Последователи

четвъртък, 14 декември 2017 г.

„Фейсбук” Доносничество и провокация

             


Телевизии, радио, вестници, политици, шоумени и музиканти правят постоянно безплатна реклама на този изцяло комерсиален сайт, което е пълен нон-сенс и противоречи изцяло на пазарната логика – едва ли от „Фейсбук” им привеждат пари за рекламата ?
Да, правят го, защото им e наредено да го правят... Все повече музикални изпълнители и онлайн търговци вместо официален сайт поддържат официална „Фейсбук” страница. Това е така, защото големият брат на „Фейсбук” – „Гугъл” ще ги възнагради и ще премести резултата им на по-предни страници, дори ако изберат друг домейн и дори той да е платен. Същото важи и за политиците, но при тях този процент е по-ограничен, тъй като „PR”-екипите им отчитат, че ограниченият брой на приятелите от 5000 души ще отблъсне останалата част от електората им посредством чувството за елитарност на тези, избраните в тесния кръг. За това към „Фейсбук” залитат второстепенни политици, които нямат достатъчно ефирно и печатно покритие в мейнстрийм медиите.
Всичко това се случва по този точно определен начин, защото „Фейсбук” е най-голямата разузнавателна система за събиране на лични данни и визуално профилиране на световното население, разработена и приложена в действия от разузнавателната общност на САЩ и техните партньори от НАТО, за да обслужва глобалните интереси на техните Илюминати господари. Основателите на са просто пионки и публични лица, които са първи са успели да изпълнят необходимите параметри на концептуалните възложители, за да получат заделените парични и материални фондове.


             



Зукерман е само един от многобройните колежанчета-компютърни програмисти ала Хари Потъровци, които пишат добри алгоритми за търсене, тагване и профилиране в преобладаващо графична среда.

                       



 При „Фейсбук” алхимията на основния “mind control” модел се изразява в контрол върху базовата потребност на човешката популация за търсене, консумиране и обмяна на информация сред себеподобните си. Точно този информационен поток, в който се потапяме ежедневно е тяхната река, а „Фейсбук” е тръстиката, зад която ни дебнат на една ръка разстояние, за да захапят с невидимите си челюсти нашето съзнание. Веднъж попаднали в тази рептилска захапка ние започваме да пеем като славейчата и редовно да се самопрофилираме чрез снимки, кометари към тях, кой кой е, къде е, с кого е, как е, какво харесва и мрази, и не на последно място кой какви нередности прави (пусни доносче, мишок, – report функция позната ли ти е? )… 

           


 Как да разпознаем рептилското съзнание и менталност във „Фейсбук” и негови основни елементи?
- Стимулиране към доносничество, провокация и колкото да ви странно разделение.

        



1) Доносничество - осново се осъщестява с командата „report” (в превод „доносничи”). Обърнете специално внимание - вие доносничите дори и когато ви поискат приятелство, а вие откажете и обозначите този, който ви е поканил като непознат в реалния живот. По този начин сами стеснявате примката покрай врата си, защото „Фейсбук” не се интересува от виртуалните ви приятелства или евентуални бъдещи такива. „Фейсбук” иска само база данни за роднините, приятелите, колегите и съученците ви от реалния живот. Хора, от които при нужда могат да бъдат използвани, за да бъде събирана информация срещу вас. Хора, които при нужда могат да бъдат използвани да им бъде причинявана болка(физическа и психическа) пред очите ви, за да бъде пречупена не тяхната, а вашата свободна воля. В този аспект виртуалните ви приятелства не са желани, тъй като замърсяват разузнавателната инфомация, която се събира за вашия профил.
        


