Последователи

сряда, 27 декември 2017 г.

МИСЛИ ФОРМИ 101


По приказката „Царят е гол”:

ТРЪМП, ЙЕРУСАЛИМ И РЕАЛНОСТТА


Ето финала на приказката на Ханс Кристиян Андерсен:
----------------------------------------
„Царят вървеше под великолепния си балдахин, а по улиците и прозорците на къщите се трупаха хора и викаха:
— Ах, колко хубави са новите дрехи на царя! Каква чудесна мантия! Как хубаво му стои!
Никой не искаше да каже, че не вижда нищо, защото никой не искаше да мине за глупец или за некадърник. Нито едно царско облекло не бе извиквало досега толкова голям възторг.
— Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол! — извика изведнъж едно дете.
— Господи, чувате ли какво казва невинното дете! — рече баща му и всички започнаха да предават думите на детето.
— Да, да, царят е съвсем гол! — извика най-сетне целият народ.
Царят беше поразен. Нему също се струваше, че народът е прав, ала си мислеше: „Все пак шествието трябва да се изкара докрай!“.
И прислужниците продължаваха да вървят все тъй тържествено след него и да носят краищата на въображаемата мантия.”
--------------------------------------------


Това, което Вашингтон и Тръмп направиха, беше да извикат „царят е гол”.
Пояснявам:
**** Йерусалим е столица на държавата Израел от 70 години
**** Йерусалим е седалище на Ксенета – израелският парламент
**** Йерусалим е седалище на президента
**** Йерусалим е седалище на правителството на Израел.


Де факто Йерусалим е признат като такъв – като столица на Израел. Световно признат е.
Дори от някои от враговете на Израел.
На 19 ноември 1977 Ануар Садат стана първият арабски лидер, направил официално посещение в Израел. Той се срещна с тогавашния израелски министър-председател Менахем Бегин и говори пред Кнесета - все в Йерусалим.


И България е признала столицата Йерусалим.
Например премиерът Бойко Борисов проведе срещите си в Израел именно в Йерусалим. И президента Росен Плевнелиев ги проведе там.


И светът отдавна е признал Йерусалим като столица. .
Маса държавни и правителствени ръководители от редица държави, отиват ли на визити в Израел, те все са в Йерусалим. И там са официалните им срещи.


Например когато немският канцлер Ангела Меркел беше в Израел, тя направи срещите си и произнесе речта си пред Ксенета именно в Йерусалим.


Например когато руският президент Владимир Путин проведе срещите си и официалните си визити в Израел, те пак бяха там - в столицата му Йерусалим. И през април 2005 г. беше така, и през юни 2012 пак беше така.


И т.н., и т.н. , и т.н. , и т.н. , и т.н. ...


_____________________________
Вижда се, че дефакто и де-юре, макар и необявено, Йерусалим е признат като столица. От десетилетия насам и практически от мнозинството страни по света.
Изключение правят само някои арабски държави и палестинците.
_____________________________


Публично и официализирано обаче не е признат. Заради арабското лоби, заради петродоларите, заради византийщината на дипломацията, заради - ами каквото се сетите и не се сетите.


Тези дни най-сетне Белият дом и Тръмп извикаха „царят е гол”. (най-сетне, защото решението на Конгреса на САЩ за това признаване е от 1995 г. – преди 20 години и досега не беше изпълнено)


Питам се обаче защо сега има световен скандал, а когато държавни и правителствени ръководители от целия свят са на визити в Йерусалим и така потвърждават статуса му на столица, липсват такива скандали?
Двуличието и демагогията на дипломацията и на пропагандата понякога наистина ми идва в повече.


**********
бел.: засега размирици и/или масови хилядни протести с демонстрации има само от палестинците в ивицата Газа, Ливан и Йордания. Демонстрации имаше в Турция.


(в Лигата на арабските държави членуващите страни са 22, мюсюлманските държави по света са над 30, мюсюлчаните по света са над 1.5 млрд. )


https://www.facebook.com/grigor.lilov/













"Зад всяко изящно нещо, което съществуваше, имаше нещо трагично." ~ Оскар Уайлд










Всъщност нямаме проблеми, имаме възможности, за които трябва да благодарим. Грешката, която отказваме да коригираме, има много животи. Нужна е смелост, за да се справиш със собствените си недостатъци и мъдрост, за да направиш нещо за тях. Едгар Кейси




Кой съм аз( Who am I)не е мантра. Това означава, че трябва да разберете къде възниква мисълта, която е източник на всички други мисли. "-Sri Ramana Maharishi



"Вселената не ви наказва или не ви благославя. Вселената отговаря на вибрационното отношение, което излъчвате. "- Абрахам Хикс










"Вселената не ви наказва или не ви благославя. Вселената отговаря на вибрационното отношение, което излъчвате. "- Абрахам Хикс











"Медитацията е начинът да възкресите душата си от робството на тялото и всички ваши изпитания". Парамханса Йогананда








Българите, като жените, винаги са запечатвали в подсъзнанието си минали кармични уроци( погрешни реакции на дадени събития, например турското робство) за бъдещо използване.

Главната цел на егрегора е обучението, а проверката играе спомагателна роля. В наши дни обикновено смятаме, че ако не ни върви в повтарящи се ситуации, това е случайност. А мисълта, че българите сами привлича подобни ситуации, изобщо не ни хрумва.






Когато Саудитска Арабия обезглавили 69 души – защо „демократичния свят“ не се възмути? Няколкото обезглавени американски и британски заложници от Ислямска Държава отприщиха сериозна „кампания на ужасите“ в медиите и доведоха до международна военна коалиция, водена от САЩ, срещу екстремистката организация.
Докато темата за ИД доминира в медиите, с лекото се пропуска какво се случва в Саудитска Арабия, която е член на Съвета за човешки права към ООН и един от най-големите съюзници на Америка във войната срещу екстремистката групировка.Обезглавяванията не изключват и малолетни лица. По данни на ООН поне един малолетен е бил екзекутиран тази година. Това нарушава конвенцията на ООН за правата на децата.


Кой връща човечеството назад в неговото развитие?







Д-р Абуаси: Саудитска Арабия е по-голям спонсор на тероризма




Саудитска Арабия- клана Бану Кейнука(араб.) е Б'най Ханука(евр.) - основни спонсори за ислямизирането на Германия





Зам.-министърът на икономиката на Саудитска Арабия: “Фрау Меркел е образец за подражание за всички саудитски жени”





Новите Обрязани "арийци"







Турнетата на туранските сперматозоиди(змии) сред арйанските земи(жени)





"Турско присъствие" в заграбена територия (лунните имат култ към рязане на крайници и особено-глави) Невежеството ги тика да отъждествяват тялото с душата.




Хибридните турани имат ценностната система на сперматозоида- най-бързия заграбва всичко. (Марс-Сатурнова=Плутонова или още- РЕПТИЛНА религия). Снимката е озаглавена в мрежата: Jewish-Muslim slave market.









Булгаристан - Пловдив - Пулпудева







В България се случва нещо по-опасно и от терористичен акт





САЩ доставя българско оръжие на терористите през Саудитска Арабия



Ислямът е основна религия в Европа?






Припомняме, че през 1970 г. извън кралство бе убит известният писател Насер ас-Саид, автор на "История на саудитците." В изследването си 1040 страници той описва не само морална поквара и нравственото разложение на всеки член на Саудитския дом, но също така и в резултат на задълбочено проучване, доказва "еврейския" произходът на тази династия. В книгата си, Насър Ал-Саид също така посочва тясни тайни контакти между саудитците и основателя на ционисткия режим на Бен Гурион, който се проведе преди и след неговото одобрение.
Тъй като тази работа е написана по време на царуването на цар Фахд бин Абдул Азиз, авторът се фокусира върху идентифицирането срамно от морална гледна точка, аспекти на живота му. Първите 30 страници от книгата са посветени на изучаването на родословно дърво къщата на саудитската династия, която идва от евреите/йудеите на Hijaz/Хиджаза и Медина. В продължението на книгата си, авторът дава подробно описание на подкрепата, която евреите, оказвали на движение на Мохамед ибн Абд ал-Ваххаб, което довело до появата на уахабитската идеология. Ас-Саид анализира по периоди планирания и осъществен от йудеите преход на религиозното лидерство към Мохамед бин Абд ал-Ваххаб и прехвърлянето на политическото ръководство на Саудитска династия. Авторът обръща внимание на читателя към престъпленията на еврейската династия срещу арабските племена, както и фактите по общото им изтребление. В подкрепа на думите си, той цитира исторически фотографии и картини, свидетелство за истинността на представената информация. В допълнение, авторът описва и тесните връзки на кралското семейство на Саудитска Арабия с британците, които са съществували в миналия век.

