Последователи

неделя, 10 декември 2017 г.

Тръмп и Путин: Агенти на Чабад-Любавич





Лев Левиев , е съобщил че на фондовата борса в Тел Авив е продал своя 50,1% от акциите на Таймс Скуеър Билдинг в Манхатън, Ню Йорк за $ 295 000 000 •
Купувачът е Джаред Кушнер (зет на Доналд Тръмп), а той е прехвърлил на депозит на Africa Israel до приключване на сделката. Ако сделката се анулирана по някаква причина тогава Африка Израел ще получи $ 12,5 млн. Купувачът има право да отложи приключването на сделката за два периода от 45 дни, с $ 1,25 милиона, за да се плати като неустойка за всеки период на забавяне.
След като сделката е завършена, Африка Израел ще получи нетно 35 милиона $

chabadinfo.com/news/leviev-makes-large-in-manhatten/



От началото на 1990-те години, Левиев е избягвал преки ангажименти със семейството на Елцин и подхранва отношения с Владимир Путин ...
Той е получил благословенията за успех в бизнеса и лична подкрепа на Lubavitcher Rebbe, Раби Менахем Schneerson за благотворителни му дейност, която включва "армия от около 10,000 еврейски функционери от Украйна и Азербайджан, в това число 300 равини. Повечето от 300 равините са Chabadniks " - последователи на базирания в Бруклин Чабад хасидската групата ...
Левиев е основен поддръжник на еврейски благотворителни каузи и президент на Федерацията на еврейските общности в страните от ОНД (FJC) , координиращ орган, представляващ еврейските общности в страните от бившия Съветски съюз.
> федерация на еврейските общности в страните от ОНД (FJC) е еврейска организация, посветена на възстановяването на еврейския живот, културата и религията в страните от Общността на независимите държави (ОНД), страните от бившия Съветски съюз. В FJC е основана на 1 август 1997 година.
Актуални ръководителите на организацията са:
Лев Левиев , председател на FJC на ОНД на
Раби Berel Лазар, главен равин на Русия , ръководител на Съюза на равини от ОНД
Седалището й е в Москва, Русия, и тя има офис в Ню Йорк в Съединените щати. br /> Така Лев Левиев управлява FJC заедно с личния Чабад манипулатор на Путин, Berel Лазар
Важно е също да се отбележи, че когато Путин дойде на власт, той поднесе на Чабад-Любавич власта в Русия. Заедно с олигарсите Кабалисти, те бутнаха съществуващата еврейската общност, така Чабад започна да царува като върховна власт в Русия.



С всичко това, виждаме защо е интересно, че Джаред Кушнер разклонява парични средства на Лев Левиев. Това ни помага да започнем да виждаме истинската връзка между Тръмп и Путин: Доналд Тръмп се свързва с Чабад оперативно чрез Джаред Кушнер, който се свързва с Чабад оперативно чрез Лев Левиев, който се свързва с Влади Цeпeш Путинеско ...



Бели сигхани=хазари=персийски евреи
Лев Леваев-циганин,Цветелин Кънчев-хазар

> Предателството на Майк Флин: Тотална руска пропаганда, координирана с Тръмп





Нацистката мафия "Хабат" владее Русия и САЩ

Египетския жрец Мойсей(келтския друид), създаде системата за подклаждане на войни в Египет: ашкенази - в източната част на Египет, и сефаради - в западната част на Египет.Военните продукти на дизайнера Мойсей са евреи "- генномодифицирани ашкенази и сефаради а "пушечно месо" са гоите.
Това беше първоначалният план на Мойсей. До днес тази система работи добре за евреите. Сефаради са в"Демократическата партия" а Ашкенази в "Републиканска партия."."Украински конфликт е по-скоро като война/театър между Русия и Съединените щати", между Путин/човек на Буш,републиканец/ и Обама(демократ).

Сефарада Обама, работи срещу - гангстери и измамници, работещи в системата на Ротшилд, защото руските банки - са банки на Фед, банки на Rothschild. Сефарадския лозунг на Хитлер беше: "освобождение от руския евреин-болшевик! " Лозунга на сефарадскаия Обама: "освобождение от еврейските-руски банкери"!

