сряда, 7 март 2018 г.

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА и ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ- малко отклонение от Денвър

       

http://balkan1.blog.bg/photos/93492/original/20111108_0005.jpg


На фреската в Денвърското летище, фигурата на военния е в нацистка униформа и противогаз, щампована върху една безкрайна опашка от тъжни хора. Химическа война, военни репресии, мъртвите бебета - все същите герои ...

Очаквда ни смъртоносна вихрушка, която чрез хладно и огнестрелно оръжие, чрез насърчаване на еднополовите взаимоотношения ( това горе не е седмоцветната дъга а знамето на ЛГБТ) ще унищожи всичко неудобно за глобалистите.
Това е което те посреща, когато влизаш през портите на ада... извинявайте, имах предвид портите на летището.


Но какво всъщност символизира конят? Първото нещо, което ми дойде на ум, когато видях това ужасно страшно произведение на изкуството (поне що се отнася за летище), е: бледият кон на Апокалипсиса. Той е четвъртият кон в книгата на „Откровението“ от Йоан в Библията и конникът върху него подходящо е наречен „Смърт“.

„И видях, и ето, блед кон
и името на яздещия на него беше
Смърт, и адът го следваше. И
даде им се власт над
четвъртата част от земята, за да убиват с
меч, с глад, с мор и със
земните зверове.“

—Библия, Откровение от Йоан, 6:7-8

С други думи, конят „Смърт“ (или по-скоро конникът „Смърт“) донесъл множество убийства чрез оръжия, глад и болести. Това е доста екстремно като за „семейно“ летище, не мислите ли?
Между другото на летището се е намърдала и статуя на Анубис по незнайни причини
Официалният уебсайт на летището казва, че името на тази фреска е „Мир и хармония с природата“. Наистина ли? В центъра на творбата се виждат опечалени деца с изчезнали видове животни и растения. На фона има гора, избухнала в огнени пламъци, а малко по-назад се вижда горящ град. Едно от децата държи каменна дъсчица на маите, която изобразява края на цивилизацията. Между другото, някои изследователи отбелязват, че тази паметна плоча напомня картата на РУСИЯ


http://contur.ucoz.ru/A2012M/ZRusK.jpg


http://contur.ucoz.ru/KonSv/ZDe12.jpg

На тази картина, освен животните спасени в запечатани стъклени кутии, имаме и друго (в горния десен ъгъл) - птицата Quetzal. Тя, сякаш се събужда, в отворена стъклена кутия и излита, символизираща по този начин спасение - или възкресението ...

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА и ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ- малко отклонение от Денвър
Какво е пророкувала агента на КГБ Вангелия Гущерова:Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят.И спасете децата на Земята в пещерите. http://cfile212.uf.daum.net/image/232EE14053A7BB17058CD5

Левитите които са реверсирали хиперборейската Торе, плагиатстват и Вишну - рибата Матся спасила децата от потопа.През епохата Кали ще господства разрухата и падението до окончателната погибел на човешката раса. Продължителноста на живота ще намаля като към края на епохата ще стигне до 23 г.
Преди катаклизъм предизвикан от Апофис или от война в пещерите с входове към Агарта ще бъдат скрити част от децата на Земята. След оттегляне на водите илюминати и содомитите левити, заедно със тези деца ще обявят детска планета, така ще изпълнят(ще се вместят в), пророчествата на Ведите за намаляне на продължителноста на живота (промяна чрез ваксини на ДНК информацията за продължителност на живота на избраните деца). Ще бъде детска планета.


            

Детето е право,... чиста душа, не знае за плановете на левитския елит за детска планета. Тази прекрасна песен може би ще даде живот на нещо! Но и Aлександър Йорданов е прав. Преди редовния апокалипс който ще предизвикат с потоп или ядрена война, избраните деца ще бъдат отведени в пещери към долната земя заедно с част от дегенератите, които са начело на планетата. Да като знаем наклоностите на левитите комунисти-содомити: хомосексуализъм и педофилия, новият свят ще е рай за тях... .Путин от сега е окупирал два от входовете за Агарта в Крим и Тува(Монголия) но трябва да си осигури достъп, до третия в България,...подготовка за Апокалипсиса който те ще предизвикат.
 