2) Провокация. Осново се осъщестява с командата „post” и „create event”( в превод „публикувай” и „създай събитие”). Изразявайки себе си, вие се профилирате под вашите снимки. С всеки един пост вие все в по-голяма степен разкривате мотивацията и емоциите, които ви водят. Вие, без да забелязвате, ставате все по-голяма мишена за консуматорско манипулиране и mind контрол подобно на това, на което сте подложени чрез лейаутите(стелажите) на веригите на големите хранителни вериги. Казвайки още в началото, какво обичате и какво не, понататъшните ви стъпки в лабиринта на „Фейсбук” умело и незнайно за вас ще бъдат ръководени от тайните кукловоди и дизайнери на мрежата. Апостолите Петър и Павел са били рибари и са хвърляли мрежи. В култовата за езотериците катедрала в Шатр има лабиринт по подобие на този на критския минотавър. Мрежите и лабирините са символ на тези, които имат уменията да контролират човешкото съзнание. За кого остават ролите да бъдат шараните в мрежите и телетата в лабиринтите .




3) Разделението се осъществява на база на вашето профилиране – „Фейсбук” тайно ограничава контактите и по-специално приятелство ви с хора, за които те не са сигурни, че познавате от реалната действителност, а не само от виртуалната. Така че „Книгата за физиономии” може да ви изглежда като най-успешния сайт за запознанства, но фактически е точно обратното, те силно рестриктират чисто виртуалните запознанства, защото те не носят реална разузнавателна информация за тях. Метафорично „Фейсбук е стадото, където всички овце се събират, но въпреки че ливадата изглежда обща, трябва да си пасете анблок само с овчиците от вашата ферма, без да се мешате с други овчици, с които сте се запознали на паша, защото те не принадлежат на вашата кошарка, нямат вашата дамга или за да бъдем по-модерни вашия чип”.
Доносничество, провокация и разделението са основните методи (report group, join group и leave), с които рептилските общества градят и контролират структурите на строго централизираната си йерархична пирамида. Това са основни опции при донос/кандидатчленство/разделяне в дадена група във „Фейсбук”.
В тайните служби (едни от най-чистите еманации на рептилска менталност в нашата цивилизация) по света тези функции се изпълняват от два основни вида агенти – агентът-провокатор и доносникът-информатор. В случая „Фейсбук” ни дава уникалната възможност да се изявим дори и в двете роли едновременно, като участваме в дадена група и провокираме участниците към определение действия в унисон с идеята й, докато същевременно тайно ги топим (Усещам още сега как някои миши ръчички и душички ще се препотяват гузно по клавиетурата). Многобройните блокирания на цели профили, както и на частични функционалноси на утвърдени търсачи на истината като Еленко Ангелов, Селена и много други го потвърждават всеки ден.
Тук обаче се наблюдава един феномен - многобройните репорти за нередности не дават често резултат особено, ако не обслужват конкретни политически и геополитически цели. Информацията за тях се съхранява обаче много грижливо, защото служи за изготвяне на подходящи „trigger event” (събития, които действат като спусъци на човешкото съзнание и маси, чрез които ни внушават необходимте мисли, за да ни приведат в действие според техните планове и дневен ред). По този начин не само всеки човек, но и всяка държава се сдобива с досие относно нагласи и настроения, които майсторите на mind-контрола могат да манипулират е желаната от тях посока.
Чрез репортите за нередности ние даваме на Илюминати информация за това, което разединява хората от дадена територията или народностна група - било то етническо противопоставяне, религиозно, полово, идейно и каквото още се сетите. Идеята е тези нагласи да се поддържат в латентно състояние и при необходимост разногласията да се разпалят наново и да се постигне дестабилизация, като се използва древния принцип „Разделяй и владей”, който като се замисля не е римски, а илюминатски. Просто римляните са показали като много добри ученици и са го демонстрирали масово на практика. За това са започнали да го асоциират с тях предимно. Случая в с. Катуница е емблематичен в тази насока. Когато не обслужва конкретни цели, разделението на масите се подържа в латентен stand-by режим – жива рана в обществената (национална) тъкан. Бойното изкуство айкидо се базира на същия основен принцип – най-слабият противник е този, който е извън състояние на баланс...
Топенето на ближния още от библейкси времена (ех, Юда, не те оставят на мира и в гроба, а? :) ) се радва на особена почит сред рептилско доминираните общества и социални групи – например тези на фарисеите и садукеите. В България през времето преди 1989г. доносничеството си беше национален занаят, като след т.нар. промени различните комисии по досиетата изнасяха различни данни, които варираха между 500 000 и 800 000 уникални папки(файла) на агенти, което означава, че близо всеки десети българин си е изкарвал хляба (в това число влизат получаване периодично както на парични суми, така и назначаване на добре платен пост в държавната администрация - това са били основните методи за благодарност от страна на тъмните кукловоди от „Държавна сигурност”) с клевети срещу близките и колегите си.



 

 Вече не съседа или жена ви, а собственият ти компютър пуска по едно око какво става в собствения ти дом...

Времената се менят, но нравите не. Цицерон правилно го е отбелязал. В нашите съвременни години дигиталната технология на „Фейсбук” се ползва абсолютно за същото, но сега всичко е издигнато на много по високо качество – тези които донасят и тези, за които се донася, се грижат сосбтвеноръчно информациония им и профилен статус да се обновява в реално време, докато даните им да се обработват статистически от софтуер за секунди. Край на прашните хартиени досиета и и картотеки, както и на безкрайното ровене в тях. Тук всичко става много удобно и с няколко щраквания върху клавиетурата. Въпросът е само да имате заветния “access authorized” от големите батковци с И.


Като основен свой принцип „Фейсбук”ползва един друг сатанистки похват за контрол над съзнанието - „Скрита цензура”, която е в пъти по-опасна от посестримата си „Явната цензура”, тъй като има свойството да прави робството невидимо (още позната като „мълчалив отказ” – любим метод за рекет на корумпираните български чиновници от държавнта администрация – все пак и ние сме дали нещо на света).
Колкото и да страннo “Книгата на суратите” няма официално свое лице за България. Така че и тя самата го играе безименен провокатор, макар и пусната за шир-употреба. Потърсете нещо в „Гугъл” за официално представителство и мениджмънта на „Фейсбук” за България. Хммм... странно май нищо не излезе, нито официален сайт, нито някакъв адрес и телефони за контакт, дори и един мейл за контакт няма... Много странно, даже конспиративно... 

           


 Осъзнайте, че някой чете репортите на „Книгата на лицата”, защото както може би знаете, групи и профили масово се блокират, коментари се трият и това няма как да го прави нито англоезичен персонал, нито от софтуер. Все пак неоспорим факт е, че компанията, собственик на търговската марка на „Физиономбук”, е пуснала официално акции за продан, които са публично достъпни на фондовите борси. При тази тревожна непрозрачност интересно е откъде инвеститорите черпят информация за вложенията си, като дори не знаят къде се намира представителството на „Фейсбук” за България, та камо ли кой работи в него?




Да, може акционерите и ползвателите на „Фейсбук” да не знаят кой следи и цензурира умотворенията им и снимките им, но има някой който знае и това не е кой да е, а доброто старо българско МВР. В Интернет изобилства от статии за спрени и цензурирани групи, в които информацията се изнася познайте от кой – най-често от зам. министъра на МВР, който се изявява като основен говорител на „Фейсбук”. Има няколко статии в Нета, в които въпросното длъжностно лице е цитирано надлежно, докато информира чинно българите за това кои групи са били свалени или цензурирани в сайта от страна на благоволилия да го стори мениджмънт на „Фейсбук”. Дам... много интересно е как става процесът на координация между двете институции или може би е по-правилно да се каже субординация...
Видно е вече и за слепците, че „Фейсбук” е инструмент на Илюминати, с който те контролират подмолно съзнанието на населението на подчинените си страни, кординирайки дейността с местните репресивни органи - МВР-та и специални служби. Марионетните правителства, които им сътрудничат (разпознаваеми по следните признаци: пращат за жълти стотинки контингенти за пушечно месо във войните за дрога и петрол; приемат безропотно засяването на ГМО култури; дават на безценица природните богатствата на страните и народите си - вода, гори, земи, злато, шистов газ; приемат закони, ограничаващи човешките права и свободи – ACTA, Закон за детето и др.) като награда за усърдното си гъзоблизане получават възможността да ползват благинките на основните модули на софтуера на „Фейсбук” – достъп до база лични данни, възможност за тематично търсен в нея, възможност за цензура – частична или пълна на неудобни за управляващите теми. При последните действия имайте предвид, че за бъде свалена една страница или група във „Фейсбук” от Интернет нямат утвърден публичен и правен механизъм. Тя просто ще изчезне, заедно с цялата информация в нея и вие нямате никакви права и възможности да възразите или по съдебен ред или административен да търсите възстановяване. Това е факт, който грубо нарушава човешките Ви права и по специално правото на свободнакомуникация с околните и правото на свободно изразяване. Това, че „Фейсбук” априори са отписали тези ви права и са ви накрали с един клик на мишката да признаете тяхното виждане по въпроса, отразено в общите им и специални условия по договора за ползване на акаунт в тяхната социална мрежа, то това не означава, че един прост търговец-търгаш (та било то и основан във великата Америка:) ) каквито по юридически статус са те, може да суспендира конституцията на България и международните конвенции за правата на човека. Частните облигационни (дори международни) норми не могат да отменят публичните такива. Другата нагла особеност на „Фейсбук” е, че ако решат да затрият нещата, които с труд сте публикували, тази информацията обаче изчезва само от публичните сървъри на компанията, докато цялата база данни си остава при тях за обработка и анализ доживот. Не вярвате ли? - прочетете си внимателно общите условия за ползване.
Ползвайки функционалността на платформата, всяко едно послушно правителство може чрез тайните си служби и МВР да следи гражданите си напълно законно (т.е незаконно, но беззаконията ги правят някакви си там недосегаеми презокеански мениджъри-колежанчета) и да ги манипулира в изгодна за него посока, като просто изтрива неудобните за него материали под най-разновидни предлози. Използват се предимно разтегливи формулировки като защита на националната сигурност, запазване на морала, добрите нрави и прочие ала-бала дуалистична софистика, която може да се разпъва като ластик от едната крайност до другата.
Оповавайки се на тях може да намерите формални мотиви да закриете всяка една страница или група в мрежата ,само трябва да си направите един фалшив профил и да постнете един comment с расистка насоченост и хоп групата я няма. Разбира се „Фейсбук” е двуостър нож. Който не слуша батковците илюминати се порязва до кръв. Събитията от арабската пролет ни доказаха съвсем нагледно. В епохата на информационните технологии позагубилите инстинкт за самосъхрание илюмнатски марионетки-диктатори проспаха двуострата функция на платформата и някои от тях платиха буквално с главите си за това недоглеждане. Справка Кадафи. Като всяка една секретна технолгия разработчицте от САЩ са си запазили „Светая светих” за тях, достъпът, до която никога не предоставят за ползване от местните марионетно-аборигенни правитеслтва. Така е и в България. При необходимост, породена от непослушание, „Фейсбук” ще бъде използван срещу същите тези милиционери-мутри, които сега се ползват доволно от шпионските и цензурните му услуги, но това ще стане, когато им дойде времето. Сега са им пуснали гювеч да връткат палки самодоволно. Разбира се когато всичко изплува на повърхността, ще бъде късно за тях да запушват дупките с ръце и да правят крачки назад. Паветата и ‘96г. бяха само една малка репетиция...Сатанинското зло, раждането на което те сами са акуширали, ще им се отблагодари, като ги погълне в агония. Мисля, че в една книга с близо 2000-годишна давност се казваше: "Който сее вятър - жъне бури."
Сега нека ускорим съзнанието си на по-висока предавка и го изведем в орбитата на програмно и символно ниво, като разгледаме как създадената на основа рептилско съзнание „Фейсбук” платформа работи с концептуални модули, които са градирани на определени числени(дигитални) лимити – параметри. Всеки модул е тагнат и метатагнат. При количественото достигане на градирани прагове на параметрите се стартира освобождаване на определени алгоритими, таговете и метатаговете започват да си взаимодействат все по-активно, като анализират семпли информация с подобно съдържание и им задават приоритетни стойности. За да осмислите тази сложна смислова абстракция, си представете две групи от потребители – една, от които се интересува от правителството, а другата основно от - революция. Ако страната е приятелски настроена към Илюминати, не се задава доминация (доминантни стойности) на приоритетни параметри за комбинирането при търсенете на двата тага(ключови думи) - те се оставят по default или даже техните стойносити се редуцират, за да се попречи максимнално на хората, които се интересуват от правителството да осъществят контакт с тези, които се интересуват от революция. И обратното, ако правителството е нарочено за сваляне от Илюминати, приоритетното комбиниране на двата тага се засилва чрез промяна на параметрите и техните множители пред скоби при търсенията (тук говорим за търсения в рамките на социалната мрежа, но бъдете сигурни, че и чичко „Гугъл” удря едно рамо на манипулацията), така все по-често хора интересуващи се от едното и от другото, ще попадат в еднакви групи, в на най-горните места ще получават предложенията за подаване на friend request (предложения за приятелство) към лица, които имат същия афинитет към тези тагове; ще бъде помпано и егото им като в хранилката им за новини (newsfeed) приоритетно ще се дроби информация за лица, които са харесали (Like) техни изказвания, тагнати с двете ключови понятия „революция” и „правителство”. Обобщено „Фейсбук” ще катализира и ще ускори според заложения дневен ред обществените нагласи, така че за за максимално кратък срок да бъдат постигнати максимални резултати спрямо поставените цели. А цел номер едно е човешкото съзнание. Твоето съзнание...




