Последователи

неделя, 17 декември 2017 г.

ПОЛИЦИЯ!



10 септември 1944 - Постановление на МС узаконява формираната предния ден от партизани и комунисти Народна милиция. На милицията се поверява вътрешната сигурност и е към Министерството на вътрешните работи.

До средата на септември са уволнени 30 000 от старите служители на полицията, част от тях са убити, много са арестувани.

Така със заповед от Москва започва окупацията на България и физическото ликвидиране на представителите на българската държавност от министрите и депутатите до полицаите в селата.

Полиция в България е имало до 1944 година когато бяха избити или уволнени всички достойни пазители на реда и на тяхно място се назначаваха и се назначават за милиционери селски изроди с доказана липса на мозъчна активност и функциониране на мисловни процеси характерни за човешките същества.

На 3 април 1990 г. Руската терористична партия в Задунаевска губерния БКП се преименува на БСП, година по късно през 1991 г. се приема закон за реформа в системата на МВР съгласно който репресивният апарат на БКП от БЕЗРОДНИ УБИЙЦИ се прекръства от Народната милиция на Национална полиция, като кадровият състав от РУСКИ ГАДОВЕ остава непроменен.

Единствения вариант е ние Българите да го променим като го съкратим до минимум по примера на нашите братя в КАВКАЗ !!!

От Милиционер не става Полицай, от него става само Курва, от детето му Копеле а от жена му Проститутка.

Българските полицаи избиваха комунисти и режеха партизански глави а днешнитe милицонерски пачаври завършили РабФак в Москва като Грозданов и докарани от къра като неговото потомствено комунистическо говедо Стоянов пазят незаконната 67 годишна комунистическа власт но не за дълго !!!

Идентично е положението и с пряко подчинения на Хазарите от ГРУ гей Бардак ДАНС създаден от Руско-Украйнския педераст от чифутски произход СърГей да пази от нас Българите Задунаевския Колониален Кенеф окупиран преди 133 години от Руски Копелета за 32 тона злато.

На всички безродни копелета завършили в Русия трябва да им се отнемат дипломите и да бъдат изолирани от Българското общество в трудови и концентрационни лагери или уранови мини заедно с техните генетично увреди потомства.

Те са заразени с ЧУМА по страшна и от СПИН, каквато е Славянската Чума.

Ето истината за днешните милиционерски дегенерати от признанието на една "бивша" тяхна колежка:

"... За да станеш офицер от полицията, кандидатстваш в Академията на МВР, изветна като "школата в Симеоново" или направо като "магнаурската школа". Единствената цел на тази школа е да се промият мозъците на "учащите" в нея, за да се превърнат в безропотни изпълнители. След завършването си тези момчета и момичета, имат едно единствено умение: да вият като полицейска сирена в случай , че тази в патрулката е развалена. Но те не са виновни. Това е целта на въпросната Академия. За да влезеш там трябва да минеш психотест и изпит проверяващ интелектуалното ниво. Тук е първото препятствие наложено от ДС олигархията пред интелигентните и мислещи хора, за да не влязат в редиците на МВР.

- Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете. Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора

незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове Сега разбирате ли защо се прави всичко възможно, за да не се изпълни едно от основните изисквания на Европа, а именно разследващи полицаи да бъдат само юристи ?(обясняват ви , че няма желаещи юристи, а е факт , че България има най-много юридически факултети и безработни юристи на глава от населението в СВЕТА ) След така проведената "кадрова политика" МВР се състои от 10 % корумпирани "началници" 80 % дебили и 10 % хора имащи нужда от работа, които са били достатъчно умни, за да успеят да убедят назначаващата комисия, че са достатъчно тъпи, за да

станат полицаи.

- Целта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора.

Причините са две: 1. тези "кадри" като им кажеш "бий жените и децата по главата и хич да не ти пука" те слушат и изпълняват и даже се забавляват. 2. такива "кадри" сляпо изпълняват нарежданията на принадлежащите към ДС олигархията полицейски началници и то без да претендират за парче от баницата. Правят го или от тъпота или за да запазят мизерната заплатка, която храни децата им.

За да си изясните по ясно картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДС олигархията, назначените от ДС олигархията "престъпни босове" и назначените от ДС олигархията "полицейски началници" ( под "началник "разбирайте всяка личност на длъжност началник на РПУ, зам. началник на РПУ, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството) Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДС олигархията, а именно продажба на наркотици, проституция, рекет, препродаване на крадени в Европа коли, джебчийство. "Босовете" организират кадрово нещата (дребни пласьори ,доставки, пренасяне на печалбите до ДС олигархията...) а "началниците" мачкат евентуалната конкуренция (това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на дрога, крадени коли и др. подобни) и пазят олигарсите от " народната любов".За да изпълняват тези свои задачи "началниците" имат нужда от най-дебилната част от българското население, която ТЕ са назначили на работа в полицията.

- Ако се питате какво стана с 10-те процента, дето уж имаха нещо в главата и искаха да си хранят семействата с честен труд, щеви опиша някои от механизмите, с които тези хора се смачкват. 1 Раздават им се неимоверен брой дела и преписки по които да работят ( в нормативната база на МВР няма норма уреждаща максималния брой дела, по които един разследващ полицай например може да работи) След като е затрупан с дела той няма физическо време да се занимае дори и с половината. Обаче по всяко дело има срок за разследване и неспазването на този срок представлява ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО , следователно въпросния разследващ полицай ( ако е имал неблагоразумието да откаже да играе по гайдата на корумпирания си "началник" , не само ще бъде отстранен дисциплинарно , но и ПРЕДАДЕН НА СЪД за извършеното престъпление "забавяне и пречене на разкриването на обективната истина".

- Има и други способи , по-прости и по бързи напр.: началникът бърка в касата на полицая ( на 6-7 полицая се пада една руска каса от 60-те години и всички каси могат да се отварят с един ключ, следователно дори всяка чистачка, във всяко районно има по всяко време достъп до всички

дела...и служебно оръжие). Не мислете че този пропуск в обезпечаването на материално- техническата база е случаен). По този начин "началнико" може да открадне и изгори всяко дело заведено срещу "наш човек". Полицаят отговарящ за делото(на чието име делото е записано в деловодството) отива на съд ,а "началникът" отива да си вземе заслужения подкуп. Още по лесно е да се накара някой обвиняем да напише лъжлива жалба срещу някой непослушенполицай, че е бил бит например и непокорният отива на военен съд и бива уволнен. Друг вариант е да се изпрати непослушният на реподбор (да му се направи нов психо-тест).

- В Психоцентъра на МВР, пристигне ли изпратен от "началнико" полицай за реподбор, на всички е ясно, че този човек се опитва да вкара прътв добре смазаната машина за мръсни пари. Следователно " психолозите" след обстоен и задълбочен 20 секунден психо-анализ стигат до извода, че лицето е негодно да изпълнява служебните си задължения и ако не го уволнят, то го изпращат да пази честта на кокошката Минка от набезите на петела Геновев в общинския курник на село "Ръгни Колец".

Друг способ са веществените доказателства. Ако сте гледали по филмите как ВД-тата ( веществените доказателства) се съхраняват от специални хора в специални стаи, то в турския кенеф на Европа не е така. Помещения няма, каси още по-малко. ВД-тата се съхраняват ...на пода, под бюрото, в коридора... и всеки може да си отмъкне каквото му трябва. Когато става дума за гуми или джанти - добре , но когато става дума за златни накити пари в брой или мобилни телефони и друга техника- лошо. Нали се сещата кой носи отговорност за изчезването,( въпреки, че не е виновен за това , че УМИШЛЕНО не е осигурена материална база и помещения)- водещият разследването полицай. Между другото изчезне ли ВД почти е сигурно , че делото ще остане недоказано в съда и обвиняемия ще бъде освободен. Ето ви още един начн за "припечелване" от началниците.

- Способите за смачкване на читавите служители са хиляди, мисля, че схванахте принципа. Ако питате защо никой от тези достойни 10% не се оплаква, отговарям веднага: оплакването от "началника" става с докладна записка или рапорт, който се дава на... "началника".(ако се опиташ да го прескочиш отивайки при по-голям началник, става страшно на тема военна субординация) Пред такава жалба има два пътя: 1 "началникът " я хвърля в кофата. 2 "началникът" първо си избърсва гъза с нея и чааак след това я хвърля в кофата. Следователно жалбата трябва да бъде заведена в деловодството и да получи входящ номер. Но деловодителките по заповед на "началника", отказват да завеждат рапорти БЕЗ одобрението на " началника". Мислите ли , че някой ще позволи завеждането на рапорт, в който има оплакване срещу самия него. Друго интересно за данъкоплатеца нещо е как "началниците" оправдават съществуването на подобна язва наречена " полиция"? Оправдават я чрез куха статистика. Позволяват си да убеждават обществеността че разкриват 50- 60 % от престъпленията заведени в полицията, като на практика разкриват 1 % и то на престъпления извършени от конкурентите на техните ДС покровители. Как става това : хваща се някой беден човек клошар или ром ( за да са сигурни, че не може да си позволи адвокат) пребива се и се принуждава да подпише един бял лист на който после "началниците" дописват на пишеща машина десетки "самопризнания" за престъпления, за които подписалият се изобщо не е чувал. Според БГ наказателното право , никой неможе да бъде осъден само въз основата на самопризнание, следователно човекът не бива осъждан.

- Сега изясни ли ви се откъде идва разликата между "разкритите" престъпления на МВР и реално осъдените лица. Някои "началници" не си правят дори и този труд. Те просто нареждат на подчинените си ( тия послушните с празните глави) да напишат в графата извършител на престъплението (върху бланката съпътстваща всяко заведено престъпление) името на някое живо лице ( някой който е минал през районното, било като свидетел, жалбоподател или като заподозрян, по което и да е производство) По този начин, няма защо да се учудвате, ако баба Ви Гицка дето се е жалвала някога си в полицията, че са и откраднали саксията, фигурира в полицейските бази данни , като извършител на въоръжен грабеж срещу чуждестранен гражданин , на магистрала "Тракия". Сега виждате ли колко тъпо звучат в ушите на един

професионалист изказвания от сорта " Ние ги хващаме, те ги пускат ". Ако някой случайно потърси отговорност от такъв " разкривач" за подобно "разкриване ", "разкривача" гори, ако никой не потърси отговорност от него ( както обикновенно става), "началникът" почва да лъже обществото,подкрепяйки се с кухи цифри, колко много престъпления е разкрило неговото РПУ, дирекция , група , хайдушка дружинка и т.н........."

ЗАПОМНЕТЕ

Децата и Внуците на Комунисти и Милиционери са Безродни Копелета

Жените, Майките и Сестрите на Комунисти и Милиционери са долнопробни Пачаври

В България няма полицаи от 67 години, има единствено милиционерски изроди подлоги на Москва които трябва да се ликвидират !!!

Всеки един договор който подписвате, всяка една фактура или касова бележка която издавате вие давате 35-40% от мизерните си доходи за да храните Незаконната комунистическа власт и нейния репресивен Милиционерски апарат за да се пенсионират на 45 години с 1000 лева пенсия.

Получавайки и давайки КЕШ пари на ръка вие се грижите за своето семейство, деца и възрастни родители и ги предпазвате от ГЕНОЦИДА наложен от ЮДО Комунистите в Задунаевска Губерния

Поклон пред Българските полицаи избивали преди 9 септември червените терористи от БКП-БСП и Българските военни не преклонили глави пред Руската Окупационна Червена армия.

Поклон пред командира на 3-а армия във Варна (Сталинград) ген. Никола Христов убит от комунистически терорист при нахлуването на руските войски .

Поклон пред запасен поручик Петър Добрев Петров който пред руска офицерска команда се самообива с думите: "Български офицер не предава оръжието си".

Върху гробовете на Българските полицаи се родиха днешните милиционерски дегенерати докарани с каруци в градовете след 1944 година от Руските Терористи и Окупатори, които ние Българите ще върнем обратно в КАТАФАЛКИ, както тях така и техните генетично увредени поколения !!!

Казах !!!

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 133 годишен Руско–турски КЕНЕФ И ЩЕ Възстановим Българската държава

ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД--БЪЛГАРИ!


     


Няма коментари:

Публикуване на коментар