неделя, 11 март 2018 г.

Наводнения в България /ХААРП и СУРА

                                 


                           

                                    
                         


След активните мероприятия в България и Македония на Гундяев и Дугин, Путин удари Врачанско със СУРА.


              


Екокатстрофа из цяла България. гр. Мизия потъна под вода, Цял квартал във Варна беше разрушен от потопа, Странджа и южното Черноморие на два пъти бяха залети, сега Тълъбово е под вода, Тунджа потопи Елхово и Тополовград, Средец също е под вода! И още десетки и десетки градове у нас пострадаха от екологичната катастрофа причинена само и единствено от климатично оръжие.


Путин спря атаките с климатично оръжие над България след като водата тръгна към Турция/ Марица и Тунджа заляха Одрин


На 2014-11-12 Путин заплаши театрално Юргдоган да не се меси във вътрешните работи на Сирия!? След като водата заля Турция - телефонен разговор с криптоеврейчето Ердоган - и атаките със климатично оръжие над България спряха.         


Преди присвояването на Крим,Путин използва климатично оръжие! В Кримския район над 5 хиляди домакинства бяха под вода. Точно 12 дни след молитвата през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ. Намерени тайни погребения на жертвите на наводненията в Kрим. Илюминатските наги се опитват да манипулират метео-времето.Те не управляват времето, а го манипулират,т.е.= само пакостят и рушат.

Скопеца Путин като Оракул. 


Поръчка/магия/ за наводнения в Крим. Според Лазар "четем Бекет 123 и 124, псалм"Псалм 124 (123 в pravoslavnata традиция) се посочва,нещо подобно :4 Tази вода и ще залее,всичко потоп;.Точно 12 дни след молитвата през нощта на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ. 

Дали Путин е шматка? Накарали са го да помисли че с молитва е предизвикал наводнение, а някой друг е използвал ХААРП. Или е в час? 

Индийския историк Kuttikhat Purushothama Чон вярва, че Авраам е изгонен от Индия. Той заявява, че арийците, неспособни да победят Асурите които унищожават огромната система от напоителни езера, и причиняват разрушителни наводнения/Технологията ХААРП не е от днес/. В древна Индия, арийската култа се нарича "Brahm-арийски." Арийците се покланяха на множество богове. Авраам се извърна от политеизъм. По този начин, той би могъл да се превърне в "A-Brahm" (вече не Брахман.) Арийците наричат Асурите "Ah-Brahm." Следователно, ние можем логично да предположим, че Асурите вероятно са били прототипични евреи. 

САЩ и РУСИЯ имат изведени в орбита секретни воени спътници. С помощта на спътника лъчите на ХААРП могат да се предават във всяка точка на планетата и да задвижат процеса за поява на мъгла или облак и да предизвикват наводнения ,земетресения или пожари. САЩ и РУСИЯ или по точно ИЛЮМИНАТИ/кръвни линии на Шумерските анунаги/ от древноста се борят с/у ХИПЕРБОРЕЙЦИТЕ живели в Тракия наследниците на които са пръснати из днешна Европа ,България, Украйна но и в Афганистан/Балкхара/.След всяко наводнение/ритуално жертвоприношение/,може би следваме сценария на Украйна. Ритуални убийства ,наводнения или "Принасяне в жертва" за благополучие на начинание, например както заграбването на КРИМ или нещо в България.

Проектът HAARP е част от илюминатския арсенал за постигане на Новия световен ред, който включва и създаването на космическия щит за противоракетна отбрана. Чрез него ще бъде възможно да се манипулират икономиките на цели държави чрез предизвикване на изкуствени климатични аномалии. 

Например докато войната в Украйна, между хазари и ешкинази се водеше с конвенционално въоръжение. В окупираната от САЩ и Русия, България се използваше климатично оръжие. Навремето великите ядрени сили гледаха да пестят от конвенционално въоръжение, защото си имат ядрените сопи, а там точност не се изисква. Например СССР правеше такива ракети за ЯО, които по производствени параметри спокойно можеше да пропуснат целта с 1 км. А да воюват при сложни условия могат само специалните части и елитни формирования. Но днес климатичното оръжие се използва,като ноти между воюващи страни,един вид предупредителен знак и нанасяне на икономически загуби,преди използване на тектонично или конвенционалноСлед като американците удариха,окупираната от Путин източна/хазарска/ част на България/черноморието/,руския ХААРП-СУРА удари западната /ешкиназка/ част на България.Наскоро бяхме свидетели на използване на климатично оръжие едновременно от двете еврейски ХААРП системи и т. н.


Оръжието на Новия Световен Ред

HAARP в ръцете на комунагите е геофизично оръжие, което вещае глобална катастрофа.
Руснаците контролират облаците от 60-те години

На 1 май 1960 г. цяла Русия е обвита от облаци, но над Москва грее ясно слънце. Това се случва и на всички следващи големи празници за Съветския съюз. Няма 7 ноември или 9 май с лошо време в столицата им.

"Русия призна, че може да променя климата. Правят го с химически реагенти. Хвърлят в атмосферата вещества, които разпръскват облаците. И така грее слънце постоянно”, казва проф. Стамен Стаменов. Според него обаче Русия пострадала именно от тази намеса в естествените процеси през 2010 г., когато настъпиха огромни горещини.

В края на същото десетилетие, когато тази технология е използвана за първи път, в Русия започва разработването на СУРА. Това съоръжение е подобно на ХААРП и може да нагрява определени участъци от йоносферата, като по този начин се образува плазмоид или сгъстяване на материята, състояща се от магнитни полета и плазма. В началото е финансирано от съветското министерство на отбраната като част от програмата за геофизични оръжия.


