Последователи

неделя, 24 декември 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 100


Места на силата на "тъмните"

Нашите предци са знаели много добре и са били наясно с технологията за търсене (определяне) на мястото на силата с махало. А може би, тези места са "места на властта"? Хората, които имат най-малко концепция за геология или радиестезия, разбират, че говорим за така наречената "мрежа на Hartman", т.е. определението на геоаномални и геопатогенните зони на Midgard земя.

"Християните", с идването си в Русия, не се "притесняваха" около "технология за търсене,"на самото място на сила ... Те имаха свои собствени "Технологии", места за търсене за изграждането на храмове (църкви), а именно:

"Ученикът Теодосий Печерски Isaiah Чудотворец, за разпространението на християнството в Ростов и Суздал: Всичко бе разрушено и предадено на пожар" идоли и храмове "; Митрополит Иларион, хвалеше придобилото християнско оцветяване на Киев, отбелязал, че вместо храмове сега се извисявали църкви, а вместо "идоли", икони " "Стартиране на мрака на идолите от нас оставя ... Това вече не са сатанинските олтари/капища/есхари а изграждаме Църквата Христова ... храмове/капищата са унищожени и църквата дойде, идоли са разбити и иконите на светците/войни на ада/ са" (Митрополит Иларион "Слово за закона и благодатта" 1043 гр)
"Идолските храмове - това не са просто някакви съоръженията, това не е просто дом на разврат, това е място на духовен разврат " (От отворено писмо до украинския Interchurch съвет, 2005 г.)


1.Това са повелите и законите, които трябва внимателно да изпълнявате, които даде Йехова, Бог на бащите за да я притежавате/Земята/ през всичките дни, които ще живеете на тази земя.

2. Напълно унищожете всички места, където народите, които ще завладеете, служат на боговете си, по високите планини, по хълмовете, и под всяко зелено дърво.

3. И да унищожи жертвениците им, да строшите стълбовете им, да ги изгорите със огън и да унищожите името на мястото. " И последователите на сивите (както и много от славяните, които юдеизирани с расово смесване са забравили своите корените са предали своите богове и прадеди), следват заповедите на своя Господ Яхве-Yegova ... Така че е време да си спомним кои сме и защо сме се родили в тази земя !!!
(Тора, Дварим, глава 12)



Ето какво са разрушили южняшките наги, нахлувайки в Ханаан(Баалестин) от Египет през Синай а по късно и в Русия !Събитията са описани в "Петокнижито на Моше", като "раздаване на справедливост от дух Йах/Ах")



В съвременна Индия влиянието на Арйанските деви е било голямо и са успели да научат туземното население на Ведическо използване на жертвоприношение с огън.

Поне не виждаме заклани животни или живи хора за приношение около него. С което, обаче, не може да се похвали Близкият изток и Европа-ДНЕС.....?




След като реверсират словото, на мястото на тракийските есхари се издигат църкви на същите енергийни места но при реверсирано слово, всичко това има обратен енергиен потенциал и води до упадане на планетата към адските планети.


Църквата на олтарите или храмовете на Кръвта/ Баал, Нанди и Тракийските есхари








Днес малко хора знаят, че победителя на змея, представен в Москвския герб, се нарича "аспид Кераст", тоест, змията ("аспид") = Хрст = Крест, или Христ. Очевидно имаме осъзнато сатанинско беззаконие, Никон и неговите последователи все пак са изкривили четенето на Божието име с противоположния на Ра, известен като Teos_Raoh = TSRH и вместо възхвала за Ра започнали да прославят неговия езиков антагонист Aра в ипостаса на дракона-змея Кераст = ХРСТ (-а), заявявайки, че отдават почит, хвалят "Бог". Едно от най-старите разпятия в света е така нареченото "Разпятие Херо", съхраняващо се в Кьолнската катедрала. Тъй като е очевидно, че на кръста е разпнато Слънцето Ра в човешка форма, оригиналното име е "Разпятие Раох " (прикриване на факта, че човечеството в продължение на хиляди години се е покланяло на Всевишния Ра. Неговото име е Раох = "Ra-Господ/Владика". Келтите в конспирация с левитите умишлено са го изопачили с обратно четене, в резултат на което се е получило, "Херо"). RaOH Прочитайки името наобратно като "Херо" и добавили към него думата "Ох", което означава "Господ". Резултатът е една верига от езикови преобразувания:

Раох "Коледа" не е нито "Рождество Христово", нито "Празник на Слънцето"

Аналогът на Победоносеца е с Непобедимия, както са наричали бог Митра. Като Митра е ОТРАЖЕНИЕ-КОПИЕ НА ВЕДИЧЕСКИТЕ ДЕВИ.


