Последователи

събота, 2 декември 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 91

                    


Жените винаги запечатват в подсъзнанието си минали кармични уроци( погрешни реакции на дадени събития) за бъдещо използване.
Главната цел на егрегора е обучението, а проверката играе спомагателна роля. В наши дни обикновено смятаме, че ако не ни върви в повтарящи се ситуации, това е случайност. А мисълта, че човек сам привлича подобни ситуации, изобщо не ни хрумва.
На наплашения човек, който непрекъснато среща хулиганчета по тъмните улички, обикновено ще му дадат съвет да тренира бокс или някакво бойно изкуство. Или пък да се държи по-нахакано. Но никой няма да му каже: “Изживей страховете си и тогава няма да срещаш никакви гадни типчета!”

          



Ако дадена жена копнее да се омъжи, а никой не ще да й “поиска ръката”, причината често е нейното неразумно отношение към кандидатите. Безполезно е да й внушаваме, че има правила на поведение. Каквото и да я съветваме, в решителния момент егрегорът ще включи стереотипна низша програма, жената ще “забрави” всички съвети и за пореден път ще оплеска работата. А всъщност истината е, че егрегорът не желае нашата героиня да се омъжи. Защото тогава тя би концентрирала вниманието си върху семейството и би потъна­ла до шия в семейния егоизъм. А тя има друга кармична задача.

Един от кармичните закони се състои в това, че на нас ни се задават въпроси, съответстващи на нашето еволюционно равнище. Това означава, че човек винаги е в състояние да преодолее препятствията и изкушенията, които му изпраща егрегорът. Но правилният изход от трудна ситуация се открива само при напрежение на силите. И изисква използване на всички способности.

         

         
 


Всяка съвкупност от стереотипни ситуации, срещащи се в живота, трябва да ни накара да си зададем следните въпроси: Какво стои зад това? Какво иска да ме научи егрегорът и къде са моите пропуски? Ако ситуацията е премината правилно, тя повече няма да се повтори. Или ако се повтори, ще бъде на по-високо равнище, изис­кващо други средства за разрешаване. Нещо повече. За сериозните изпитания егрегорът ни готви предварително. И ако преминем успешно началните етапи, завършващият етап може да бъде силно смекчен или дори отменен. Това е така, тъй като главната цел на егрегора е обучението, а проверката играе спомагателна роля. В наши дни обикновено смятаме, че ако не ни върви в повтарящи се ситуации, това е случайност. А мисълта, че човек сам привлича подобни ситуации, изобщо не ни хрумва.

                   




                           
         

Самата идея, че теорията трябва да бъде ясна и разбираема за ученика още в началото, не отговаря на естествения процес на познание. Яснотата е последният етап. В начало ученикът обикновено почти нищо не разбира, обърква се и получава яснота едва след дълга и мъчителна борба.
Именно затова истинската мъдрост винаги се явява като в мъгла. Човек принципно не може да постигне истината на определения етап на своето развитие, тъй като съзнанието му не може да регистрира енергийни потоци на по-висока честота. Затова той може да си представи само някаква смътна идея за истината, опитвайки се след това да я съзре в живота. И тя му се открива постепенно. Той проумява какво е било скрито зад редовете на свеще­ните книги, но огорчено открива, че в процеса на познание той сам се е променил.


                     




                           














Според Робърт Фиск, най-широкият и могъщ идеологически, финансов и морален гръб зад Ислямска държава е Саудитска Арабия. Там също режат глави, но официално, съгласно закона. 




Движещият мотив в настоящото развитие на Света,не са парите.Те се използват само като средство,като "оръжие" за постигане на основната цел,"остадяване" на населението извън елита(евреите) и редуцирането му до шепа гои,като обслужващ персонал,а след това ликвидиране и него. На "господарите" пари вече не им трябват,поради простата причина,че те могат да си правят пари от нищото.Вече формулата на Маркс,"пари-стока-пари прим", не работи. "Те" държат в ръцете си всички инструменти за правене на пари от "нищото"- емисионни банки,борси,рейтингови агенции,агенции за манипулиране курса на валутите.За какво им е да се "балтавят" с някакви си "производства". "Парите" им трябват за да управляват стадото и го насочват в определените от тях посоки,включително,към "кланицата",част от която са войните.Така както части от тази "кланица" са зареждането на стадните организми с ГМО,с ваксини убийци,ръсенето с отрови посредством "кемтрейлс" и кой знае още колко отрови. Не трябва да се забравя и най-масовата "отрова",за превръщане на "човеците" в "овце" - медийно-развлекателната и образователната системи. Това според мен е основното предназначение на парите - онзи камшик,който трябва да закара стадото до кланицата. Причината е,че благодарение на технологиите,на господарите вече не им трябва работен добитък. Благодарение на тях,се изхвърлят все повече излишни гои.За какво да ги държат? И така,марш към кланицата.И по пътя към нея се минава през насъскване и взаимно избиване на стадата. Победителите от тази "битка",ги чака същия край. А накрая,след окончателната победа ,"Божиите човеци",съгласно Божиите закони,ще почнат да се делят по описания вече начин на "висши и нисши",докато се избият всички.