Руснаците разполагат с още един проект, свързан с влияние над климата. Това е т.нар. "Меркурий 18". Според известните версии той представлява съоръжение от вибратори, което представлява тектонично оръжие и може да предизвиква земетресения.

САЩ, китайските и руските правителства, всички признават, че манипулират времето.

Виж тук-НЕБЕТО НЕ Е СИНЬО/КИСЛОРОДА ДЕЗИНТЕГРИРА НА АРГОН/НЯМА НИКАКЪВ ОЗОНОВ СЛОЙ

След прочитането на статията Time Magazine че Московския кмет Лужковобещава Зима без сняг става ясно , че пръскането на аерозоли в атмосферата съществува само ако решите да не вярвате в него. Това може да звучи Оруел, но САЩ, китайските и руските правителствата всички признаха, че манипулират времето.

В статия, озаглавена NASA Rocket как да създадете Clouds която беше публикувана на space.com , се говори за проект наречен Експеримент Aerosol Release или намерението да се предизвика образуването на облак около изгорелите частици от самолети. Изкуствените облаци ще бъдат предназначени да симулират естествените явления, наречени noctilucent облаци, които са най-високите облаци в атмосферата.


Уейн Везни, учен от Virginia Tech използва компютърни модели за изследване на физиката на изкуствени облаци от прах. Везни се надява, че проектът ще позволи на учените да изучават различни аспекти на изкуствен облак прах, включително и сътресенията, генерирани вътре в облаците и разпределението на праховите частици. 

 В статия на Лондон Guardian, озаглавена Геоинженерството: Радикалните идеи за борба с глобалното затопляне, публикувана през август тази година, се заявява, че идеята за гео-инженеринг на планетата, за контрол над климатът е на повече от 50 години. 

 Cybercast News Service публикува доказателства, че учени в Департамента на САЩ (DOE) Савана National Laboratory Energy в Aiken, SC са провеждали тестове и разработвали компютърни модели, за това какво може да се случи, ако огромно количество прахови частици се изстрелят в стратосферата. "Общата цел на тази задача е да се разбере и оцени последиците от разполагането на агент за намаляване на глобалното затопляне", е предложението на DOE.

В началото на 90-те Pаул Крътцен, носител на Нобелова награда и Tom Wigley, световно известен учен по климата, насърчава концепцията за изкуствено охлаждане на планетата. Чрез освобождаване на коктейл на сулфидни газове в горните слоеве на атмосферата които притежавали способността да се отразяват слънчевите лъчи далеч от земята, следователно причинявайки охлаждащ ефект.

Според AP интервю през април с д-р John Holdren, сегашната директора на Службата за научна и технологична политика, радикални методи за забавяне на глобалното затопляне като стрелба с частици в горните слоеве на атмосферата, за да отразява слънчевите лъчи не са били изключени. Д-р Смърт е също известна с работата си като съавтор на Ecoscience, държавен учебник насърчаване безумни мерки за контрол на населението, чрез насилствена стерилизация.

A статия London Telegraph озаглавена В Пекин дъжд няма да падне на нейна Parade, публикувана през август тази година съобщила, че Чжан Цян, заместник-началник на министерството за изменение на времето е заявил, по техните държавни медии, че анти-дъждовни ракети ще са готови за честването на 60-годишнината на Комунистическата партия правило. 

Това не е изненада, особено когато Los Angeles Times публикува статия, година по-рано, озаглавен Китай планира да спре дъжда за Олимпиадата. Те съобщават, че китайски екип за модификация на времето ще манипулира облаците за да "запази сух открития стадион." The Times продължава да обяснява как китайците "бърникат времето, тъй както в края на 1950-те години."

Wang Guohe, директор на изменение на времето за Китайската академия по метеорология казва че Китай има "най-голямата програма в света с най-много ангажирани хора и най-оборудването." Директорът признава че тяхната програма не е напреднала, като на руснаците, започнала сложни със засяване на облаци през 1986 г., за да се предотврати радиоактивен дъжд от аварията на реактора в Чернобил от достигането до Москва.

                               Защо обещаваха сполука за България 
след като изпразниха държавната хазна 
или може би от Кремъл са им спуснали сценария, 
какви времена ! 


Прасета все още не могат да летят, но онази зима, кметът на Москва обеща да го пазят от сняг. Само за няколко милиона долара, кабинета на кмета на Москва щял да наеме руските ВВС да се пръска с химическа мъгла над облаците, преди те да стигнат до столицата, като предизвикат сняг извън града. Властите казват, че това ще бъде от голяма полза за Москва, която е обикновено покрита с одеяло от сняг - ноември до март. От Пътни екипи няма да има нужда постоянно да чистят улиците така трафика и качеството на живот - без съмнение ще се подобри.
Идеята дойде от кмета Юрий Лужков , който е познат че си играе на Бог. През 2002 г. той оглавява проект за обръщане на потока на по-голямата река Об през Сибир , за да помогне напояват сухите съседи от Централна Азия в страната. Оказа се че тази идея не е добра- учени заявиха, че това не е възможно, но този път, Лужков заяви, че няма начин той да се провали.
    

Управление на времето в Москва не е нищо ново, казва той. Предстоят двата основни празника чествани в града всяка година - Денят на победата през май и City Day през септември - ВВС често пръскаха без пари а сега ще им се плаща , по-добре е без дъжд на парадите. С градски бюджет от 40 милиарда щатски долара годишно (по-голям от бюджета на New York City ), Москва може лесно да си позволят $ 2-3000000 цена, за да запази небето синьо когато зрителите гледат танкове и ракетни установки да се търкалят по Червения площад.
   

"Знаете ли как всяка година на Деня на града и деня на победата ние създаваме времето?" сподели Лужков с група фермери извън Москва през септември, според руските съобщения в медиите. 

         

"Е, ние трябва да направим същото и със снега! Тогава извън Москва ще има повече влага, по-голяма реколта/може да си поръчвате и дъжд с/у минимално заплащане/, докато за нас няма да има толкова много сняг. Това ще има финансов смисъл. "
Планът беше изненадващо моментално-подпечатан от Общинския съвет на Москва , който е доминиран от поддръжници Лужков. Тогава в отдел за жилищта и благоустройството е описано как ще работи. Военновъздушните сили ще използва цимент на прах, сух лед или сребърен йодид за пръскане облаците от 15-ти ноември до март 15 - и само за да се предотврати "много голям и сериозен сняг" от падане над града, каза Андрей Tsybin, ръководителят на отдел.Tsybin изчислява, че общите разходи за поддържане на бурите в залива ще бъде 6,00 милиона щатски долара през тази зима, приблизително половината от сумата която Москва изразходва да изчисти улиците от сняг.
          

Досега основното възражение срещу плана идва от предградията на Москва, които вероятно ще бъдат затрупани със сняг, ако планът върви напред. Alla Kachan, министър на екологията в региона на Москва, заяви, че предложението все още трябва да се оценява от експерти по околната среда и обсъди с хората, живеещи в района преди Лужков да го приемат. "Гражданите на региона имат някои опасения. Ние получихме много съобщения, "каза тя пред новинарската агенция РИА. (Read TIME е 1991 статия "Краят на СССР")
Само с няколко седмици, оставени преди зимата идва, природозащитници ще трябва да работят бързо, за да запази Лужков от прилагането zaniest плана си до момента - и да спре първите снежинки носещи се надолу към улиците на града. 

Единствената опозиция, представена в тези истории е край предградията на Москва. Дали контролирането на времето е форма на "бог." Всеки, ако не и всички истории, свързани с Chemtrails, гео-инженерство и тераформирането не се позовават на възможните неблагоприятни ефекти, от пръскането на небето с химикали, върху здравето на хората, животните и растителността. Модификацията на времето може наистина да притежава много ползи за човешкото благосъстояние. Но тази технология става смъртоносна веднъж в ръцете на научна диктатура, чието ендшпил е намаляването на населението от 80 на сто или повече.

Самоубийците нихилисти виждат себе си като интелектуално / генетично превъзхождащи по-голямата част от нас/. Като такива, те виждат в играта на облаци оправдание да вземе акт от името на планетата. Ако приемем, че клонирането на хора, не е вредно, следващата морален въпрос ще бъде дали хората трябва да имат тази сила да си играят на бог. Нашите световни майстори в Съединените щати, Русия и Китай са прескочили най-важният етап, при който възможността за тежки здравословни проблеми от пръскането на аерозоли за тяхното население се обсъжда в съдилищата и са поели ролята на нашите богове.

Така че, преди всички вас, халюциниращи с "правото на конспирацията " присъстват както държавни и университетски публични признания. Но никога няма да съществува в съзнанието на тези, които не избират да признаят фактите. Просто преминете към следващия човек, който да се надяваме, че не е се поддал на скандалното Оруел състояние на ума, известно като двумисъл. www.infowars.com/why-do-chemtrails-not-exist-because-they-exist/
                
                       

                           

От Крим до Камчия на Лужков: прилики и разлики между два руски/йуде анклава


Русия продължава да предизвика цунамита в САЩ а в случай на война Русия ще предизвика мегацунамита които ще издавят 80% от населението им
image

Циклофреничен сценарий на руския учен Сивков 

 Преди няколко дни САЩ съобщиха, че успешно са преминали тестовете на супермощна противобункерна бомба, способна да унищожи всеки ядрен обект на противника, колкото и надеждно да е защитен. Формално това изпитание е послание към Иран, за да бъде последният по-сговорчив на преговорите по ядрения проблем. Всъщност обаче, това е заплашителен намек към Москва за това, че янките във всеки един момент могат да атакуват руските АЕЦ, и военните атомни обекти ще превърнат Русия във втори Чернобил.
Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия няма да се впуска в надпревара във въоръжаването, а ще приеме „асиметрични мерки“. Напълно очевидно е, че става дума за изцяло нови системи за оръжие, основани на идеи, напълно различни от вече съществуващите.
Именно на това оръжие е посветил докторът на военните науки Константин Сивков своя сензационен доклад, публикуван неотдавна във „Военно-промишлен куриер“. Докладът носи простото заглавие: „Ядреният спецназ. Ще оцелеят само страните от БРИКС“.
Западните експерти и медиите обсъждат доклада с тревога. И още как! Сивков е открил „ахилесовата пета“ на САЩ – това, което преди се считаше за преимущество на янките, а именно географското положение. Две световни войни американците си седяха зад океана, далеч от театъра на бойните действия. И спечелиха милиарди, доставяйки на воюващите страни оръжие, техника, муниции, продукти и др.
Сега просто да си седят няма да им се получи. Сивков предлага те да бъдат ударени точно по тази „пета“.
Как? Това ще покажат извадките от доклада.
„Русия е разположена в Евразийския континент. Основната, коренната част от нейната територия, на която е разположена голяма част от населението, е отдалечена от океанските и морските пространства, – пише Сивков. – Средната надморска височина гарантира защита от наводнение дори и при мащабни катастрофални явления, съпроводени от мощни цунамита (мегацунами).
Картината в САЩ е съвсем различна. Повече от 80 процента от населението там живее в крайбрежните райони, които са на незначително малка височина над океана. Именно на такива места са разположени основните производствени мощности на страната. Дори относително слаби цунамита с височина няколко десетки метра могат да причинят катастрофални последствия за САЩ. Ураганът Катрина демонстрира това достатъчно нагледно. Ню Орлиънс, десет години след като бе ударен от Катрина, все още не се е възстановил от последствията на катаклизма.
Друга геофизична особеност на Русия е, че основната част от територията й в Сибир почива на дебели (няколко километра) пластове базалт. Предполага се, че тези платформи са се образували в резултат на изригването на супервулкан преди около четвърт милиард години. Затова удари, дори и изключително мощни, няма да доведат до катастрофални геофизични последствия.
Гарантиран източник на такива обаче би бил удар по вулкана Йелоустоун, чийто период на активизиране приближава и той може да изригне всеки момент. Признаците за нарастването на активността му са налице. Затова, достатъчен е само малък тласък, за да се провокира изригването. Последствията ще бъдат катастрофални за САЩ – държавата просто ще изчезне и цялата й територия ще се покрие с дебел (няколко метра или дори десетки метри) слой пепел.
Друг вариант за мегаудар е иницииране на гигантско цунами. Това е идея на покойния академик Сахаров.
Същността на тази идея се състои в това, да бъдат взривени няколко боеприпаса в определени точки в атлантическите и тихоокеанските разломи ( около 3-4 във всеки) на дълбочина километър и половина – два. В резултат на това, според Сахаров и други учени, ще се образува вълна, която ще достигне височина от 400-500 метра и нагоре в крайбрежието на САЩ! Падайки върху континента, тя ще разруши всичко на разстояние 500 километра. Ако взривовете бъдат произведени на по-голяма дълбочина, по-близо до дъното, където земната кора е най-тънка, тя може да бъде локално разрушена. Магмата, встъпвайки в контакт с океанската вода, многократно ще увеличи силата на взрива. В този случай височината на цунамито ще достигне над километър и половина, а зоната на разрушенията ще обхване повече от 1500 километра от брега. Това ще бъде изключително „чисто“ оръжие!
Ядрена зима няма да настъпи, тъй като не се образуват гигантски облаци прах, а изпаренията от водата ще паднат на земята във вид на чудовищни радиоактивни порои в близост до мястото, където са се образували, тоест на същите тези САЩ. Такъв удар несъмнено ще предизвика тектонична активност в целия регион, включително и изригване на вулкана Йелоустоун. Обратната вълна ще залее Европа. Тоест целия блок на НАТО. Ще настъпи чудовищен катаклизъм! Това е асиметричната заплаха за последната граница! В резултат от предизвикването на цунамито Русия може да загуби част от своите региони, а западната цивилизация ще изчезне напълно“.


 "На Земята има няколко високочестотни трансмитери, които провеждат изследвания, подобно на ХАРП. Но нито един от тях няма капацитета да изследва широкия диапазон от научни проблеми, който има ХАРП. Най-мощните трансмитери са разположени в Русия и Норвегия и действат съвместно. Те имат ефективна излъчвателна мощ (ЕИМ) от един милиард вата (един гигават). ЕИM от 1 GW е прагова стойност, над която единствено става възможно генерирането на нужните радио вълни и анализа на предизвиканите от тях ключови йоносферни явления. Норвежеца евреин Йенс Столтенберг, комунист в червата и агент на съветската шпионска централа КГБ с псевдоним „Стеклов“.Кой командва НАТО, кой унищожава САЩ с ХААРП, може би сами си унищожават щатите. Кой атакува Япония с ХААРП?....Кой потопи Кримск с проливен дъжд предизвикан от ХААРП?,... кой потопи Куркс?,... кой унишожава България с ХААРП по поръчка на Ротшилд?.... Путин 

            

СУРА срещу ХААРП
""В случай на война Русия щяла да предизвика мегацунамита в САЩ, които ще издавят 80% от населението им. Отделно ще бъде атакуван и мегавулкана им Йелоустоун с ядрено оръжие, който така или иначе дава наченки за активиране. При успешното изпъление на този план Северна Америка може и да потъне.""                                           image  image

               
Войната на климатичните оръжия – ХААРП срещу СУРА

От обикновени дъждове до мощни земетресения, урагани, наводнения и други природни катаклизми. Да, тези бедствия съществуват от създаването на планетата, но дали могат да бъдат манипулирани те и защо зачестяват все повече напоследък в точки от света, където не се очакват?