Говорейки за основните санкции срещу Русия, те преминават през санкции срещу Rothschild.Обама въведе закон, чрез който Federal Reserve Ротшилд е задължен да докладва за всяка стотинка изразходвани финанси. "Вярно е, финансова система Rothschild мигновено превключва на затворени схеми за "план Б (нов световен ред на изток)", който позволява на Хаганата Rothschild да продължи да има финансиране - на долара, сравнимо с хиляди атомни бомби


demotivation.me/6ljldfuk34zspic.html

Към настоящия заключителен етап от човешката история е започнала подготовка на сатанистите от Чабад и техни приближени например Игор Коломойски за превръщане на Днепропетровск, в център на Месианския Hasidism. Построения дворец в Днепропетровск "Менора" е най-големият център на Hasidismа в света, там започват да се събират членове на Хабад от САЩ и други региони на света, като подготовка за пРишествието на "Moshiach" (точно след буквата "О", казват те, и напишете думата ).




Фиг.1 Главния равин, дявол на Русия, Бeрeл Лазар от Чабад Хасидович и верния му "shabes/шебек Гой" В. Путин, и президент на Русия едновременно.


https://sites.google.com/site/raabtaru/_/
rsrc/1419768237118/ho/6a00d8345263cd69e201a3fce28e2a970b-800wi.png




Това е символично, че менората се "запалва" от В.В. Путин: анексирал Крим в деня на еврейския Пурим. Така Путин запали фитила на бомба за цялото човечество, въвеждайки в изпълнение на проекта за реставрация на сатанинския "Храм на Соломон"- Мечет, наводнен от водите на Каспийско море.


http://www.budnaera.com/pix-common/putin-jamiya.jpg


http://images.webcafe.bg/2015/09/23/
89789789/618x345.jpg


Мечет - Джамия - Третия храм

Третия храм - Кремъл в Москва - се контролира от главния равин на Русия Berel Лазар Hasid, чрез верния му "shabes-Goy" Путин ", в комбинация" и като президент на Русия, предостави на Чабад липсващия контрол над Втория Храм (Крим) като трамплин за посрещане на бъдещия "Moshiach" (Днепропетровск, Uman) - това са основните причини за кризата в Украина през 2013-2014 GG инициирана от Чабад-Любавич и техните верни слуги - президент Владимир Путин и руския олигарх и Игор Коломойски в Украйна.



cs623429.vk.me/v623429659/33913
/G8KsRYOcMtk.jpg

ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКА ЖЪТВА

В източната част на Украйна, бе невероятна война, в която два рускоговорящи народа се избиваха помежду си, както поръчките им даваха хора, които общуват помежду си на иврит

Ето защо нито САЩ, нито Европа, където влиянието на Чабад днес е огромно, наистина не попречиха на Владимир Путин в анексията на Крим. Следваха асиметричната схема"натрупване" и "заплахи" от руска заплаха от нашествие в югоизточната част на Украйна - политическа маневра, за да се гарантира на Игор Коломойски пълен контрол над района "Днепропетровск-Uman" и сложил ръка над паравоенните в Украйна, включително и на "Правия Сектор" воден от D.Yaroshem


http://sosnovini.bg/files/144312212032973.jpg


Третия храм, в който ще бъде коронясан и възцарен Антихристът-пророчество от Старецът Лаврентий

"Сега Деница, Луцифер е свален в ада, но Господ ще го развърже, и той ще се всели в царя-Антихрист. " Ужасно време - предсказвал старецът-...“Не много преди антихристът да бъде поставен на престола, дори тези църкви, които са били затворени, ще бъдат поправени и възстановени – не само отвън, но и отвътре. Ще позлатят куполите и на камбанарии, и на катедрали, а когато завършат главната, тогава ще е дошло времето антихристът да бъде поставен на престола. Молете се Господ да удължи това време, да бъдем насърчени и подкрепени; ужасно време ни очаква. Възстановяването на катедралите ще продължи до самия момент, в който антихристът бъде коронясан. Ще имаме невиждан блясък,” казвал старецът Лаврентий. “Всички катедрали ще бъдат превъзходно прекрасни, както никога преди, но не трябва да посещавате тези катедрали, защото безкръвната жертва на Господа Иисус Христос няма да се принася там. Помнете, ще има църкви, но православните християни не трябва да ги посещават, защото цялата “синагога на Сатаната” ще бъде събрана там! Повтарям ви пак, че човек не трябва да посещава тези катедрали, няма да има благодат в тях!”