Израелският режим тогава и сега се радва на директна подкрепа на Саудитска династия. Това, което ние вярваме, не е случайно - Глобалните еврейски лидери не биха могли да оставят без контрол такъв важен религиозен център, като Мека. Показателно е, че при тайните ционисти(крипто евреи) иззели Саудитска Арабия и светите места на исляма в Мека, е съхранена такава форма за изпълнение на смъртна присъда като разпятие на кръст.



Подробния еврейски произход(и основател на уахабизма ) на "модерна" Саудитска Арабия се разкрива в материал под заглавието "Уахабитския ционизъм" (фарси) и е публикувано в блога на Нафез: "Както беше посочено по-горе, люлката на уахабизма е била контролираната от Саудитите част от Арабия . В книгата "Къщата на саудитските уахабити и мненията на учените за уахабизма" за основателя на тази сектата Мохамед ал-Wahhab се говори че "дядо му е турския евреин Сюлейман Каракузи, преселил се в Хиджаз."

За Саудитска династия, под ръководството на която Хиджаз се намира вече два века, четем: "Саудитците са произлезли от един евреин от Басра Мордехай бин Ибрахим бин Муса, който е приел исляма", "[см. К.Мямлин, «История саудитов и их связь с евреями», Институт Выского Коммунитаризма].









Днешните войни, в долните земи , са конспирация с основна цел миграция/гонене/ на арабски евреи на Север към Европа, постепено сливане на раси, съответно претопяване/упадане/. Не случаен е фактът, че йудеите умишлено заселват с негри, пренесени от Африка, първо САЩ(като избиват коренното население) и после самата Европа, къде са "снесли своите кукувичи яйца" на наги. Същевременно добре са си "оплели" кошницата за "расизъм" и "анти-семетизъм", за този, които вижда този демоничен(деволюционен) процес на въвличане на АРйаните.



Исляма е еврейска/юдейска религия.Тероризма е заложен в дълговременната памет на еврейския (старозаветен арабин или новозаветен израилтянин) биоробот - комунист.
Ще управлява ли ислямът света?



Аврамитите(част от сивите турани) са търгували и с бели и с черни! Целта е разрушаване на рецесивната генетика на бялата раса и получаване на доминантна хибридна. Същото нещовпраят илюминатите- новите евреи. Доказано е, че търговията с роби в Америките са били осъществена от юдеи.

















Историята на Артур Кьостлер и какво ви готвят ционистите








Агент на Моссад и посланикът на Израел у нас Шаул Камиса

Докато американци съдят Саудитска Арабия, Ангелкова прави туризъм с родината на Осама

















Зам.-министърът на икономиката на Саудитска Арабия: “Фрау Меркел е образец за подражание за всички саудитски жени”



Новите Обрязани "арийци"




Симеон Сакскобургготски (Кобург Кохари) е бил коронясан за "цар на българи и евреи" в най-голямата синагога в Ню Йорк! Най-гадното е, че за коронацията му е използвана символично запазената корона на еврейката Сара Теодора - жена на последния български цар преди падането ни под турско робство - цар Иван Александър. Трърди се, че тази корона е била съхранена от роднини на Сара Теодора и много по-късно изнесена в САЩ. Данни за това има в книгата на еврейката Мая Калбург Тодорова "И белите пътища плачеха под нозете им. Популярна история на еврейството по българските земи"

Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара, дъщеря на венециански банкер. Сара е била таен агент на Синедриона и постепенно подготвя България за турското робство (Гр. лет. XIV в. т. III. стр. 81).