Какво представлява климатичното оръжие и как то може контролира природата ?Най-големите природни катаклизми 1983-2003 г.Събитие/място/година Загуби в USD

Ураганът “Алиша“ (САЩ, 1983) - 1.65 млрд.
Зимната буря “Херта“ (Европа, 1990) - 1.90 млрд.
Горският пожар (САЩ, 1991) 2 млрд.
Зимната буря “Уийбке“ (Европа, 1990) - 2.25 млрд.
Ураганът “Иники“ (Хавай, 1992) - 3 млрд.
Зимната буря “Вивиан“ (Европа, 1990) - 3.25 млрд.
Зимната вихрушка (Западна Европа, 1987) - 3.7 млрд.
Снежната фъртуна (САЩ, 1993) - 5 млрд.
Тайфунът “Мирел“ (Япония, 1991) - 6 млрд.
Зимната буря “Дария“ (Европа, 1990) 6.8 млрд.
Ураганът “Хуго“ (Карибите, САЩ, 1989) - 9 млрд.
Наводненията (САЩ, 1994) - 12 млрд.
Земетресението (САЩ, 1994) - 30 млрд.
Ураганът “Андрю“ (САЩ, 1991) - 30 млрд.
Наводнения в Европа (2002) - 47 млрд.
Пожари и суша (Канада-Европа) - 43 млрд.


Климатичното оръжие е средство за масово поразяване, основано на технологиите за геофизично въздействие върху природата. Чрез него може да се влияе върху количеството валежи, преместването на земните пластове, преместването на въздушните маси и т.н. Въздействието върху природата може да бъде извършено във всяка една точка на света и за броени минути може да причини катастрофи с милиони жертви.

Контролът върху климата се осъществява чрез въздействие върху йоносферата.

САЩ използва три съоръжения за контрол на йоносферата: ХААРП (намира се в Гакона, Аляска), ХИПАС (намира се близо до Феърбанкс, Аляска) и третото съоръжение се намира в Обсерватория Аресибо в Пуерто Рико.

Европа притежава EISCAT. Съоръжение за манипулация на йоносферата, която може да предава близо 1 GW (1,000,000,000 W) ефективно излъчена мощност (ERP). Намира се близо до град Тромсьо в Норвегия. Важно е да се отбележи, че EISCAT се финансира и управлява от изследователските институти и съвети на Норвегия, Швеция, Финландия, Япония, Китай, Великобритания, Франция и Германия.


ХААРП буря

Русия притежава Сура -изследователски център с йоносферен нагревател, разположен близо до град Василсурск, на около 140 км източно от Нижни Новгород, Русия.

Според официалните източници, целта на съоръжението е да се изследват възможностите за разработка на технология, която да използва йоносферата за подобряване на комуникациите и наблюдението.


Най-известният инструмент, използван в станцията на ХААРП, е Инструментът за изследване на йоносферата (ИИЙ) — мощен радиочестотен предавател, работещ на късите вълни (HF). ИИЙ се използва за временно възбуждане (намагнетизиране) на ограничена зона от йоносферата. Други инструменти, като VHF и UHF радари, магнитометър на енергийния поток, диджисонда и индукционен магнитометър, се използват, за да се изследват физичните процеси, протичащи във възбудената зона.

Освен промени в климата и природни бедствия като свръхгорещини, свръхстуд, ураган, торнадо, цунами, земетресения, лавини (от кал и сняг) и т.н има още едно нещо на което е способен ХААРП. Той може да е влияе на вълните с различен диапазон върху психическото състояние на хората.

ХААРП има две направления: отдел C за влияние върху времето и отдел P за управление на масите. Това става чрез излъчване на вълни с различна честота и дължина като по този начин могат да настъпят разстройства в работата на главния мозък и сърдечно-съдовата система. Възможно е създаването на изкуствени състояния на паника, агресия, страх и т.н

Виж специалните статии за ХААРП, с пълна информация за обекта и неговата дейност ТУК и ТУК.

Според официалните източници, проектът СУРА е започнат с цел да се научи повече за горните слоеве на земната атмосфера и за начина, по който промяната в тях влияе върху по-долните слоеве и съответно върху земния климат. Предмет на изследванията в Сура са атмосферната акустика, поведението на плазмата на големи височини, промяната на йоносферните течения чрез излъчване на нискочестотни сигнали, процесите в земната магнитосфера и влиянието на Слънцето върху планетата. Комплексът се използва и за нагряване на йоносферата.

Скоро след построяването на комплекса през 1981 г. учените получили сериозни резултати при изследване на въздействието на атмосферата. Бил е открит и ефектът на нискочестотното излъчване при модулацията на йоносферните токове.

Интересно е да се отбележи, че Сура е един от първите такива комплекси в света. ХААРП се създава през 1993 г.


СУРА

Отначало предназначението на Сура по изучаване на йоносферата било предимно във военната област. В края на 60-те години на 20 в. много страни са се опитвали да намерят начини за манипулиране на климата и метеорологичните условия. А при война – възможност да се извежда от строя техниката на противника, намираща се във всяка точка от земното кълбо, да се изпраща разрушителен електромагнитен импулс, да се предава мощен поток от енергия на всяко разстояние (в рамките на Земята).Сура от поглед на птицата ..
Сокол, Нижни Новгород, Русия +55 ° 55 "26 .15 "до +36 ° 49 "10 .97


В края на март2011, руският министър на отбраната Анатолий Сердюков е направил изявление, че до края на 2012 г., Русия ще бъде готова да създаде физически, radijacijy, вълни, психо-физически и генна пушка. Министърът заяви, че задачата за създаване на оръжия, въз основа на нови принципи, вече включени в програмата за развитие на въоръжените сили в периода 2011-2020 година. Това твърдение не е реалистично, защото руснаците са усвоили този вид оръжия, дори и по-рано. Владимир Путин в предизборната си статия, казва: " Бъди силен - гарант на националната сигурност на Русия ", че Русия ще в дългосрочен план създаване на оръжия въз основа на нови физически принципи. Това, заедно с ядрени оръжия се превръща в нов инструмент за постигане на стратегическите и политически цели на Русия
Руската система сура - Tesla генератор Sičevka при +55 ° 55 "26 .15 "до +36 ° 49 "10 .97


След трагедията на урагана "Катрина" Американците се изпрати предупреждение от заместник-председател на руската Държавна Дума Владимир Жириновски до американския президент Джордж У. Буш през септември 2002.g.посещение в Ирак. Жириновски заяви: "През нощта, нашите учени леко променят гравитационното поле на Земята, и вашата страна ще бъде под вода. 24 часа (Жириновски) "... - и цялото ви страни ще бъдат под вода на Атлантическия океан и в Тихия океан." 

