Последователи

сряда, 7 март 2018 г.

МИСЛИ ФОРМИ 130 /Апофис

                


Големият изход на елита от висше ниво в Нова Зеландия продължава

„Не се шегувай с нас. Измислихме ви религия и герои, пренаписахме цялата ви история. Дори ви позволихме да се занимавате малко с наука, която ви даваме малко по малко пак ние. Ние управляваме света, а ти живееш само защото ние ти го позволяваме.Можем да направим така, че да живееш нормално или да страдаш, затова по-добре не ни пречи.“

- Тайната доктрина

Тайният елит или нещо е решил или узнал със сигурност какво предстои да се случи на планетата. И тук конспиративните теории нямат нищо общо. Защото съвпаденията стават толкова чести, че съмненията се увеличават, а не намаляват. Големият изход на елита от висше ниво в Нова Зеландия набира обороти. Вчера стана известно, че Главният изпълнителен директор на Amazon, Джеф Безос, принадлежащ към елита от висше ниво, два пъти за последния месяц е посетил Нова Зеландия, за да провери как вървят строителството и довършителните работи на своя елитен бункер.

В началото на миналата година той посети Нова Зеландия и се обърна към агенцията за елитни недвижими имоти HARCOURTS, за да му намерят отдалечен удобен имот. Служителката на агенцията Джаки Хейл за седмица му намира няколко варианта и през март 2017 г. той закупува голям парцел земя, на който − в началото на юли, започва строителството на огромен елитен супербункер. Не се разкриват подробности за сделката и местонахождението на имота. Известно е само, че той веднага е станал охраняема територия. По непотвърдена информация строителството се извършва от американската компания Del Mar. Супербункерът е предназначен за 20 души и може да функционира автономно три години. Кого ще вземе Джеф в него е неизвестно. Той има само трима сина и осиновена дъщеря от Китай. В началото на март Джеф долетя в Нова Зеландия на своя реактивен самолет Gulfstream G-650ER заедно със своята съпруга Маккензи. По достоверна информация те са долетели, за да приемат обекта. Супербункерът е готов и очаква своите бъдещи обитатели. Между другото, може би съсед му е Бил Гейтс? Той още през 2015 г. построи тук уютен елитен бункер за 30 души. Или Марк Зукърбърг, който от 2016 г. също има подземен подслон тук. Какво става? За какво се готви световния елит от висше ниво? Какво знаят те, а ние не знаем? Трета световна война или глобална катастрофа? От какво планират да се крият под земята? И ще им помогне ли това?


         


Ново тълкуване на оставените от Нострадамус катрени показвало, че преди Апокалипсиса човечеството го чакат 3 глобални катаклизми – Третата световна война, изчезването на Рим и Ватикана и разцепването на плочата на Европа и Азия.

Според тълкуването на украинския учен Александър Лазарев, който изследвал 1102 катрени на френския гадател, краят на света ще бъде ознаменуван с 3 глобални събития, първото от които е Третата световна война. Александър Лазарев е категоричен, че трите глобални катастрофи, които ще предшестват Апокалипсиса, са свързани една с друга. В писменото наследство на Нострадамус се казва, че Третата световна война ще се води в Ерата на Водолея, от 2003 година. Войната ще продължи 27 години и ще се води на религиозна основа, като обхване 70% от територията и населението на Земята. Според предсказанията войната ще започне от Южна Европа, но след това ще засегне Северна Африка, Близкия Изток, Азия, Русия и Северна Америка.

Така според Нострадамус войната ще свърши през 2029г., но по това време покрай Земята минава Апофис, изхвърлената й епифиза. Между написаните думи Епифиза и Апофис връзката се вижда и без задълбочен анализ. Ако премахнете всички гласни, както е писаното в близкото минало, идентичността става още по-очевидна ЕПИФИЗА (ПФЗ) = АПОФИС (ПФС). То се основава само на лингвистиката, доказателства, че преди 6000 години със СИМВОЛА – ШИШАРКА шумерите биха могли да посочват пророчески в крайна сметка Апофис, които стана известен на световната общност като такъв с даденото му название едва през 2005.


https://www.proza.ru/2011/03/11/1768


Апофис - астероид в текстах Библии

Нострадамус е записал същпо, че в периода 2056-2058 година няколко вулкана ще изхвърлят на Земята парче с тегло от около 2 милиона тона. 7 денонощия след изхвърлянето му то щяло падне в Южна Европа. Парчето ще се раздели на 3 части, а най-голямото ще се удари в Рим и Ватикана, като ги изтрие от лицето на Земята. Това парче явно е Апофиз, изхвърлено от Земята преди милиони години.
20 години след това континентите Европа и Азия щели да се разделят. В началото на XXII век на планетата ще съществува нова цивилизация. Друг вариант е,... както знаем от илюминатските карти, и от това че Нострадам е техен агент, това да са техни планове. Те ще предизвикват частичен катаклизам на планетата, а за да прикрият злодеянието си ще илюминират останалото население че той е предизвикан от Апофис. Явно вече е уговорено и кой континент ще ударят, Путин и Обама като техни пионки сигурно са запознати с този план. Най-вероятно Путин ще удари близо до Америка в океана. Затова преместват днес извънкласови неандерталци от долната земя, Африка в Европа, колкото по-неразвити дегенерати останат след катаклизма, толкова по-добре за новата им цивилизация.


       



Тази графика показва "пътя на риска" за астероида Апофис по време на срещата която ще е преди 2036. Червената линия показва обхвата на потенциалните въздействия, въз основа на текущите прогнози на орбиталния път Апофис ".

Апофис и Илюминати/ Ще се сблъска ли Апофис със Земята на петък, 13-ти април, 2029

       


1999 AN10: Астероидът от апокалиптичните пророчества?


Кралица Елизабет предупреждава: Третата световна война трябва да започне през 2017 година


image

Официалният рожден ден на кралицата британците отбелязват през юни, но 22 април е истинският рожден ден на Елизабет, който се празнува само в тесен кръг от близки и избрани гости. Тази година на 22 април кралицата „напълно провали собствения си празник“, когато обяви публично, че „тази година трябва да се разрази Трета световна война.“

Според думите и, войната е необходима за да могат илюминатите да потопят човечеството в следващата фаза на своя кощунствен генерален план.



„2017 – това е специална година. Тя ще влезе в историята като начало на Трета световна война“, – каза кралицата със злобна усмивка,“ – така , при пълна анонимност предава думите на кралицата сътрудник в замъка Уиндзор.

„Кралицата говореше така, сякаш знаеше плановете на илюминатите отвътре“, – казва вътрешният информатор от замъка Уиндзор, „Но, което е още по-лошо – тя сякаш бе обхваната от вълна от ентусиазъм за нова световна война“



До края на 2017 г. светът ще бъде неузнаваем, защото илюминатите набират сила. Войната в Близкия изток отдавна е предпочитан метод за започване на трета световна война, в резултат на което Русия, Китай и САЩ ще се изправят в пряк военен сблъсък. И едва след това ще влезе в сила последната фаза от плана за глобалното господство на илюминатите.

Кралицата заяви: „Ние трябва да се подготвим за началото на нова ера, в която човечеството ще се събуди скоро. Но зората не може да дойде без период на пълна тъмнина, най-тъмната нощ, каквато никога не сме виждали преди в света. „

Ясно е, че „период на пълен мрак“ се отнася за трета световна война. „Нова Зора“, в която човечеството ще се събуди скоро, се обяснява като Новия световен ред.

Кралица Елизабет, бъркайки с вилицата си в десерта, обясни за Новия световен ред. Това ще бъде време, когато ние ще станем социално и технологично развити дотолкова, че да можем да живеем като един народ под едно правителство в един свят.

Това не е първият път, когато кралицата шокира гостите си с мрачни прогнози за следващата година. През април 2016 г. кралица точно прогнозира, че годината ще бъде «annus horribilus» за най-известните хора, че ще има безпрецедентен брой смъртни случаи на известни личности. Четирима от тях ще умрат защото са отхвърлили доктрината за илюминатите и смъртта им ще послужи като предупреждение към другите: присъединете се или умрете!

Според инсайдера, обяснявайки красотата на Новия световен ред на последния етап от речта си, кралицата „замръзнала в наслада“ (The Queen „swooned“), а самата реч e била прекъсвана от одобрителните викове на гостите, шокирани от речта на кралицата.



Въпреки това, в останалата част на замъка било тихо. Само отвън тракали копитата на конете от Кралската конна артилерия. Скоро те направили салют от 41 оръдия, акцентирайки върху смъртоносната тишина в замъка Уиндзор.



Източник: http://yournewswire.com/queen-elizabeth-world-war-3-2017/

http://nepoznato.energetika-bg.com



       


СЛАВА СЕВРЮКОВА. „Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат и които ще дойдат после, все ще се зоват българи."(но няма да са българи). 

Ето и пророчествата на агентa на Ротшилд Умберто Еко "...и дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите..." 

"Може би България е първата глобална държава. Тя ще е първата която ще се разтвори в новия свят, и нейните чеда гледащи в бъдещето ще станат водачи на земното население." Очевидно този евреин е предварително обучен, осведомен и инструктиран за съдбата на България и дори да се взема за Астрадамус на глобализма в света... От кой ли?. Така наречените Нострадамови "пред­сказания" са били кодекса на дневния ред от "плана". Нострадамус е бил евреин, приел католицизма. Фамилията му сменя фамилното си име на Нострадамус в чест на Нотър Дам, тоест "Черната Дева".

            



Карта на разделянето на Еврия, между Евразийския съюз (руска, православна зона, в червено) и Османската зона (турска, сунитска, мюсюлманска, в зелено) 



Как ще продължи да се развива световната политика и каква ще бъде съдбата на България? 



Карта на планираното от тайните йезуитски и масонски общества разпадане на ЕС (2016, 2017) на две от десетте зони на новия световен ред, начело с папството - антихирста, звяра от морето (Откровение 13.1-10), и на планираното разделяне на териториите на Европа, Близкия Изток и част от Северна Африка между зоните.

"Ако видим, че Германия е печеливша ние сме длъжни да помогнем на Русия, и ако Русия е печеливша, ние сме длъжни да помогнем Германия, и по този начин да се убиват възможно най-много ..."- Хари Труман." Ето това е - фирмения стил за борба с човечеството: "Раздели - завладей!", което йудеите- левити, използват още от Древен Египет.

Разделянето на Еврия, северната и част ще бъде вкарана в руската (православна) зона Евразия (а Родопите в Османската зона)

                          


През социализма( че и до днес ) черната ложа ДС ТОРА НОСТРА отглеждаше синове(извън закон) на известни диктатори (естествено срещу заплащане), живи донори на органи(Такива места бяха и социалните домове.)

 След като Муамар Кадафи беше низвергнат от интернационалното комунистическо юдейско левитско братство, "клонингът" му който работеше като сервитьор в София също бе низвергнат(спрели годишните вноски за него) и днес живия донор е клошар в Стара Загора. използван от нелегалните бивши служби за атаки и мизерии срещу неудобни за тях "елементи".
         











Gaddafi's Bank is Empty






Моамар с българска мед-шфестерка преститутка


Муамар Кадафи бе носител на орден „Стара Планина“! Либийският лидер е награден с орден „Стара планина“ през 1978г. Освен това той е бил признат за почетен гражданин на София, Варна и Сливен.



КЪДЕ БИ СЕ СКРИЛ КАДАФИ В БЪЛГАРИЯ?

