Последователи

събота, 31 март 2018 г.

Поредица от пожари, след пожар в магазин за GSM аксесоари в Стара Загора

                        


         

26. 03. 2018

Пожар е изпепели магазин в центъра на Стара Загора. Последните информации са за късо съединение!!!

Сигналът за огъня, който е достигнал до петия етаж на сградата, която се намира на централната улица "Цар Симеон Велики" на около 200 метра от общината, е подаден около 2 часа. (Подалият сигнала е от отсрешният блок, и е чул взрив) 

В изгорелият магазин са се продавали GSM аксесоари. Засегнати са и съседните два магазина, в които се предлагат луксозни дрехи.

Екип на полицията е на мястото на инцидента. Предстои да се установи причината - умишлен палеж или повреда в електрозахранването. Нанесени са значителни материални щети, няма пострадали хора.




   
    

Полицията разследва за умишлен палеж

Магазин за мобилни апарати в центъра на Стара Загора изгоря напълно тази нощ. Засегнати са и два търговски обекта в близост и апартаменти в блока, под който е магазинът.

Огънят лумнал около 2 часа след полунощ.

Хора в жилищната сграда разказаха, че чули силен трясък 
като от разбити стъкла. Последвали пламъци, които се 
разпространили бързо и погълнали цялата стока в магазина.

Той е собственост на двама братя-близнаци, които от 
години са в бизнеса с мобилни апарати и аксесоари и 
скоро щели да откриват нов обект в града.

Подозира се умишлен палеж заради бизнес интереси.

https://www.24chasa.bg/region/article/6781067


              


29. 03. 2018
Голям пожар в сграда в Студентски град - Късо съединение!!! 

Голям пожар е избухнал в жилищна кооперация в столичния "Студентски град". В района има и силно задимяване.
Сигналът за пламъците е подаден около 16 часа, съобщиха от МВР.

Пожарът е избухнал в един от новите блокове в жилищния комплекс. В момента се провежда евакуация. На място са изпратени девет противопожарни екипа, екипи на Спешна помощ и полицията.

Вижте снимки >>

В хотела са били настанени 40 футболисти от детско-юношеската школа (ДЮШ) на ЦСКА. Според информация на футболния клуб пожарът е възникнал около 15:50 ч. в сервизните помещения, където се намират бойлерите на хотела. Смята се, че причина за него е станало късо съединение. Според МВР в сигналът е упоменато, че има задимяване в подпокривното пространство.






30. 03. 2018 

Запалиха се два вагона на пътнически влак в Коньово - Късо съединение!!!

Първа версия за пожара на гара Коньово: Късо съединение

Късо съединение в ел. инсталация на един от вагоните е най-вероятната причина за пожара във влака София-Бургас. Това каза тази сутрин пред bTV представител на специализирано звено към Министерството на транспорта, който е на гара Коньово.

Става дума за неизправност в таблото, което подава осветлението и отоплението в трети вагон. Според ръководителя на разследващото звено Бойчо Скробански вероятността това да е причинило аварията е "80-90%".

Така първоначалната версия, че запалването е тръгнало от тоалетната на последните два вагона беше отхвърлена.

Пожарът възникна снощи около 20 ч. между Нова Загора и Ямбол. Огънят е тръгнал от третия вагон и е обхванал последните два от композицията.

Първоначалният дим е забелязан, когато влакът влиза в гара Коньово.







31.03.2018

Голям пожар изпепели блок в Сандански - Късо съединение!!!

Пламъците са тръгнали от магазин и са обхванали и съседни площи. Цялата сграда е сериозно пострадала - три входа от първия до последния етаж. Има и изгорели коли.

Хората чакат да мине огледът, за да установят какви са щетите по домовете им. Сред тях има възрастни семейства и такива с малки деца.

Кметът Кирил Котев посочи, че ще се помогне на гражданите, като вероятно част от тях нямат застраховки. Той потвърди, че афектиран бизнесмен е влязъл в сблъсък с един от дошлите на място огнеборци.

Неофициално се говори за хвърлена бутилка със запалителна течност през витрината на магазина. В Сандански в последно време имаше няколко палежа на автомобили и даже огнено нападение срещу склад.


      

През всички времена на историята са правени постоянни обвиненията срещу евреи, че използват кръвта на човешки жертви в своите ритуали. Това обвинение се отправя в най-различни страни и продължава до ден днешен. Началото на обвинението е още в Библията. Описва го една от “най-опасните” и преследвани книги на всички времена “Еврейските ритуални убийства” – М. Есив

               


Сведенията за ритуалните убийства са в същата Библия, зад която се прикрива еврейството и уверява, че живее по строго определени библейски закони, които забраняват употребата на каквато и да било кръв. В Стария завет четем:

               



“Не сте ли вие деца на престъплението? … не колите ли вие децата при ручеите и по пукнатините на скалите? … Ти (Израил) принасяш жертви: мога ли да бъда аз доволен от това?” (Исая 57, 4-6)

“Аз ги доведох в земята, която им бях обещал да им дам, … а те огледаха всеки висок хълм и всяко клонесто дърво и започнаха да колят там жертвите си… Като изгаряте деца на огън, вие се осквернявате с вашите езически идоли.” (Иезекия 20, 28, 31, 34, 35 и 36)

           





КАКВО Е ХОЛОКОСТ?

Самият ритуал се нарича “Холокост” – принасяне в жертва чрез изгаряне. Думата води началото си именно от тези ритуали.

Холокостът (от гръцки ὁλόκαυστον – ὁλόν „напълно“ и καυστον „изгаряне“) е геноцидът над приблизително шейсет милиона гои. 

               

68 години, от бомбения Холокост над Дрезден, над гоите.

Вечерта на 13 Февруари 1945 г. - Дрезден. Дотогава един от най-красивите градове на Европа, е бомбардиран само 2 пъти. Бомбите са насочени точно към ж.п. гарата и затова жертвите сред цивилното население са малки. Заради това и заради липсата на военни заводи и обекти наоколо, към Дрезден се насочват безкрайните кервани с бежанци от източните части на Германия. Завладени вече от армиите на Сталин. Заради тях населението от предишните 600 000, нараства на около 1 200 000. Бежанците, които не са успели да намерят подслон, спят на гарата или в градския парк на открито. Пълно е и с деца, изпратени тук от цяла Германия. Малко преди това от местното летище са вдигнати последните изтребители и изпратени на фронта. Претъпкания град остава напълно беззащитен. Сградите са предимно дървени, стил барок. Идеалната цел ...

Катастрофата сякаш сама надвисва от небето. И тя не закъснява да дойде точно от там. В ясната безоблачна нощ на 13 Февруари. Предните 9 самолета "Де Хавиланд Москито" пускат осветителните устройства. Градът е осветен като коледно дръвче. И тогава идват бомберите. Първите бомби падат точно в 22.09 ч. Само за 24 минути 244 тежки английски бомбардировачи "Ланкастър" от първата вълна, хвърлят над 800 тона експлозивни и запалителни бомби ! Центъра на града е обхванат от нарастваща огнена буря.

След 3 часа идва втората основна вълна от 529 Ланкастъра, които хвърлят върху огнената пещ не 800, а 1 800 тона бомби ! Сега вече настъпва ада ...

Температурите в центъра на града достигат 1 600 градуса. Останалите странични стени на срутените сгради, ги превръщат в гигантски комини, които издърпват въздуха от основата. Запалителните бомби и пожарите изгарят кислорода. Заклещените в бомбоубежищата умират мъчително от задушаване, преди страшната пещ да дойде до тях и да ги овъгли. Виждайки че няма спасение, мнозина напускат подземните скривалища и се скупчват по площадите, по-далеч от горящите сгради. Там ги посрещат снарядите и куршумите на Ланкастерите. Съдбата на останалите е още по-страшна. Цели немски семейства са умътвени, само с един полъх на нажежения въздух. Огромните пожари създават силни ветрове, които вдигат хората във въздуха и ги запращат отвисоко в горящите сгради. Асфалта се разтопява и много затъват в него, чакайки с изгорели крака смърта. При разкопките след това, намират изпечена почва на 3 метра дълбочина !

Все още живите се хвърлят във водите на реката, или се скупчват в градския парк "GroЯer Garten". Защото те дотогава не са бомбардирани. Убийците бързо схващат "грешката" си. Хората в парка са унищожени, с нисък точен налет на бомберите. Реката е залята с горящ напалм. Жертвите се спускат под вода, но всеки път, когато се показват за глътка въздух, обгарят все повече. Накрая стоновете от реката затихват ... Все още оцелелите, не издържайки на страшната пещ, се хвърлят във водните ями, направени покрай улиците за противопожарната защита. Кладенците са дълбоки по 3 метра, пълни с вода и с гладки стени. Живи остават само тези най-отгоре.

Сутринта на 14 Ноември Дрезден яко гори. Три седмици ще са нужни за да се изгасят всички пожари. Оцелелите все още са в шок. Но идващите американски бомбери, бързо ще ги извадят от това им състояние. В продължение на 38 минути 311 тежки Б-17 хвърлят нови 771 тона бомби върху унищожения град !

Последната дума в дрезденската операция, имат изтребителите Мустанг, които съпровождат американските Летящи Крепости. Те получават заповед да летят ниско над града и околните пътища, и да разстрелват с картечниците всичко, което се изпречи на пътя им - от коли на противопожарните и спасителните служби, опитващи се да си пробият път към градския център в помощ на хилядите пострадали, до колоните бежанци, бягащи към по-безопасно място.

Никой не може да изчисли колко са жертвите. Поне поради три причини :
1) Половината население са бежанци и деца, които нямат регистрация в Дрезден. А те са поне 600 000 души.
2) Поради невероятната температура, много тела са разтопени и изчезнали.
3) Трупове при разчистването на сградите, продължават да вадят чак до 1947 година.

Смята се че са убити около 500-600 000 души. На практика Дрезден става европейската Хирошима, и то с повече жертви от японския град. Още повече че именно столицата на Саксония, е била сред целите на атомната бомба. Само капитулацията на Германия, преди да е завършен проекта "Манхатън", спасява Европа от атомната гъба.

Кои са виновните за тази ужасяваща кланница, на невинни и беззащитни мирни жители ? Заповедта за операция "THUNDERCLAP" е подписана от Чърчил и Рузвелт. Така че не е нужно да търсим престъпниците.
Но според мен има и друг. Защото на 11 Февруари, само два дни преди касапницата, завършва Ялтенската конференция. В която домакин и равен преговарящ е Сталин. Тоест Дрезден е "спазарен" в Ялта, въпреки че операцията се готви още от Януари. Дали Сталин сам е помолил англо-американците за тази "помощ", или просто се е съгласил, не е толкова важно.

Важното е, че и тримата масови убийци - Рузвелт, Чърчил и Сталин са ЮДЕИ-ХАЗАРИ. Прочетете "ТАЛМУДА" и ще разберете, защо са постъпили така с християнските жертви в Дрезден. Но на съда в Нюрнберг, тези тримата, както и техния "колега" ХИТЛЕР ( РотШилд) - също юдо-хазар, ги няма.


Не би ли трябвало, сега да се осъдят задочно тези мръсници ? За да отдадем почит на невинните жертви, за да разбере целия свят, каква страшна заплаха е тази престъпна религия - ЮДЕИЗМА.

Защото Дрезден не е най-голямото злодейство на юдеите.
Не е даже и Хирошима. На първо място по размер на злодеянието с над 10 милиона жертви, умъртвени члез глад, е ГОЛОДОМОРА.










































                   


                               
http://lambo.blog.bg/politika/2010/02/15/65-godini-ot-bombeniia-holokost-nad-drezden.493738



           






Няма коментари:

Публикуване на коментар