 

 Сура, както и американската и версия ХААРП, могат да възбуждат определени участъци от йоносферата, чрез „нагряване“ като по този начин се образува плазмоид (или сгъстяване на материята, състояща се от магнитни полета и плазма). По официални данни, радиокомплексът СУРА може да „подгрява” атмосферата до 300 км. височина.

В началото проектът е бил финансиран главно от съветското министерство на отбраната като част от програмата за геофизични оръжия. След разпада на СССР комплексът работи активно 100 дни в годината поради намаления бюджет на управляващия го Институт за радиофизични изследвания (ИРФИ).


ХААРП

Американският метеоролог и синоптик Скот Стивънс, известен със своите теории за управление на времето за военни цели, обвинява Русия, че посредством Сура е предизвикала урагана Катрина.

Според Юрий Токарев, оглавяващ катедрата по слънчеви и земни процеси към ИРФИ, контролирането на времето е възможно, но не и със средствата, с които Русия и САЩ разполагат, включително и по новия проект на САЩ в тази насока.

Едно от новите устройства на Сура е тествано през 2004 с такава цел и според академик Михаил Шахраманян са постигнати интересни резултати. Чрез насочване на поток от кислородни йони е било възможно разкъсването на облачността или сгъстяването и. Акад. Шахраманян също твърди, че впоследствие, между 15 и 16 април, над Ереван е имало валежи от 25-27 милиметра. 

 ХААРП

През 2011 г. Владимир Жириновски, лидер на Либерално-демократическата партия в Русия направи сензационно изказване.

Твърдейки, че правителството на САЩ във Вашингтон „няма бъдеще и се разпада“, Жириновски споменава за превъзходството на Русия в космоса и казва, че страната му има „много пари, ресурси и нови оръжия, за които никой не знае.“

„С него ние ще унищожим всяка страна, в рамките на 15 минути“, предупреждава той.„Това не е взрив, не са някакъв вид лъчи или избухване, това е доста тихо, спокойно оръжие“, добавя Жириновски , предупреждавайки, че „цели континенти ще заспят завинаги“ и че ще умрат „120 милиона“, ако някой се намеси в претенциите на Русия за Курилските острови, които са обект на териториален спор с Япония.
През 2012 г. Федералният секретар на Пакистан по изменението на климата Мохамед Джаваид Малик обвинява САЩ в използването на климатично оръжие срещу страната. Той заявява пред журналисти, че неговата страна е една от осемте държави на планетата, уязвими в най-голяма степен от климатичните промени.

Федералният секретар посочва и редица стихийни бедствия, случили се през последните години в страната, както и авиационни катастрофи, станали при загадъчни обстоятелства.


ХААРП

Малик уверява, че разполага с информация за това, че при неотдавнашните произшествия на ледника Сиачен, в който загинаха пакистански военни, виновни били не лавини и виелици, а лазерни лъчи, насочени към ледника от един от спътниците на НАСА.Днес САЩ оказват огромна финансова подкрепа за провеждане на изследователска работа и усъвършенстване на програмата HAARP. По неофициални данни, оборудването на полигона сега работи 2000 часа в годината, а за поддържане на комплекса ежегодно се отделят около 300 млн. долара.

Да си играеш с природата не е шега работа. Време е правителствата играещи си на Богове да разберат, че рано или късно всичко ще излезе извън контрол и няма да има връщане назад.


setlans.wordpress.com/>Технологията ХААРП не е от днес/Асурите са причинявали разрушителни наводнения

На сегашния етап в България, подобно на наводненията в Крим, се провеждат експерименти по усъвършенстване, на предизвикване на локални бури.


>ПАДАЩИ ОБЛАЦИ ПО МАГИСТРАЛИ- КАТАСТРОФИ-НАМАЛЯНЕ НА ПОПУЛАЦИЯТА
Нещо повече за проекта ХААРП

Йоносфера - това е горният слой на атмосферата, състоящ се от йонизирани атоми.

Авроралните течения представляват потоци от йонизирани космически частици, слънчев вятър, "духащ" по посока на линиите на земното магнитно поле, предизвикващи северните сияния в полярните ширини на планетата.

За какво става въпрос:

ХААРП (HAARP) е програма за високочестотни активни аврорални изследвания.

Опити за влияние върху състоянието на йоносферата с помощта на апаратура, монтирана в ракети и изкуствени спътници, са правени и преди, но темата придоби широк обществен резонанс едва в средата на 90-те, когато САЩ започват реализация на програма за високочестотни активни аврорални изследвания - HAARP (harp - арфа (англ.)).Колкото и да е странно, основата на ХААРП е заложена от руско-френския експеримент "Аракс", проведен още в началото на 80-те. Тогава от френски спътник, прелитащ над остров Кергелен в индийския океан, е бил изстрелян сноп електрони успоредно на геомагнитните линии, а съответните реакции на йоносферата са се регистрирали от селището Согра, Архангелска област, където е била разположена станция с френска апаратура.

Следва да отбележа, че ръководителят на съветската част от "Аракс", професор Троицкая, емигрира от страната през 1986 г.

Изобщо казано, съществуват два принципни начина за въздействие върху йоносферата - разпръсване в нея на химически реагенти и "напомпване" на избрания участък с помощта на фокусирани радиовълни, възбуждащи атомите. По този начин може да се въздейства на авроралните потоци заредени частици в района на Северния полюс (тези частици по-късно се придвижват по магнитните силови линии на Земята на огромни разстояния), или да се създават локализирани високойонизирани участъци на йоносферата - плазмоиди (с размери най-често от около няколко десетки километра).Плазмоиди

По принцип плазмоидите не са нещо екзотично. Ежедневно в атмосферата се регистрират няколко такива естествени образувания, породени от слънчевия вятър, които бързо изчезват. Но изкуствените плазмоиди имат следната особеност: докато не се прекрати "напомпването", те са стабилни и притежават специфични, зададени отвън характеристики.

Например, изкуствените плазмоиди може да се използват за подобряване на радиовръзките, тъй като при определени параметри на възбуждащото излъчване те се превръщат в гигантски огледала, отразяващи радиовълните. Но това е само едната страна на въпроса. Ако променим параметрите на напомпването, то получаваме гигантски "заглушител", a ако накараме възбудените атоми синхронно да излъчат енергия, получаваме множество атомни лазери, поразяващи електронните системи на потенциалния противник.

Между другото, въпреки че плазмоидите визуално не се наблюдават, те ясно се прихващат от радарите. Случвало се е към района на опитите да се насочват изтребители. Долитат, а небето е чисто. Как да не си помислиш за НЛО...

Но да се върнем към ХААРП. Най-често, когато става въпрос за този проект, споменават грандиозния комплекс за йоносферни изследвания, изграден на територията на военния полигон Хакон (Аляска).Комплексът наистина е потресаващ. Върху 60 квадратни километра е разгърната гигантска фазирана антенна решетка, фактически - мрежа от триста и шестдесет антени, които заедно съставят исполински свръхвисокочестотен излъчвател. Те излъчват радиовълни в диапазона 2,8-10 мегахерца, с обща мощност 1,7 млрд вата (по други източници - 10 гигавата), което надхвърля нивото на слънчевото излъчване в този честотен диапазон с 5-6 порядъка.

В ХААРП се включват не само антените, но и радар с некохерентно излъчване и антена с диаметър 20 метра, лазерни локатори, магнитометри, мощни компютри за обработка на сигналите и за управление на антенното поле. Комплексът се захранва от собствена електростанция и шест допълнителни дизелови генератора. За развитието на комплекса и за изследванията отговаря "Лабораторията Филипс", намираща се в базата на ВВС на САЩ в Къртленд, щат Ню Мексико. На нея са подчинени лаборатории по астрофизика, геофизика и лаборатории към Центъра за космически технологии на ВВС.

Но това не е всичко. Под егидата на проекта ХААРП функционира отделна станция в Скандинавия (Тромсьо, Норвегия), а е предвидена още една в Гренландия.

Официално комплексът за йоносферни изследвания ХААРП е построен с цел изучаване природата на йоносферата и развитие на системите за противовъздушна и противоракетна отбрана. Предполага се използването на ХААРП за откриване на подводници и за подземна томография. В същото време много изследователи твърдят, че истинската задача на комплекса е въздействие върху глобалните и локални природни процеси в границите на противниците на САЩ. На сегашен етап, използвайки оборудването ХААРП, може да се създават плазмоиди и целенасочено да се преместват в почти всяка една точка от Северното полукълбо. За Русия това значи практически пълно покритие от запад на изток - от Калининград до Камчатка, и от север на юг - приблизително до 45 паралел. Ако американците изградят комплекс ХААРП и в Южното полукълбо, то ще могат да покрият и всички страни, разположени на юг от екватора.На 22 януари 1999 г. американците провеждат експеримент по иницииране на колебателни процеси в йоносферата, целящ засичане на бойни глави на балистични ракети. Посредством управляема експлозия на височина 270 км над тихоокеанското крайбрежие на Аляска е инициирано мощно плазмено изригване в близост до северния магнитен полюс на Земята. Между другото, генераторът за този експеримент е продаден на американците от Института по динамика на геосферата на Руската Академия на науките. Беше доказано, че параметрите на инициираното излъчване могат значително да се различават от параметрите на напомпването. Така че не е изключена възможността да се използва ХААРП като психотронно или климатично оръжие. Към сегашния момент съществуват методи, изкуствено предизвикващи свличане на ледник. За целта е достатъчно да го облъчим с инфрачервено излъчване, за което леда е прозрачен, но се поглъща от скалната основа. При тези условия се формира воден слой с нисък коефициент на триене, по който ледникът се срива към долината. Вероятно военните аспекти на прилагането на ХААРП са главна причина всички резултати от изследванията да са засекретени от 1997 г. насам.Скъса се дига на р. Марица край Димитровград Комплексът ХААРП работи, макар засега с непълно натоварване. Непрекъснато се формират изкуствени плазмоиди.Къмпинг Градина е изцяло под вода
            

 Нагите от Била-сварга атакуват горният слой на Земните духове(бхутас)- Анта-рикша лока чрез ХААРП(HAARP). Тропосферата атакувана с chemtrails води до повишаване на дезинтеграцията и до глобално затопляне на климата.

 

Карта, показваща Илюминатските наги как
се опитват да манипулират метео-времето.
Те не управляват времето, а го манипулират,
т.е.= само пакостят и рушат. 


 Mетодите за забавяне на глобалното затопляне като стрелба с частици в горните слоеве на атмосферата, за да отразява слънчевите лъчи e измама.Chemtrails води до неравномерност и увеличаване на Дезинтеграцията.Слънцето предизвиква дезинтеграцията на Земята,увеличаването на праховото съдърание в атмосферата води до глобално затопляне.В резултат на неравномерност имаме нарушаване на 4-те защитните плазмени обвивки на Земята от Хелий и Аргон и образуване на плазмени неравномерности по ниско. Плазмените мехури са една от формите на плазмените облаци – нееднородности в горните слоеве на атмосферата. Тези „мехури” се състоят от електрически заредени частици газове. Обикновено техният диаметър е около 100 км и макар че такива нееднородности е невъзможно да се забележат с невъоръжено око, те могат да разпръснат радиовълните, което води до срив в работата на оборудването за връзка.
Плазмата се появява в йоносферата денем, когато слънчевата радиация „избива” електроните от атомите вещество, намиращо се в горните слоеве на атмосферата. В това време плазмата е стабилна и еднородна, но нощем лунните лъчи не предизвикват дезинтеграция и заредените частици отново формират електрически неутрални атоми.
В долните слоеве на атмосферата този процес протича по-бързо, което води до изместване на по-разредената плазма под формата на мехур в горните слоеве. Образуването на плазмените нееднородности в атмосферата,е подобно на 4 сферични концентрични повърхности на 50,100,150,200км.,които обгръщат Земята,като и 4-те могат да съставляват зони отразяващи вълните.Те се образуват в резултат на дезинтеграцията на О и Аr.Въздухът се състои главно от кислород и азот.При тази дезинтеграция чрез вертикални планове азотът дава/поражда хелий/,а кислорода дава аргон. Имали озон в атмосферата? Над 50км. дебел пласт ,върху който радиовълните се отразяват? С хелий като свидетел детектираме че има такъв/хелий/ и най вече над верикалата.С аргон,като свидетел,също детектраме такъв в атмосферата.С озон като свидетел махалото остава неподвижно,до 200км. височина.От 0 до 50км. има хелий,от 50 до 100км. има аргон,отново хелий и втори път аргон от 150 до 200км.В първата зона,от 0 до 50км. има и аргон от дезинтеграцията който се изкачва по вертикалните планове,със скорост 300000 км/с.Виж - Плазмени мехури

 

 ПРОТОКОЛ №2
ЮДЕИТЕ ФАЛШИФИЦИРАТ НАУКАТА И ЗАБЛУЖДАВАТ ВСИЧКИ НАРОДИ.
Нека за гоите да играе най-главна роля онова, което ние сме им внушили да считат за повеление на науката, на “теорията”. За тази цел, чрез нашата преса ние постоянно възбуждаме сляпо доверие към тези научни повеления. Интелигентните гои ще се кичат със знания и без да проверяват логичността им, ще привеждат в действие всички получени от науката сведения, които нашите агенти така комбинират, че да възпитат умовете им в нужната за нас насока. 


Нашата земя е имала начало създаване,концентрация на етера в кристализирала материя,която е достатъчно стабилна. Ако Дезинтеграцията(Д-та) не спре нашата земя ще има край, и това е етерът. Ако Д-та започне да се забавя, за да стигне до 0-та, Земята ще устои по дълго време,но ще загине от студ съгласно принципът, че именно на дезинтеграцията дължим топлината/повече или по малко активизирана от космически и други вълни/. Ако дезинтеграцията се увеличава,което е по възможно,по причина забавяне скороста на атомите, или повишаване на наночастиците в топосферата с chemtrails , Земята ще завърши с излишък на РА и на разпад, с отделяне на огромно количество топлина, преди всичко да се обърне на етер. 
                                
Карта, показваща Илюминатските наги как се опитват да манипулират метео-времето.Те не управляват времето, а го манипулират,т.е.= само пакостят и рушат.

Технологията ХААРП не е от днес/Асурите са причинявали разрушителни наводнения


                            

Противно на твърденията, че в Русия климатично оръжие не съществува, а България никога не е и чувала за HAARP преди 90-те години на миналия век, това съвсем не е така. Докато страната ни беше в съветската сфера на влияние, някои от най-изтъкнатите български физици участваха в проекта Сура/ По ведите Маха-Сура е използваза изпращане на смъртоносна стрела към даден обект./, първообраз на американските климатични оръжия. Всъщност край Нижни Новгрод в Русия все още стои изследователски център с действащ йоносферен нагревател.


Друг е въпросът, че съоръжението е старо, освен това изключително скъпо за поддръжка и макар официално да замрази проекта, Русия отвори нова тайна лаборатия, в която вербува едни от най-добрите си учени, които да работят по поддръжката на ново и по-съвършено климатично оръжие. За което намекна преди години самият Владимир Жириновски с думите „Ще изчезнат континенти и ще загинат 120 милиона за 15 минути. Не се занимавайте с нас“.

Навремето американците обявиха Русия за приченител на урагана Катрин който заля Луизиана и Ню Орлиънс през 2008 ли беше коя там? Тогава твърдяха те , че руснаците активирали тяхната система.


                


HAARP - по някаква причина ... и някак си - "пое контрола" на тази руска ракета-тест, на 9-ти декември преди зазоряване. ..


"Nobel съобщение" към Обама ...


               
Няма коментари:

Публикуване на коментар