Варна. Защо?

Защото е почетен гражданин на морския град от 1983г. и му е присъден почетния знак „Ключ на град Варна". По принцип няма данни Кадафи някога да е ходил в морската ни столица, но пък става дума за хубав град, а Муамар е ценител на естетиката. Шансът да е във Варна - 10%. Кадафи впрочем е почетен гражданин и на София, но столицата не влиза сред възможностите - причината е, че след удостояването със званието на 16 юни 1978, на 15 май 2007 то му е отнето. Така че шансове за София - 0%.

Добрич. Защо?

Както BNews писа в началото на март, на младини Кадафи е бил на обучение в тогавашния Толбухин. В периода между 60-те и 70-те години младият Муамар е бил възпитаван в тайните на телекомуникациите и използването им като СРС-та от нашите тайни служби. След това пък отмарял в Албена. Е, младежките години никога не се забравят, а престоят на Кадафи в златна Добруджа със сигурност не е бил нещо, което не би повторил. Шансът да е в Добрич и да прескача до Албена - 18%.

Сливен. Защо?

Под „Сините камъни" Муамар Кадафи е бил само веднъж - през 1983. Тогава либийският лидер е получил почетния знак на града, въпреки че според архивите на общината в момента такова нещо не се е случило. Снимки обаче доказват, че Полковника е бил на сливенската гара, като според допълнителните информации дори е похапнал в ресторанта до БДЖ-то. Не сме убедени, че храната там е била на твърде високо ниво, но ако се е усладила на Муамар, изглежда симпатична версията да се върнал там да мушне едно шкембе например. Шансовете на Сливен - 32%.

Правец. Защо?

Една от веселите случки между Кадафи и Живков е когато бай Тошо трябвало един час да чака либийския лидер, понеже той решил да си удължи обедната дрямка. В крайна сметка се оказва, че неведнъж Полковника е гостувал на бай Тошо в родния му Правец. Нещо повече - в местния музей в момента там се съхранява специалният подарък от Либия към България - седло за камила. Не че сме имали или имаме много камили, но подаръкът си е подарък. А нищо чудно Кадафи да е изпитал носталгия по доброто старо седло и да се е отбил да хвърли един поглед всичко наред ли е с него. Шанс да е в Правец - 40%.

              






Gaddafi Buying a Hotdog



Gaddafi Coming To America





"Пътят към рая започва в ада." ~ Данте Алигиери




"Недоизказаните емоции никога няма да умрат. Те са погребани живи и ще излязат по-късно, по по-грозни начини. "- Зигмунд Фройд
                                   




"Реалността се създава от ума, можем да променим реалност си, като променим съзнанието си". ~ Платон







"При сегашните брутални и примитивни условия на тази планета всеки човек, когото срещнеш, трябва да се разглежда като един от ходещите ранени. Ние никога не сме виждали мъж или жена, които да не са леко объркани от безпокойство или скръб. Никога не сме виждали напълно нормален човек."



~ Робърт Антон Уилсън
                             

"Тъй както най-малката капка вода, отделена от океана, съдържа всички качества на океана, така и човекът, отделен в съзнание от Безкрайното, съдържа в себе си своята прилика и тъй както капката вода трябва, по закона на своята природа, в крайна сметка да се върне обратно към океана и да се изгуби в мълчаливите си дълбочини, така и човекът, с непоколебимия закон на неговата природа, най-накрая трябва да се върне в своя източник и да се изгуби в великия океан на Безкрайното. ~ Джеймс Алън. 1864-1912. - Като човек мисли 1903.