КРИМСКАTА EПОПЕЯ, И ИСТОРИЯТА НА ЗМИЙСКИТЕ ХОРА Организаторите на олимпийските игри в Сочи организираха странен танц с децата, някак си по-скоро като ритуал. И фразата "Децата - нашето бъдеще" звучи в този свят доста-зловещо, ако организаторите осъзнават, че в бъдеще те ще останат на власт (не забравяйте, че форсаййт - проектът "Детство 2030" все още набира скорост).
Церемония открытия Олимпиады в Сочи, как Масонский ритуал > Александър Йорданов с нови статуси във Фейсбук- умолява Крисия да върне спечелената награда в Крим
Еврейските свещеници левити/Илюминати/, вече са планирани бъдещите войни. След това се появят пророците и ясновидците им и ги предсказват. Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. а боговете им наги от 500 до 1000г. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато при Веда събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса). Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Пророците на илюминати предсказват бъдещи събития, които планирано се случват. Така пророка и агент на КГБ Вангелия Гущерова с предсказанието си за Сирия ни посочва къде и от кого са планирани събитията там.


Така също масончето и един от пророците им Нострадамус предсказва, че Третата световна война ще се води в Ерата на Водолея, от 2003 година. Войната ще продължи 27 години и ще се води на религиозна основа, като обхване 70% от територията и населението на Земята. Според предсказанията войната ще започне от Южна Европа, но след това ще засегне Северна Африка, Близкия Изток, Азия, Русия и Северна Америка. Според Нострадамус войната ще свърши през 2029г., но по това време покрай Земята минава Апофис.

Нострадамус е записал също, че в периода 2056-2058 година няколко вулкана ще изхвърлят на Земята парче с тегло от около 2 милиона тона. 7 денонощия след изхвърлянето му то щяло падне в Южна Европа. Парчето ще се раздели на 3 части, а най-голямото ще се удари в Рим и Ватикана, като ги изтрие от лицето на Земята. Това парче явно е Апофиз, изхвърлено от Земята преди милиони години. 20 година след това континентите Европа и Азия щели да се разделят. В началото на XXII век на планетата ще съществува нова цивилизация.


 

 Друг вариант е,... както знаем от илюминатските карти, и от това че Нострадам е техен агент, това да са техни планове. Те ще предизвикват частичен катаклизъм на планетата, а за да прикрият злодеянието си ще илюминират останалото население че той е предизвикан от Апофис. Явно вече е уговорено и кой континент ще ударят, Путин и Обама като техни пионки сигурно са запознати с този план. Най-вероятно Путин ще удари близо до Америка в океана. Затова преместват днес извънкласови неандерталци от долната земя- Африка, в Европа, колкото по-неразвити дегенерати останат след катаклизма, толкова по-добре за новата им цивилизация. Ако населението не се събуди и свали елита от дегенерати го чака частично унищожение. . 

           


Датата може да свържем:30 - 40 години - 1996-2029/2036. "Апофис" ще прелети над плоската земя през 2029/2036!(Най-вероятната дата е петък, 13-ти април, 2029).Ето цитат от интервю на Гущерова: - Казват, че краят на света - това ще е всемирен потоп - Потопа ще е след тридесет-четиридесет години (2026 или 2036 имаме двойно прелитане на метеорита "Апофис"). Голямо тялото ще пристигне на Земята и ще удари водата. Вълните ще отмият много страни, а слънцето ще угасне за три години.
Продължаваме със сатанинското летище... ДенвърВ преден план на тази „миролюбива“ картина можем да различим три отворени ковчези, които съдържат мъртви момичета от различни култури. Отляво е чернокожа жена, в средата има жена от северноамериканските индианци. Защо те лежат мъртви там с останалите животни? Да не предсказваме изчезването на тези раси? Вече знаем, че военните отдавна са разработили специфични расови химически оръжия. Ето какво има да каже по този въпрос „Проектът за Нов американски век“, който определя чуждестранната и отбранителна политика на САЩ:

„... изкуството на войната и военното дело... ще бъде коренно различно от това, което е днес... „сраженията“ вероятно ще бъдат извършвани в нови измерения, размери и мащаби... високоразвити форми на биологично воюване, които могат да „се прицелват“ в специфични генотипове, могат да трансформират биологичната война от сферата на терора към това да бъдат политически полезни инструменти.“


            

Момичето отдясно държи Библия и жълта „юдейско-еврейска“ звезда, която се е използвала от германските нацисти от Втората световна война, за да идентифицират евреите. Изглежда тя символизира смъртта на юдео-християнските вярвания.

