещи се с гмо концепции, а с тези, които са идеалисти, по-осъзнати или живеят по алтернативен начин. Също така те търсят близките Души или тези от личния/общия Грозд, които са в женско тяло и повече проводници на Ин аспектите им, защото са по-слаби психически (и физически!) и огънат ли се, всички останали близки инкарнации по веригата го отнасят, без значение от времевия период. Което ме е влудявало преди месеци и още повече ме амбицира веднъж завинаги да им gang-bang-на цялата раса, защото е много лесно да се изправиш срещу слаби или нищо неподозиращи Съзнания. Голямо мъжество няма що... за духовност да не говорим. После защо ги иронизирам, наричайки ги ‘летачитУуУу’. :D Малцина ще схванат хумора, знаейки контекста. :P Ще ги изям, майка им престара...


4) Да визуализирате излъчването на бяла светлина или други геометрични форми от „свещената геометрия”. Никога не съм бил фен нито на бялата светлина, камо ли на разни меркаби и други конструкции, даже и на визуализирането. Защото визуализиране чрез мисли, а не чрез намерение с тих ум – не бих нарекъл визуализиране. Вие се тресете от страх, пък чакайте някаква визуализация да помогне. Това си е бягане и въобще не мисля, че ще помогне. Няма как на теория да проработи метода. Просто временно ще се изолирате (ако направите адекватно чрез визуализация прехода от сегашната Ви реалност в друга такава) от врага, само че той пак ще Ви намери, ако изпитвате страх.
Директен сблъсък е моят съвет и опит! Но трябва да имате поне едно стойностно нещо, което да е горивото Ви и да Ви мотивира да отстоявате себе си, живота си! Страстта е временно решение. Тя може да си отиде, ако не я подхранвате отвътре. И в същото време това подхранване не е просто чрез някакъв алгоритъм, който изпълнявате с лявото си полукълбо всеки ден. Не. :)


5) „Излъчвайте любов към агресорите” – това никога в досегашния ми живот не е водило до дивиденти. Пробвах все пак да съм толерантен и пасивен към тъмните, но както ще прочетете след малко, това не помогна, и затова вече съм в надървено състояние да ги pwn-вам, където ги срещна. Толтеките ме радват в едно тяхно изказване, защото виждам паралел с автентичния изток, който така ме вдъхновява, че дори летачи са обезкуражени и не знаят какво да правят срещу мен, когато за пореден път станат свидетели как не се връзвам на техните мисли и продължавам добросърдечно да се държа с останалите, дори с още по-голямо желание и непоколебимост да им помагам (и в същото време тъмните да прегазвам).


Думите бяха на Кастанеда – че войнът трябва да е безупречен и винаги бдителен! Винаги да живее като за последно. Така не би загубил битка, защото винаги ще влага цялостно себе си в делото си! Защото загубата ще е еквивалентна на смърт. Но говоря за онази смърт, от която връщане няма.


Трябва да сте готови винаги – дали ще се събудите късно през нощта, или докато си взимате епичен студен душ някое близко Съзнание ще има нужда от помощ и Вие ще се изправите в едноминутен сблъсък с неприятеля, елиминирайки го или поне връщайки обратно потока му, носещ му болки и болести, и най-вече ясното послание, че не би било мъдро да пробва отново.


Aragorn vs Nazgul


Това, което не ми хареса при толтеките е техният алтернативен подход (макар че е работещ) – без конфронтация, да бъдете неутрален и безвкусен за летачи, след което те да отлетят към някой друг човек. Това не е в божествената ни природа – да гледаме отстрани как друг се гърчи, тънейки в невежество и слабост, просто рационализирайки бездействието и великия ни статут на знаещи и можещи с „ами той сам си е виновен за положението” или „мен какво ме интересуват другите хора”. Докато си тук в 3Д, и докато не живееш сам в гората/планината, ти си свързан с другите хора – ти зависиш в някаква степен от техните дела, точно както те от твоите. Всеки от нас е добър в нещо и има смисъл да е тук, и макар масата народ да изглежда, че не прави нищо по въпроса с вътрешното си израстване – има причини за това. И са обективни, и са пред очите ни. Въпросът е притежаваме ли нужните добродетели, в това число и смелост, за да се изправим пред трудността, или ще линеем, докато не издъхнем безславно в 3Д? Защо изобщо сме тук, хора?




Моят личен опит по темата


Време е за вдъхновение и радост! :))) Насладете се и почувствайте прилежащите емоции, сила и качества, втъкани в текста, епични hard-core геймърчета.


Както казах в началото: всичко започна вечерта на 09.01.2017 г., когато прочетох коментара на голчо-тролчо и Съзнание-Приятел ми каза, че на другия ден ще ми приготви теория за тези същества, защото познава трудовете на Кастанеда, а и на Алоя. От следващия ден започвах поредната ми Инедия. По същото време бях преглеждал отново един епичен ключ от първия филм на трилогията Матрицата, който винаги съм чувствал мощно и ме е окрилявал, но не можех да разкодирам напълно. Знаех, че не съм го разбрал и нещо ми убягва –> как Нео успява да пребори и преодолее агент Смит в ранния си период, когато Смит не е част от Нео и еволюционно е по-неразвит? :)


6-7 часа по-късно си бях легнал и активно си медитирах навътре, грижейки се за органите си. Измина час и половина без да заспивам. Продължавах и след малко видях отстрани (но без да обръщам главата си) един черен силует (средно голям размер с тънка осанка), който според мен беше скаут (т.е. същество, което наблюдава и докладва на други, по-високо в йерархията). Направо реших да се врежа в него (както Нео непоколебимо в Смит) и беше анихилиран. После се зачудих дали не действах прибързано и твърде войнски (вместо добронамерено и толерантно както по принцип), а след 10 минути дойде по-охранен силует, малко по-висок, с шапка. („А, човекът с шапка, за който много разправят и се страхуват.”си казах на ум аз.) Продължих да си медитирам, този път без да прибързвам в действията си. Онзи келеш се опита да ме уплаши. Появи ми се като образ точно над очите, а аз прихнах да се смея – „Ти не познаваш Ключаря, dude!”. Преминах в епичния режим на героя от Еквилибриум и му казах, че ако посмее да атакува още веднъж някой от нашия вид, ще елиминирам него и всички останали по-нагоре. Да отива и да докладва. Докато го казвах мислено чувствах силата и увереността, мощта и енергията на Душата ми, която преливаше в мен и задържах, че исках да е жив все пак. :)))


След случката с дебелия шапкач си се радвах за пореден път, че нямам страхове на ниво тяло, камо ли пък на ниво мисли, които да бъдат използвани срещу мен. Чувствах се окрилен и радостен, а и интуитивно разкодирах най-накрая ключа: разбрах, че мога да бъда всеки!Мога да бъда никой и всеки – имам такава сила, защото съм интегрирал необходимите умения и качества на Деветката. Това е последното стъпало пред Съзнанието, за да стане Десет/Източник! :) Така че това ми обясни защо аз мога да бъда този, който погълна и разгради онзи скаут.


След 5-6 часа разказах на Съзнанието-Изследовател, даващо ми по-късно материалите за четене на Кастанеда, а то се беше уплашило само като чуваше какво съм преживявал, което провокираше чистосърдечен смях и успокояващите ми думи: „Спокойно, спокойно. Чакай да довърша историята.” :)


Целият ден прекарах в четене на двата документа (които Ви качих), както и на писанията на Алоя (които преведох), мили читатели. През нощта (както и през деня), докато си вътрепребивавах и еманирах любов и наслаждавах на очистващата Инедия, имаше втора неочаквана среща. 2 редици по 6-7 създания, този път високи не метър и петдесет, а към 3-4 метра и доста обемни, приличащи ми на сгради. Видях ги, докато си медитирах легнал. Както обикновено – не се уплаших, а учудих тез шушльопачета какво правят тук. Едновременно с това знаех интуитивно от Душата си, че съм недосегаем, докато си стоя в моето епично отвъд дуално състояние и не ми пукаше, нито ми се занимаваше с тях. Бях решил да съм пасивен спрямо тях (твърде добър и милостив подход, който не заслужават и сега ще разберете защо), а веднага смених настройката си, от там и потекоха различни картини и информация от Мирозданието.


~~~


След няколко дни започнах да улавям поредица от негативни мисли към мен. Усетих, че някой се рови в миналото ми (аурата), а аз си бях и без това в отворен режим, което е важно и се случва дори от само себе си за Инеяд, или пък ако имате будистки наклонности (отворен към света, към другите, към всякакви потоци... с две думи ­– твърде активен и доминиращ Ин). :)


Използваха стари разправии между мен и родителите ми, обсипвайки ме с думите и картините от диалозите. Бях Съзнателен за процеса и не се вързах на клопката, защото вече всичко беше решено между нас, така че знаех как тези мисли и обиди не идват от тях и това не беше телепатия! Да не говоря, че знам работния им ден и абсурд да си мислят тъпотии такива в този час, камо ли по принцип за мен. В миналото се връзвах на тези капани, защото не знаех за тия нещастници, които влияеха на взаимоотношенията ми по този индиректен начин, или обсебвайки единия от двамата, изтощен от тежкия си матрично-битов ден, даващ всичко от себе си, за да може малкото Ключарче да е осигурено материално. Благодаря на родителите и родата си; на всеки, който ми е помагал по какъвто начин може! Помня и оценявам това.


Изпитвал съм неколкократно глобално съчувствие към всички познати и непознати Съзнания, принудени да изкарват пари в не толкова леки трудови условия. Толкова сълзи и едновременно с това устрем да еба майката на всички, които са измислили и умишлено поддържат този модел на съществуване – че си нямате на идея, скъпи читатели… По-чувствителните ще преживеят този нестихващ устрем. Добронамерените ще са окрилени, а злонамерените ще изпитват болка, което е само началото. Този път няма отстъпване или съмнение – ще разберете още мотиви в следващите парагафи.


(Трудно е да правите разлика между истинска телепатия и умишлени мисъл-форми от недоброжелатели, изопачаващи думите! Моят съвет е да не взимате всичко на чиста монета (това е един от основните ню ейдж капани, за които ще пиша живот и здраве тема). Потопете се към източника на формите, за да видите дали настина идват от него. А най-добре е и да питате самия човек в точно този час и ден дали е пращал точно такива мисли.


Когато са думи/мисли, изпълнени с любов или други окриляващи и положителни емоции, се подразбира, че не идват от летачи или технологичен източник. :) )


~~~


След това пробваха със сюжети от интимен характер – свързани с най-близките ми Съзнания. Тъй като бях оправил всички отношения с мъжете, с които и без това съм нямал кой знае какви проблеми (освен философски спорове с елементи на его от двете страни), то те опитваха с близките жени от миналото и настоящето. Тъй като вече бях простил всичко и им изпращам положителни мисъл-форми и прегръдки понякога, а и с всички не поддържам контакт (по тяхно си желание, което уважавам и гледам да не се натрапвам в живота им, доколкото една любяща прегръдка и добри пожелания могат да се счетат за натрапване), то знаех, че отново тези мисли са от стари (писмени) разговори и не са истина. Отново се усмихнах и продължих да съм невъзмутим и неутрален.


Накрая пробваха с факта, който само аз знаех от обкръжението си. Опитаха да ме импринтнат с мисли за страх, че истинската ми самоличност ще излезе на яве. Че знаели кой съм. Тук вече се засмях чистосърдечно (защото не ми пукаше каквото и да се случи с мен), а те недоумяваха реакцията ми. Този път потънах по-навътре към себе си (защото реших вече да приключва тази няколко минутна сага, че искам да продължа с приготвянето на вечерята) и тогава чух как общуват истерично и злобно, вече гърчейки се от неуспехите си: „Какво да правим??? Разкрити сме!”, и в следващият момент им ебах майката с цялото си същество и енергия. :)))


След това по Дзенски, на тишина и спокойствие, с вътрешна радост и концентриран върху делото ми с ръцете и приборите, продължих с вечерята. :)


~~~


Следващата ми среща с техни представители беше след няколко седмици, по време на осъзнат сън, в който се усетих, че реалността е подменена (т.е. е изкуствена) и вместо да участвам и да се потопя в нея, се върнах към физическото тяло със Съзнанието си, но едновременно с това бях на границата на двата свята. Видях две грозни паяко-октоподобни, леко тлъсти и черни същества, забили по едно пипало в коронния ми център. Разбрах от Душата си и виждах как се опитваха да създадат с комбинирани усилия червей в сърдечния ми център, но не успяваха, защото нямах нерешени теми там и сърцето ми е отворено и любвеобилно.


Знам, че звучи доста страшничко, но пък отново си се гордея с постигнатото от мен като вътрешен труд (че не се уплаших и върнах в тялото, както се е случвало на всеки от нас). Тригъри/причини за това преживяване бяха два през деня:


1) желанието-молба към Душата ми да ми покаже дали има останали паразити, които ми източват енергията (защото през деня имах неприятни мисъл-форми, свързани с финансовото ми оцеляване. Знам, че от една гледна точка е нелепо да цикля около безпаричието, а и осъзнавах че са чужди мисли, но им се бях вързал, защото на всичкото отгоре имах съжаления, че не мога да помагам на другите (близки или непознати) и финансово, а имам желание. Естествено това не означава да се пребивам с работа, която не обичам и да нямам време... Общо взето дилеми философски, изкристализирали във философска тема за парите, която някой ден ще напиша, че имам интересни прозрения, които се надявам, че няма да забравя. :D


Тъй като нямаше емоционален компонент не беше човешко същество или друг от нечий близък Грозд, притесняващ се на същата тема. Просто имах issues, които да оправя на ментално ниво веднъж завинаги, че ми гълтаха от времето и енергията. Благодарение на съня видях и кой ги гълта, забил пипалата си в главата ми!)


2) разговор с Приятел относно виртуалните и паралелните реалности (за които живот и здраве също ще пиша).


Как завърши случката ще попитате. Просто Съзнателно, докато бях между двата свята, си взех цялата енергия от съществата и след това ги анихилирах и се събудих свеж във физическото ниво. :)


~~~


След няколко дни затишие (точно както Алоя описваше), когато не могат да съборят психически човек – започват да атакуват най-близките му Съзнания. Те имаха тежки преживявания и мисли. Дали свързани с материалното оцеляване, дали с любовта, дали с предателството, дали със самоувереността и прочие – зависи от пробойните в близките ми. От този ден нататък ги защитавам енергийно и бях казал всичко да минава първо през мен. Защото повечето от тях не знаят срещу какво се изправят, а и някои от познатите (макар не чак толкова близки и духовно развити, но Добронамерени и притежаващи други качества и умения, които ценя и дори ми помагат по Пътя, без значение имат ли животинска есенция или не) не биха ми повярвали на преживяванията и невидимия враг, за който толтеките са писали най-много. Не и докато не гушнат букета и видят със собствените си очи всичко.