"Никога не се идентифицирай със сенките, хвърлени от твоето тяло или с отражението му, или с тялото, което виждаш в сън или въображение. Затова вие не трябва да се идентифицирате с това живо същество/тяло. "- Ади Шанкара




"Сега разбирам, че не е чудото, което създава вярващия. Вместо това всички сме вярващи. Вярваме, че илюзията за материалния свят е напълно реална. Това вярване е единственият ни затвор. Това ни пречи да направим пътуването в неизвестното. "

- Deepak Chopra

                       

"Източникът на творението е във вас. Можете да бъдете само част от плътта, или да бъдете самият Създател - това е изборът и потенциалът, който имате. "


-Sadhguru


"Сърцето и сърцевината на всичко тук е добро, че каквито и да са повърхностните вълни, дълбоко надолу и в основата на всичко, има безкрайна основа на доброта и любов." 




- Свами Вивекананда


"Тъмнината е майка ти; тя е уважавана, тъй като майката е опасна. Тя има власт над теб, тъй като тя те е родила. Почитай тъмнината като светлина и ще осветиш тъмнината си. "

~ Carl G. Jung

                                   

C.G. Jung - Psychology of Kundalini Yoga


"Питагор казва, че универсалният Създател е формирал две неща по Своя образ: Първото е космическата система с нейните хиляди слънца, луни и планети; второто е човек, в чиято природа цялата вселена е съществувала в миниатюра. "




~ Manly P. Hall


Човек не става просветен, като си представя фигури от светлина, а като прави тъмнината съзнателна. ⸺ C.G. Jung

                                 
                       

Козелът на Мендес или Бафомет, на когото тамплиерите са обвинени в поклонение, е божество, оформено от мъжки и женски принципи с кадуцея от Меркурий в олтара на своя Фалус. Едната ръка посочва нагоре и другата надолу, върху тях е написана латинската дума "Solve et Coagula" (което означава: "Flow and Ebb"). Това не е образ на християнски дявол, а символ на древните алхимици, представляващо природата и че Бог е съчетание и баланс на мъжки и женски сили, светлина и тъмнина, влага и сухота. Самият принцип на Хермес Трисмегит: , Така че долу "е това, което е символизирано от Бафомет ... Манли П. Хол



"Глупака е известен с речта си, и мъдрия човек с мълчание". ~ Питагор



                                   

„Животът изобщо не е проблем – той е една мистерия, която трябва да се изживее и на която да се насладиш. Проблемите се създават от тебе, защото се страхуваш, да се радваш на живота и се страхуваш, да живееш живота. Проблемите ти осигуряват защита – срещу живота, срещу радостта, срещу любовта.“ ОШО





               


ЕДИН ЧУЖДОДЪРЖАВЕН ПАТРИАРХ ПОИСКА
ДА ЗАБЪРКА КАШАТА В РОДНАТА ПОЛИТИКА
**** Скандалът е предварително планиран и разчетен
**** Операция на руското Външно и целите му

Във фактите за руския патриарх Валери Сименов е прав.
Безакцизният и безмитен разрешен внос за цигари и алкохол на руската православна църква по оценки на анализатори е донесъл над 21 млрд. аванта долара (не са 14 млрд.) и е позволил на църквата до 2010 г. (тогава тази привилегия беше отменана) да стане монополист на руския пазар.
Данни за агентурната принадлежност на Кирил не са изнасяни, но са налице общите инструкции на ЦК на КПСС и КГБ – всяко духовно лице задължително да бъде вербувано преди да получи право на църковна служба.

В изказването си Симеонов обаче не е прав. Защото не е журналист или коментатор, а вицепремиер на българското правителство. Като такъв можеше да се въздържи и да остави фактите да се изнесат от родните медии, вкл. и неговата телевизия СКАТ.

От трета страна някаква официална родна реакция на нападките на руския патриарх към българския народ като неблагодарен и към държавния ни глава трябваше да има. В нормалните държави това щеше да свърши институция на правителството, а не негов член.
Но кабинетът и премирът са се скрили на завет и така да се каже, Симеонов ги отсрами.