Президентът на САЩ Доналд Тръмп и кралят на Саудитска Арабия Moше Сал(м)ам(Ям).

За да направи Америка "отново велика" Тръмп ще трябва да се справи със системата





Тръмп сключи най-мащабната оръжейна сделка в историята на САЩ със Саудитска Арабия, включваща доставки на американски оръжия и военно оборудване на Саудитска Арабия за почти 110 млрд. долара. Тя влиза в сила веднага. Сделката предвижда и допълнителни продажби на оръжие за Рияд за 350 млрд. долара през следващите 10 години.




Иванка Тръмп похвали Саудитска Арабия за неспазването на правата на жените както и за практикуването на обезглавяване на опоненти на юдейския режим, след като страната й дарила 100 милиона долара за нейната кауза.

















НАП ВАРНА - РЕКЕТЬОРСКА ИНСТИТУЦИЯ ПОД КОНТРОЛА НА ТИМ














Oбластен управител на Варненска област, упълномощава изпълнителните директори на „Холдинг Варна“ АД Ивелина Кънчева – Шабан и Милчо Петков Близнаков да…
Не е за вярване това, за което ги упълномощава. Упълномощава ги да извършват от негово име и за сметка на държавата определени действия, изброени в списък от шест точки. Упълномощава ги да представляват държавата. Преотстъпва им я. Дословно – както е написано в точка първа: „Да представляват държавата и областния управител пред община Варна, РЗИ „Варна“, ВиК ЕООД „Варна“, Е.ОН България мрежи, Български пощи ЕАД, РЗПАБ Варна, както и всички други ведомства, предприятия и дружества във връзка с изпълнението на частта от инвестиционния проект „Алея първа – гр. Варна“, свързана с изпълнение и осъществяване на укрепителни мероприятия.“

Холдинг „Варна“ е част от една трибуквена групировка, за която медиите напоследък не смеят да гъкнат, а премиерът и вътрешният му министър моментално губят настроение, ако някой запита за тях. Става дума за ТИМ, разбира се. Тези достойни честни частници се радват и на завидна международна популярност – разследващи журналисти пишат книги за тях, а американските посланици в София ги класифицират в секретни грами като най-голямата заплаха за българската икономика.

Тези оценки показват (но само приблизително) до какво дередже я е докарала българската държавност. Ако кметът на Палермо би упълномощил босовете на Коза Ностра да го представляват в мащабни инвестиционни проекти, то неговият жест би бил приблизително равностоен на стореното от Данчо Симеонов.

Областният управител е държавен служител от много високо управленско равнище. Преотстъпвайки своите правомощия на една частна корпорация с не особено чист имидж – и то по проект, който е станал повод за напълно обосновани обвинения в корупция и за яростен сблъсък между обществени и корпоративни интереси, този областен управител на практика дезертира от задълженията си и саботира собствените си отговорности.

Държава, която преотстъпва по подобен начин прерогативите си, просто няма как да бъде уважавана от когото и да било – както от бизнесмените с бели якички, които се гоят за нейна сметка, така и от „редовите“ граждани, които вече ще се чувстват в правото си да я ментят всеки път, когато имат сгоден шанс.

Именно затова „пълномощното“ на Данчо Симеонов е безпрецедентно. То е престъпен акт, който взривява и последното останало доверие в държавната власт. И е акт, който не може да бъде премълчаван.Tова би било ясен сигнал, че и самото правителство не е далеч от мисълта да подписва подобни пълномощни. Че ТИМ е групировката на властта – и че всичко всъщност е започнало в „Тео Интернешънъл“ през 1994 г. – и продължава със същия замах и манталитет.

Ивелина Шабан (ПРЕОТСТЪПЕНАТА ДЪРЖАВА), мъжът и Ерджан Шабан е тясно свързан с ТИМ. Той е бивш техен телохнител от 90-те години, върнат е във Варна от родната си Турция и му е поверен местен пост. Също както е станало и със шефа на Армеец….за благодарост….типична тяхна тактика, мутри охранители след години получават „вярна“ служба на даден някакъв пост в някоя фирма. Същия този Ерджан Шабан (мъжът на Ивелина Шабан, от снимката горе), започна да бие футболния съдия Антон Генов преди време след един мач на техният отбор Черно море – отбор на ТИМ. След това пребиване разбира се нямаше нито замесена полиция, прокуратура, следствие и въобще никакви законни действия не се предприеха – досещайте се защо!




В България властта на БКП и ДС се укрепва още повече след режисираните от САЩ и висшестоящи в СССР “демократични“ промени. Задкулисните играчи, кукловодите, са така нареченият Генералски съвет в БСП, който управлява всички партии и самата държава, няма изключения, допускат се единствено вътрешни политически партии. Генералското движение в БСП се е ръководило от о.з.ген. Любен Гоцев. Той е роден в София през 1930 г., завършва Института по Международни отношения в Москва (школата на КГБ, където е бил на висока позиция) и работи през целия си живот в ДС. Бил е зам.- вътрешен и зам.- външен министър, министър на външните работи при Луканов, представител на България в ООН (играе и с американците). Зам.-началник в I-во Главно управление на ДС. Създател е на повечето “силови” групировки, холдинги, банки, крупни финансови институции и мастити бизнесмени. Близък приятел е с генералите Атанас Семерджиев, Нанка Серкеджиева, Бригадир Аспарухов, полковник Димитър Иванов – шеф на 6-и отдел на Шесто главно управление на ДС. Има бизнес-отношения с другарите Младен Мутафчийски, директор на оръжейната фирма “Тератон”; Асен Мичковски, човекът с куфарчетата, шеф на “Селена холдинг”; Петя Славова и Митко Събев от “Нефтинвест”, а преди това с Цветан Начев, докато банката е Международна ортодоксална банка “Св. Никола”; Денис Ершов, Майкъл Чорни и, и, и! Той е от малцината посветени в унищожаването на досиетата. През 1990 г. най-ценните и важни данни за доносниците, агентите, щатните и нещатни сътрудници на ДС изчезват от архивите на МВР. По негово нареждане е унищожена цялата нормативна база, дала огромната власт на ДС. Тогава министър на вътрешните работи е генерал Атанас Семерджиев, а за архива отговаря генерал Нанка Серкеджиева. Бай Любен Гоцев, както го наричат от уважение “борците”, е създател на “силовите” групировки, които са съставени от борчески бригади. Благодарение на него се появяват ВИС-1, СИК, ТИМ, ДИК, “Аполо и Болкан”, “Ипон-1” и всички останали. На него дължат възхода си Илия Павлов, Васил Божков, Красимир Стойчев, Емил Кюлев, като не трябва да омаловажаваме ролите на Андрей Луканов и Огнян Дойнов, Христо Христов, Ангел Стойчев и Димитър Иванов, Петър Манджуков и Младен Мутафчийски. Женен е. Има 2 дъщери, 2 внучки и 2 внуци. В момента е щастлив пенсиониран мултимилиардер на 83 г. възраст. Той е най-важния кукловод в българската организирана престъпност, политика и главния виновник за положението на българските граждани и цялата страна за фалшивия преход, който трае и до ден днешен.

Почти всичко, което имат ТИМ е „наследство“ от Мултигруп и убития вече Илия Павлов – масон в България от най-висока степен и най-големият бос на мафията в България. Естествено и той е бил дърпан на конци от „кукловоди“. Наследени са особенно схемите, начина на работа, хората в групировката и т.н. не само финансовото богатство. На кратко може да се определят схемите като българския вариант на „Разделяй и владей“.



СЕГА РАЗБРАХ ......
ВСЕКИ КЛОШАР, РОМ И ЕМИГРАНТ ,КОЙТО НЕ РАБОТИ, ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МОИТЕ ТРИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА !!!!!!
ДЪРЖАВАТА МИ КАЗВА: БЪДИ БОКЛУК, ЗАЩОТО АКО СИ ЧОВЕК...ОТДАВНА ЩЕ СИ ИЗБЯГАЛА ОТ ТУК!!!!!!!!!!!!
Пращам писмо, ако до Коледа не получа 100 000 лайкове, завинаги приключвам с Фейсбук и държава НЯМА! СПОДЕЛЯЙ... ДА ВИДИМ СИЛА ИМА ЛИ?