В социален план, юдеите действат на 2 фронта за претопяване на бялата раса(творците, съзидателите-"ДЕЦАТА НА БРАХМА") чрез внедряване на малцинствата дегенерати, криминогени и разрушители(юдеите са върховните разрушители/"ultimate destroyers", "децата на Абрахам/Ибрахим" и те си го признават сами..): ВЪТРЕШЕН В БЕЛИТЕ ОБЩЕСТВА - "МАРГИНАЛИЗИРАНЕ" НА СОЦИУМА- ЛИКВИДИРАНЕ НА СРЕДНАТА КЛАСА(НАД 99% БЕЛИ) И ПРИРАВНЯВАНЕ СТАТУТА ИМ С МЕСТНИТЕ ПАРАЗИТИ - ЦИГАНИТЕ(НЕГРИТЕ, ЛАТИНОСИТЕ); ВЪНШЕН В БЕЛИТЕ ОБЩЕСТВА - НАВОДНЯВАНЕ(ОРГАНИЗИРАНЕ, ФИНАНСИРАНЕ) С ПРИШЪЛЦИ("СКАКАЛЦИ") ОТ "3-ТИЯ СВЯТ";


При внимателен прочит на библията, се разбира, че плана(мечта) на евреите да владеят белите чрез робския труд на черните, се сбъдва именно в САЩ. ;) Започнал е с приемането на библейското християнство за "официална имперска религия" на белия континент Европа. ;) Пра-отеца и пра-патриарха на евреи и араби е Аврам, който е потомък на Сем(Сим, Шем). Аврам става "Авраам"("отец на народи"), именно когато евреите поробват духовно европейците с библейското християнство и арабите(агаряните, египтяните, циганите, номадите, тураните) чрез кураническия ислям; С приемане на библейското христинство, белият човек се заробва духовно да бъде "духовен семит"("духовен аврамит"). С една дума: евреите поробват духовно белия човек(вкарват го в скинията, шатрата, синагогата, индоктринират го духовно) и го заставят да живее в общества на робска йерархия. Черният човек е бил поробен от бели евреи(смесени евреи-ашкенази).


Тайните служби сред белите общества тръгват от Ватикана. ;)
Те научават това от "Булана на Кагана"(хазарския).

Буланът юдеизира Кхагана. 
Буланът играе роля на 
ЮДЕЙСКО "покръстване" на тюркския Кхан(кхаган)! 
И оттам - е символ на ТАЙНОТО ЮДЕЙСКО ОБЩЕСТВО!
Буланът дава връзка между юдеи, тюрки и араби в лунноста на култа(конспиративността).
За това "новите юдеи"-илюминати са синтезирали
лунността на египетския Ях, аккадския Син(Син-ай) през африканското Ел Яху до арабското Алл Аху до тюркския - Тенгри(шумерския Дингир).

"Булан" хазарите носят, като термин от "яваните"(турките), според Веданта. И до днес на о-в Ява и други малайски езици "Булан" значи "Луна".


Убийството на Осама бин Ладен 1.



Турнетата на туранските сперматозоиди(змии) сред арйанските земи(жени)


Хибридните турани имат ценностната система на сперматозоида- най-бързия заграбва всичко. (Марс-Сатурнова=Плутонова или още- РЕПТИЛНА религия). Снимката е озаглавена в мрежата: Jewish-Muslim slave market.



Аврамитите(част от сивите турани) са търгували и с бели и с черни! Целта е разрушаване на рецесивната генетика на бялата раса и получаване на доминантна хибридна. Същото нещовпраят илюминатите- новите евреи. Доказано е, че търговията с роби в Америките са били осъществена от юдеи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар