Последователи

петък, 1 декември 2017 г.

Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 11

             


Църквата

Още когато Земята беше създадена, бяха положени 8640000 меридиана (в науката те се наричат магнитни меридиани), дълбочина - около 1000 метра. Това са енергийни кабели. Бяха измерени само нискооктавни честоти (под 42 октави). Но тези меридиани са проводници и на високи октави, няма прибори за измерване на силата им, но последиците от тяхното присъствие се появяват. В допълнение към меридианите има и спирала, във възлите между меридиан и спирала се формират възлите на Хартман, Кюри, Рентген. Възлите на Кюри са възли на повишено напрежение. Ако терминалът е поставен над такава възлова точка, тогава потенциалът на решетката на атмосферата ще се увеличи в определен радиус. Ако добавите малко повече "миризма" (запалите свещи), тогава човешкият мозък може да получи нещо от атмосферата, например НОВО ПОЗНАНИЕ. Има и обратен ефект - мозъкът да се изчисти от цялата информация.
От момента, в който са въведени честотите контрол за определен генотип на мозъка (от 0 години), на Земята в голямо количество започнали да строят терминали - църкви, джамии, будистки храмове.
Имайте предвид, че във възела на Кюри е увеличена ПЛЪТНОСТТА на потенциалите за честоти на всички октави - от 16 до 128, но човек възприема само 62 (къде да отиде или за кого да гласува). Днес 66, 68 са текущи програми за мозъка (запомнете това). Октавните честоти, свързани с неинерциалната маса, са над 70. При материализацията им в честоти от 28-32 октави могат да се появят и сълзи по иконите, т.е. върху определен материален носител, който в структурата си има олово, сяра и някои други компоненти. Това не се отнася към божествените чудеса - вземете мокра кърпа и я разклатете в МОМЕНТА на появата на друго "чудо" - получавате сноп искри. Ако такъв сноп се прояви на голяма територия, очаквайте земетресение. Това вече не е чудо. За да могат всички "овце" навреме да получат това, което им е предоставено са разработени и създадени култови конструкции. Никой представител на църквата не може да ви каже защо формата на луковицата е избрана за църковния купол, защото за тях това е въпрос, който не се подлага на съмнение.




Всички съществуващи църкви не са изградени случайно. Контролната система е пирамида, чийто връх е църквата. Местоположението на църквата не е случайно - върхът (острието на купола) съвпада точно с оста на пирамидата.
Това важи както за православните църкви, така и за католическите катедрали и минарета (джамии).
Църквата е двойно действаща помпа. При четене на информация (по празници) стрелката е надолу (одухотворението напуска църквата). При запис на информация стрелката е нагоре - запис с изхвърляне през острието на боклука и стара информация (светещи облаци над църквата при голямо събиране на хора). Хората излизат с нова информация и пристъпват към изпълнението на това, което е написано. Всички празници и всичките дни за снемане на информация са разписани и пуснати в обръщение за подвеждане към божествените и свещени събития. Информацията най-напред получават служителите на църквата, поради което изборът на духовенството не е случаен. Тъй като информацията идва чрез църквата, тя се смята за основата на всичко - и морал, и наука, и всичко, което е предписано от програмата. Формата на купола е луковица, а конусът също не е случаен. Ако под него няма нещо, което да прекъсва връзката, формата на луковицата или конуса улеснява изтеглянето на потенциала от всички присъстващи. Каските, будьоновките изпълняват същата функция - по време на война мозък не е необходим.
Системите за обмен на информация са много, но по характера на презентация те са различни. Всички генотипи 421 посещават само синагоги, нямат нужда от църква (с честоти на контрол, те получават и предават информация, заобикаляйки празниците). Всички останали (гоите) се задоволяват с трохи, но дори и там разделянето на касти се определя от формата на купола.
Православните християни СТОЯТ последни по ред, формата на луковицата не пропуска честотата на директна комуникация (обвивката на луковицата - спектралната форма на водорода (Hc) +) - положителен водород в централна позиция. Това впоследствие създава голям проблем в неконтролируемостта на егрегора на православната християнска църква - няма информация - няма подчинение (дори и във висшата йерархия). На дневен ред бе поставен въпроса за унищожаването на православното християнство. Католиците са първи в информационната линия - техните храмове са точно изчислени според конуса и цялата информация, която трябва да знаят само избраните гои, идва до тях. Минаретата и джамиите нямат такива разчети, поради което над 99% от информацията се разпръсва, въпреки директния достъп до източника на информация.
На дълбочина 1270 м под морското равнище се разполага информационна плоскост по типа на риболовна мрежа с възли в зоните на Кюри. Ако гравитационният потенциал на к-структурите се поддържа в Кюри възел (на дълбочина) над 122%, във възела може да се образува топка при 63 октави. Диаметърът на топката е от 2 до 33 см и тя вече има свойствата на пиезоелектричен елемент. Именно над такава топка е необходимо да се построи църква. Ако няма пиезоелемент, църквата е черна дупка (Храм на Христос Спасител).
Топката - концентратор е създадена изначално - при създаването на информационната мрежа. Ако църквата (джамията или храма) не стоят по оста на топката, тогава те нямат смисъл и са обект на унищожение (както в епохата на развития комунизъм). Преди това всеки търговец се опитвал да построи църква за себе си (четиридесет и четиридесет църкви само в Москва, включително храма на Христос Спасител). Само онези църкви, които са на правилно място остават. Катедралата Христос Спасител е извън района на Кюри и следователно е безполезна, с изключение на ритуалните служби. Отклонението от оста не трябва да надвишава 12 см (тръбата на оста), мястото на купола трябва да е точно, в противен случай църквата е безполезна.
Енергетиката на първата пирамида е на 71 октави, т.е. директен достъп до мозъка. Енергетиката на вторичната пирамида е 43,5 октави, т.е. преработена чрез съответния транслатор (музикален) информационен блок. Но според Програмата за 2005-11-14 е необходимо да има 49,5 октави за транслация, в противен случай всички слушатели няма да разберат какво искат да им предадат. Ролята на преобразувателя се изпълнява от втората пирамида (с изхода към кръста).
От двете възможности - да преустроите църквата или да копаете фундаментна яма - за предпочитане е втората. До 1000-та година броят на концентраторите е 3260, останали са по-малко от 1000 (останалите са износени и подлежат на замяна), поради което общият брой на правилните църкви, храмове, джамии не трябва да надвишава броя на работещите концентратори. Ако погледнем напред, ще кажа, че ситуацията, която се разви през 2005-11-22 при стартирането на автомати за съпровод към информационните блокове, е много интересна. Цялостният контрол преди това показа наличие на октава 49.5 (самата пирамида е възстановена), избраният състав има Мозък с контрол на 49.5 октави, поради което автоматите ще отхвърлят всичко, което е зададено според програмата и дори повече. Преброяването на гласовете е направено стриктно в съответствие с матриците, а изпълнението е гарантирано, както преди, от системата за контрол (плюс съпроводните автомати).
Има непроверена информация, че топката е святия дух (приблизително като в антиклерикалната песен на В. Висоцки: "Аз се завръщам от работа, слагам дръжката на стената ..."), който понякога посещава избрани дами за сътворението на следващия Христос, използвайки НЕПОРОЧНО зачеване.
Така че църквата е терминал не само за получаване на Програмна информация, но и за почистване на мозъка от натрупаните боклуци. В синагогите се използват концентратори - свещи, но боклука остава в мозъка. Този боклук може да е причина за много заболявания (това разбиране ще бъде от полза за читателя в бъдеще за познанието). Между другото, в прилични ресторанти (а в Западна Европа и в къщи) по време на обяд се палят свещи (за красота). Реалната цел на свещите е да увеличат потенциала на решетката, при което процесът на храносмилането се подобрява. Същите свещи се използват от всички магьосници, магове, знахари. Свещите трябва да бъдат направени само от парафин, продукт от нефт. Този продукт съдържа сяра, чиито честоти са основни в атмосферата.
За "златния милиард" системата за управление РАЗРАБОТИ реинкарнацията, или "Христос", т.е. вечният живот на създадения мозък: прераждането, във връзка с началния процес на "внасяне на ред във всичко и всеки, както преди инвазията" - премахнат от 2000-та г. - в църквата процесът се нарича Антихрист и самата църква става БЕЗПОЛЕЗНА, което вече се наблюдава от пръв поглед.

             


Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев


                   

Няма коментари:

Публикуване на коментар