          Бялото момиче, което е християнче, дори и еврейче Е МЪРТВО В КОВЧЕГ!!!


 


 Ще бъде детска планета

Децата от всички расови цветове, облечени в традиционни за културата и етноса си фолклорни костюми, дават оръжия, завити в националното знаме на своята страна на... германско момче? Какво??? Да, баварският костюм ни оставя без всякакво съмнение. Момчето в центъра на изображението, което държи чук и вероятно строи нещо, е германче. Дори американското дете (облечено като бойскаут) изглежда нетърпеливо да даде своите оръжия и флаг на немското момче. Вие се намирате в най-голямото летище на Америка, в средата на САЩ, и това е фреската, която е изложена на показ!?! Америка радостно се предава на Германия. Просто е прекалено странно, за да се осмисли.
Това очевидно представя как страните по света се отказват от своята военна мощ и собствената си национална идентичност за „общото благо“. Това е поредната препратка към Новия световен ред, с едно световно правителство и една световна армия. Но защо немското момче е в центъра на всичко? В това летище има толкова много алюзии за Германия и нацизма, че ПРОСТО НЯМА НАЧИН всичко това да е случайно съвпадение. Лично аз се сетих веднага за Operation Paperclip (Операция „Кламер“) на тайните служби на САЩ, която след Втората световна война доведе тайно известни нацистки учени и изследователи в САЩ. В дъното на стенописа лежи счупена фигура, която държи пушка (символ на войната), а на върха на пушката седят два гълъба (които символизират мира). Колко затрогващо, няма що.


    


Отново се връщаме към нациста.Тази голяма и агресивна веонна фигура е облечена в нацистка униформа (забележете символа на шапката), с лице със сложена противогазна маска. В ръцете си войникът държи пушка и ятаган, с който изглежда насилствено безпокои носещия мир гълъб. Отляво е изобразена безкрайна редица от плачещи родители, държащи своите мършави, мъртви бебета. Това е една наистина ужасно зверска картина, в която липсва всякакво компенсиращо послание или морал. Самият факт, че това е изложено на показ на централния вход на най-голямото летище на САЩ, във времената на политическата коректност е напълно и тотално анормално и нетипично. Военната фигура е прославена и възвеличена и изглежда всемогъща поради разположението си в центъра на действието в картината. Изглежда е възвърнала своите сили, които привидно е загубила след Втората световна война. Тя се е завърнала с всички сили и предвожда пътя към един нов холокост.
Вижте по-отблизо хората, изобразени отляво, както и мъртвите деца, спящи върху тухли. По тях няма видими следи от насилие. Просто са някак си лишени от живот, като че ли са били отровени от смъртоносен газ, който се излъчва от дъгата над тях (напомням, че дъгата е символа на движението New Age – бел. H.). Чудовището, предпазено от своята противогазна маска, сочи на редицата от жертви към писмото в долната част на изображението.


            


Това всъщност е истинско писмо, написано от Хама Херхенбърг, 14-годишно момиче, което умира на 18 декември 1943 г. в нацисткия концентрационен лагер Аушвиц (както е написано в края на писмото). Доста притеснително, не мислите ли? Аушвиц е исторически известен с позорната си слава заради използваните там отровни газове.
Наличието на разноцветната дъга и плюшеното мече в това изображение, все символи, които нашите съзнания веднага асоциират с младостта и невинността, е напълно противно и извратено.


          

Какво правите, ако сте убили по-голямата част от световното население на Земята чрез отровни газове, ядрено оръжие или потоп ? Празнувате повода около генетично модифицирано светещо растение, разбира се! „Щастливи“ хора от целия свят неустоимо се насочват към онова изкуствено растение, някои почти летят към него. Точно над това растение (което въобще не съществува в реалността и в живата природа междувпрочем) се намира Исусоподобна месианска фигура, която обаче със сигурност не е Исус.

