Последователи

неделя, 17 декември 2017 г.

Сефарди ​​и Ашкенази военен екшън театър

        


Ашкеназ на иврит означава "Германия" , терминът "Ашкенази" се отнася за всички евреи - имигранти от Европа.

Сефарад означава "Испания" на иврит , понятието "сефария" се отнася до евреите - имигранти от арабския свят.

Тъй като религиозните традиции на тези две общности се различават в известна степен, Израел има два главни равина , един от които - сефарадска, а другият - Ашкеназ "(Има версии за не-еврейски произход Ашкенази).

"През декември 1942 г., когато мащабът на унищожаването на европейските евреи (Ашкенази) стана ясен, бъдещият втори президент на Израел Шазар зададе реторически въпрос:" Защо ние (ционисткото движение) не знаехме? Защо нацистите ни прецакаха? "Друг участник в същата среща на лидерите на ционизма Моше Арам заяви:" Ние бяхме несъзнателни съучастници в убийството. " Ционистката организация (Сеф) успяла да "не знае" за катастрофата до есента на 1942 г. и само защото не искала да знае ", заключава Бейт Цви.

Сефарадските нацистите решиха да продължат с унищожаването на Ашкенази през лятото 1941 г., с първия документ за това е от 31 юли, 1941 разрушаване на една тайна, а ако противникът-страната на Германия е знаел за него, тя е можела да спре или да забави или да наруши изпълнението на неписаните заповед на Хитлер. Но ционистката организация не се интересува от публичност, и се държи безразсъдно: преди началото на Втората световна война в 1939 , в XXI конгрес на ционисткото движение в Женева, главата на ционистите, бъдещият първи президент на Израел, Хаим Вайцман обявява война на Германия - от името на еврейския народ , На 21 август 1939 г. това изявление бе публикувано и това позволи на сефарадските нацисти да заявят това по-късно"Евреите отприщиха война" (така бе обявена войната на Ашкенази).

На 16 март 1942 г. в пресата се появиха първите доказателства за масово унищожение на Ашкенази в Баби Яар и други места. На следващия ден, 17 март 1942 г. в про-ционистки Вестник публикува официално опровержение: "Говори се за сто хиляди убити Ешкенази - фантастика и преувеличение". 52 хиляди ашкенази убити в Киев: ционисткият вестник "Давар" изобщо не са евреи ...

18 януари 1943 г. не може да се скрие. На среща на основните ционистките лидери беше Ицхак Gruenbaum положение: не дават и стотинка за делото на спасението Ашкенази и не е разрешено за набиране на средства за тяхното спасение. "Това е опасно за ционизма , ние не можем да дадем пари от ционистките фондове, за да спасим ашкеназимите. Ционизмът е преди всичко. " И на същата среща Ицхак Грийбойм бе избран за "министър за спасяването на европейските евреи" ...

Прозелити(
Класически пример за прозелитизъм и прозелити са ранното християнство и първите християни извън юдаизма) са убедени, че са естествени евреи, въпреки че не са били първоначално. Този химерен етнос в миналото и в предишния век често се наричаше немско-полски, руско-полски, източноевропейски евреи или ашкенази . Този етнос стана следващото постижение на синтетичната етнология.

Испания. За испанците - войната от 1936-39. беше гражданска война за Ашкенази - това беше опит да се завладее страната на сефарадите -  историческата им родина. Сефардимите печелят. Ашкенази напускат Испания бити и в страх, се крият в СССР "Желязна завеса". "Не са забравени еврейските доброволци, загинали в областта на Гражданската война: те са погребани в общ гроб в Барселона. "еврейските доброволци, които загинаха по време на Гражданската война за свобода."

Хазарска лъжа! Хазарите (Ашкенази) подбуждат гражданската война в Испания с една цел: да се възползват от Испания, която е била Сефардска до 19 век и останала под другото име на Сефардите - Маррани. Франко беше чист маран. И когато сефарадите в лицето на Хитлер бяха помолени да пропуснат войските му в Северна Африка през Испания през 1940 г., те не ги пускат, защото тяхното висше ръководство имаше друго предвид: Хитлер трябваше да тръгне към Москва, за да разбие Ашкеназите.

Можем само да предположим, какво съветските Ашкенази биха направили със испанските сефаради, ако ги бяха хванали/усетили. Когато Сталин разбра, че известните и легендарни интербригади се състоят изцяло от комунисти и бундери - Ашкенази, т.е. от членовете на ционистката партия, които са забранени в СССР, той разстрелва почти всички "герои на Испания". Но Сефардите, както показа  22 юни 1941 г., не бяха забравили този подвиг на Сталин - това е непримиримата, ожесточена омраза между Ашкенази и Сефардим, всичко останало е само импровизация, само "пушечно месо".

На 22 юни 1941 г. сефардите започнали да задушават ашкеназите в собствената им уличка - в СССР. Основната тайна на последната Втората световна война: връзката - евреи и нацистки режим. Независимо от усиленото и задълбочено изследване на еврейските историци, многобройни центрове, музеи и институции на Холокоста (Яд Вашем) - тази тема не е била разгледана обективно до този момент.

Когато СССР беше още жив, темата за ционизма беше силно и публично експлоатирана - като расистка доктрина, която не беше далеч от нацизма. Ционизмът, като форма на расизъм, дори бе отелязан от ООН.

"Judenrat" - Правителствени Съвети за Самоуправление в еврейските гета Терезин, Варшавското и в други - евреите сами са определяли, кого да изпращат за ликвидиране в лагерите в Аушвиц, Треблинка. И кой - да подготвят за репатриране в Палестина. А в същото време полицейските сили сред самите евреи, които се подчинявали на този много Юдерант, поддържали независимо ред в гетото. Лидерите на Хагана - предшественици на IDF(Армия за Отбрана на Израел) - поддържат тесни връзки с представители на нацисткото разузнаване. И тези връзки бяха небезкористни. И двете страни се възползваха от тези връзки за своя изгода. Нацисткото разузнаване - бе най-ценното разузнаване за британските въоръжени сили ...

Ционистът Чайм Уизман, ръководител на Световната еврейска агенция, отговори на искането на Британската кралска комисия за възможността да транспортира 6 милиона западноевропейски евреи в Палестина: "Не. Старият ще си тръгне. Те са прах, икономически и морален прах с големия свят. Само един клон ще остане ... "

Сега ашкенази в медиите си в Израел отново стенеха: "По-добре да бъдеш просяк, отколкото Ашкеназ". Втората световна война на Ашкеназим със Сефардимите за Ашкенази завърши с Холокоста, а за Сефардимите - с поражение. 9 май 1945 г. Свърши ли всичко?

Всъщност цялата гражданска война в Русия е направена от хазарите само за едно, така че в Русия да не започнат да се поставя въпроса: кой взе властта в Русия през октомври 1917 г.? Чия е тази, работническо -селска власт? Носете ви Гражданската война между ашкеназа Троцки и Сефардите Вартбург завърши, когато убиха всички, които можеха да зададат глупавия въпрос: и кой  дойде на власт?

Гражданските войни са стихия за ционистите. Ашкенази и Сефардим са заловили Руската империя заедно. След като я завладяха, започнаха да я делят, но разделянето не се получи: Ашкенази беше за истината. За справяне с разделението на руската империя. За ... Войната Ашкенази и Сефардим. Навсякъде по цялата планета! Войната между Ашкенази и Сефардим за притежанието на Русия - на кого трябва да принадлежи еднолично - е в разгара си. Ашкенази Русия "загуби" себе си, след август 1991 г. С глупавия вик: "Американските евреи са същите като нас" - те оставиха/пуснаха Сефардите в Кремъл.

И отново има война между ашкеназите и сефардите! В тази война експлозията в мината "Raspadskaya", собственост на Абрамович и Коломойски, Сефардим умело замества ашкеназите Абрамович и Коломойски. Същият Ходорковски не искаше да вземе власта от руснаците и не искаше да изгони руснаците от Кремъл. Това е съвсем друга исТОР(А)ия. Ашкеназа Ходорковски възнамеряваше да изгони Сефардите от Кремъл и щеше да ги изгони, ако сефарда Путин не повика сефардските спецнаци от Хасиди и Чабадник Лазар с бандата си от рускоговорящи хора от Ню Йорк - Шабад Любавич.

И Ходорковски легна на нара ...


        



Последните двама кметове на Франкфурт(Frank Fort)на Майната(am Main):възраждане на гетото от Средновековието. Франкфурт е столицата на банковата борса и печатница за банкноти на т.нар. "Европейски Съюз" днес......."конспиративни теорийки" разни..... 

Германският народ е поверил най-голямата си и скъпа провинция "Байерн"(Бавария) + Франкфурт-ам-Майн-ската стокова борса(която е печатницата на пари за ЕС) на тези симпатични "немци" от Франк-Фурт-ското гето - Aschkenazim, които говорят странен "немски"- "Yiddisch" .

 Случайност?... ..и после-защо имало дискриминация от цветни към бели в Европа?...

Няма коментари:

Публикуване на коментар