Реално смисловите модули, разработени от софтуерните разработчици на „Фейсбук”, обхващат много по-голяма група от тагове, които от своя страна са градирани в семантичини кръгове, които остават невидими за вас, но не и за кукловодите в сянка. Тези смислови окръжности са по-явно изявени в социалната мрежа на „Гугъл”, където за разлика от „Фейсбук” на потребителя е оставен възможността да ги променя. Тези функции съществуват и във „Фацата”, но те се регулират от софтуер – зачатък на индивидуалното регулиране на тази функция може да ползвате чрез „close friends” (близки приятели) в точното определяне на приятелския ви статус с друг субект в мрежата.
Този сложен абстрактно-смислов и алгоритмичен модел може да си го представите метафорично като зъбчати колела на скоростна кутия – колкото по голяма е предавката, толкова по-голяма и скоростта. В случая тази скорост ускорява съзнанието, манипулирайки го по този начин в желаната посока. Така се ускорява и самото време. Каква ирония – не можеш да измамиш съдбата в игра на карти срещу нея, а само по-рано да видиш резултатите.
Ето още един пример, за да приземите в реалността на опитността тази идея - например в страната, която е планирано да има революция напълно „случайно” във news feed (в превод захранка с новини – направо са си го казали, че сме добичета) ще попадат приоритетно статии на други потребители с такава насоченост, но това няма да става натрапчиво, за да не се задейства интуицията ви, че сте манипулирани. Системата е на час по лъжичка. Позната ви е нали? Същата тази, с която бг-политиците ви бъркат в джоба в продължение на 23 години, докато насочват вниманието ви към телевизора, брадъри, камери и как можахме да забравим - супершоу „Невада-аааааааа”....



Така работи месомелчката на mind контрола - постепенно, но неумолимо. Според интереса ви се подхвърля за захранка-ястие, гарнирано с тагове, които вие харесвате. Тази информацията ще се черпи от предишните логове на посещенията ви във „Фейсбук”, а даже и „Гугъл” тъй като двете платформи сериозно обменят данни. Така постепенно привиквате към тази информационна диета. Например ако сте любител на природата и обичате кучетата, вниманието ви към революция и правителсвото ще бъде постепенно привлечено от тагове, които ще ви насочат към групи и потребители, които са писали негативно за позицията на правителството по въпроса за бездомните кучета в София и триченето по Черноморието. От другата страна онлайн ще ви срещат с хора, които са склонни към екстрем и насилие, провокирани от различни поводи. В един момент на количествено насищане с потребители от двете сфери ще се слеят в зона на общо препокриване, където потребители тагнати с "революция", "правителство" или двете ще бъдат поставени в среда, където могат свободно да си взаимодействат и „надъхват”.



Разбира и обратното също е взъможно. Системата на таговете и метатаговте работи в направления, като според случая могат да бъдат задавани положителни или отрицателни множители. Ако правителство е усложливо на Биг брадър, шансът да попаднете на статия като тази или „Фейсбук” страница, която я промоцира, се редуцира значително и на челните места излизат позитивните материали за купения диктатор - изпълнително кученце. Същият този механизъм разбира се наблюдава и в средствата за масова инфомацията, но тук процеса в по-голямата си част се контролира от софтуер и се избягва човешкия фактор – както като възможности за грешки – така финансова - не се налага да се купуват армии от платени драскачи. Осъществява се и моментен анализ на обратната информация, нещо което в книжните и електронни медии е почти невъзможно да се случи в адекватни срокове и в пълен обем.


Как става това ли ? Как тази грандиозна манипулация вече факт, от който не можем да се отървем в нашето ежедневие? Ами, алгоритмите се пишат от цели армии от свръхинтелигентни професионалисти, работещи в няколко университета и института, които са спонсорирани с милиарди долари от разузнвателни агенции на САЩ. При по-сериозни проблеми или за решаването на специфични задачи се формират мозъчни тръстове от първокласни учени по различни специалности. Дам, в тази страна използват младите и интелигенти хора за такива сериозни неща, а не ги пращат да мият чинии в околните държави за 6.66 паунда на час... Както Езра Паунд казваше: модерното робство или модерният кръвен данък...





Чуваме гласовете на критиците – „Как не ви е срам - пак помпите егрегора на отчаянието!”, „Да не си ли коментират и споделят снимки хората в Нета и какво толкова като ги послушват ? – Нали не са направили нищо лошо?” – за тези с векове програмирани мисли на робската психика имаме няколко невероятно прости, но ефективни и изпитани алхимичнирецепти, които ще ви позволят да ползвате на воля функционалностите на „Суратбука”, без да си смъквате долните гащи онлайн.
Мултиакаунтинг. Множествени акаунти.
Тактиката е много проста – създавате си няколко акаунта, като ползвате фалшивите такива за дейности, при които може да имате проблеми със свободното изразяване на мнението си. Тук трябва да внимавате за всеки акаунт да ползвате различна ел. поща при регистрацията, защото веднага ще ви прихванат по този признак и цялото упражнение ще се обезсмисли.
Транспърсънълакаунтинг. Трансперсонален акаунт.
Няколко човека със сходни интереси споделят един единствен акаунт. Това е много коварна алхимична схема спрямо поклонниците на Звяра и тоталния шпионаж, тъй като практически ги лишава от възможността да ви профилират като личност. Цялата им концепция и алгоритми отиват по дяволите (т.е. обратно при самите тях), защото те ще действат според профила на потребител (личност), изкуствено създадена от механичния сбор на няколко реални личности. Допълнителен бонус при тази схема е, че дори да ви проследят реалните ви IP адреси пак няма да могат да докажат, че определено действие, че извършено точно и само от конкретен човек. Точно на този принцип е невъзможно да осъдиш потребител на торент, тъй като не можеш да докажеш точно каква част от пиратската продукция е разпространена лично от него.
Дезинформация.
Използавате тактиката „сандвич” – истина-лъжа-истина. Тя е много често използвана от самите илюминати и техните копои, когато искат да осмеят теория на конспирацията и явления като НЛО, кемтрейлс и др. Този път с техните камъни по тяхната глава. Запомнете, че перфектното алхимично отношение 50% истина на 50 % лъжа. Това важи за всичко в акаунта ви – приятели, харесани страници, мнения и др. Прибавяйте хора, които дори не ви допадат или харесвайте страници, които ви отблъскват, членувайте групи, в които ви е скучно и пр. Така пращате евентуални злонамерени профайлъри или софтуер в трета глуха.
Трите тактики могат да се смесят – например фалшивия ви акаунт да е споделен с няколко приятели и всеки, когато го е яхнал, да налива дезинформация в него. Резултатът - алхимичен коктейл с чревни проблеми за нюхащите слуги на илюминати.
 



Забележка: Използвайте показаните ви тактики, за да защитите вашите човешки, конституционни и законни права, а не да нарушавате правата на трети страни или законодателството на България. Бъдете сигурни, че тези рецепти няма да ви направят сто процента анонимни, но ще изискат човешки фактор при отсяване на зърното от плявата и голям брой скъпоплатени човекочасове на фейсбук-мениджъри или специални агенти. Това са хорица с доста големи заплатки като оня от ЦРУ (който цял ден преведжда три статии от блога), които им се дават не толкова за невероятните плодове на положения труд, а да си мълчат за зулумите на продажните правителства и корпорациите. Между другото, да ни бяха пратили директно мейл от ЦРУ - за 500 $ (според средното стартово заплащане за човекочас в обявите им за работа) щяхме да им преведем статиите, даже със специално посвещение за директора им.
Как е ? Спим ли още? - за тези от вас, за които поради прекараните тежки форми напромиване на мозъка и ваксинации за устойчив растеж на глупостта все още приемат „Фейсбук” като безобидно тийн забавление, сме подготвили кратка, но изключително образователна киновечер:

1) Кой финансира разработката и поддръжката на „Фейсбук”?:
http://www.youtube.com/watch?v=UJqGbA2tLww&feature=related


2) „Фейсбук”, Илюминати и Арабските революции:
http://www.youtube.com/watch?v=5bKOUWt9MuU


3) Скритата символика на „Фейсбук” – това, което ни изглежда като невинни детски картинки:
http://www.youtube.com/watch?v=KrBMi1RgPAQ&feature=related


4) Джулиан Асанж ни разкрива топлата, да не кажа гореща, връзка на „Фейсбук” с ЦРУ:
http://www.youtube.com/watch?v=YAnKibaY6mc


5) Кой напълни гушка от сриването на акциите на „Фейсбук” на фондовата борса?
http://www.youtube.com/watch?v=uWUS506UIkI


6) Практическа технология на „Фейсбук” шпионажа:
http://www.youtube.com/watch?v=Pevx-GfiQO0


7) И накрая, но далече не последно по значение - кои са на върха на пирамидата на световната тръговия с влияние и лични данни?
http://www.youtube.com/watch?v=YxrYrtrY9Fs


Приятно гледане и преди да кажете нещо, поне седем пъти помислете и гледайте, защото ние сме алхимиците и we are not done...

  
За магията - Фейсбук, черна магия и конспирация.


                                           
                                          
                                                      
                                      




Алхимика, Black Dragon и Cicero


 http://alchemicaltechnologies.blogspot.com/   





Няма коментари:

Публикуване на коментар