    

Всички изчезнали животински видове от първата фреска са отново обратно в действието и дори виждаме малък гълъб, който се появява от вътрешността на растението. Колко хубаво. Вече всички те се чувстват много по-добре като има мнооого по-малко хора на Земята... Животните също са щастливи и ви благодарят за това, че сте умрели. Хората вече могат да използват високи нива на научно познание, за да живеят в състояние на синтетично щастие, което им е осигурено от генетично модифицирани растения. Браво на тях. Китовете скачат до небето, като пляскат с хората по „дай едно пет“ по ръцете. Ако погледнете по-внимателно върху тигровите бебета, ще видите, че те имат лица на човешки деца. Това е доооста странно. Цялото това „произведение“ крещи за генетична модификация и магия.
За обобщение, тези стенописи ясно изобразяват признати цели, които можете да прочетете от документи, свързани с НСР:

1.масова депопулация на Земята

2. спасяване на необходимото количество деца преди апокалипсиса
3.смърт на юдео-християнските вярвания

4.единно световно правителство
5.нова религия,..нова измама

6. възстановяване на природата
За летището в Денвър
Дейв Алън

Интервю с Алекс Кристофър - "избрани цитати"
ДА: В хода на „Операция Кламер“, нацистите бяха доведени в САЩ, за да бъдат оженени, сгодени и въведени на власт.

AК: Аз зная, че са тук, защото съм ги виждала (германците) заедно с американци, в по-специалните райони на летището. Но тези рисунки са много обезпокояващи и много необичайни. Когато за пръв път се опитах да се свържа с художника им и да поговоря с него за тези стенописи, той ми каза, че са му били дадени насоки какво да нарисува на стенописите. Когато отидох в ателието му и поисках да видя насоките, които са му били дадени за това какво да нарисува на последните два стенописа, него внезапно го обхвана амнезия и каза, че разбира се, не са му давани никакви насоки. На мен и още двама души ни отне над осем месеца, докато разгадаем цялата символика, включена в тези стенописи. Оказа се, че някои от тях са „активиращи“ картини, съдържащи символите, предвидени да задействат хората с алтернативни персоналности, програмирани по програми, сходни с използваните по проекта MK-ULTRA, за да изпълняват специфичните задачи, за които са били обучавани във връзка с нещо, свързано със сатанинските ритуали и контрола над съзнанието. Веднъж ми се обади една жена, която беше наистина обезпокоена във връзка с някаква информация. Тя ми разказа много различни неща, които по-късно се оказаха активиращи механизми по линия на проект MK-ULTRA. Освен това, почти всеки аспект на тези стенописи съдържа символи, свързани с тайните общества. Когато разберете за какво се говори във всички тях, звучи доста плашещо. От „споразумение относно биологичните различия“, до премахването на определени раси по света и контрола над съзнанието... Направо се набиват в очите ти още щом влезеш в летището. Повечето хора ги поглеждат и казват „какви ненормални картини, какво изобщо търсят тук“?

ДА: Споменахте, че под летището има много етажи.

AК: Да.

ДА: Дали фактът, че всички тези подземни нива са там има нещо общо с това защо отне толкова дълго време, докато бъде отворено това летище?

АК: Джентълменът, с когото се бях свързала, Фил Шнайдер, каза, че последната година от строежа са свързвали подземната летищна система с дълбоката подземна база. Той ми каза, че има поне осем-етажна база отдолу и че под летището има подземен град с площ 7,2 км2 и база с площ 142,4 км2. Крайно необичайно е да определят район от 80,5 км2, върху повърхността на който да разположат летище в средата на нищото, освен ако наистина не са планирали да го използват по-късно за нещо много необичайно. До това летище има дълга 17 км. 4-лентова магистрала, но между Денвър и летището няма абсолютно нищо. Няма даже бензиностанция – поне през септември 1995 г. беше така. Хората в Денвър са наистина обезпокоени от факта, че нещата с това летище се развиха така. Имаше един човек, който написа книга, в която направи изявлението, че техния екип притежава копие от аудиолента, на която длъжностно лице от град Денвър разговаря с хора от ЦРУ и че на това лице са му били платени 1,5 милиона долара, за да позволи „летището“ да бъде построено, независимо какво ще коства това. Изглежда, че наистина е имало доста по-голям интерес от страна на длъжностните лица в Денвър това летище да се построи. Те планират да го използват за нещо различно от просто приземяване на самолети.
AК: Ние смятаме, че районът води до по-дълбоки нива от подземията на летището, но е обграден с телена мрежа и там не може да се проникне. Според нас, това е участъкът, който слиза около шест нива под ниво четири. В него е проникнал един от електротехниците – той се натъкнал там на много странни неща, но сега отказва да говори за това.