ПИСМО до ДЯДО КОЛЕДА!!!
Здравей мили дядо Коледа, дядо Мраз или кой както пожелае, нека да се представя..
Аз съм БЪЛГАРКА, обичам наште планини зелени
Вече съм на някоколко по 10 г., но мнооого слушах.
Завърших две висши образования, едно икономическо и една магистратура по право.
Днес съм действащ адвокат, смея да твърдя- добър.
Родих три деца, да ТРИ, но, знаеш, че животът не е приказка и рядко се развива по плановете ни.Бащата на децата ми се разболя от рак.Направих всичко по силите си, но не успях да го спася, освен тежката борба с рака, за първи, но не и последен път, се сблъсках със стената, наречена ЗДРАВНА И СОЦИАЛНА политика.
Здравната политика е част от общата политика на държавата. Тя се обуславя от ясно определени обществени цели, потребности и интереси– здраве и здравно благополучие за населението, и се определя като система на дългосрочни стабилни решения, свързани с опазване и възстановяване здравето на населението, които са приемливи за всички социални групи, класи или партии и съответстват на поставените цели, средства и времеви рамки за осъществяването им.
В Здравната политика на страната България НЯМА ПЪТЕКИ ЗА ПЪТНИЦИ, Дядо Коледа.
- Знаете ли какво е да си болен в последен стадий на раково заболяване и да няма кой да се грижи за теб?
Или близките да не знаят как да помогнат?
Освен болката и убитата надежда за бъдещ живот, се наслагва огромната горчилка от безизходицата - нито да умреш, нито да живееш.
Болниците не приемат такива пациенти, освен за някои спешни процедури или за доза обезболяващи инжекции. По клинична пътека от Здравната каса хора с инсулт се изписват след седмица. Претърпелите тежки операции се изписват три дни след тях, защото плащанията от Здравната каса покриват само интервенцията, но не и възстановяването след това.....
Тогава, Дядо Коледа, започнах да разбирам какъв ФАРС е държавата ни и колко БЕЗСМИСЛЕНО е желанието ми да оцелявам и да се развивам тук.
Но, Дядо Коледа, аз НЕ СЕ ОТКАЗАХ !
Няма да навлизам в подробности, бащата на децата ми вече го няма. Изгубих тази битка с Господ и със СИСТЕМАТА.
ГОДИНА СЛЕД ТОВА реших, че щом държавата иска от мен да плащам нужното, аз ще взема полагаемото за НЕЙНИТЕ ДЕЦА -
ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ.
След упорито и съвестно събиране на нужните /безкраен набор от непотребни документи, поради липса на каквато и да било административна система/ документи.
БЪЛГАРИЯ МИ ОТКАЗА ....
ОФИЦИАЛНО!
ДЕЦАТА МИ нямали право на пенсия, защото видиш ли баща им, нямал 5 /пет години / стаж в страната.
Но баща им е бил войник и даже има стаж, малко по-малко от 5 години.
НЕ МОЖЕ .
Ако беше работил в Европейския съюз..може би, но тъй като не е Българските деца нямат право на пенсия.
КАКТО И ДА Е, ДЯДО КОЛЕДА ,
Успокоиха ме след ОТКАЗА, че моите деца имат право на ПЕРСОНАЛНА ПЕНСИЯ, и аз, Дядо Коледа, реших да се боря, може да са 2 /два/ лева , но им се полагат. Все пак живеем в Бяла ДЪРЖАВА!
Събрах ОТНОВО всички документи, но нали съм адвокат -чета:
ЗА ДА ИМАТ ДЕЦАТА МИ ПЕНСИЯ,КАТО СИРАЦИ В ЛЮБИМАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ,ООООПС
ИМА УСЛОВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трябва доходът на член от семейството да не надвиша гарантирания...............

Гарантираният минимален доход, от който зависят социалните помощи и правото на социална пенсия, не е променян в последните 8 години. Размерът му е замразен на 65 лева от 2009 г.

От гарантирания минимален доход зависи достъпът на хората до социални помощи, както и размерът на самите помощи, включително интеграционните добавки за хората с увреждания.
БРАВО, БРАВО ,БРАВО !
БЛАГОДАРЯ, БОЙКО!
БЛАГОДАРЯ И НА СОЦИАЛНИЯ МИНИСТЪР,
БЛАГОДАРЯ, БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВЧЕРА ПЛАТИХ 70 ЛВ. БИЛЕТИ ЗА КИНО, ЗА МЕН И ДЕЦАТА,ООПС КУПИХ ИМ И ПУКАНКИ...И ИЗВИНЕТЕ

СЕГА РАЗБРАХ ......
ВСЕКИ КЛОШАР, РОМ И МИГРАНТ ,КОЙТО НЕ РАБОТИ, ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МОИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА
ДЪРЖАВАТА МИ КАЗВА.....БЪДИ БОКЛУК, ЗАЩОТО АКО СИ ЧОВЕК...ОТДАВНА ЩЕ СИ ИЗБЯГАЛА ОТ ТУК!!!!!!!!!!!!

Дядо Коледа ,имам едно желание !
Моля те !
Искам да ми помогнеш да избягам или да остана и да се боря!
Искам да не ми се обаждат български майки, които не вярват, че нямат право на нищо!
Искам, ако има хора, на които им пука, да вдигнат глави!
Искам 100000 споделяния за Коледа !
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
СТИГА ГЕНОЦИД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КОЙТО ИСКА И СТИГНЕ ДО ТУК...ДА СПОДЕЛЯ....ПЪК МОЖЕ И ДА НИ ЧУЯТ...................................
ЕДНА БЪЛГАРКА

ЗЛАТИНА ХАДЖИПАНАЙОТОВА










Полицейските протестите за повишаване на заплатите бяха съгласувани/подсигурени с асиметричен инженеринг - дар от мафията ДС - предварително планирани и осъществени мероприятия; съгласувани с Мешерето сценки на насилие. Нелегалната ДС демонстрира как може в страна с най-голям брой полицаи на глава от населението, да манипулират общественото мнение и да изкара овцете на протести с искане за увеличаване броя на полицейските служители.





Комунистите са професионални лъжци и измамници. Нещо повече, злото в тях тлее. И не дай Боже, паднем ли им, за пореден път ще ни посичат със сърпа, брадвата, търнокопа и мотиката, и ще разбиват черепите ни с чука.
ГЕРБ БСП и ДПС; три от партиите на мафията "ДС", с най-голям принос в разграбването и унищожаването на страната,... и на дребния, и среден бизнес, несвързан със структурите на черната ложа "ДС - ТОРА НОСТРА".





Дългогодишния лихвар от Асеновград, асуромангала Румен Дерменджиев-Мунгата(бели цигхани - хазари) и кука на ДС-ТОРА НОСТРА(за пране на пари) е добре известен с това, че наскоро спечели баснословните 548 000 лв.от #НеделнияДжакпот и печелил над 141 000 лв. и над 98 000 лв. в рамките на месец. Няма кой да свали Румен Демерджиев от трона!!! Царят на електронната рулетка за пореден път в последните два месеца печели солидна сума в казино #efbet Пловдив! Феноменалният играч, който е автор на израза: „Който не е кука, той не печели", още веднъж доказа колко е прав, защото грабна нови 431 647 лв. от любимата си електронна рулетка! Не е лесно да си на върха - за големите печалби се изисква най-вече сътрудничество с ДС-ТОРА НОСТРА!





Българите, като жените, винаги са запечатвали в подсъзнанието си минали кармични уроци( погрешни реакции на дадени събития, например турското робство) за бъдещо използване.


Главната цел на егрегора е обучението, а проверката играе спомагателна роля. В наши дни обикновено смятаме, че ако не ни върви в повтарящи се ситуации, това е случайност. А мисълта, че българите сами привлича подобни ситуации, изобщо не ни хрумва.





Турнетата на туранските сперматозоиди(змии) сред арйанските земи(жени)

Няма коментари:

Публикуване на коментар