В КАЛИ ЮГА С ПРАЗНИКА НА СВЕТИ ГЕОРГИ СЕ ПОКЛАНЯТЕ НЕ НА ИНДРА, МИТРА ИЛИ ВАРУНА А ТОЧНО НА ТЕХНИЯ АНТАГОНИСТ

               

Внимателно прочетете Книгата на Левит, нима във вас никога не са възниквали някакви съмнения и подозрения в празните ви глава, при такова чудовищно несъответствие - "Творец на Вселената", и изведнъж - "миризмата на жертвата, прати ми, и овце и кози за всеизгаряне, и гургулици, приятно благоухание за мен, За Господа, премахни кожата и ги нарежи, и да го заколиш пред Всеизгаряне за Господа, всеизгаряне недостатък в жертва за мен твоя. " И това е вашият Създател на вселената!? Поради Атма животно е от голяма полза, но то може само да се погълне, докато човешката душа може не само да се яде, но също така да се използват за собствените си цели, да се направи роб, да се застави да служи. Помните ли във филма на А. Птушко на базата на стихотворение на Пушкин, режисьора описва точно това, което поддържа Проклето царство Черномор - на оковани роби. Но! С течение на времето, ситуацията се е променила, тъй като членовете на сектата след физическата им смърт, попадайки в эгрегора на Сет, също се нуждаели от храна, а доколкото най-високата йерархия на сектата са скопци, те не биха могли по друг начин да съществуват, както за сметка на паразитизъм и поглъщане на чужди Души, храната започнала да не стига, членове на сектата на материално ниво, не могли да обслужват всички свои "братя" и най-важното - главният/шефа.

              



Тези свещеници, които са извършили ритуални убийства и жертви Плутарх, нарича Sfragisty./Сфрагисти. Сфрагист е бил и Мозес/Моше- Мойсей, който започнал кариерата си с ритуални убийства (виж по-горе.). Когато престъпната секта е изгонена от Египет, те решават да създадат цяла държава, което да гарантира постоянна доставка на провизии/енергия. След това е бил разработен проектът, наречен Изход.





       

Исус бил арамеец (признат факт и от самия Папа Франциск при срещата му с Бенямин Нетаняху в Израел), а арамейците са....войни на АРУ, докато рамейците са войни на РА.

Дори самото название на Арамейците идвало от името Румен - Ару(ъ)мейци.

АРУмейци - служители на АРЪ/АРУ а Румен е обратното на аРумен, т.е. служител на РА

Синовете на Сатурн са МитРа и АраманАриман, след като Сатурн е завладян от негативна цивилизация култа към Митра/Сура или РА е заменен от култ към брат аСура аРа-Ариман/Сатан

Както знаем от историята, в древни времена човечеството се поклоняше на слънцето като Всемогъщия, наричайки го" Ra ". Това словото, на което са говорили и продължава да говори Ra се нарича речта на РА. Вселената е холограма и има точно определени кодове в тази матрица които не могат да се променят, но свещенниците левити само са ги реверсирали.

Имаме осъзнато сатанинско беззаконие, Никон и неговите последователи все пак са изкривили четенето на Божието име с противоположния на Ра, известен като Teos_Raoh = TSRH и вместо възсхвала за Ра започнали да прославят неговия езиков антагонист Aра в ипостаса на дракона-змея Кераст = ХРСТ (-а), заявявайки, че отдават почит, хвалят "Бог". Едно от най-старите разпятия в света е така нареченото "Разпятие Херо", съхраняващо се в Кьолнската катедрала. Тъй като е очевидно, че на кръста е разпнато Слънцето Ра в човешка форма, оригиналното име е "Разпятие Раох " (прикриване на факта, че човечеството в продължение на хиляди години се е покланяло на Всевишния Ра. Неговото име е Раох = "Ra-Господ/Владика". Келтите в конспирация с левитите умишлено са го изопачили с обратно четене, в резултат на което се е получило, "Херо").

Това Слово Ра, хората в резултат на отстъплението си трансформират в "език", който е разделен и се смесва, разделен на много диалекти, така че хората вече не се разбират помежду си и са загубили способността да разбират Върховния Ра, когото те са предали, изкушени от измамните обещания на неговите врагове: не- материалния дух на Луната и древната змия Ka/

Именно Aр и Ka чрез измамата на свещеничеството на Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да се хранят с човешка БА.

И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на Ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба. Както знаем от Евангелията, змията Ka се опита да измами дори въплътения Син Ra, както е прилъстила и много от хората. Ka, играейки с човешкото, материално-плътско началото на Спасителя, се опитва да изкуши Ra въплътен като човек и да заблуди мнозина. Но Сина Ra се оказа непобедим нито от дух, нито от плътта човешка: Неговото човешко начало, въпреки всички изкушения, устоя на враждебни машинации и е пример и предупреждение за всички нас, което доказа, че човек може да бъде господар на собствената си плът, неподдаващ се нито на лукавството на не-материалния AРА, нито на погибелните плътски изкушения на Ka, който възприе Сина на РА и получил чрез него Бa, стана сам способен да побеждава врага.

http://budha2.blog.bg/…/rechta-ra-ili-drevnata-rech-na-cent…

               

Доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин/рави", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", ( краднали дума от словото РА и подменили семантичното и значение със другото слънце -Сатурн)въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra/ Рав(б)и(Звездното Слънце).

МИСЛИ ФОРМИ 9- Всевишното Слънце Ра

                


Преди 2047 години не е дошъл никакъв Исус Христос, дошъл е Ихтиос (епохата Риби)
На първата снимка се вижда магурският запис на човешката история, която е показана като развитие на филмова лента от дясно на ляво, защото това е посоката на четене в пещерата.




image



На втората снимка се вижда хронологията на събитията. Графична интерпретация на Лентата на живота




На третата виждаме единия от трите аспекта на богинята-майка Ма, от която всичко се ражда.

Тя носи на главата си символа на божествената промисъл Т. Връщаме се към първата снимка. На нея огромна мъжка фигура доминира сцената. Главата на мъжката фигура е Т, което значи, че тя е синът-божи. Това е първото пришествие в човешката история и то се случва преди около 26 000 години в след тогавашната епоха Риби. Следва епохата Водолей, която е начало на дълъг благоприятен период. Как се стига до първото пришествие? Преди 42 680 години, в епохата Дева (богиня) се създава човекът. Това става от богинята-майка Ма точно в едноименната епоха Дева. Следва дълго време на благоденствие, както се вижда от добре развиващата се лента на живота. Лентата започва да се криви в Близнаци заради развитието на алчността и това достига своя максимум в Риби, която е най-покварената епоха. Това до довежда до края на живота и скъсването на лентата. Преди 25 000 години започва Последният ледников период. Интересно съвпадение. В Магура казват, че скъсването се дължи на нещо от космоса. В тази епоха идва синът божи. Синът на майка Ма, не на бащата, както Християнството нескопосано лъже. Т.е., преди 2047 години никакъв Исус Христос не е идвал, а е дошла новата епоха Риби, в която все още живеем и в която има да живеем още 113 години до идването на Водолей, когато животът отново ще тръгне добре. Сега ще трябва да изкупим греховете. Това се случва в Риби. В Риби се изкупват греховете, а не е дошъл спасител да ги изкупи. Християнството лъже за всичко, защото е пренаписвано на църковни събори. Първото пришествие се е случило преди почти 26 000 години, а не преди 2 000. Второто ще се състои в рамките на следващите 113 години или в първата половина на Водолей, а не в неизвестно бъдеще.

https://magnaaura.wordpress.com




Византийско-Римското Православие на Константин е наредило Вуду-култът за секта наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души". Но доколкото си спомняме, Той Самия Христос-Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".

16 А когато минаваше край галилейското езеро, видя Симона и брата на Симона, Андрея, че хвърляха мрежи в езерото, понеже бяха рибари.
17 И рече им Исус: Вървете след Мене, и Аз ще ви направя да станете ловци на човеци.



БОГОЯВЛЕНИЕ - Коптска икона. Виждаме душите изобразени като риби

Ма то Христос Галилейски не е проповядвал не-брахмански(а-брахамски)афро-близко-източен тамастичен култ, но другарите- братя Право-верни и Кръво-славни нещо не искат да си излизат от тинята на мрака....?...



Това е знакът на първите ристияни в Йерусалим. Изображението на менора (храмовия седмосвещник) се съединява с изображението на риба посредством звездата на Давид.Рибока - християнин най-долу в хранителната верига

"Котвата" закотвяща душата в материцата е описана в Библията

Евреи 6 =====редакция 1940г.
19. която имаме за душата като здрава и непоколебима котва, която прониква в това ,което е отвътре завесата:
20. гдето исус като предтеча влезе за нас и стана първосвещенник до века според Мелхиседековия чин.

Кога е станала подмяна на Слънцето и Лъвът(AU.Ra) с "Луната и Змията"(s.U.Ra)?

Станало е в Римската империя с помяната на трансцеденталния Митра със змея дракон Христ - Хор.

Кръстът на Константин е монограм, известен като "Хи-Ро", състоящ се от Х (гръцката буква "хи") и Р ("ро") — първите две букви от името на Христос или Хор на гръцки език.
Легендата гласи, че именно този кръст император Константин видял в небето пътувайки към Рим при своя съуправител и едновременно противник Максентий. Заедно с кръста той видял надпис: In hoc vinces - "с този ще победиш". Според друга легенда, той видял кръста насън в нощта преди битката, при това императорът чул глас: In hoc signo vinces (с този знак ще победиш). И двете легенди твърдят, че именно това предсказание обърнало Константин към християнството. Монограма той направил своя емблема, поставяйки я върху лабарума — държавното знаме на Рим, вместо орела. Последвалата победа при моста Милвиан недалеч от Рим на 27 октомври 312 година го направила единствен император. След това бил издаден едикт, разрешаващ изповядването на християнската вяра в империята, вярващите повече не били преследвани, и този монограм, който дотогава християните използвали тайно, станал първият общоприет символ на християнството, получил също така широка известност и като знак за победа и спасение.




Това е знакът на Озирис и синът му Хор още от египетската митология.
А ще го открием и в римските катакомби много преди Константин, който може да си сънува колкото си ще... и фанатиците да твърдят, че това било раннохристиянски знак, обаче тая монограма още древните халдейци са я използвали като символ на Слънцето и като гледаме на картинката долу под знака има хора с ............. митраистки шапки.....................

Култът към Митра(Тая легенда е тракийска и е отишла дори в Индия - бел.ред.) е възникнал хиляди години преди „исус“ и въпреки това представлява същата история дори в детайли от християнството. Когато християнството пуснало корени в Рим, те използвали символи и митове, свързани с ритуали от култа към Митра. Свещеният ден на Митра бил неделя („sunday“ на английски означава „ден на слънцето“), защото и той, както исус, символизирал слънцето. Почитателите на Митра наричали този ден „денят на бога“ и провеждали главния празник, свързан с Митра по времето, което сега наричаме „великден“. През 254 г. папа Юлий I съвсем умишлено обединява раждането на Митра (25 декември) с коледа, защото ранната църква отбелязвала раждането на исус по различно време от март до септември. С това се целяло по-лесно християнизиране на империята, давайки на хората нещо познато. Митраисти били императорите Нерон, Комод, Септимий, Север и Марк Антоний Каракала. През 274 г. култът към Митра дори бил официално обявен за една от държавните религии от император Аврелиян. Въпреки започналите гонения срещу езическите религии, култът към Митра си остава твърде силен. Затова император Константин Велики се покръства именно на 25 декември 337 г. и обявява този ден и за рожден ден на христос. Това бил далновиден и тактичен ход, с който да се елиминират слънцепоклонниците. Отново – за по-добра приемственост между религиите.
Имаме подобно стечение на обстоятелствата и в Египет. По времето когато култа към Озирис най-накрая отстъпил пред религията носеща името на христос, египтяните приели християнството и открили, че нравствените системи на стария култ и на новата религия толкова си приличат и обещанието за възкресение и безсмъртие в тях е толкова сходно, че те пренесли своето преклонение от Озирис към исус без особено затруднение. Нещо повече, Изида и детето Хор веднага били отъждествени с дева мария и нейния син в апокрифната литература от първите няколко века след покръстването на Египет.

Решаващата роля в съдбата на Западния митраизъм изиграва официалното признаване на християнството. Въпреки това, култа, в който военна доблест е играла немаловажна роля, съвсем не се е готвил да се дава без бой. Знаменитата битка на Император Константин Велики известната битка със войските на Лициний близо до Адрианопол/Одрин, на 03 юли 323 г. всъщност е била демонстрацията на антагонизма между поддръжниците на митраизма и християнството . И тогава на Непобедимият Бог е нанесен съкрушителен удар. И това е не толкова физическото унищожаване на почитатели, колкото огромно морално поражение, засяване/зараждане семето на съмнението в душите на посветените и предани нему. Само Юлиан Отстъпник, въпреки християнското си образование, тайно, посветен на култа към Митра, се опитал да го възстанови. В 361 г., той издава два указа срещу християните, но две години след смъртта му, съдбата на Непобедимото Слънце в Римската империя е окончателно решена.

В християнството оцеляват и немалко пресечни точки с формалните елементи на култа и символиката на митраизма. Но за митраистите непредаващи значение на социалният статус и допускащи в своите редици презряни роби, безстрашни воини и разглезени патриции, посвещение в култа на жени е било невъзможно. Огненият елемент, който придружава Mитра, символизирал само мъжкото начло. Християнството също така приема в своите редици всички: свободни и роби, богати и бедни, жени и мъже. И тогава можем да кажем, че благодарение на разпространението на християнството сред жените, култа към Митра е победен от християнството. Но основната разлика между двата съперника е фактът, че митраизма никога не смята смирението за добродетел, това е религия на воини, активно включващи се в борбата със злото. Докато за християните, силата на доброто, преди всичко е в послушание към Божията воля и всеопрощаваща любов към хората, дори ако те са най-лошият им враг, т.е. обрязана секта на юдеи за завладяване на бялата раса.


През 376 година митреума, който е бил на хълма Ватикан е бил затворен от градският префект, а по-късно на негово място е построена базиликата Свети Петър.

Змията иска законът за "кармата", тъй като така държи душата в матрицата, ре-циклира я.
Лъвът контролира инстинктите и пропуска душата ОТВЪД матрицата.

Конспирацията на нагите и днешните змийски религии, кланящи се на Змията идва от фактът, че те из-земат функцията на Лъвът. Срещнете ли изводът, че "Слънчевият култ е асоцииран със Змията/Базилика/Василевс/ Васуки"- ТОВА Е СИГУРЕН БЕЛЕГ ЗА ПОДМЯНАТА НА НА СИМВОЛИТЕ И ЦЕННОСТИТЕ!


В 380-та император Теодосий издава указ/едикт за засилване на позициите на християнството като държавна религия. От страна на християните започва активно преследване на езичници, унищожаването и затварянето на техните църкви/храмове. Жреците на митраизма в надеждата за връщане на старите времена зазиждали своите светилища. Но много от непримирилите се с хода на историята свещениците са били убити от християните направо в техните храмове, което означава, оскверняването на светите места за цялата вечност. Заедно с последните свещеници умира и самата памет за отминалото могъщество на Митра.


Митра и Варуна


Слънчeвият култ на гласните е AU.Ra(Brahma-Visnu)

Лунния култ е на нагите sU.Ra(Siva-Maya).
За това в царството на нагите "слънцето" е сУ.Р(й)а, брахамните са "а-сури"("ах-ура")

Думата "s.Up(p)er" указва "хубаво" в царството на нагите.
Не случайно, Патала-лока на нагите
е по-богата от sU.AR(ga)-горният рай на девите на ИндРа/ТангРа.

За нагите от долните земи Шива е "Слънцето"- Ра - "сУ-Ра",
което е Сани(Sunny)/Шани или САТ-Урн.



За долните земи на нагите Шива е "бог" и "с-Лънцето". Така наистина "сУнцето" се асоциира с култа към змията Васуки(Базуки) или "Базилика".
Циганската "нова година" е "Банго-Васил"култа към Васуки.
"Васуки" идва от Санкр. "васу"-"ценност".
Независимо че "Васу-ДЕВА" е прозвище за Кришна.
"Васу-дева" не е прозвище за Шива, а Маха-Дева е прозвище за Шива.
Шива може да е "главната", но не ценната дева.

Това, което отлича властта на девите и Лъвът е БЛАГО-РОДСТВО и МИЛОСТ.
Това което отличава властта на демоните и Змията е КРЪВНО-РОДСТВО и ТОТАЛЕН КОНТРОЛ.
Лъвът е поставен ДА ПОМАГА, като съблюдава редът на контрол НАД ЖИВОТИНСКИТЕ ИНСТИНКТИ(подсъзнанието), затова е и "цар на животните". Змията е поставена да се възползва от инстинктите и подсъзнанието, като мулти-плицира фокусът на властта ИЗЦЯЛО върху подсъзнанието и манипулира съзнанието. А казахме, че под-съзнанието има за символизъм Луната, а съзнанието-Слънцето.

Statue of Liberty-Adity - Mitra

Подарък от френските масони на американските.
Подмяната Слънчевият принцип на НЕПРОЯВЕНИЯТ
Трансцедентален свят, като ПРОЯВЕНА(Астрална)
енергия на ОТРАЗЕНАТА светлина.
Масонската светлина и знание са спекулативни.
Ето защо "Братството"(Fratenity= Father+Brother) на Адити и Ананта е СПЕКУЛАТИВЕН "БАЩИН(СЛЪНЧЕВ) НЕПРОЯВЕН" принцип.



Нагласянето на "Лъвът Йуда" с "Агнето ЙеШуа" иде от RAM.
Rāma-राम-"Ram" Англ- "Овен", Лат. ARIES, Япон.ラム-Ramu
Слав.-"Ба-ран"(Брам), йАри(Яре) Араб.-(Коч)Бай-Рам,
тъй като матер. енергия-"РАаджа" е вид огън.
Огънят е "сгъстен въздух". "Слънце в Лъв" е "на трон", а
"Слънце в Овен" - "в екзалтация";

Латинската дума con -"със" иде от гръцката σύν-syn, "syn-thesis", йудейският и християнски църковен орган- "syn-edrion", "syn-od", описващ смисълът на конспирацията- ПОДМЯНА НА СТОЙНОСТИ! Тя иде от Египетско-Шумерската дума за "Луна"- "Sin".
Ще проследим по-нататък, както думата за "Лъв" от "Ra" е трасформирана в "Re"- "Reo"(японски) и оттам в Leo-Лео(Латински, Гръцки, Германски, Славянски-), за да пасна на "Л"Уна" и "в-Селена". Оттук започва змийската подмяна до "Слънце"-Сол, "Sol", "Sonne", "Sion", превръщашо слънцето в СатУрн или от "Ра-ма"- "Си-ва". Змийските звуци и знаци, с които се асоциира Шива са "С" и "Ш" и по-малко "М" и "Т".

НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ- "Р"!! за това е била необходима тази смяна от рептилите на Лъвът до "Змията", като "цар". На Ведаически Санскрит "светлина" е "ру", а тъмнина е "су"/"гу"/"та", оттам добива и смисъл на "та-ма"/"та-ра"/Тамара - рус.(владетелката на мрака, "царицата на материалната енергия в мрака").

Обърнете внимание на зеленият цвят на Рама
В индийската иконография Рама се изобразява не със син цвят а със зелен. Рама се асоциира с Рави(Звездното Слънце), с архетип Лъв, но и с Овен(Слънце в екзалтация) за това го рисуват, като марсинец- "зелен".
Според научната фантастика въпреки, че Марс е "червената планета" на него живеят "зелени човечета с 4 ръце".
Това не е случайно, тъй като ЦРУ и тайните служби на тази йудео-масонска цивилизация пази секретни архиви за съществата от тази планета. Тези същества са дали отражения на съществата на Земята ни през нейният Лунен период- "леМУрия", описан в епосът "Рама-йана" , описващ събития от Третйа-йуга(преди ~ 1 милион години=900,000)



В Бхагавад Гита 10:30, Кришна казва, че е "лъвът" сред животните. "Лъв" не е използвана СЕГАШНАТА форма "Сингх"(асоциирана със звукът "С" на нагите) на подмяна на царят, а "Индра" - царят на райа "суАР-га" от ВЕДА". Използван е изразът "мрга-индрах"—лъвът"цар на смъртните"(животните- "мрига")

Царят е асоцииран с контролиране на материалната енергия чрез оръжие(не не и контрол над съзнанието на живото същество!!!), но С ЦЕЛ ПРИДВИЖВАНЕ КЪМ БРАХМА. Т.е. царят не прилага ненужно или конспиративно/неавторитетно усилие. В Бхагават Гита 10:31 Кришна казва, от тези, които владеят добре оръжието, Аз съм Рама;

           



Доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин/рави", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra/ Рави(Звездното Слънце).

           



Слънчевия Янус- Брахма е реверсиран от левитите в Кали юга в сатурнов.

МИТРАИЗЪМ И ХРИСТИЯНСТВО -2ч.




> Истинският ден на Слънцето-Суря е НЕДЕЛЯ!



Преди 2047 години не е дошъл Исус Христос, а е дошъл Ихтиос/ Подмяната на Слънцето и Лъвът

                 

Основна задача на Илюминати е рециклирне на заловените души обратно на Земята.


                     


Ма то Христос Галилейски не е проповядвал не-брахмански(а-брахамски)афро-близко-източен тамастичен култ, но другарите- братя Право-верни и Кръво-славни нещо не искат да си излизат от тинята на мрака....?...

                   

Византийско-Римското Православие на Константин е наредило Вуду-култът за секта наравно до Кришна-съзнание, като попадащо в "инославните" "ловци на души". Но доколкото си спомняме, Той Самия Христос-Галилейски казваше на палестинските рибари :"Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ". 16 А когато минаваше край галилейското езеро, видя Симона и брата на Симона, Андрея, че хвърляха мрежи в езерото, понеже бяха рибари. 

17 И рече им Исус: Вървете след Мене, и Аз ще ви направя да станете ловци на човеци.


                                 

             

Rabbi George Bush

Истинското ВЕДИЧЕСКО име на "Слънцето" не "С-У.Рйа", а "Рави"(Раджа/райа Вива.сван), идещо от "AU-Ra"(O-Ra)!!
Копирането и изопачаването на името от равините(rabbi, rebbe)иде като ДИРЕКТНА атака на нагите срещу Лъвът подмяна на символи, звуци и знаци.


В Евангелията към Христос се обръщат с думата "Равви" която погрешно се превежда като "Учител", и в действителност даденото слово означава 'Ра въплащение" Това говори за това че съвременните текстове в Евангелието са синкретични адаптации на древни рамейски текстове за въплъщението на Рa, където към Те_Сий Ра_Огу = Теос_Раоху се обръщаха с "Равви". В допълнение, тъй като Христос, проповядвайки арианството си, е действал в Рим, покланящ се на Рa, много от тези, които слушаха учението му, самите те са Раями = рамейци= римляни, го приемаха за второ въплъщение на Aбог Ra, и затова го наричаха с думата " Раввин "=" Рави "=" Ra въплъщение. " В бъдеще, действителното значение на това именуване беше скрито, и сега е преведено с толерантната дума "учител".
Ще обърнем внимание, че:
Равви = Рави <= Ивар = Евер (2.4.9)
Оказва се, че ако един учител за Раите е "Рави" или "равин", то учителя за арианите трябва да е лингвистичния антагонист, т.е., "Евер". Между другото, под формата на "Ивар" думата е по-известна като прибалтийско име (например, известният съветски актьор Ивар Калминьш). Показателно е, че синкретизъм има не само в християнството, но също и в юдаизма, доколкото евреите наричат духовенството си с думата "равин", т.е. "Ра въплъщение на човек" или "Рa въплътен син", въпреки че самите те като арианите не вярват в Sun Ra. Ние предполагаме, че юдеите са били маскирани в римско време: за да не бъдат унищожени от римляните(и така унищожили Римската империя) които почитали Рa, те наричали своите духовни наставници "равини" = "рабини", а след това концепцията се "забила" и днес, самите равини не знаят защо са наричат така.

Ако Ra_Ab = "раб" е "въплъщение на Ра", то
Ар_Аб = «араб» - означава «Ара воплощение» (2.4.10)
Известно е че словото «араб» може да се произнася и във формата «арав», или «арап» (напр., «Арап Петър Велики»?) Тогава:
Арав(-ия) = Аравия = Арабия – территория, където «следват за въплъщението на Ара »

Изображение древно на Констадин Келт Велики : Коцето- дето ликвидирал митраистите с Кибела. Кибела благославя Коцето със златният венец, досущ като тракийски цар...ашкоусум!!! Константин I аВелики е желаел да бъде посветен в мистериите на Митра, но му било отказано “заради неизкупимия характер на неговите престъпления . Този отказ провокира амбициозната натура на Константин и той се насочва към християнството, което също е монотеистична религия и което му обещава чрез Светото Кръщение пречистване и опрощение.


Я да си помислим малко : Що са съсипани и унищожени точно тези ИПОСТАСИ на стената на Мадара - Мадарският релеф. Да не би юдористиените - келти(истинските евреи) - да са светотатствали на Иконографията на Българската религия?!