ДА: Наистина странно.

AК: Освен това, на летището има нещо, което изглежда като охлаждащите кули на миниатюрен ядрен реактор и не разбирам защо тези кули са там. Когато хората попитаха, отговорът беше, че те са част от системата за проветряване и изсмукване. Вентилация и изсмукване откъде?

ДА: За какво смятате, че служи?

AК: Мисля, че всичко това е свързано с дълбоките подземия.

ДА: Казват, че това място изглежда като някаква подземна зона за задържане... нещо като кошара... място, което може да побере хиляди хора. Вратите, телените мрежи...

AК: Превозните средства за транспортиране на багаж се движат по магистрала с две платна, а покрай тази магистрала има преградени с мрежи места, които биха могли да бъдат използвани като места за задържане. Не разбирам защо са построили всичко това именно по този начин, освен ако в бъдеще не планират да ги използват за нещо подобно.

ДА: За какво би могло да служи всичко това?

AК: Ако Фил е прав и всичко това се свързва с дълбоката подземна база, чиито планове са му били предложени през 1979 г. и това, което този друг човек ми каза в личен разговор е, че в тези дълбоки подземни бази, използвани от извънземни има много РОБСКА РАБОТНА СИЛА и че голяма част от тази робска работна сила са деца. Той каза, че когато децата достигнат точката, в която не могат да работят повече, биват убивани на място и консумирани.

ДА: Консумирани от кого?

AК: Извънземни. Повтарям, това не е моя информация, а от един човек, който си даде живота, за да види тази информация бял свят. Той е работил там близо 20 години и знаеше всичко, което става там.

ДА: Хммм. Кого ядат тези извънземни?

AК: Те обичат малки човешки деца, не замърсени, каквито са възрастните. Има един джентълмен, който твърди, че в тази страна има невероятно много откраднати деца.

ДА: Над 200,000 всяка година. 


             

Тази картинка от Денвър,наподобява устройството на вселената според Ведите

http://www.parallelreality-bg.com/

http://budha2.blog.bg/drugi/2016/12/07/.1385419


             

Всички се радват на ШЕСТЦВЕТНОТО цвете ( шесте цвята на знамето на ЛГБТ).


Накрая ще има мир но човечеството ще бъде поддържано до 500 000 000-на като бъде засилено към еднополови взаимоотношения ( кръгът от знамето на ЛГБТ). 
БРОЙКАТА е записана пък на мегалита в Джорджия   


             
                               

„АкоЛегендата за Израил и Исав е макет на реалното устройството на света - хермафродити и гои.
Израил избива и разпръсва Исав. Следователно хермафродитите трябва да избиват и разпръсват гоите.
В Израил има спойка и глобални лидери на Рода, левитите. В света също трябва да е така и се прилага този модел.
И макар хермафродитите да са няколко родови клона, левитите ги събират в народ, за да не се изобличат пред неведущите.

             


Хермафродити извън "избрания народ" също могат да стават водещи световни фигури. Техните синове могат да влязат сред "левитите" чрез юдейски майки и псевдоюдейски родословия. Днешният Израел е базиран на идеологически сбор от разпръснати по света хермафродити, а не потомци на конкретна историческа личност, населявала Палестина.    

                   


Каква е целта на масовата пропаганда и на тези рисунки? Вече е повече от сигурно, че елитите на руснаци и американци се подготвят или за ядрена война или за Апокалипсис. Снимките от летището обясняват някои неща.
Защо масоните са построили такова летище остава загадка, но факт е обаче, че масонството е разпространено във всяка държава, както и в България. Обикновенно това са хора от властта, политици, големи банкери и бизнесмени, учени и др "видни" личности. Масонството, обаче е тайно общество. Никой не знае с какво точно тези хора се занимават на своите събирания. Време за нас, "простосмъртните хора", е да се замислим, какви болни сектанти са навлезли във властта и накъде водят нашия свят. Ако тези картини представляват целта на този сектанско-масонски култ, а за мен няма никакво съмнение, че е така, става ясно каква е посоката Изкуствено предизвикани кризи, геноцид, намаляване на населението, контролиране на популацията чрез закони и ваксини, дори атомна война за "прочистване". Новия световен ред, ще бъде рай за едни, ад за останалите. Спасение за елита, смърт и разрушение за "низшата" класа.
Еврейските свещеници левити/Илюминати/, вече са планирани бъдещите войни. След това се появят пророците и ясновидците им и ги предсказват. Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. а боговете им наги от 500 до 1000г. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато при Веда събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса). Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). 

Пророците на илюминати предсказват бъдещи събития, които планирано се случват. 

            

Така пророка и агент на КГБ Вангелия Гущерова с предсказанието си за Сирия ни посочва къде и от кого са планирани събитията там. 

Така също, един от пророците на илюминати, масончето Нострадамус предсказва, че Третата световна война ще се води в Ерата на Водолея, от 2003 година. Войната ще продължи 27 години и ще се води на религиозна основа, като обхване 70% от територията и населението на Земята. Според предсказанията войната ще започне от Южна Европа, но след това ще засегне Северна Африка, Близкия Изток, Азия, Русия и Северна Америка. Според Нострадамус войната ще свърши през 2029г., но по това време покрай Земята минава Апофис.


Даниил 2:43. И както си видял желязото смесено с глинена кал, така те ще се размесят с потомците на други родове човеци; но няма да се слеят един с друг, както желязото не се смесва с калта.
Това обаче няма да се случи:
Даниил 2:44. И в дните на ония царе небесният Бог ще издигне царство, което до века няма да се разруши, и владичеството над което няма да премине към други люде; но то ще строши и довърши всички тия царства, а само то ще пребъде до века.
Когато "Камъкът падне", ще разруши обединяващите се помежду си държави по целия свят. А това обединение предстои. Камъка/Апофис/ -ИМИТАЦИЯ НА ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ
на ИСУС ХРИСТОСКогато свърши периодът на ходилата с тяхното разделение, ще започне обратното движение – към единство:
Даниил 2:42. И както пръстите на нозете са били отчасти от желязо и отчасти от кал, така и царството ще бъде отчасти яко и отчасти крехко.
Тук се говори само и единствено за пръстите. Именно това са десетте царе от
Откровение 17:12. и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;
Започвайки бунт срещу Агнето, те ще бъдат победени:
Откровение 17:14. те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни.
Ако не се обърне внимание на частите на човешкото тяло (съответно на статуята), пророчеството никога няма да бъде разбрано така, както Бог го е дал и ще има спорове дали Римската империя е разделена на десет или повече племена. Всъщност, Даниил втора глава въобще не говори за тях, а казва, че от Рим ще се получи едно световно разделение: най-напред на две – Византия и Западната римска империя; а след това от тях - на множество други държави. Когато времето на ходилата свърши, ще дойде времето на обединението (пръстите). Между племената, разделели Рим и пръстите няма нищо общо. Пръстите ще бъдат зоните, на които ще бъде разделен светът, за да бъде наложен Новият световен ред. Това разбиране е от изключително значение, защото потвърждава основаването на десет световни царства. Без това да стане ясно, ще продължаваме да живеем с разбирането на пророчеството на живелите преди стотици години и идеята, че племената са изпълнили пророчеството. А когато съюзите започнат да се осъществяват пред очите ни, е напълно реално да охладнеем към вярата, виждайки нещо, което не сме очаквали!
Ето как Сатана десетки и стотици години ни е карал да виждаме това, което той иска, за да може да осъществи своя измамен план и да наложи Новия световен ред.Карта на ДЕСЕТТЕ ЗОНИ -
пръстите на статуята от пророчеството, които се състоят от кал и желязо (те ще бъдат образувани до 2016-2017 г. и ще съществуват до Второто Пришествие,т. е. около 40 години, в последния час от човешката история на Земята)
На теория десетте зони са вече формирани и всеки момент е възможно да бъдат обявени официално. Когато това се случи, ще има съвсем малко време до края, защото те ще имат власт само за един час.
Това е от изключителна важност и всеки, който успее да разбере пълното значение на описаното в Даниил 2 глава, ще бъде наясно с времето, в което живеем.
Елън Уайт каза, че “Когато пророчествата в Даниил и Откровение бъдат разбрани напълно, ще настане такова пробуждане сред Божия народ, каквото не е имало от апостолско време!”
Именно от това се страхува Сатана.
Камъкът АПОФИС(Второто Псевдо Пришествие на Исус Христос) удря статуята в пръстите (Десетте зони)

sites.google.com/site/thelastnewsadventist/news_all_c

Друг вариант е,... както знаем от илюминатските карти, и от това че Нострадам е техен агент, това да са техни планове. Те ще предизвикват частичен катаклизъм - псевдо пришествие, Апокалипсис на планетата, а за да прикрият злодеянието си ще илюминират останалото население че той е предизвикан от Апофис. 

            
Барак Обама и Владимир Путин спасают мир от «конца света»


Явно вече е уговорено и кой континент ще ударят, Путин и Обама/Tръмп като техни пионки сигурно са запознати с този план. Най-вероятно Путин ще удари близо до Америка в океана. Затова преместват днес извънкласови неандерталци от долната земя- Африка, в Европа, колкото по-неразвити дегенерати останат след катаклизма, толкова по-добре за новата им цивилизация. Ако населението не се събуди и свали елита от дегенерати го чака частично унищожение.. .
       

Датата може да свържем:30 - 40 години - 1996-2029/2036. "Апофис" ще прелети над плоската земя през 2029/2036!(Най-вероятната дата е петък, 13-ти април, 2029).Ето цитат от интервю на Гущерова: - Казват, че краят на света - това ще е всемирен потоп - Потопа ще е след тридесет-четиридесет години (2026 или 2036 имаме двойно прелитане на метеорита "Апофис"). Голямо тялото ще пристигне на Земята и ще удари водата. Вълните ще отмият много страни, а слънцето ще угасне за три години.


 


             

Падащият над Челябинск метеорит, генерална репетиция за Апофис. http://www.pisanoe.com/ Глобалната мафиотска игра на елита                   


Дзетите са се устремили да вкарат планетата ни за редовен член на може би най-агресивната в цялата Вселена империя от съзвездие Орион, което, ако стане, каузата ,,земна цивилизация" на човечеството от петата раса от Земята ще бъде за хиляди земни години ,,кауза пердута". Тази опасност за планетата и човечеството е близка заплаха, защото съвременното политическо, финансово и икономическо ръководство на Земята иска да бъдем вкарани в състава на Конфедерацията на меркабиаците (т.е. на грейовете и рептилите) и да бъдем превърнати в роби. В близко бъдеще дори се планира маркабиански политически лидер на поста президент на Европарламент в Страсбург, Франция. Постът никога не е бил заеман от избраник на европейските народи. Бил е определян от политическия елит на Европейските нации, почти всички от които се намират под контрола на маркабианските групи и тайните им общества.       


Това е продължение на политиката, която се отклони от посоката, зададена от Рейгън и Тачър, и доведе на власт профашистките клики на фамилия Буш и хората около тях. Факт, който сам по себе си показва, че маркабианската линия в управлението на света трудно ще бъде променена, независимо че те твърдят, че е най-правилното. Всъщност то е най-пагубно! Именно затова постоянно се получават разтърсващи предупреждения от различни космически нива - от Галактическата федерация, от Коалиционния отряд наблюдатели (КОН), от Духовната Йерархия, от междуглактическата и междупространствената Федерация на Свободните светове, от Командата на Ащар и т.н.! Но глобалната мафия в лицето на шепата себебогизбрали се крие реалното съществуване на извънземните цивилизации и сдруженията им в Космоса.

Зобирани са милиони, дори милиарди човешки същества с чудовищната нелепост, наречена съвременна наука и псевдообразователни системи. Всевъзможните средства за манипулация на човешкото съзнание постоянно биват набивани в главите ни ,,като връх" на съвременното познание, образование и наукознание. Международната политика става все по-брутална, цинична и нагла, а съвременният свят се тресе от криза след криза, както и от всевъзможни природни бедствия... Човечеството трябва да бъде принизено и доведено до нивото на безмозъчно стадо, след което с него ще се справят много по-лесно и на физически план: унищожаване и подменяне с новата хибридна раса. 

 
           

Проект след проект, тайни, строго секретни планове - и какви ли не още безумия се извършват пред очите ни в реално време, а ние се правим, че не е вярно, стремим се някак да не принадлежим към коварната и жестока реалност, наречена съвременен свят. Треперим да не загубим работата, семейството или живота си! Надяваме се , че все някой ще ни спаси и отново ще ни се размине. Не и този път! Защото човечеството допусна да бъде продадено и заробено от елита си, при това от бездуховни физически дегенерати, дошли от други светове. 

       
Всичко стана възможно благодарение на хищния човешки елит, който пет пари не дава за обикновения човек на нашата планета, независимо че и той един ден може да бъде принесен в жертва от безмилостните грейове и рептили, а нека сега прибавим и анунаките от Нибиру, които също не ни оставят на мира от хиляди години.
Сивите са безчувствено брутални и безмилостни същества, които няма да се спрат пред нищо, нито ще пожалят или помилват някого в жестокия си стремеж да поробят планетата. Те изпълняват безпрекословно заповедите на ръководителите и началниците си - рептилите, присъстващи на тази планета и в четвъртото, и явно, в нашето измерение!

До тази констатация са стигнали и мнозинството от земния елит - тези, които коленичат и им лакействат. Те вече също разбират, че няма връщане назад - трябва да оповестят пред цялото човечество най-жестоко опазваната тайна на ХХ век и да поискат помощ от него, а след това и от тези, които наистина могат да ни помогнат. Светлите Сили на Космоса отдавна очакват събуждането ни и молба за помощ, но като единно човечество, загрижено за съдбата си и за жизнеността на планетата Земя - майката - кърмилница. Само при това положение биха ни подали ръка!
Може би разчитайки точно на тази помощ, земните сили в лицето на будни и доблестни защитници, заемащи ключови позиции в съвременния свят, се готвят за предстояща война с една подземна империя, наложена от извънземните нашественици и национал-социалистите от земен произход. Смята се, че на тъмните извънземни сили им е дадено убежище във Военно-индустриалния комплекс, в Зона 51, базата на Монтоук, базата под международното летище в Денвър и базата в Дълси. Те са изградили цяла мрежа от подземни бази, като се започне от нацистката под ледовете на Антарктида, по време на Втората световна война и се стигне до базата Пайн Гъб в Австралия. Подобни обекти има в град Дълси - щата Ню Мексико, в Брекън Бийкинс в Уелс, в Лос Аламос - Мексико, в Снежните планини - Австралия, в планинската верига Найла в Африка, западно от град Кинду - също в Африка, на либийската граница с Египет, под връх Мон Блан - Швейцария, в Нарвик - Скандинаия, на Готланските острови - Швеция и на други места.
Базите са изградени с пари от черните бюджети на много държави (предимно високо развитите), дошло главно от повсеместната търговия с наркотици. В мръсната дейност участват, МИ-6, ЦРУ, МОСАД, КГБ и др. крупни разузнавателни централи по света. Целият този бизнес се оценява на приблизително 500 милиарда долара годишно, което надхвърля глобалната търговия с петрол например.

         

Всички се радват на ШЕСТЦВЕТНОТО цвете ( шесте цвята на знамето на ЛГБТ). Какво правите, ако сте убили по-голямата част от световното население на Земята чрез отровни газове, ядрено оръжие или потоп ? Празнувате повода около генетично модифицирано светещо растение, разбира се! „Щастливи“ хора от целия свят неустоимо се насочват към онова изкуствено растение, някои почти летят към него. Точно над това растение (което въобще не съществува в реалността и в живата природа междувпрочем) се намира Исусоподобна месианска фигура, която обаче със сигурност не е Исус.
               

След масовия геноцид, настъпва харимония. Оцелелите избранници живеят в мир в райската градина. Очаквда ни смъртоносна вихрушка, която чрез хладно и огнестрелно оръжие, чрез насърчаване на еднополовите взаимоотношения ( това горе не е седмоцветната дъга а знамето на ЛГБТ) ще унищожи всичко неудобно за глобалистите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар