Последователи

неделя, 10 декември 2017 г.

Г. Сидоров: как един нормален човек визуално да разграничи психически болния от адекватния





Психичното заболяване, което порази болшинството от човечеството, е пряко свързано със системата от "ценности", наложени върху нас, сред които най-доминиращата позиция имат парите (богатството) и властта. В така наречената "западна цивилизация" всички тези "ценности", които водят хората до духовна деградация и израждане, са най-силно изразени. Това е оръжието на тъмните сили, с което се опитват да победят страната ни и хората. А с пълното приемане на тези "ценности" се стига до пълното подчинение на властта на световната паразитна система, базирана на сатанинската "властова пирамида".



Г.Сидоров пише за същността на това психическо заболяване на човечеството: "Ние се интересуваме от ... това, което обединява дегенерати и как един нормален човек визуално да разграничава психически нездравия от адекватния.



Първо, всички хора с умствени увреждания са изключително материализирани, без изключение. За тях в света има една ценност - ценността на парите. Това е техният Бог, на когото дегенератите се молят през целия си живот. Никакви други ценности те не признават.



Второто нещо, което обединява дегенератите е желанието за власт. Дегенератът винаги се опитва да контролира някого. Той не мисли за отговорност, не го е грижа за нея. Харесва му процеса на грубо надмощие над някого, особено над онези, които са по-умни, знаят повече, справедливи и честни. Да унижават такива им доставя голямо удоволствие. Той се радва на своята власт над порядъчните и честните, създавайки за тях изкуствени трудности и отравяйки живота им.



Осъзнаването, че властта се дава от парите, кара дегенерата да се стреми да придобие финанси. Генетичният дегенерат от детството разбира, че всяка власт е и хранилка, а колкото повече е властта, толкова по-широка и по-дълбока е тя. В допълнение, по света властта може да се търгува и тя се търгува много ефективно.



Поради тази причина, както в страната, така и в чужбина, във властта са се уредили предимно морални чудовища, които не само получават добри пари за мръсната си работа, но също така вземат големи подкупи за своите услуги, такава е същността им. Комбинират полезното с приятното. Ето защо в Европа, Америка и навсякъде другаде по света е невъзможно да се победи корупцията. Докато дегенератите управляват нормалните хора, тя ще живее и ще се развива.



Как нехората проникват във властта вече сме разказвали, но не трябва да пренебрегваме и техните собствени възможности. Тези дегенерати са подробно описани от Григорий Климов, бивш руски емигрант, който е живял в САЩ повече от половин век. Той сравни дегенерата с буен луд, на когото се опитват да облекат усмирителна риза четирима яки санитари. Защо толкова много? Защото по-малко не могат да се справят с лудия. Той има толкова голяма сила, че може лесно да разпръсне двама-трима. Това е природата на всички луди и полулуди. Дегенератите принадлежат към последните. Ето откъде те имат огромна енергия да разблъскват с лактите всички, които стоят по пътя към заветната цел - властта.



Но изненадващо, нормалните хора съдят по себе си и не могат да разберат, че такива хора са психически дефектни. На нормалните власт, като по правило не е необходима, ето защо те не разбират дегенератите. Време е здравите хора да се замислят: ако човек се издига във властта, тогава той е умствено ненормален. Следователно трябва да направим всичко възможно, за да не стигне до лостовете за управление, в противен случай той ще управлява така, че на никого няма да е добре. Пример за това са Хрушчов, Андропов, Горбачов, Елцин, Гайдар, Черномирдин и много други.



В допълнение към желанието за власт, дегенератите ги обединява егоизма. Егоизмът като цяло трябва да се разглежда като критерий за дегенерация. Ако човек е егоистичен, той е психически болен. Той има проблеми, и то сериозни. Какво е хипертрофирано его? Патологичното желание навсякъде и във всичко, където и да е, да се налага своята гледна точка. Търсенето на истината за егоиста не е важно. За него истината е тази, която той казва. Такива хора обикновено се наричат тирани. Всъщност те са дегенерати. Трагедията за тях и за обикновените хора е, че съзнанието на хората с хипертрофирано его е напълно подчинено на съзнанието на тяхната гордост.



Егоизмът на дегенерати има свое собствено съзнание, което контролира съзнанието на нехората. Ето къде е проблема: не човекът решава нещо, а неговият егоизъм, дивата, необуздана емоция, а съзнанието на човека й служи. Може ли на такова зверче да се повери управлението на хора? Но точно екстремният егоизъм тласка дегенериралия към креслото на управленеца, той не се интересува от резултата от работата си. Основното нещо за един психопат са външните атрибути, неговата позиция в обществото.
Ето още един признак, който обединява дегенератите - значимостта на външното и отхвърлянето на вътрешното. Основното за тях е обвивката, а какво има под нея не е важно. Какво означава това? Крайно депресиран ум. Но за съжаление, нормалните хора не забелязват такива дреболии. Между другото, в дреболиите е скрит дявола. Затова, за да спрем изродените в желанието им да ни контролират, не трябва да има никакви дребни неща. Дребните неща осветяват този, с когото си имаме работа, те са важни.
Откъде идва патологичния егоизъм? Както психолозите доказват - от детството. Децата са егоистични и това е нормално, но с течение на времето, при пълноценните хора детският егоизъм преминава. При психопатите обаче, през годините се увеличава до степента, в която започва да притежава собствено съзнание. Това, което парализира съзнанието на един психопат ...
И сега нека се върнем към библейския проект и неговия логичен връх - либерално-демократичната идеология. За кого е създаден този проект? Ясно е, че не е за нормалните хора. Тя е създадена за дегенератите, за тяхното възпроизвеждане от психически нестабилни, ориентирани към едното материално латенти. Същото може да се каже и за либерално-демократичната идеология. Какво представлява тя? Легитимна обосновка на властта на дегенератите над обикновените хора. Това може да се види с просто око. Както наскоро изтъкна известният руски историк:
"Демокрацията е политическа система, когато психопатите и перверзните хора контролират нормалните хора. Евреите навсякъде, където могат са на власт, не защото са евреи, а защото много от тях са психически дефектни".
Ние сме принудени да живеем в такъв свят. Какво да се прави? Това е нашата тъжна реалност. Светът пропада в бездната не защото това е същността на капиталистическото общество, не е въпрос на капитализъм и на социализъм, и като цяло "измите" нямат нищо общо с това, а защото библейският проект доведе до власт психично ненормални, чието място не е начело на властта, а в психиатрична болница.



Ето как един известен американски писател с руски произход описва какво се е случило в края на 20-ти век в Русия: "Със своите усилия дегенератите-лайнократи създадоха в Русия най-лошия модерен модел на социален живот, полезен само за крадците и моралните чудовища от други планове. Изхвърляйки камуфлажната обвивка на претенциозните думи, получаваме следната картина: лайнократите разрушават най-доброто от социализма, запазват най-лошото, приемат най-лошото от капитализма, отхвърлят най-доброто. Комбинирането на двете гадости създава изключително полезен живот за тях самите и изключително нерентабилен живот за останалите. Толкова бързо потопиха народа в глупостите на техните преобразявания, че хората не могат да се опомнят и до ден-днешен. След като тежко порази главните хирурзи, деструктивният крадлив вирус бързо зарази чиновническото братство, коварно се превърна в епидемия, за чието лечение в страната има критичен недостатък на легла с подходящи атрибути".
Познахте, че като по правило носителите и пазителите на диващината в нашата среда винаги са били дегенератите, при които всичко е наобратното, както в панталоните, така и в главата. Следователно, всяка глупост за дегенерати изглежда смислена, а всичко смислено са глупости. В края на краищата, дегенератите в човешка форма са някакъв вид антиподи на нормалните, психически и морално здрави хора. Търсенето на нещо обществено полезно и разумно в делата на дегенератите е напълно безполезно - все едно дали ще получите или "500 дни", или нещо по подразбиране, или нещо подобно, което получавате всеки ден, само в различни мащаби.



За илюстрация ви представям един безспорен факт: някои дегенерати наистина харесват да ядат лайна или да пият човешка кръв; други сериозно се гордеят с масонските звания на Великия пеликан или имитират ръмженето на лъвовете. Световният елит изобилства с такива същества, подобно на помийна яма с червеи. Единствената разлика е, че природните червеи не са окачени с диаманти и нямат гръмки титли. Червеите са много по-честни от много политици, защото не могат да лъжат. В този смисъл е много по-приятно да гледам червеите, отколкото изродените човешки подобия".



И така, отличителните черти на дегенератите са патологичния егоизъм и желанието за власт и богатство, на всяка цена. За един адекватен човек всякаква власт е преди всичко отговорност за хората. За дегенерата - възможност за подобряване на финансовото си състояние. Във ведическите времена на "златната епоха" обществото било организирано по такъв начин, че дегенератите не са могли при никакви обстоятелства да проникнат във властта. Дори и князете са били избрани за определен срок и по всяко време е трябвало да дават пълен отчет за своята дейност.



Но с напредъка на "библейския проект" всичко се промени радикално и сега паразитната система на властта е подредена по такъв начин, че дегенератите и нехората имат най-голям шанс да се изкачат във властта. И това изобщо не е случайно, тъй като те са неразривна част от самата паразитна система - "тухлата", от която се изгражда цялата сатанинска пирамида на властта. Следователно е напълно безсмислено да се борим с отделни конкретни "тухли", защото на мястото на едни дегенеративни паразити ще дойдат други. Само чрез промяна на цялата система на паразитната власт може да бъде победна корупцията, престъпността и други атрибути на съвременния "демократичен" свят, които произлизат от "библейския проект", наложен на човечеството.

neonula.blogspot.bg/

image

Няма коментари:

Публикуване на коментар