               


"Интуицията е дискриминационният фактор, който ви позволява да решите коя от двете линии на разсъждения е правилна. Идеалната интуиция ви прави господар на всяко знание". Парамаханса Йогананда


Тези, които обитават сред красотите и тайните на земята, никога не са сами или са уморени от живота. - Рейчъл Карсън


"Съществува съзнание, което може наистина да се докосне. Съзнание, което в пълна тишина е така пулсиращо, че усещате пулсирането на Светлината във вас и се смесване с това Съзнание в Единство". -Swami Amar Jyoti


"Всеки, който възприема сянката си и светлината си, се вижда от двете страни и по този начин се получава по средата." Карл Юнг



Любовта(неплътската) знае, че нищо не е необходимо, а повече любов. Ние правим всичко това със сърцата си, което най-много засяга другите. Не движенията на нашето тяло или думите в нашите умове предават любовта. Обичаме от сърце до сърце. -Maharishi Mahesh Yogi


"За да оценим напълно Коледа, трябва да разберем какво означава човек като духовно преживяване от началото на записаната история. Ние знаем, че този свещен сезон се провежда в най-дълбокото почитание от населението на много раси и народи и че той е слязъл като красиво наследство на традицията. " Manly P. Hall 1901-1990. 

"Честита, щастлива Коледа, тя може да ни върне обратно в заблужденията на нашите детски дни; която може да припомни на стареца удоволствията на младостта си; която може да транспортира моряка и пътешественика, на хиляди километри, назад към собствената си огън и тихия си дом! "- Чарлс Дикенс. 1812-1870. 

Така че се наслаждавайте на този сезон с любими и близки и имате весела Коледа и благословен ден. 🔻🎄🔺 ☉☉Ω


"Всички майстори в алхимията, които са писали за Великата работа, са използвали символични и фигуративни изрази и са имали право да правят това не само да възпрат пророците от операции, които биха били опасни за тях, но и да станат разбираеми за адепти, разкривайки целия свят на аналогии, управляван от единствената и суверенна доктрина на Хермес, златото и среброто са Слънцето и Луната или Царят и Кралицата, Сярата е Летящият Орел, Меркурий е крилатият и брадат Хермафродит, троен на куб и увенчан с пламъци, материя или Сол е крилото на дракона, металите в разтопено състояние са Лъвовете от различни цветове, накрая цялата работа е символ на Пеликан и Феникс. в същото време, религия, философия и естествена наука. " ~ Елифас Леви. 1810-1875.

Мъдростта не се дава на никой, докато не я поиска - Manly P Hall



Най-висшата активност, която човешкото същество може да постигне, е да се научи за разбиране, защото да разбираме е да бъдем свободни. - Барух Спиноза


Аз съм Феникс, Огненото Слънце, Консумирайки и възстановявайки себе си. ~ Египетската книга на мъртвите: Пробуждане Озирис


" Слънцето грее не върху нас, а в нас."~ Джон Мюр (1839 - 1914)



Преместете се в центъра на вашето битие. Което е Спокойствие ... Научете се да бъдете спокойни и винаги ще бъдете щастливи. ~ Парамаханса Йогананда (1893 - 1952 г.)



"Коледа Според символиката на този свещен сезон е за вярата и благодарността, надеждата и радостта, любовта и мира, които заедно формират благодатта на духа, стават плът и живеят сред нас с тайнственост, която можем да изпитаме, но никога не обясняваме напълно с думи.Ние знаем, че този дух също пребивава в собствените ни сърца и чрез нас се проявяват съвършените му дела. Любовта намира своето изпълнение в постоянното даване на своя живот и светлина.Нашата Коледа зависи от чистотата и красотата на простата любов, която ние даваме на този сезон и всичко, което означава за себе си и за другите. Ако разбираме и оценяваме така, нашата Коледа винаги ще бъде красива. ~ Манли П. Хол. 1901-1990. Весела Коледа 🔻🎄🔺


Преместете се в центъра на вашето битие. Което е Спокойствие ... Научете се да бъдете спокойни и винаги ще бъдете щастливи. ~ Парамаханса Йогананда (1893 - 1952 г.)


"Животът е вечен миг. Хронологично време не съществува." ~ Самаел Аун Уеор (1917 - 1977)



Зимното слънцестоене е времето на завършване и начало, мощно време - време да размишляваме за нашето безсмъртие. Време е да простим, да бъдем простени и да направим ново начало. Време за пробуждане. ~ Д-р Фредерик Ленц / Рама (1950 - 1998)

                                       

Да, сега на Рождество обикновено се сервира пуйка, защото “станахме” американци, но и свинското е вкусно за грешниците, нали? Още повече, че в този ден обикновено изтича последния час на много прасета. Всички тези богохулни обичаи са подправени с една песен – “Тиха нощ, свята нощ!”. Тиха? Напоследък бомбички, пиратки и всякакви фойерверки бележат с невъобразим трясък този “празник”. Вино и ракия се леят на поразия, а прегладнелите от дългия пост, наваксват за всичките 40 дни, през които не са се докосвали до “блажно”. Може би именно в това се състои святостта, - голяма част от християните така да се напият, че очите им да светят като фарове.



Според традицията, "Коледа" не е нито "Рождество Христово", нито "Празник на Слънцето". А- Астрологично събитие за Сатурн(Слънцето по еклиптиката).Нарича се "Сатурниади".голямия Теологичен и Астрлогичен въпрос е КОЕ Е ИСТИНСКОТО СЛЪНЦЕ? Дали Сатурн
или Слънцето? Дали "Сани" или "Сурйа"?.. В знакът Козирог Слънцето започва да се "издига" от най-ниската позиция по еклиптиката на 24/25 декември, след като е паднало в знакът "Везни"("Слънце във Везни" се нарича в Астрлогията "Слънце в падение").В теологията също има спор КОЙ Е ИСТИНСКИЯ БОГ- дали Кришна(Вишну)или Шива(Майа).Семитите също спорят дали Христос е само "пророк-изпълнител" на безличните духове яхве(ях) и аллах, или НОСИ НОВАта праСТАРА позабравена СВЕТЛИНА?....И най-големите началници на зодиака- Лъв и Козирог също си оспорват титлата. Исус е роден февруари и то преди "ерата на Христа". Има не само Слънце в Риби, но и Сатурн, Уран, Юпитер, и Венера там, като Марс е в опозиция- т.е в Дева. Луна във Водолей.

Това което е общото, че Исус има Асендeнт "Козирог" , а знаем, че Асендентът се проявява след около 29.5 годишнина в живота на човека в кали-юга(нарича се "Сатурново завръщане", а Исус тогава е почнал да проповядва учението Си в Юдея). Т.е: "Исус става Христос"!
йеШива става Кришна!....така, че можем да приемем, че Бъдни вечер е не "Рождество Исусово", а -"Рождество Христово" ВО-ИСТИНА "Сурвачка" иде от "Сурйа"(Слънцето), кукерите са вид шамани, които са вид шайви, обожатели на Шива. "Шаман" иде от "Ш-ман", лунно-култник, който следва циклите в матрицата, вкл. и ЦИКЪЛА НА СЛЪНЦЕТО в зоодиакалния кръг.Думата "Коледа" на славянския бог "КОЛЯНДА"(във "ВЕДА-Словена" Сурйа е Слънцето, а Перун(Пирин) е ИндРа или ТангРа при прото-българите - Юпитер/Зевс)-иде от латинското CALENDAE , а думата календар е свързано със санскр. КАЛА-"ВРЕМЕ", прозвище за Хронос/САТ-Урн и Шива.В склавенската митология Слънчевия Бог е "Сварог", което коренспондира на райа(раджа, райха) на ИндРа(Стрeлецът)- СВАРГА. Той се намира между Слънцето (Сурйа) и Полярната звезда(Друва). Оттук иде думата "свастика"(суастика).Один е всъщност Шива, или Озирис.-събота Saturday.... на шведски е Lцrdag- ДЕНЯТ НА ЛОРДА! Става дума за Ваал*Баал, защото царството му е Ваал-хаала. "Халла" е Аллах! Това са рудри на Шива!Фрия е Майа.- петък Friday, тъй като Нямат Слънчев Бог, то Венера не е Лакшми, а-Майа, т.е конзорта на Шива, не- на Mitra/Кришна!Тор е Индра/Юпитер/Зевс- четвътък Thursday.Германските племена нямат Слънчев бог, а Слънчевият им Бог е "Сатурн", Както и евреите, арабите от семитите- вавилонци, НЯМАТ СЛЪНЧЕВ БОГ! Сатурн го играе "Слънцето", затова и НЯМАТ БЕЗСМЪРТИЕ, имат реинкарнации само. Сатурн НЕ освобождава от матер. цикли, само превъплъщава.

                 

Проклет, който виси на дърво... “Рождество Христово”. Този тържествен празник обикновено се съпровожда с коледари или сурвакари. Не е уточнено дали Коледата е в чест на бог Коляда или на някое друго езическо божество, но какви са тези колачета във вид на слънца? А какви са тези песни: “Бог се роди, Коледо!”, т.е. “Бог се роди, бог на слънцето!”...А сурвачките и дряновиците? Може би вярвате, че когато ви отупват праха от гърба, ви правят масаж и ви осигуряват здраве? Много съмнително е да е така. По-вероятно е подобно наричане да е свързано с друга измама на Сатана, за която пише: “Проклет, който виси на дърво!” Защо проклет? Защото Адам и Ева застанаха на страната на Сатана именно когато ядоха от дървото. Сега “християните” подлагат гърбовете си да бъдат “оздравени” по подобен начин. Вероятно затова са измислени елхите, та тези, които не се вслушат в Божието предупреждение, да изпълнят стиха: Исая 66:17 Ония, които се освещават и очистват за да отиват в градините След една ашера в средата, Като ядат свинско месо и гнусотии и мишки, Те всички ще загинат, казва Господ.



Няма коментари:

Публикуване на коментар