-------------------------------------------------------
Най-сетне от четвърта страна руският патриарх заслужено си получи истината.
Словото на президента Радев беше много премерено. Никъде в него не се споменава друга държава освен Русия. Споменаването на войните от различни националности, загинали за свободата на България, е стара дипломатическа традиция у нас – още от времената на социализма и Тодор Живков.
-------------------------------------------------------

В тази връзка ще дам един странен факт за руската православна църква.
Църковният й Устав е публичен.
Но гражданската й регистрация и приложения към него граждански Устав за задачите и целите на тази обществена организация никога не са публикувани (освен първообраза й при първата регистрация през 1991 г.)
За изминалите близо две десетилетия са извършени многобройни промени, подменяна е и регистрацията, но тези текстове са нещо като свещена тайна. Проблемът с тази тайна многократно е поставян от руското обществено мнение и ... нищо!

В тази връзка забележете, че в нападките си към нас руският патриарх въобще не спомена за неблагодарност към руския народ, а визирайки две години, ни обвини в неблагодарност и предателство към Съветската държава (1941 г.) и Руската федерация (1991г.)
Т.е. той дойде и се държа като представител на Кремъл, като руски дипломат, провеждащ руската външна политика, а не като богоугодно и духовно лице.

Големият въпрос е защо досега – толкова десетилетия наред и при социализма, и при демокрацията нямаше скандали около едно споменаване на загиналите за свободата на България войни от различни националности, а сега има?!

***********************************************************
Има, защото сме свидетели на операция на руското Външно министерство и скандалът най-вероятно е бил предварително планиран, разчетен и калкулиран с неговите плюсове и минуси, вкл. и с тукашните реакции.
***********************************************************
Какво се цели с него?

1. Активация на русофилските и путинофилските общности у нас като форма на своебразен натиск върху България (по същото време се появи и движението на Божидар Димитров „Кубрат”, зад което стои Боянския клуб за подкрепа на българската държавност и нация, съставен от всякакви ченгета от бившата Държавна сигурност и лица като Светлана Шаренкова и бившият шеф на Шесто на ДС - Димитър Иванов–Гестапото, които са нещо като представители на кремълските интереси у нас).
.
2. Реабилитиране на проруския образ на „Атака” сред нейния естествен кръг от съмишленици, която с влизането във властта и управляващото мнозинство загуби всякаква популярност сред електората си.
.
3. Реабилитиране на имиджа на НФСБ от последните няколко години. Защото патриотите на Валери Симеонов също загубиха всякаква популярност с участието си в правителството. Заради липсващата фактически читава организация на десницата у нас сега с тези реакции те се ориентират към нейния електорат, останал безпризорен.
.
4. Дискредитиране на влиянието на президента в част от проруски настроената част от обществото, с което относителната му самостоятелност като фигура в родната политика още ще намалее.
.
5. Създаване на видимост за крайно недоволство на Москва от родното управление, която „видимост” да тушира оценката за правителството от нашите партньори в ЕС и НАТО като верен изпълнител на идеите на Кремъл (разни потоци, АЕЦ, продажбата на ЧЕЗ, спряната модернизация на армията и т.н.)
.
6. Първа крачка към опипване на обществените настроения на фона на вече очерталите се като неизбежни предстоящи парламентарни избори в края на тази година или пролетта на следващата.
.
7. Руският патриарх дойде и заради църковни въпроси - Македонската православна църква.
Както е известно, нашата църква се нае да работи за каноническото й признаване в чужбина и отмяна на наложената й схизма.
Македонската църква изрази желание да признае Българската като нейна Майка-Църква. Преговорите в тази връзка, започнали официално миналата година есента, са към своя финал.
Това предизвика много остри протестни реакции на Сръбската православна църква и на Московската патриаршия, вкл. и непосредствено преди скандала около 3 март - на 28 февруари.

Разбира се, посещението на дипломата на руската държава Владимир Гундяев, наречен патриарх Кирил имаше и др. цели, но и тези са достатъчни.



                   











Няма коментари:

Публикуване на коментар