http://www.5.ua/media/pictures/original/49843.jpg


Астрологически Путин отговаря за антихрист, макар самото име да е синкретично - семантично отговаря на Калки - докато Путин е по скоро Яхве от ямите на ада инкарнирал в тяло на трол.


https://sites.google.com/site/raabtaru/

Кремъл граби от България, издържайки с тези пари агентурата си у нас. КГБ/ФСБ винаги са работили по законите на Талмуда

Имотите по черноморието не са лична собственост на руснаци а на агенти/пионки на руските служби. ДС като нелегално копие на КГБ копира същите схеми. Хем им вършат черната работа, хем са им част от плана за "ОБЕЗКЪРВЯВАНЕ" на местното (домакинско) НАСЕЛЕНИЕ.

Как ще стане точно диктатът на юдеите описан в "Протоколите на ционистите"?...-ще стане, като цитираме Талмуда; "ГОИТЕ САМИ СИ ИЗБЕРАТ ДИКТАТОРЪТ"( в танахът пише, за "rod of iron", дори в яхувистичното "откровение на Йоан"). Това в България вече се случи, гоите си избраха за президент слуга на Юдейския Цар.

Юдейският цар Путин ще се наложи след като лансира ПЪРВО ислямът сред "гоите"(говедата)-християни и после ще го(ислямът) разруши, идвайки, като "победител" с новата СИНТЕЗА. Ще го(ислямът) радикализира, понеже е ПОДОБЕН НЕМУ и ще принуди европейците ДА ИЗБЕРАТ финият диктат на ционистите пред пещернячеството на ислямът.



Точно Путин ще въведе в Европа новата религия Мюслихристлям.

СЛЕД УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЕВРОПА ОТ ПУТИН ПО ПОРЪЧКА НА РОТШИЛД, ЩЕ БЪДЕ НАЛОЖЕНА НОВАТА РЕЛИГИЯ МЮСЛИХРИСТЛЯМ.





Мена"хем Мендел, хем Хор. Мухамед е бил евреин прероден чрез масонски пчелен ритуал.В резултат имаме демон в материално тяло.

Мадху на тракийски(санскрит) е мед името става Мухамадху(муха на мед)...

Ритуалното обезглавяване е масонски ритуал "Бафомед",...Така че ИСИС и ритуалните обезглавявания са командвани пряко от масонските ложи, по точно от централната им, "Хабад Любавич".



Днес Чабад, гнездата на осите са разпръснати из страните от бившия Съветски съюз. Повечето по-големи и стратегически важни се намират в Украйна и Русия. Но ако Руските Чабад "капитали", разбира се, са в Москва, то в Украйна са в столицата на Чабад,... Днепропетровск -. Родния град на Седмият Lubavitcher Rebbe Менахем Мендел Schneerson.





Глобалното гнездо на осите с база в руския град Любавич.През края на 1700, Чабад Любавич в РУСИЯ заразява целия свят и сега е със седалище в Crown Heights, New York.Това е център на всички масонски пчелни кошери. Днес има повече от 3000 центрове в 70 страни.

> Истината за великата лъжа и за "антисемитизма".Ционизма последното спасение на комуниста





> Oil в Астрахан: Чабад и Путин се готвят за възстановяване на "Соломоновият храм
"



Биороботът не може да действа самостоятелно. На него му е необходима програма.

Такава програма на обрязаното племе беше дадена по време на синайския му туристически поход под ръководството на египетския екскурзовод Мойсей. Тази програма беше заложена в паметта на биоробота, който след проникването в телата на другите народи я изпълнява в течение на столетия. А равините - пастири с бича на юдеизма пасат колективния биоробот, носещ в себе си програмата за постигането на световно господство.

Но пастирите също не са свободни. Те винаги са имали господар.



image

Няма коментари:

Публикуване на коментар