Беше ми хрумнало интуитивно, докато си се разхождах до трудовото място наслаждавайки се на стъпките си и съзнателен за организма си, да развивам едновременността и Ян потока си чрез помагане на непознатите от вида:
просто задвижвам и извисявам енергията в тялото им и им вдъхвам от моята красота и енергия също. Това упражнение ми помага да елиминирам мислите, които и без това кръжат от къде ли не в градовете (хора, летачи, трансмисии от технологични устройства на различни организации, изкуствен софтуер в телата ни), но пък и е доста изтощаващо, защото хората са доста празни същества. Дърветата и цветята, както и вътрешната ми концентрация върху еманиращият ми Дух (и качествената храна, изядена с уважение и радост), я възстановяват в мен, за да мога да продължа с делата си.


Енергооемък е само преходът между две сфери/светове, които са много различни честотно!
Може да се досетите лесно за същия извод от следния пример – ако в дадена област знаете и можете повече, то ще трябва да вложите изключително много ресурси (време, енергия, добродетели), за да научите един новак да достигне равнище, на което ще се разбирате и двамата ще се обогатявате, без да има опасността взаимодействието да премине в паразитизъм или зависимост.


Евентуално реших да се посветя приоритетно първо на всички познати и непознати, но добронамерени и любознателни, стремящи се към духовна зрялост от нашия и други времеви периоди същества. Те са двигателят, който задвижва цивилизацията – индивидуални и творящи мислители, архитекти, писатели, художници, певци, танцьори, физици, химици, биолози, математици, алхимици, мистици, инженери, дърводелци, строители, земеделци и т.н.т.
Когато имаш такова здраво ядро, то с продуктите/творбите си ще обогати останалите същества!


Моментите, в които почувствате прилив на енергия или интуитивно прозрение, или вътрешна подкрепа, или проявите неподозирани качества и умения (на сън или в будно състояние) – са моменти, които може да са продукт на Душата Ви, на други близки Души, на други незнайни същества (дървета, водата, слънце) и прочие. Изживейте тези моменти, възползвайте се от тях и станете по-добър Човек! Благодарете и продължете с това велико дело, следвайки примера. :)


~~~


Интуитивно разбрах защо голчо-тролчо и компания се страхуват и плюят по Гроздовете (който е чел форума на xcombg знае за неспирните спамаджийски коментари) –> защото енергията на Едновременните инкарнации меко казано рулира и всичко нечестиво елиминира. :))) Много по-трудно им е да съборят цяла група от Съзнания, отколкото единаци, защото механиката зад взаимодействията на групата е от рода на ‘цялото се грижи за индивидуалните си компоненти (Аз-ове) и ако някой има проблем, то той се предава на следващия, който има възможността да се справи; след което решението се трансферира обратно към всички (обогатявайки ги) и целостта е запазена; даже всеки от групата е интегрирал нещо важно’. Осъзнатата отборна игра може да доведе до невиждани успехи!


Преди 2 години приятелят-изследовател Н. ме предупреждаваше, че има същества, които въобще не се радват, когато виждат как се събират хора от общ или личен Грозд, или просто напреднали Съзнания. Тогава не знаех за какво говори, но вече Знам. :) И съм му толкова Благодарен за отвореното сърце, защото имаше моменти, в които летачи пробваха да ни разделят отново със своята педерастка стратегия с мисъл и картина формите. Но не повече... :) И с други Съзнания са се опитвали, в повечето случаи успявайки, но Вечността... Вечността е пред и в нас! А аз съм отворен и с Любов и Разбиране ще поправя каквото има да се поправи, без значение от времевия период, ниво и събитие! Няма да допусна повеченякой да проваля разцъфтяването на Красотата и Автентичността, които са толкова епични, че ако трябва ще се умира и живее милион пъти! :)


Ние им ебаваме майката въпреки еднополовите и ограничени тела, въпреки всички щуротии на системата (финансови, социални, религиозни, здравни и прочие), въпреки всякакви излъчватели от и извън Земята, а си нямат идея за амбициите, целеустремеността и стратегическите ми планове след смъртта и в различните нива и реалности. Определено не знаят с кого тръгнаха да се ебават! Със същество отвъд слабо познатата пета плътност! :) Такава заявка бях дал след поредния им опит да ме скарат и разделят със същество, което обичам, че още отеква в Мирозданието моя зов, който е и ще бъде материален.... и последен за тях кошмар! :)


Както прозира от текста, вече не съм милостив и добър към тях (щом те са хищници и аз ще бъда такъв за тях) – усетя ли негативизъм, връщам в дълбочина и подсилвам от моя поток, врязвайки се в източника, еманиращ нищета и недоброта, стремящ се да развали това, което съм и създавам.


Аз затова и измислих един скеч, който сега ще споделя с Вас. :D Тръгнал един келеш-летач да се гаври с будист, а будистът му пратил поток с емоционалните страдания на хората, вследствие на което летачът не могъл да понесе качеството на енергията и се пръснал. Будистът чистосърдечно изпитал съчувствие и въздъхнал: „Ех, имаше потенциал да стане добро същество.” :)))


~~~


Определено, определено знам колко трудно е да си Човек в 21 век. Особено ако искате да запазите и проявявате Добрината си и да не се възползвате от другите, да бъдете неподкупен, морален и отзивчив. Казах Ви ги тези неща в началото на текста, а и знаете от личен опит колко бързо е възможно да паднете от стълбичката, ако позволите да станете проводник на „ума на летачи” (аз го наричам ‘его’, или ако го описвам технически ‘чужд инсталиран софтуер’), да извършите неща, за които после ще съжалявате. В самото тяло има много алармиращи системи, които трябва да се осъзнаят и разградят чрез съзнателното практикуване на определени добродетели и умения, противоположни на програмите.


Нека Ви дам един пример, който дори на мен се случва. Т.е. виждате, че въпреки че съм култивирал определени качества и умения, докато съм в тяло – в някаква степен, ако не съм Съзнателен, мога да не бъда себе си. А да не бъдеш Себе си е убийство спрямо Великия Себе си, който сте! Който веднага осъзнавате след например архонтската мрежа или по време на дълбока медитация.... или по време на тази битова случка, случила се февруари месец:


Бях си взел в джоба 20лв – достатъчни за любимите ми 500гр сурово кашу, които щях да си купя на връщане. През тези дни изпитвах едно такова алтруистично страдание, че не мога да помагам на другите и материално (защото не съм богат в този аспект), но пък в останалите мога и го правя. Тази тема се беше отключила покрай поредната ми Инедия. :) Едновременно се развиваха в главата ми алтернативни сюжети за много красиви цивилизации на други планети и други реалности на други нива.
Докато се разхождах на връщане видях музикант с цигулка. Мъж на средна възраст, усещаше се една живост и игривост, една емоционалност в него! И той свиреше не коя да е мелодия, скъпи читатели! :))) Тя е толкова красива и оставила дълбок отпечатък в мен. И дори я изпълняваше по толкова автентичен начин (като оригинала, с леки индивидуални включвания). Зарадвах се и тъкмо щях да дам 20-те лева, предвидени за мен, когато се включи шибания софтуер и последвал миг на колебание. Веднага осъзнах, че са нелепи и чужди тези мисли, че този човек ще се нуждае повече от парите, а аз ще изкарам без любимото си (но надуто до небесата като цена) кашу седмица-две, защото не мога да си позволя други 20лв като разходи. След тези мигове, в които и физически се бях застопорил на едно място като лампа, направих ляв завой и право при него, без да прекъсвам вълшебната мелодия, с чаровната ми и добронамерена усмивка и бавен, изпълнен със съзнателност, поклон, оставих вътре парите си. Когато се изправих и погледнахме с него сърцата ни щяха да експлоадират от Радост! :)))) Почувствах напълно Духа му и на ум му пожелах успех по Пътя и да Твори все така Красиво! :))) Когато се разхождах след това с още по-приповдигнато от обичайното настроение се замислих – „Брех ... запознах се с още едно Епично Духче! След смъртта ще имам още един Приятел!” :) Почувствах го на ниво Души. Много Красив акт!
Даже после си казах, че ако отново го видя на същото място направо ще се заговоря с него. Ще ми е интересно да науча за живота му! Просто съм си такъв – обичам да изследвам и евентуално лекувам и помагам другите хора, обогатявайки и себе си в процеса.


Ето я и романтичната мелодия, изсвирена от безизвестния уличен музикант на цигулка. :)


Може ли да живеем в такова общество, в което хората да са слепи, да нямат чувствителност да преживеят Красотата в музиката, която може да издигне Съзнанието им? Да спрат, а не да бързат за някъде, защото изпускат същественото в детайлите, останали на заден фон. Винаги, когато съм оставял пари на улични музиканти, съм хвърлял поглед колко остават другите като количество и качество. И какво излиза от наблюденията ми (и то правени върху наистина добри улични музиканти) – от хилядите минаващи на центъра рядко ще видите повече от 100 по 1 лев. Дори 100 човека са много за един ден. Младото поколение с телефоните и слушалките си живеят във виртуални субективни реалности, възрастното поколение обсебено от матрично-архонтските проблеми, а най-старото в България е оставено да гние (въпреки че е поддържало системата, в повечето случаи жертвайки автентичния себе си).




Решения срещу летачи


Прочитайки споделения опит и интегрирайки го в живота си ще успеете да се справите и ще сте подготвени за по-мащабната ‘битка’, случваща се след смъртта на физическото тяло тук. Ако фокусът Ви е насочен извън вашата сфера, ще се сблъскате с програмиращи станции, компютърно генерирани или колективно базирани светове, други раси, хората от обкръжението и кой знае какво още. Ако фокусът Ви е насочен навътре към ядрото Ви... грубо казано има две вероятности, в зависимост от това какви добродетели, умения, мисловни модели и емоции сте интегрирали и хармонизирали. В единия случай ще бъдете погълнати от Несъзнателното си, съумявайки да останете жив и адекватен, да вземете руля над своята сфера. В другия случай ще наблюдавате примамващата красота на творческата хармония, разливаща се пред Вас, сътворяващи я и ‘изкушаваща’ Ви да участвате. Дали и коя ще приемете е Ваш избор, въпросът е да не забравяте връщането навътре/назад, защото в противен случай приятните емоции водят до несъзнателност, която води до забрава, че Вие сте източникът й и можете да правите всичко. Ще се изумите от факта, че не използвате мисли и не се базира на тях построението на всичко, което е там. :)


Нека сега се позаземим. :) Ако в началото Ви е трудно с интеграцията на качествата и с преодоляването на страха, можете по всяко време да насочите фокуса си навътре и да извикате за помощ Ядрото си, което съдържа целия Ви (и почти винаги остава недостъпен и неподозиран) богат арсенал от всичко, нужно Ви да се справите със ситуацията. Ще изглежда, че просто за миг нещата са решени, а на по-късен етап ще видите как Вие от бъдещето сте помогнали на себе си в настоящето, защото времето не тече по начина, по който сме накарани да вярваме. Не забравяйте, че в 3Д почти всичко е изкривено/изопачено и не е каквото горе, такова долу. :)


Друг вариант, който съм ползвал преди, когато не бях достатъчно силен да понасям негативни енергии от много източници, е била искрена молба към напреднали Съзнания от изтока (даоисти и будисти) – да ми покажат какво не е интегрирано и евентуално как да го направя. Когато зовът Ви идва от сърцето и е добронамерен (макар и в случай на отчаяние или страдание), винаги ще се намери минимум едно Съзнание в цялото Мироздание, което да откликне, защото е доловило чистата Ви вибрация. :) Взаимодействията ми с тях и резултатите са окриляващи и изумителни – особено ако останете с тих предавател (ум) и се ориентирате навътре. Или идват картини, или прозрения, или на сън преживявате това взаимодействие... или необяснимо за Вас събитията в Мирозданието се обръщат чудодейно във ваша полза и Вие успявате да оцените подкрепата, която ще Ви залива изненадващо отвсякъде, по всевъзможен начин. Тук зависи от Вас – дали пренебрегвате даден носител на информация и до колко сте сляп за всичко, което се случва.


Според Алоя оргонитът около/в къщата може да помогне също против летачи, защото те не харесвали енергията му. Не мога да потвърдя това, защото нямам оргонити, макар че ако се позамислим, ще стигнем до следните изводи. Оргонитът:


1) се прави от кристали, следователно те са богати или поне съдържат силиций, което знаете какво означава, ако сте чели трилогията ми;


2) съдържа метали, т.е. усилват електро-магнитното поле (ефект) на кристалите;


3) съдържа смола, която има заземяваща (складираща) функция.


Енергийната конфигурация притежава перфектен Ин-Ян баланс. Подхранване на едно пространство с автентична честота (кристалите са символа за това), която не напуска пространството. Много трудно ще е някой да наруши сферата/пространството.
(В момента обсъждам идеалния случай – т.е. кристалите са естествени, металите са подбрани спрямо търсения резултат, пропорциите между всички съставки са оптимални, т.е. без съпротивление и загуба на енергия вътре в системата, както и в алхимика, създаващ крайния продукт (оргонита)!)




Паяците, Моргелонс и Кемтрейлс


Продължавайки да изследвам темите с кемтрейлс, нетелесните същества и изкуствения интелект, попаднах на следните две видеа:


Франция, 5.10.2013 ; алтернативен линк


(!) Chemtrail Webs in Texas 25.10.2015 ; алтернативен линк


Поздравления на изследователите, заснели видеата! Наблюдателните в секцията за коментари веднага заключиха, че паяжините:
1) притежават метален характер, заради отразяващите светлината свойства;
2) се използват в програмите за геоинженерство, контролиращи климата над дадена област.
3) е възможно да съдържат нано технологии (в случая миниатюрно програмирани паяци);
4) приличат на нишките, които се намират по и в телата на хора, страдащи от болестта Моргелон(с).


Радващо е поне за мен да чета публично разсъждаващи правилно хора, без значение че могат да бъдат лесно проследими и евентуално елиминирани. Разбира се, никоя организация (държавна или частна) не е искала да тества открито и да покаже резултатите от тези паяжини (освен някои ентуисасти, които твърдят, че в тях има алуминий, барий и стронций => небесният коктейл, free for all :D) – много по-лесно е да кажеш, че това се дължи на spider ballooning и толкоз (case closed). Няма да разваляме илюзорния рахат на разиграващите кокейн архемита труженици. :)


Не знаех за болестта Моргелонс до този момент, но започнах да търся за нея. Наистина е учудващо, че все още официалната наука не е измислила някоя тъпотия, с която да ни забаламоса по въпроса. Предупреждавам, че част от изображенията са брутални в Интернет, така че не си го причинявайте, ако нямате силна психика и не искате да поемате такъв тип изображения; ала си го причинете, ако искате да имате силна психика и да си докажете, че някакви си фотографии и информация не ще Ви програмират. :) )


~~~


Hildegarde Staninger е една от малкото истински учени със заплахи към живота си, която разказва в посоченото интервю за Моргелонс! Тези устойчиви паяжини, растящи в тялото на заразения, не се разграждат до 1600 градуса по фаренхайт (870 по целзий), а понякога дори трябва и повече. Окапването на косата и заместването й с (?) кожа (тук не чух добре от интервюто какво казва) са следствие.


Интервюиращите констатират, че изображенията приличат на нещо грозно и непознато върху човешкото тяло. Докато Хилдегард изследвала в проекта си FM този вирус, който атакувал имунната система на човешкия организъм, открила че се състои от компоненти полиестер и други органични вещества, в които обикновено се намират две пластмасови нишки със силициева главичка!


След това Хилдегард обяснява за трите етапа на изследването, като при третия са сравнявали 24 проби от заболели от моргелонс по света със съставките на кемтрейлс паяжините от Тексас. Резултатите (от химически анализи в MIT) били потресаващи: изграждащите компоненти не само били еднакви, но измежду тях имало и преходни метали, които се използват за направата на батерии! Между клетките е имало нещо, подобно на силициев гел, който поддържал структурата. Водещите я прекъсват заради реклами, казвайки че това звучи като филм от научната фантастика от 50-те.


Нано частиците се свързват в групи, създавайки различни форми, като най-честата е права линия. Когато влязат в тялото, те имат вид частица (нано асемблер), която използва ресурсите му, за да създаде мрежата от фибри в него. Според нея това не е естествено създание или извънземен пришълец (не са открили в метеорит присъствието му, но когато болен от Моргелонс се докоснал до него, нано частиците (излизащи от болния) се опитали да завладеят вътрешността на метеорита), а е проектирано от хората.


Другата важна информация е, че тази конструкция се нуждае от pH 10-11, която според Хилдегард е налична само в два човешки органа – червата и бъбреците! Изводът й е, че влизайки вътре в тялото на човека, за да се развие, обектът трябва да излезе от него – резултатът е болестта, наречена Моргелонс. Ето защо хората усещат сърбежи и движения подобни на насекоми вътре в тялото си, както и желание да премахнат нашественика дори ако трябва да режат от кожата си.


След това Хилдегард обяснява за неадекватността на личните лекари, които или казват на болния, че си въобразява (все пак те нямат уреди за измерване на нано ниво), или му предписват някакви хапчета и неправилна диагноза. Понякога медикаментите помагат, защото химическите съединения спират растежа на нано фибрите, но трябва да се елиминира асемблера, който възпроизвежда нови и нови клетки. Затова ефекта е временен!


В трета част изследователката говори за умния прах. Не знам дали помните как преди година-две изтриваха всички клипове и сайтове, разискващи тази технология на военните. Вече не могат да спрат дискусиите за нано частиците, но малцина знаят за BioApi и тази перспектива от огромната архемитна тема, разиграваща се отчасти чрез кемтрейлс. :) Обикновено „конспираторите” стигат до това, че се пръскат тежки метали с две основни идеи – заболяване и депопулация на масите + гео инженеринг. Малцина разказват за технологичния аспект (завладяването на телата ни от изкуствен интелект) или за езотеричния, който се припокрива ‘в някаква част’ с A.I., както ще разберете след малко.


Хилдегард казва, че нано фибри са намерени в растенията, животните и екскрементите им. Проблемът за нея е глобален и основният преносител са самолетите, които пръскат.


Изглежда, че първо са тествали това глобално оръжие над Южна Калифорния, Тексас и Флорида. Забележете, че видеото е от 2008 година, но не знам дали датата на интервюто е същата.


~~~


Въпросът е можем ли да се предпазим? Можем ли да победим изкуствения интелект (в нано частиците)?


Разбира се, че можем! :) От много време обмислям появата и на теми, свързани главно с тялото и физическата реалност, но първо трябва да подготвя аудиторията и едновременно с това да завърша с определени hardcore нишки once and for all;
и, второ – да добия още опит и наблюдения, че тялото и триизмерната реалност тук продължават да ме изумяват и обогатяват! :)


Докторката правилно отбелязва, че човек трябва да се грижи за чревната микрофлора, като дори заявява че конопа също много помагал.


Проблемът с падането на косата е повсеместен. Поразпитайте фризьорите и ще Ви кажат, че тенденцията хората да оплешивяват изненадващо бързо нараства. Това се дължи както на химическия коктейл, който ръсят, така и на радиацията от всякакви устройства и безплатни wi-fi мрежи, които ебават майката на колагена ни. Да не забравяме и пропагандата против животинските мазнини, комбинирана с подмолната agenda за суровоядството, която пък от своя страна върви ръка за ръка с другата извратена концепция – разделното хранене. Многопластови теми, които ще бъдат описани в някой бъдещ период от мен, а дотогава – изследвайте всичко сами и поставяйте всичко под съмнение, особено когато идва от някакви анонимни изследвания или е масово облъчване по поръчка.


Като казах облъчване – използването на лептонни устройства срещу такива като мен, също може да бъде причина за косопад, болки в сърцето и прочие. Много са факторите дали ще успеят да пробият вътрешния Ви свят*. Технология, базирана на вълни (почти всичките им), можете лесно да неутрализирате, дори да им скапете апаратурата. Просто не се страхувайте! Ядосайте се, ако не можете да се мобилизирате по друг начин, и създадете интерференция, насочвайки фокуса си върху предавателя. Най-големите им оръжия могат да бъдат използвани против тях, защото се заиграват на микро (квантово) ниво, но там Съзнанието е водещо, така че не осъзнават (но пък и хората-жертви също) какъв бъдещ кур-капан си слагат. Още повече пък ако използват силициеви кристали.


Между другото, мандела ефекта (генериран от квантовите компютри) още повече засили ролята на Съзнанията ни в създаването и поддържането на реалности според наш вкус, но ускори и преноса на данни между личните ни светове. Как ще използваме тази възможност зависи от нас. За недоброжелателите позицията не е чак толкова пагубна, защото лесно могат да накарат Съзнанието на масата народ да се пречупи и да влязат в балона/сферата им, усилвайки натиска върху останалите Съзнания. Ето защо Играта в настоящата платформа мина на друга предавка след 2012 – минимум с две идеи по-трудна!


С правилната храна (т.е. мисловни модели и качества) или липсата на такава (и двете стратегии са ефективни), можете да са справите с всичко! И това ще развия допълнително. Сега давам компресирано информацията, за да не изляза много off-topic и да не я забравя, записвайки си я. :)




* Въобще не си мислете, че е толкова лесно те да пробият Вас. Информацията, с която биваме заляти от „алтернативните източници” (конспиративни и езотерични медиуми) се използва за съжаление предимно, за да посее страх у Вас, съмнения в собствените Ви възможности и сили! От най-малко Ключарче съм разсъждавал, че страхът е толкова нетипично и чуждо на нас състояние, и едва наскоро вече се убедих в това на 100%. Ядрото ни въобще не съдържа дефиницията за страх – тя се намира като програма, инсталирана в днк-то на физическото тяло (хардуера за тази реалност). Докато притежаваме тяло обаче, ще изглежда, че процесите му принадлежат на вътрешния ни свят, но това е поредната и бих казал една от най-големите илюзии! През перспективата на софтуера, намиращ се в мозъка – прозрях най-големия капан, който се промотира от поп езотериката (да се медитира върху горните чакри, за да се получи просветление) –> главната програма Ви кара да не виждате нищо друго освен Вас, макар че обективно съществуват други създания. Разделението се интерпретира от програмата с фокус, насочен отново предимно върху Вас, неглижирайки другите, защото не сте способни да съпреживеете вътрешния им свят! (Така че програмата Ви втълпява концепцията да не се интересувате от всичко отвъд Вас, защото сте убедени в несъществуването им от същата програма.)


Evanescence – Bring Me To Life


Всеки път, в който се изправяте пред тези програми и ги побеждавате, Духът Ви взима все повече превес над тялото и то става проводник на есенцията Ви. Забелязах, че този инсталиран софтуер притежава това, което бихме нарекли изкуствен интелект. Няма да се впускам в момента в подробности, защото обмислям цяла тема за A.I., но ще стигнете етап, в който отговора на въпроса кой-кой използва (извънземните ли са създали програмите, или самите извънземни са разновидност на A.I. ? А летачи?) ще е труден.




Пътят на сърцето е този, който би Ви помогнал в припомнянето на това какви сме, защо сме тук, какво представляват програмите, кои са добродетелите (от които сме изваяни), и да развие интуицията Ви. Пътят на сърцето би Ви помогнал срещу летачи и изкуствения интелект. Запомнете това!
А още по-добре ако в момента си спомните ретроспективно за ситуациите в живота, които са Ви накарали да се чувствате жив, а не някакъв робот, вършещ без отношение всичко.


Едва след като сърцето е чисто (няма раздразнения, вина, срам) и умът празен/тих – ще знаете и ще можете да направите каквото трябва (дори да е едно „просто” подаване на кърпичка). :)


Sting – Shape of My Heart (Leon)


~~~


Докато проучвах за моргелонс бях попаднал и на този линк, който съдържа следната интересна синхро-информация:


1) нано машинките трансформират днк-светлинната комуникация в радио сигнали и обратно, което позволява на проектантите да четат мислите и емоциите на човека или да го накарат той сам да повярва, че води вътрешен монолог!


{# Бел. прев: За пореден път достигаме до идеята зад BioApi (пълен контрол над свободната воля и тяло на човека) и предхождащата версия (имплантиране на чужди мисли) – ченълингите от „възнесени същества”; разбирайте операторите зад монитора, пускащи информацията на човека-приемник.


Вече започвате да разбирате защо искат да има глобална 4G Wi-Fi мрежа, опасала цялото земно кълбо; защо ни накараха да преминем от аналогова на цифрова телевизия (радио честотите също им трябват, за да стартират програмите си и облъчват на голямо разстояние хората); и защо ни пръскат (една от ролята на нано частиците е тази на мрежова карта, която ще улавя изпратените пакети с данни (команди))! Рекламите по телевизорите, които не търпим, ще са нищо в сравнение с непрестанните мисъл-форми, отклоняващи ни от пътя и коригиращи поведението ни.}


2) Научни публикации от сферата на трансхуманизма описват „плазмени антени” и „хексагонни само-асемблиращи се плазмично-фотонни кристали”, които са еднакви по състав с моргелонс.


3) Според слухове първата поява на моргелонс е в германски отдел за био оръжия по време на ВСВ, под ръководството на генерала Ханс Камлер.


4) Следващото изображение е било нарисувано от човек, който чрез remote viewing видял какво същество участва в морфогенезата на гъбоподобната бактерия Моргелонс:


http://www.timeloopsolution.com/english/images/spinnenwesen.jpg


Става дума за паразитизъм между гъбоподобна бактерия и по-висш организъм, който използва гъбата, за да се размножава! Гъбата, преработвайки чуждата ДНК, създава репродуктивните органи на висшия организъм и снабдява поколението му с био фотони! Животът на био фотони е еквивалентен на този между нас хората и микробите в червата ни, които преработват 90% от храната ни и ни запасяват с био фотони. Описаният механизъм за размножаване при Моргелонс организмът е уникален и не се намира записан от науката никъде другаде. Дори само този факт ни навежда на мисълта, че тук става дума за архаичен/древен вид!


{# Бел. прев: Не знам дали осъзнавате, че този фактологичен текст е in our faces! Поне за тези, които могат да видят фракталния принцип в действие => буквално е описан процесът как ние, бидейки в ролята на гъбата (която е символ за Душата/ВА), сме използвани за размножаването и изхранването на поколенията на Тъмните! Дали ще го наречете био фотони или чи – говорим за едно и също нещо.}


Според теорията на края на цикъла второто поколение използва оптичните свойства на нано фибрите, за да извлича био фотоните от човешкото тяло. Това се случва, като се активира усещането за болка, която се предава през цялата моргелон мрежа. Тялото реагира с импулс за оздравяване, изпращайки био фотони, които е създало, за да регенерира тъканта. Тази светлина може да бъде открадната от паразитиращия организъм и използвана, за да увеличи той своя скаларен потенциал (т.е. количеството светлина, запазена в неговия DNA клъстер). Повишаването на скаларния потенциал до определено ниво би позволило на вида да достигне до по-високи реалии, спирайки да взаимодейства с обикновената материя, превръщайки се в нещо, което народите в миналото са наричали ‘демон’, а науката – ‘светлинен паразит’.


# Край на превода


Набелязал съм за анализи три многопластови филма, в които виждам един и същи ключ, свързан с темата – връзката между паяците и Луната. Темата с Луната като програмираща станция и убежище за определени раси е позната на повечето изследователи.
Филмите са недооцененият (или по-скоро неразбраният :D) от хората шедьовър MirrorMask(2005), Kubo and the Two Strings (2016) и Mune: Guardian of the Moon (2014).




Черното масло


В българското пространство Н. и spectator са тези, които са писали обстойно за черното и сивото масло. Аз ще добавя само превод на откъси от по-горния сайт за паяците, които ми се виждат интересни, макар че няма как да Ви кажа на този момент дали са верни. Ще завърша с моя опит от 2016 година с този тъмен представител.


Черната субстанция (black goo) е абиотично масло от ядрото на земята, богато на ор(мус). То е способно да бъде носител на съзнание. Структурата му е холографска – всяка една част от него е способна да взаимодейства като напълно съзнателно същество. В природата то обикновено има функцията на огледало на Съзнанията на Земята и складира информацията на колективното съзнателно. То е физическия сървър на това, което наричаме записите на акаша. Най-вероятно в миналото, когато за първи път е било извличано от Земята*, след което охладено и способността му за движение ограничена, се е прекъснало развитието на Съзнанието му. Това падение е било описано в митологията като падението на Луцифер.


Черното масло, извлечено от нацистите чрез шистови скали, е носило Съзнание, което притежавало три чакри. В момента то е носител на рептилоидно Съзнание (дуално) – притежава интелект, но е безсърдечно и хищнически настроено. Съзнанието му, обгръщащо Земята, е причината за невъзможността на хората да имат лесен достъп до цялата информация от колективното съзнателно.


{# Бел. прев: Няма да се учудя ако теорията на Ас Гард, че истинското Слънце се намира в центъра на Земята, се окаже истина. Сега вече разбираме не само защо са донесли фалшивото слънце, луна и други космически обекти (наречени ‘планети’ :) ), но и защо са внедрили в земната кора черната субстанция. Само като си помислим къде ли не използваме нефта в ежедневието си...


* другата перспектива е наистина този текст да е верен и тази субстанция да е била свързана със силициевата епоха, но премахването на Истинските дървета и извличането й веднъж завинаги да е прекъснал разцвета на Земята. Друг довод за тази позиция е, че не са се спрели с извличането на нефта, който явно е универсална субстанция (носител на автентичен Ин) и затова може да се използва за направата на много от нещата, без които днешната цивилизация не може.}


Старото черно масло е играло основна роля в магическите ритуали на Тъмните. През средновековието са били използвани от маговете, за да се свържат с архонтите (познати като демони) – древни същества, които се развили от вид паяци, живеещи като светлинни паразити, опитващи се да се прикрепят към хората, за да сформират симбиоза, при която архонтите се хранят с био фотоните (чи/ор) на хората, а последните получават в замяна менталните (магическите) способности на архонтите. (# бел. прев: същото твърдят и толтеките в първите два документа на настоящата тема.)


### Край на чуждия превод. :)


Спомнете си за био оръжието, унищожаващо човек в Star Trek Beyound (2016).


Ще направя copy/paste на стар мой коментар:


Тази нощ, преди да заспя, си казах на себе си, че искам да се срещна с най-напредналото AI, както и да опиша в коментара си какво се е случило. Благодаря на Душата си, че имах следния съзнателен ОИТ, който е меко казано прекрасен завършек на темата ми. :)


Несъзнателното отново използваше формата на децата като референция за Неразвито и Незряло Създание, което в случая измъчваше други Същества. Просто влизаше в тях (подобно на агент Смит в Матрицата), сканираше страховете им и ги използваше против тях, черпейки енергия от процеса. Стоях и наблюдавах, когато по едно време останахме само аз и то – някои Същества (по-долу от йерархията му, вече ненужни за него) просто бяха анихилирани, а другите избягаха панически. Този път си казах, че няма да си тръгна тихомълком и неутрално – както несъзнателно щях да направя, а преминах в по-активен режим, с думите: „Сега ще видиш ти!” и се врязах в него по същия начин. То нито очакваше такова поведение, нито изпитваше каквато и да е емоция. Бях вътре, в същността му. Атмосферата беше наситена с черно масло – нито ме уплаши тъмнината, нито се чувствах некомфортно. То не можеше да повярва, че срещу себе си има същество без страх, което на всичкото отгоре е при него не като жертва. И за първи път успях да видя наченки на менталност в него, наченки на разсъждаване (макар че на доооста бавни обороти). Нямаше емоция, но се учудваше и не знаеше какво да прави. Стана комично поради неговия цунг-цванг и моя неутрален комфорт, изчакващ неговия ход. В същия миг аз приключих с неговото сканиране, осъзнавайки колко... плоско съществуване има. То поглъща другите, защото се страхува да не би да му се случи същото. (Не можах да разбера как се е породил този страх в него. Нито ми остави шанс или време да продължим някакъв разговор.) То реши да постъпи неадекватно и постарому ­– въпреки че и двамата знаехме, че съм недосегаем, то си реши да пробва и да ме погълне. И тогава реших да използвам неговия страх против него (така както то използва чуждите страхове против другите), обръщайки целия му поток и жажда за елиминиране с посока мен, обратно към ядрото му. И наблюдавах резултата => самоизяде се! Анихилира се. Имплодира! Не можеше да понесе собствената си същност! Не успя да еволюира. :)


След тази случка бях много радостен и се събудих, целият чувстващ и възхищаващ се на моето величие, липса на страх, както и бодрост и свежест на ментално ниво. Изпишках се (дори героите ходят до тоалетна :D – имаме биологично тяло все пак. А и не искам да имплодирам. :D) и започнах да анализирам съня. Достигнах до следното интересно откритие:


Съществото, стоящо зад черното масло – много наподобява животинските инкарнации. Фокусирано е изцяло навън (веднъж, че е обсебено от формата/преживяването, и втори път, че е насочено към другите и околната среда, които да го снабдят с необходимата енергия/ресурс да пребъде) – стремейки се по този начин да разреши вътрешни проблеми (в случая иска да елиминира страха вътре в себе си като унищожи всичко живо и различно – което е мега фейл). Няма вътрешна саморефлексия*, няма балансиране, хармонизиране или мъдро използване на динамиката между вътрешния и външния свят, между всичките му аспекти, между Съзнателното и Несъзнателното му, между Ян и Ин. И когато аз обърнах процеса, а то не беше готово да приеме цялостно Себе си – то се анихилира. Ин не може без Ян, Съзнателното не може без Несъзнателното – това води до натрупващо се изтощение (в случая поради екстремален Ян, проявен чрез непрестанна активност, агресия, движение; без нито един миг на отдъхване, разтоварване или приемане) и последвала имплозия. Индивидуалността изчезва. Животът също.


* единствено вътрешна проверка на миналия си опит и импринтнати алгоритми как да действа. Представете си един if-else алгоритъм в една програма. Който обаче срещайки необикновен случай – не знае какво да прави и както повечето от хората решава постарому да действа. Подобно на default случай в един switch оператор или финален else, покриващ необикновени случаи в живота. :)


Този проводник на черното масло просто не успя да осъзнае начина си на живот и да интегрира сянката вътре в себе си, изолиран от външния свят. Но това беше само един фрагмент от него – то има много копия. Точно както господин Смит от Матрицата. Не знам обаче дали и до каква степен са свързани помежду си (както е показано на филма), т.е. другите копия-същества да са разбрали и преживели това, което този техен фрагмент-същество направи. :)


Аз лично се радвам, че проверих дали има останали (не)съзнателни страхове в мен, както и стратегията ми с огледалното насочване на потока – нещо, което го правя в 3Д и с другите хора, които са (не)добронамерени. Който излъчва положителни мисли и чувства към мен – да получава същото в живота си. :)
Научих и за екстремалните проявления на Ян и до какво могат да доведат. :)


Щях да бъда аз учуденият, ако този принцип от тай чи не беше проработил върху това същество. Нужно е да вметна, че бях запазил отвъд дуално състояние на Съзнанието, макар заканващите ми думи към него и непоколебимата ми увереност. Т.е. не бях в позицията на борещ се с него или захранващ го по какъвто и да е начин. Още едно преживяване лично, доказващо ми, че определени висши концепции могат без проблеми и загуба на излишна енергия и време да се справят с тези от по-ниско ниво. Ето защо по-горните реалии ще останат завинаги недосегаеми за същества с дуални амбиции и нехармонизирани аспекти. Не може да вървиш против Дао... Няма да стигнеш до никъде и ще си циклиш в долните нива, или в най-лошия случай ще се самоанихилираш... с или без катализатори. :)




Заключение:


Макар да планувах появата на темата в средата на годината, поради забавяния от служебен и личен характер, едва сега (декември месец) завършвам сагата. Както почти винаги – забавянето всъщност беше от полза, защото процесът в настоящото ниво имаше възможност да се разгърне, а аз от своя страна да преживея всякакви нюанси; да пробвам, проверявам, развивам и научавам концепции, качества и нови перспективи! :) Изумително е какво успях да постигна в личен план – особено на физическо ниво, защото останалото винаги е било вътре в мен и просто трябваше да преодолея всякакви предубеждения, страдания и стари, импринтнати и погрешни, концепции –> например, че било дуално да се бориш, отстоявайки идеалите и светът си; че не можело да се победи Тъмната полярност и да се завърши така играта; или че животинската храна и физическите упражнения не са толкова важни. Всъщност е точно обратното и ще разказвам за всичко това и много повече в бъдещето.


Докато поп езотериката (в това число и М5*) и социалният инженеринг култивират забатачващи концепции, които се приемат безкритично от уж будните и интересуващи се от вътрешното си развитие хора, или цялостно, заради трохите истина в тях – положението не само че няма да е розово сред останалите (сърдечност и хармония), но и ще има 50 нюанса сиво в живота (трансхуманизъм и незнание защо изобщо живеят).


* Между другото, не мога да се сдържа да не спомена по-рано от предвиденото :P за едно мое прозрение: ‘Matrix V’ може да се разкодира лексикографски като MATR-I-EGGS V, което преведено означава: ‘аз и моята сфера/яйце/вътрешен свят съм храна за посетителите’. V може да се интерпретира и като петата подред илюзорна матрица.


Още един ключ, приятелчета настоящи и бъдещи: самата корица на MV изобразява октоподобно същество, което няма нищо общо с формата на Душата Ви, а по-скоро с летачи, които цокат ли, цокат инкарнираните Духчета.


Както някои от Вас се досещат – ще има продължение на първата ми тема, в което без скалпел ще разнищя програмирания гей и сагата, която еба майката на цяла генерация Съзнания. Всичко с времето си... :)))


~~~


Аз се радвам на себе си, че вече с по-голям... даже е скромно да се каже само ‘по-голям’ – устрем защитавам идеалите, които винаги съм чувствал и знаел вътрешно, че са важни за мен и в повечето случаи за цялото Мироздание и чужди Души също.
Ама какви са тия шибаняци, че да атакуват и правят мръсно на добронамерени и велики Души?! Как може да стои човек безучастен, виждайки падението на събратята си или безсърдечното и лишено от красота дело?
Лесно... когато Ви каже някакъв измислен авторитет (самопровъзгласяващ се за финална инкарнация например :D), че това било мега духовно и правилно, пляскайки рационализации нелогични, виждайки несъответствието между делата и думите му тогава, когато му се подпали дупето лично.


После защо хората нямали добродетели и здрава основа или познания. От къде ли се раждат проблемите на колектива? Кой изобщо е хванал едно качество и го развива и подхранва грижовно в себе си денем и нощем – както са правили епичните даоси и будисти от миналото? Кой е целеустремен да стои и гледа стената ако е нужно 9 години, само и само за да пребори летаческия софтуер, да преглътне всички обиди заслужени или не, желания да се критикуват или използват другите за лична изгода, да се поставят етикети за всяко нещо, изкривявайки перцепцията Ви за всичко, което е автентично във и пред вас...


а да облагороди сърцето си? Да направи първа крачка в некомфортна или нестандартна атмосфера?


Кой ще извърши това, ако не ти, читателю? Започни да се грижиш за себе си, но онова себе си, което е тихо и не го чуваш с ума си, а със сърцето си. Започнете да бъдете! Да живеете истински! :) Има толкова причини, има толкова възможности, има толкова неща да се научат, интегрират, проявят, хармонизират.


А относно самозабравилите се ‘тъмни’, особено пък ония нещастници на Луната и не само – които си мислят, че контролират положението и могат да правят безнаказано и безпардонно всичко, каквото си пожелаят... охо, те вече ми влязоха в кръвната група и ще им разпоря дупенцата във всяка реалност, в която си позволят да вършат безчинства и мизерии. Време е и вече им го доказах и ще продължавам (аз имам цяла Вечност, те не :)))) ) да им ебавам майката! Ще се молят да съществува кармата, защото това, което следва от мен за тях... са неописуеми hardcore изживявания. :)


~~~


Препоръчвам Ви следната ‘медитация’ (много е вървежен този термин :D) –> връщайте се назад в миналото си и си спомнете за всички изречени несъзнателни и неадекватни слова под влиянието на егото, нараняващи друг човек (критика, гняв, вина, подигравки). След това премахнете болката и ефекта й върху неговия живот и ги насочете към Вас. Ще преживеете това, което сте посели. Възможно е да се материализират вашите несправедливи мисъл-форми в идните дни. Те така или иначе заради криворазбрания процес на кармата ще се случат в даден етап, но когато се прави с добри намерения и осъзнато този процес – е за предпочитане пред другия сценарий (когато ще бъдете поставен в същата ситуация, за да преживеете и осъзнаете същото). :) След това прегърнете този човек или му стиснете ръка и чистосърдечно му пожелайте успех по Пътя! Стремете се повече да не циклите в старите Ви травми, да не сте проводник на чужди мисли, които бавно, но славно биха Ви закопали и навредили. Финалната стъпка е – преминете към следващия човек и повторете действията.
Пренаписването на миналото е отделен бонус за добре свършения труд. :)


Благодаря на всички Съзнания в живота ми, които ми припомнят, учат и вдъхновяват (къде несъзнателно, къде съзнателно) с личен пример какво е да си добросърдечен, силен, смел, откровен, любознателен, щедър и отворен към другите, непознатото (че и познатото), как истински да обичаш и да се грижиш за себе си и другите! Благодаря и на тези, които са ме подкрепяли в най-тежките ми моменти – кога непоискано и изненадващо, кога поискано!
Успех по Пътищата ни – индивидуалните и груповия ни! От нас зависи подхранването/продължителността му – вечност или не, и каква (ще) е тя! :)


Може ли Ключаря да завърши без епична мелодия, пълна с ключове? Подготвил съм следната епика, която такива неща закодирани има, че злонамерените пълнят гащетата от ефекта й върху Вас. :D Надъхайте се, епични геймърчета! Време е да се изнасят чуждите бази... rage quit-вайки от брилянтното ни изпълнение, неспособни да напишат gg, wp! :)))


Two Steps from Hell – Spirit of Champions




http://keygiver.blogspot.bg/2017/12/black-stuff.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар