Последователи

неделя, 17 декември 2017 г.

Има ли ашкенази гении?

             


Ашкеназите (92% от световното еврейство) са хазари, и, по отношение на генетично изследване са турци от Руска пра-майка. Хазарите прегръщат юдаизма през 8-ми век. И през 10-ти век се преместват в Венеция и Генуа.Ашкенази не са семити (полу-бяло-полу-черно). Те расово или исторически нямат нищо общо с автентичните Негро евреи от Стария Завет, от племето на Юда / Tribe на Земята Сет Сет (Горен Египет).

Техните способности, ашкеназите Хазари, дължат на своите руски майки, както и близостта на руската култура. С пълна убеденост може да се каже, че в момента, Ашкенази губят връзка с руската култура, а дори и повече, заедно с негроидната култура Worship Tribe Сет Сет в Горен Египет (света на Сет), те губят интелектуален капацитет.

Ешкенази-хазари са тези който донесоха на Европа човешките жертвоприношения, пиенето на кръвта на новородените и педофилията, както и всички други мерзости на лунния култ на Сет. Ето защо те са рекордно високи и най-висока скорост е в света на психичните разстройства, не само защото те отхвърлиха брак с други националности.

Ешкенази-хазарите, които доведоха западната наука по грешен път, който в момента води до смъртта на човешката цивилизация през "Transhumanism" на световната изкуствен интелект, контролиране на биороботи чрез "мозъчна-компютърен интерфейс."

Ешкенази-хазарите, които произвеждат лишена от човека техника, безразлични към човешкото страдание. Ашкенази унищожиха, арийското изкуството, на Запад, направо го унизителни за хаотичните петна и dripples произведени върху платно от психопати и алкохолици, и чрез разграждане на музиката ни към атоналност, безсмислен шум без мелодия и ритъм.

Ешкенази-хазарите, които са извършили и се ангажират в най-ужасните престъпления на етническия геноцид в Югославия, Палестина, и в Украйна. Ешкенази-хазарите, бяха търговци на органи от сърбите по време на разпадането на Югославия. И сега те търгуват органите на руснаците и украинците по време на разпадането на Украйна.

Ешкенази-хазарите, които проповядват глобалната политика на обезлюдяване - политиката на общия геноцид. Тази политика на Ашкенази-хазарите е просто продължение на учението на Талмуда, в който се посочва, че гоите трябва да бъдат унищожени, а останалите трябва да станат роби на евреите.

Нещо повече, от век на век, ашкенази-хазарите празнуват като свои празниците на автентичните негроидни евреи от Стария Завет и ги приписват на себе си. По този начин те се ангажират с геноцида срещу истинските евреи-негри и срещу самите себе си. Цялата Ашкенази култура е културата на национално самоубийство, защото това е едно племе, изоставено от истинските му предци ,без автентична култура, ангажирало се за културен геноцид срещу собствения си народ. И това племе продължава културния геноцид срещу себе си и срещу другите народи.

Ашкенази са виновни за фалшифицирането на световната история. Да, възможно е да се унищожи библиотеките и артефакти, за да разруши градове и паметниците на културата. Но не е възможно да се променят собствения си геном. И ДНК на Ашкенази е ДНК-то на турците от руския PRA-майка. Genetics не могат да бъдат измамени. И сега генетиката е унищожил Ашкенази твърди, че потомството на Авраам.

Ашкенази е виртуална нация от суицидни маниаци, които са убили собствената си история, собствената си култура, които са злоупотребили техните предци, са осквернени гробовете на предците си. Ашкенази е нацията на психопати и шизофреници, с фалшива и вредна науката, фалшива и вредна история, фалшива и вредна

Ашкенази, след като превзеха финансовия контрол над света, отрова на въздуха, водата и почвата за пръскане с химикали от самолетите, генетично модифицирани храни, което води до рак и не-плодове и флуориране на водата, което води до дефекти в умствената дейност, грешки в човешкия геном.

Дейвид Рокфелер, е от семейство на престъпници и серийни убийци, заяви в речта си пред, организацията на обединените нации през 1994 г., че планетата не могат да издържат на такъв голям брой хора, и е заплашена от екологична катастрофа. Екологична катастрофа - това е, когато въздух, суша и вода са замърсени и отровени абсолютно. Ето защо Дейвид Рокфелер с съучастници започна системно отравянето на въздуха (чрез химичен-Trail - пръскане от въздуха), системното отравянето на земята (чрез пестициди, земеделските производители са вече наложени от правото на ЕС), както и системното отравянето на флуорирана вода.

Рокфелер започва през 1918 г. с глобалната епидемия на испанския грип, при който загинаха повече хора, отколкото всички войни през 20-ти век в съчетание. В своето производство на ваксини, Рокфелер са създаването на ваксините директно при хора, чрез заразяването им с множество вируси едновременно. По този начин, те произвеждат ужасната мутирал вирус на испанския грип, който все още се държат замразени в скривалища на Рокфелер, и което се използва за производството на смъртоносния птица и свинския грип. За това отвратително престъпление, Рокфелер все още не е отговарял.

През 1914 г. Рокфелер организираха масовото свалянето на работниците, техните съпруги и деца в мините на Рокфелер в Лъдлоу, Колорадо (Лъдлоу Massacre). И те все още не са отговорби пред закона на САЩ за това отвратително престъпление.

Паметник на геноцида в Лъдлоу от Рокфелер, Лъдлоу, Колорадо

Работниците просто поискаха по-хуманно отношение. Мините на Рокфелер бяха концентрационен лагер, където хората живеели в казармата на дружеството, с вечерен час, като роби, без почивни дни, обезщетения, пенсии и здравеопазване. Мечтата на Рокфелер за контролиране на света е мечтата на Khazar за организиране на световния Лъдлоу.

Жажда на Рокфелер за глобална власт е присъща на троцкизма в гетото. Това е жаждата за власт на всяка цена, с всякакви жертви; власт над планините от трупове. Хазарите имат нужда "да очистят" планетата и да я превърнат в гробище, след като убият всички хора и всичко живо. След като Хазарските-псевдо-евреи са били изхвърлени от Полша през 1712, те промениха тактиката си. Те вече нямаше къде да бягат. Хазарските псевдо-евреи са били изхвърлени от всички страни от Европа, с изключение на Англия. Тогава е решено да променят много културно кода на Европа, така че арийците на Европа да приемат обичаите на евреите като свои собствени. Тоест, да ангажират европейците с човешки жертвоприношения. През 1717 г. първата масонска ложа е основана в Европа и прие своята конституция ("Книга на конституциите"), т.е., започва своята дейност през 1722 г. Тя е фалшификат, в чисто Khazar дух, имитирайки Гилдията на масоните. В ложата, никой не е бил масон, и никой не строеше нищо. Това беше първата тайна ционистка организация в Европа, които са декларирали и неговата цел възстановяването на Храма на Соломон, както и сградата на World Сион, т.е., на Global Хазария - Турската империя от псевдо-евреи.

Хазарите-псевдо-евреи са били и ще постигнат тази цел чрез разпадането на всички национални суверенитети и всички национални валути. Zionists- "свободни зидари" са формулирали първите им задачи, както унищожаването на всички монархии и всички религии, с изключение на юдаизма и Б'ней-British Empire, разбира се.

По инициатива на хазарите, англосаксонците кслючват договор с Seth да се превърнат в империя Sethia / Satania. Техните общи усилия доведоха до падането на френски и руски империи. Но това споразумение бе окончателно прекратено, когато Б'ней-британците признават Палестина на 14 октомври, 2014 в отговор на опит от страна на хазарите да унищожат Великобритания чрез отделяне на Шотландия.

Масона Дейвид Камерън, министър-председателя, други членове на правителството, както и повече от половината от 650-те членове на Камарата на общините не гласуваха. Това са предателите на Родината, Англия, на дегенерати-мутанти, които вече са изкривени от Хазарските-псевдо-евреи. Те са готови да унищожат тяхната страна - да отворят границите си и да унищожат националната си валута.

От 1717, до днес хазарите толкова са промили мозъците на англосаксонците, че Covenant нации (нации на Завета с Seth / Sata / Сатана), Великата самата Великобритания и Съединените щати са гъсто покрити с ложите на псевдо -masons / масони и сборища на отворени сатанисти. Сатанистите се чувстват толкова комфортно, че открито публикуват списъци на човешки жертвоприношения в интернет. И служителите на Националната агенция за сигурност (NSA) открито членовете на Църквата на Сатаната; и се оказаха, като Майкъл Акино, Църквата на Сет.

Талмуда е идеология на еврейското расово превъзходство, с плановете си за заробване и глобален геноцид на гои, това е основата на мирогледа на Кисинджър. Ционисткият план е да съсипе всички национални суверенитети и всички национални валути, както и установяване на безкасови плащания, само с две класи хора - робовладелска и роби. Освен Руската майчината ДНК на Ашкенази, високото ниво на образование в Ашкенази се обяснява и само с факта, че те са създали култ към поклонението на златния телец, припокрито с поклонението на "един Бог" (но в действителност , поклонението към племенния демон), а в техния елит, с почитането на Сет / Sata / Сатана, Бог на Смъртта. Ето защо Ашкенази-хазари уловят точно тези професии, които им позволяват да манипулират всички други народи, забогатяване за тяхна сметка, и да плащат за образованието на децата си. Но какво добро е образованието на Йешива студентите, ако те са научени, че всички други народи трябва да умрат в името на евреите?

Ашкенази-хазари не разбират квантовата физика - че те, като носители на руски майчината ДНК, са свързани завинаги с руснаци на нивото на информация вълна. Те не осъзнават, че чрез унищожаване на руснаците в Украйна, се разрушава и подкопава собствената им вълна геном.

Ашкенази-хазари правят също брутална грешка в логиката в разбирането си за един бог. Как това може да бъде един бог, ако този Бог се грижи за само една нация? Що за монотеизма е това, ако тази Един Бог не е достатъчен за всички народи? Ашкенази-хазарите не са в състояние да разберат холографска структура на вселената, която е изцяло във всяка своя точка. Така е безопасно да посочват, че такъв погрешен и измамлив монотеизъм е нищо друго освен следствие на малоценност и завист на другите народи. Това е психологията и религията на вечното гетото.

Ето защо ашкенази-хазарите са зло за човешката цивилизация, които трябва да бъдат неутрализирани. Това зло трябва да се неутрализира, но в никакъв случай чрез реципрочен геноцид. Ашкенази хазари, с фалшивата си и зловреден история, с фалшивите си и злонамерени геополитика, с фалшивата си и зловреден наука, с фалшивата си и зловреден изкуството, трябва да са на първо място, неутрализират финансово.

Когато Ротшилд и други членове на Съвета на 13 Khazar банкери ще изгубят контрол над централните банки на света, децата на хазарите няма да отиде по-дълго, за да Йейл, Харвард и Columbia University. САЩ вече няма да харчат 3 милиарда годишно за подкрепа на Израел. И Русия няма да плати 1 милиард на ден, и Китай 16 милиарда на ден почит към САЩ, така че САЩ ще засадят вредното техниката, вредното наука и вредните политика - политика на глобалната Khazar геноцида.

Заедно с падането на долара, ще има срив на Ашкенази мечтите за изграждането на Global Сион / Световната Хазария - Турската империя на дегенерати, която разрушава наследството на предците си, и оскверни гроба на своите турски бащи и руски PRA-майки.

Светът най-накрая ще научи, че всичко в Израел е покрито с пречупени кръстове на Българо-тракийската култура и и най-старият град на Палестина (Бaаl-Stan), е Скитопол построен в 4000 г. пр.н.е., и които се наричат ​​сега от хазарите позорно Вет, въпреки че негроидното племе на Сет дойде в Самария не по-рано от 7-ми век преди Христа. Светът най-накрая ще научи, че истинските, негроидни евреи от Стария Завет са били толкова примитивни, когато прекосяват пеша плиткото море с тръстики от земята на Сет (Горен Египет) в Синай, те дори не са им собствена писменост, те използват нашите тракийски руни, за да създадат свой собствен писмен език - иврит.

Етиопския GE-EZ език е "Палео-ИВРИТ"

Първо : финикийски език е Българо-арийски (виж приложената снимка на азбуката и на финикийска принцеса, цялата покрита със свастики).

Второ : семитското езиково "Ge-EZ" е написано на иврит в финикийски. Племето на Сет на Горен Египет (Северна Етиопия и Судан), който също се нарича племето на Юда, генеалогията му директно от цар Соломон, и твърди, че е едно и самото племе е в притежание на Ковчега на Завета. Съществуват версии на Стария Завет, написани на Ge-EZ. Така че, Етиопското племето на Сет / Юда, като потомци на истинската негроиден евреите на Стария Завет, все още говоря Ge-EZ.

Финикийската азбука пък е наследник на ашуйската. А старите Ашуйци (Ахейци) са древно- Българско племе от североизточното причерноморие,които пишели с помощта на праисторическите древно- Български руни,намиращи се със стотици на Балканите,които са прародина на всички древни и днешни Българи.

Трето : така наречената "Палео-иврит" (наречен така от ашкенази фалшиви юдеи, които са турци или хазари), или най-древния иврит е написано на иврит т.е. с финикийска азбука;

"Genesis" на етиопската език Ge-EZ и в дясно глаголица. Четвърто : каква е междинна връзка между финикийски / Българо-арийски "иврит" или Палео-иврит и Arameic / асирийски иврит (етиопски варвари не са имали техния писмен език, а се използват азбуката на нахлули земи, или на земи, където те са били роби - за създаването им писмен език ). Пето: На територията на Палестина, има само няколко артефакти от така наречената "Палео-еврейски" - иврит, написани с Българо-арийска азбука. Заключение: семитският Ge'ez език е този междинен линк между финикийски / българо-арийска азбука и изкуствено създадената "Класическа" азбука иврит . Това доказва, че Ge'ez е в действителност "Палео-еврейски" език, от която се появи на "Класика" на иврит. Но Арамейските и асирийски азбуки, които са използвани от "Класика" на иврит, също са се развили от нашата българо-тракийска- финикийската азбука. Присвояването на нашата българо-арийска азбука от неграмотното негроидно племе на Сет / племето на Юда от Горен Египет е ясно доказателство за неспособността им да развиват своя собствен писмен език. Според генетични изследвания, Ashkanazi евреи (които са отговорни за расизма и нацизма ) имат майчината ДНК от бели европейци и бащинска ДНК от турци. Те не са семити - те са турци (Хазари), и са азиатски турани (монголи). Те не са евреи, според собствените си критерии. Те прегръщат юдаизма в средата на 8-ми век, и нямат нищо общо в исторически, така и расово с истинските негроидни евреите на Стария Завет. Присвояването на нашето българо-арийско наследство (включително и нашата българо-арийски азбука) от днешните фалшиви Хазарски турци, руснаци и други монголоиди, които се представят като "евреи" е равна по неморалност по своята същност на това, което беше направено от Якоб в Стария Завет, когато той е откраднал от по-големия си брат Исав правата на първороден син чрез лъжи и измама (правата да наследи потомствено наследство)


http://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2016/09/92.html


Соломон беше негър





АВТЕНТИЧНИТЕ ЕВРЕИ в Стария Завет бяха Негри от Етиопия.Соломон (в ляво), презентация на Храма и на Пророка Малахия, детайл от predella на Maesta "на Duccio олтара в катедралата на Сиена, 1308-1311, с Duccio ди Buoninsegna (около 1255 - преди 1319), темпера върху дърво, 212 × 425 cm.




СОЛО-МОНО





Руска икона, изобразяваща цар Соломон като негър Етиопския GE-EZ език е "Палео-ИВРИТ" Първо : финикийски език е Българо-арийски (виж приложената снимка на азбуката и на финикийска принцеса, цялата покрита със свастики).





Семитското езиково "Ge-EZ" е написано на иврит в финикийски. Племето на Сет на Горен Египет (Северна Етиопия и Судан), който също се нарича племето на Юда, генеалогията му директно от цар Соломон, и твърди, че е едно и самото племе е в притежание на Ковчега на Завета. Съществуват версии на Стария Завет, написани на Ge-EZ. Така че, Етиопското племето на Сет / Юда, като потомци на истинската негроиден евреите на Стария Завет, все още говорят Ge-EZ.


Финикийската азбука пък е наследник на ашуйската. А старите Ашуйци (Ахейци) са древно- Българско племе от североизточното причерноморие,които пишели с помощта на праисторическите древно- Български руни,намиращи се със стотици на Балканите,които са прародина на всички древни и днешни Българи. Ахей и Пеласг са братя Трето : така наречената "Палео-иврит" (наречен така от ашкенази фалшиви юдеи, които са турци или хазари), или най-древния иврит е написано на иврит т.е. с финикийска азбука;






Финикийската азбука, която от своя страна идва от светло кафявите-арийски руни.





Т. нар. "Палео-еврейски" - иврит, записан на финикийската
азбука. 




"Genesis" на етиопската език Ge-EZ и в дясно глаголица Четвърто : каква е междинна връзка между финикийски / Българо-арийски "иврит" или Палео-иврит и Arameic / асирийски иврит (етиопски варвари не са имали техния писмен език, а се използват азбуката на нахлули земи, или на земи, където те са били роби - за създаването им писмен език ). Пето: На територията на Палестина, има само няколко артефакти от така наречената "Палео-еврейски" - иврит, написани с Българо-арийска азбука. Заключение: семитският Ge'ez език е този междинен линк между финикийски / българо-арийска азбука и изкуствено създадената "Класическа" азбука иврит . Това доказва, че Ge'ez е в действителност "Палео-еврейски" език, от която се появи на "Класика" на иврит. Но Арамейските и асирийски азбуки, които са използвани от "Класика" на иврит, също са се развили от нашата българо-трак*ар*ийска- финикийската азбука. Отново, т. нар. "Палео-еврейски" не се намира в Палестина. Тези няколко реликви, за които е установено, не може да бъде убедително, каза, че принадлежат към езика иврит. В същото време, ние ясно да видим Ge'ez като междинно звено между финикийски и на езика иврит. Присвояването на нашата българо-арийски азбука от неграмотното негроидно племе на Сет / племето на Юда от Горен Египет е ясно доказателство за неспособността им да развиват своя собствен писмен език. Според генетични изследвания, Ashkanazi евреи (които са отговорни за расизма и нацизма ) имат майчината ДНК от бели европейци и бащинска ДНК от турци. Те не са семити - те са турци (Хазари), и са азиатски (монголои). Те не са евреи, според собствените си критерии. Те прегръщат юдаизма в средата на 8-ми век, и нямат нищо общо в исторически, така и расово с истинските негроидни евреите на Стария Завет. Присвояването на нашето българо-арийско наследство (включително и нашата българо-арийски азбука) от днешните фалшиви Хазарски турци, руснаци и други монголоиди, които се представят като "евреи" е равна по неморалност по своята същност на това, което беше направено от Якоб в Стария Завет, когато той е откраднал от по-големия си брат Исав правата на първороден син чрез лъжи и измама (правата да наследи потомствено наследство).
 

Палео-иврит използва арийските руни 


Славянското руническо писмо е сравнително късно по произход, не по-ранни от 10 в. В.А.Чудинов прави обстоен анализ на тези надписи и стига до логичния извод, че западните славяни са заимствали руническата писменост от съседните германски племена, като са видоизменили някои от знаците. Арнкил и Клювер доказват че първоизточника на западносланското „вендско” руническо писмо, е датската версия на „младшите руни”. Въпреки „къртовските” опити на различни руски панслависти, както и въпросния Валерий Чудинов, да докажат наличието на древнославянско, доглаголическо писмо, при южните и източните славяни, до сега, следи от самобитна древна писменост не са откиравни. А.Платов прави обобщение на тези надписи и въстановявава тази германо-славянска руническа азбука.





Сет е Богът на пустинята и смъртта, Бог на Горен Египет. Ето защо истинските негроидни евреите на Стария Завет от Горен Египет наричат ​​себе си не само като "племето на Юда", но също и като "племето на Сет", и това е защо гръцката дума "синагога" е в действителност "Къщата на Сет" на иврит. Сет се произнася също Sata или Сатана. Ето защо Христос казва, че богът на евреите е Сатана (Sata или Сет, богът на смъртта) / Сет - бог на пустинята и смъртта, Бог на Горен Египет. Така автентични Негро евреите на Стария Завет от Горен Египет наричат ​​себе си не само "племе на Юда", но също и "племе Сет," и затова гръцката дума "синагога" наистина е "Дом на Сет" на иврит. Сет също написани като Сатана или Сатан. Ето защо Христос казва, че Бог Iudieev е Сатана (Сатаната или Set, богът на смъртта).





Етиопци са Божиите избрани




Ватикана копира униформата на африканските чернокожи




Queen Makida - негроидната съпруга на цар Соломон





Madonna с негроид - най-древния образ на Мадоната


irenecaesar.wordpress.com/2014/01/15/freemasons-and-templars-build-the-temple-to-the-negroid-king-solomon/


http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images01/11/4004a173c7216425c950c5d3f45238b8/l.jpg

Ras Birru Wolde Gabriel незаконен син на император Менелик II(кръвна линия със Соломон II )-Етиопия. И клонинг на Еди Мърфи




Евреи Ашкенази. 1876.




http://callofzion.ru/photo/image/

Еврейски квартал в Александрия Египет. 1898





                   




Синовете на Ной:

Според библейската сказка, расите се формират от 3-те сина на Ной, като централно място ще заема Сем(евреи и араби- сивите хибриди), който е духовен наставник на Яфет(бялата раса) и командир на Хам(черния разсад). Бит. 9:27


Според Стария завет, бялата раса ще се бъде наставлявана от сивите хибриди, като ще се смеси с тях чрез Аврам(потомък на Сем) и ще стане "Авраам"("баща на множество народи"). Бит. 17:5
Според Новия завет, "християнин" значи "ДУХОВЕН аврамит(семит)". Галатяни 3:29

Имайки предвид тези библейски обстоятелства, защо библейските християни се оплакват, че официалната римска църква, в конспирация с юдейския Санхедрин(Синедрион) заселва Европа с мигранти от семитски и хамитски произход?.

Война - Миграция - Расово смесване





Учени откриха откъде са се взели на Земята евреите.

Ашкенази са произлезли от 350 човека 

 Всички модерни ашкеназите са произлезли от една група от хора, наброяващи около 350 души, които са живели преди 600-800 години. Това са констатациите на международен екип от генетици, ръководени от Колумбийския университет проф Shai Carmi, публикувани тази седмица в списание Nature Communications. Учените са в последователност геномите на 128 ашкеназите, сравнявайки ги с геномите на други еврейски етнически групи. Изследователите стигат до извода, че съвременната ашкенази са произлезли от еврейски имигранти от Близкия изток, за да се смесят в Средновековието със евреите, обитаващи Европа. 

Тези открития опровергават теорията, предложена от редица изследователи за произходът на ашкенази евреи от хазарите, народ предимно от турски произход, които са живели в района на Долна Волга, Северен Кавказ и Крим. Новата работа на генетици хвърля светлина върху някои аспекти от историята на миграцията на еврейското население. През XIII-XV век, еврейски общности са били изгонени от много страни в Западна Европа. Експулсирането от Испания през 1492 г., въпреки че беше най - мащабно, но не и единствено в тази серия. През 1290, евреите са изгонени от Англия през 1394 метра - от Франция. Еврейски бежанци от тези страни формират ядрото на Ашкенази общноста. Учените стигнали до заключението, че при население от ашкеназите е имало серия от генетични изменения, които ги отличават от други еврейски етнически групи, както и от съвременните европейски етнически групи. Някои от тези мутации е довела до появата на специфични генетично определени заболявания, които предимно или изключително разпространен сред ашкеназите. Те включват предразположение към рак на гърдата и яйчниците при жени ашкенази, болест на Tay-Sachs (рядко наследствено заболяване на нервната система), урина заболяване (вродено метаболитно заболяване) и други. Впрочем свои наследствени заболявания има всяка човешка популация. Така всред сефарадските евреи се разпространи болестта на Volman и алергия към бобовите растения. Изследоването на геномите на различни етнически групи отговарят на въпроса, защо в повечето човешки общества са забранени браковете между близки роднини. Всеки човек е носител на най-малко няколко вредни рецесивни мутации. Но тъй като те са разположени в различни хромозомни области, вероятността за преминаване на активното състояние, е много малка. Бракове между роднини значително увеличават вероятността, и двамата партньори са носители на една и съща генетична мутация, и съответно за произвеждане на дефектно поколението. Сред ашкеназите вредните генетични мутации са по-чести поради причината, че те са били в историята си, чрез така наречения "пречка", отбелязват учените. Ефектът на "гърло на бутилка" - намаляване на генетичното разнообразие на популацията вследствие на критично намаляване на населението, с продължително възстановяване. Това води до увеличаване на броя на близкородствените бракове, съответно, с разпространението на генетично предизвикани заболявания. Последицата от това е така наречения "ефект на основаване": когато нова популация създава малка група от хора, цялото им потомство ще се отличава с намалено генетичното разнообразие. Рак на гърдата при жени ашкенази алергични към боб всред Сефарадите са само специални случаи на генетично определени заболявания преобладаващи в съобщности, изпитващи ефект на основателя. Има и други примери. Така че, южноафриканският бурити произлезли от една малка група холандски колонизатори, има общо генетично заболяване на нервната система, която се нарича "синдром на Хънтингтън." Ефектът на "проблемните" се проявява и в животинския свят. Един класически пример е популацията на гепарди. С използване на генетичен анализ, е установено, че гепардите имат много ниско генетично разнообразие (предполага се, че в резултат на някаква катастрофа е оцеляла само една двойка), с което този вид е почти на ръба на изчезване. В днешно време броят на гепарди се счита за по-малко от 20 000 животни и продължава да пада.



                       



Европейски евреин, африкански евреин, арабски евреин. Евреите - мултирасова общност


Евреи и мюсли обрязани физически и духовно, юдористиени обрязани духовно.


Aшкеназите евреи вероятно са възникнали по време на първото хилядолетие, от смесване на ирански евреи с юдаизирано гръко-римско турско, население от Южен Кавказ плюс славянски популации, обитаващи земите на Ашкеназ в Турция", каза д-р Elhaik и съавтори.

Резултатите показват, че идиш е създаден от славяно-ирански еврейски търговци пътуващи по Пътя на Коприната между Германия, Северна Африка и Китай

Най-древните селища, идентифицирани с инструмента на GPS, са струпани в близост до кръстовището на пътищата коприна и са именувани Iskenaz, Eskenaz, Ashanaz и Ashkuz - ". Ашкеназ"

"Северо източна Турция е единственото място в света, където съществуват тези имена - което предполага, че идиш е създаден около първото хилядолетие в момент, когато еврейските търговци, които използваха Пътя на коприната за транспортиране на стоки от Азия към Европа които искали да запази своята монопол върху търговията ", каза д-р Elhaik.

"Те направиха това с изобретяването на идиш - таен език, който много малко могат да говорят или разбират, различен от евреиския, един език на опитни търговци"

Екипа смята, че към края на първото хилядолетие, Aшкеназите евреи може да са се преместили в Хазария преди да се премести в Европа пет века по-късно, след падането на Хазарския империя, по време на период, когато международните търговски мрежи се сринали

.След както идиш станал основният език на Ashkenazic евреи, езикът започва да придобива нови думи от други култури, но запазил своята славянска граматика.

"Идиш е сложен език, който неправилно се нарича" лош немски "тъй като езикът се състои от измислени немски думи и граматика извън Германия", казал д-р Elhaik.




Сефаради и Мизрахи

                         







Династия Windsor - сега управляващото кралско семейство във Великобритания, е млад клон на древния саксонски дом, не на Сауд, а на Ветини. До 1917г. е носила названието Сакс-Кобургготски.

В края на Първата световна война 17 юли 1917 Георг V се отказа за себе си и семейството си от всички германски титли и звания, както и от името на семейството, като приема фамилното име "Уиндзор" по името на Windsor Castle. Значението на думата САКСОНСКИ е ясно. Саксонците това са гасконци - все келти. Да-да като че ли само първите са германци, така да се каже а вторите са французите, но ние знаем, че всички тези земи са били оплодени от една нация -. келтите, смесени с германските племена - да добавим. Но за германските племена Веттините(нем. Wettiner, англ. House of Wettin) - . бяха саксонските крале.

Представители на различните отрасли от V. създадена през 19-ти век. на престола на Белгия (1831), Португалия (1853-1910), Обединеното кралство (през 1840 г. - сватбата на Албер, принц Сакс-Кобургготски, с кралица Виктория, от 1901 - Кобургската или Уиндорска династия), България (1887-1946), и от (1962–1989, Т.Живков). Разбира се при династията Уиндзор, и по този начин и при Веттин имаме хаплогрупа R1b с цялото си произтичащо от нея брутални Германо-Келтски наклонности.

            

Най-качествен експеримент на генните инженери "Наги" са ашкинази - смес от персийски евреи и келти

Състав на келтските племена

Белги - населявали междуречието на реките Сена и Рейн.
Бои - населявали днешна Южна Чехия.
Брити - населявали област Британия.
Гали (келти) - област Галия (територията на дн. Франция, част от Швейцария и Белгия).
Хелвети - населявали територията на днешна Северозападна Швейцария.

В действителност германците са 40% келти, така че R1b не е разхвърляна навсякъде Колко? Точно! И ако я нямаше търговията с роби, трафика на наркотици, пиратството, касапницата, лагерите на смъртта и експериментите върху хора, с какво ли щяха да се занимават?.

Пристигането на келтите в Европа, историци датират от началото на първото хилядолетие преди Христа. Появата на Рим - VIII-ми, а след това и VII-ми век пр .. Така, както сега е известно, че концентрацията на келтската хаплогрупата R1b в северните краища на Италия, е както при германците, около 40%.

Тоест, Рим вероятно е основан от келтски племена. И когато средиземноморските келти в V век пр.н.е. достигнат своето могъщество, сдобрени със скитите, римските келти все още са само преди старта. Келтския свят, оплодотворен от етруските и коригиран от гърците, породил Рим, който вече в IV век от .н.е. се опитал завинаги да остане в новите средиземноморски одежди. Дали римски, дали скитски, саксонските келти винаги оставали келти. В петия век пр.н.е. разказите на историците на римските и средиземноморски келти се срещнаха на бойното поле, римляните загубили, и, по повод смъртта на Римската империя се зародила историята за ромите спасени от стадо гъски. Напускането на келтите от изгорения от тях Рим обезпечило златото , с което са откупени от римляните. Интересно е, че римската култура е наречена от историците латинска, а средиземноморската и келтско- латенска.

Първо, "В 390 г. пр.н.е., нахлуващите келтите разградили Рим, като в същото време унищожават всички римски исторически записи направените преди това време." В същото време, трябва да се отбележи, че древните келти не са имали своя писменост ..... Те бързат към РИМ претъпкан, с това което ценят и ..... вместо да ограбват, започват системно да унищожават римските документи, не мислите ли, че е странно? ....

Второ, "в 279 г. пр.н.е.. Лидерът на келтите Бренн, който бе начело на голяма войска, предназначена да оскверни и ограби храма на Аполон в Делфи, но както се твърди, е бил уплашен буря в която той открил зловещо предзнаменование." - и се отказал.

Към бурята, която толкова уплашила безстрашните келти да добавим, че през 373 г. пр.н.е. Делфийския храм е разрушен от земетресение. Храмът на Аполон беше първоначален център на гръцката колониална политика, която в известна степен контролирали свещениците/жреците на оракула. Според древните гърци, тука е бил центъра на земята. Според легендата именно тук са се срешнали два орела, освободени от Зевс - един от запад, и друг - от изток. Легендата разказва, че първия Делфийски оракул не е принадлежал към Аполон а на богинята на земята Гея. Aполон завладява светилището, убивайки Тифон - змията-змей, пазител на оракула. Храмът на Аполон в Делфи е играл огромна роля в живота на древните гърци/траки през всички времена в тяхната история. Никой сериозен въпрос, дали е от частен характер или свързани с интересите на цялата страна, не е започвал без консултация с Делфийския оракул. За съвети от него са идвали царете Мидас Лидийский, Тарквиний Гордий, легендарният богат цар Крез лидийски, великият командир Александър Велики. В I век пр.н.е. храма все пак е бил разрушен и ограбен от келтите. По точно в лицето на римските войски под командването на Сула.

Трето, при келтите е имало обичай да убиват жените и децата си. Припомнете си, че такава функция Флавий отбелязвал, при така наречените евреи. <<Подобна практика както при келтите римските автори са отбелязвали нееднократно и при галите , но ги тълкуват като правило, различно: в това ужасно масово клане, са виждали ритуалното жертвоприношение и желанието да се умилостивят боговете, да ги заставят да променят своята воля. Все пак, това е малко вероятно, тъй като, както знаем, келтите, за разлика от римляните не са "търгували" с боговете си, но сляпо са вярвали в твърдостта на техните решения, изречени от устата на друидите - левити. Оттук става ясно защо друидите ползват такова уважение и авторитет, имали дара на словото (W *, и Словото бе Бог), които не само означава, че са наричали резултатите от бъдещи събития, но също така и като се произнесат да повлияват на бъдещи благоприятни промени. Друидите наистина са имали правото да наричат както хора така и градове, да разказват за минали времена, но те са могли и да проклинат. И проклятието им е било длъжно да се случи, защото, идващото слово от "осветени" уста, веднага се превръща в пророчество. >> Е, едно към едно както при израилтяните!

Ах тези рижави келти, дали не са днешните хасиди(упаднали друиди плод на расово смешение на евреи и келти)

http://budha2.blog.bg/…/slugite-na-tymninata-sa-netyrpelivi…






От дясно, Келт или еврейче?

Именно в законите на Мойсей, са заложени/определени двойните стандарти на англо-сакската = германско-келтска цивилизация. Някои от тях - за господа, които са тези, които са в състояние да прескачат забранените частици НЕ, а други - за робите, които да почитат законите, установени от господата.

В историята на келтите има някои много странни въпроси, на които трябва да се обърне голямо внимание, тъй като именно те съдържат в себе си отговора на келтската "благородна" ненавист към своя народ.

В пети век пр.н.е. по разкази на историците римски и средиземноморските келти се срещнали на бойното поле, римляните загубили, и, типично, както при ромите, Римската империя била спасена от ято гъски. Напускането на келтите от опожареният Рим било обезпечено с златото, което римляните изплащат. Интересно е, че историците са наричали римската култура латинската а средиземноморската келтска - латенска.




Кралица Виктория (управлявала 1837-1901) е била убедена, че британските монарси са потомци на цар Давид. Според волята на кралицата, четири й сина (кралицата имат 9 деца), включително и бъдещия крал Едуард VII, са обрязани. В същото време етимологията на името "Британия", е построено не само на келтското племе брити, но думата "завет" (вучи като "брит" на др.-евр ברית). В широкото внедрента в Британия еврейската митология на Стария Завет, понятието "завет" е било широко разпространен тип отношения, и се изразява в тържествено споразумение между страните, следвано от произнасянето на обет. Случая на заветите на келтския друид Moисей, изглежда, е само от едната страна.




"Холокоуста":богати НЕМСКИ евреи жертвопринасят бедни евреи от гетото с цел.

Само да отречеш холокоуста на чифутите(изфабрикуваните "6 милиона", "газови камери" и прочие) могат да те тикнат в панделата в страни като Русия, Германия, Франция, Австрия, Италия, Гърция, Румъния. България не в списъка им, щото тука има най-много на глава на население продажници на чифутите!


Евреи-сефаради (ционистите) срещу евреи-ашкенази (хазарите)

Разтърсващи разкрития в изследване на ген. Виктор Филатов* за еврейските кланове в диаспората им по света и даващо ужасяваща светлина за ролята на ционистите за т.н. Холокост.

"Если человек думает, что в историческом движении общества имеют место случайности, то он полный идиот." -

Марк Туллий Цицерон.

"Нашата раса е свръхраса. Ние сме мощни богове на тази планета. Ние сме различни от нисшите раси, тъй като те са от насекоми. В действителност, в сравнение с нашата раса, другите раси са зверове и животни, едър рогат добитък в най-добрия. Другите раси се считат за човешки екскременти. Това е нашата съдба - да доминираме над нисшите раси. Нашето земно царство ще бъде контролирано от желязна ръка на нашия лидер. Масите ще лижат краката ни и ще служат на нас като роби."-

Менахем Бегин, министър-председател на Израел, 1977-1983 (http://poiskpravdy.com/aboutjews/)

Автор: Генерал Виктор Филатов *
02.06.2010

«Евреи-сефаради (ционистите) срещу евреи-ашкенази (хазарите)

Още от края на 19 век изследователите съобщават за нееврейския произход на ашкеназите.

Подобно предположение е изразил в Русия и М. Гумплович в есето си "Началото на еврейската вяра в Полша".

След това, същото нещо се опитва да докаже професорът от Университета в Тел Авив, A. Полак, в научния си труд "Хазарите", публикуван през 1951 г. (1. 1-23).

През 1976 г. в Ню Йорк излиза сензационната книга "Тринадесетото коляно" на писателят А. Кьостлер. В тази книга той твърди, че сегашните ашкенази нямат никаква връзка със "синовете на Авраам", а са наследници на хазарите, които са разпръснати в цяла Европа след падането на хаганата през 10 век.

Според Кьостлер, ашкеназите не идват от Йордания, а от Волга, не от Ханаан, а от Кавказ, а това означава, че те са много по-близо до такива народи, като хуните, уйгурите или унгарите.

Хазарите, според учените, се отнасят до бялата раса. Възможно е в Северен Кавказ да са дошли от Иранското плато, най-малко, че все още живеят в Афганистан хазари, които наричат ​​себе си - хазара. Думата "хазарин" вероятно е станала в резултат на сливането на думите "хазари" и "арийци". Най-ранните жители на Иранското плато наричали себе си арийци ".

Шабтай (Саббатай) Бейт Цви, стар руски евреин, който е работил през целия си живот в архивите на Еврейската агенция в Тел Авив, а в пенсионна възраст през 1977 г., самостоятелно публикува "От автора ", том с дебелина в обем от 500 страници и с неясно заглавие: "Кризата на пост-Угандийския ционизъм в дните на Катастрофите 1938-1945 г.г."

Тази книга остана незабелязана от масовия читател, била е ужасяваща за отваряне относно заключенията за ролята на ционисткото движение в трагедията на ашкеназите и има ефект от бомба, само след шест години.

През декември 1942 г., когато мащаба на унищожаването на европейските евреи (ашкенази) стана ясен, - пише Бейт Цви - бъдещият втори президент на Израел ШАЗАР зададе риторичен въпрос: “Защо ние (ционисткото движение) не знаехме защо нацистите ни изненадаха?”, а другият участник в същато заседание на ционистките лидери, Моше Арам отговори: "Ние бяхме неволни съучастници в убийството!".

Ционистката (сефарадската) организация е успяла да "не знае" за катастрофата до есента на 1942 г., и че това е само, защото не е искала да знае - заключава Бейт Цви.

По-нататък Бейт Цви определя кога сефардскитe нацисти решават да продължат с унищожаването на ашкенази: очевидно, през лятото на 1941 г., защото първият документ за това е с дата 31 юли 1941 г.

Унищожаването е било секретно, и ако страните противници на Германия са знаели за него, те биха могли да спрат или забававят или да нарушат изпълнението на неписаната заповед на Хитлер.

Но ционисткатата организация не била заинтересувана от разгласяване, дори се проявила безотговорно: още преди избухването на Втората световна война през 1939 г. на XXI конгрес на ционисткото движение в Женева, главата на ционистите, бъдещият първи президент на Израел Хаим Вайцман, обявява война на Германия от името на цялия еврейски народ.

На 21 август 1939 г. това заявлиние е публикувано, и това дава право на сефардскитe нацисти да заявяват, че "евреите започнаха войната" (ето как войната е обявена от ашкеназите).

Проционистката (просефарадската) преса се подчиняваше на инструкциите на техните лидери, и дори, когато на16 мар 1942 г. се появиха в пресата (въз основа на писмо на Народнят Комисар на Външните Работи на СССР Молотов) първите доказателства за масово унищожение на евреи ашкенази в Бабьом Ярeи на други места, на следващия ден, 17 март 1942 г. в проционистките вестници се публикува официално опровержение: "Разговорите за сто хиляди мъртви ашкенази - фантастика и преувеличение".

Въпреки че Молотов пише за 52 000 евреи ашкенази убити в Киев, ционисткия вестник "Давар" отпечата думите му по следния начин и данни на вестника - по-голямата част от жертвите в Киев не са евреи.

Бейт Цви цитира десетки ционистки вестници и всички с една идея - няма масово унищожение, не се е провело, всичко това са глупости.

"Цяла армия от писатели, коментатори, журналисти напомпва читателите с успокояващи описания и фалшиви обяснения.”

На 18 януари 1943 г. новините за гибелта на евреите ашкенази са станали толкова разпространени, че да се крият вече не е било възможно, изисквало е се да бъдат обсъждани.

По време на срещите на ционистките лидери основната позиция е била на Ицхак Гринбойм: да не се дава и копейка за спасението на ашкеназите и да не се дава разрешение за събиране на средства за тяхното спасение.

"Това е опасно за ционизма, ние не можем да дадем пари от ционистките фондове (Керен Га-есод), за спасение на ашкеназите; парите ще бъдат достатъчни, но ние ще пазим парите за нашата борба. Ционизма над всичко друго."

На същото заседание Ицхак Гринбойм беше избран за "министър за спасяване на евреите на Европа"»

...

/превод за Плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

* Генерал Виктор Филатов:

From Wikipedia, the free encyclopedia:

Viktor Filatov (Russian: Виктор Филатов) is a Russian politician. In his military career he reached a rank of major-general. He was press-secretary of Vladimir Zhirinovsky and the editor-in-chief of the newspaper LDPR of the nationalist Liberal Democratic Party of Russia. General Filatov hosts an antisemitic web-site "Klitch" (www.klich.ru) which he calls "The call from the Battlegrounds of the Jewish Empire".



          

Произходът на евреите в Европа е свързан със смесване на родословия, много от които произхождат от кавказки племена, приели юдаизма, сочат резултатите от генетично изследване, цитирани от Франс прес. Генетикът Еран Елхаик от медицинския институт "Джонс Хопкинс" в Балтимор, Мериленд, внимателно анализирал данните, търсейки мутации в ДНК кода, свързани с географския произход на дадена група. За да хвърли светлина върху този въпрос, новото изследване сравнило геномите на 1287 души от осем несвързани помежду си групи еврейско население и на 74 неевреи.

Евреите ашкенази, които са с европейски произход, днес съставляват около 90 на сто от евреите по света.

Според хипотеза, известна като "рейнска", евреите ашкенази произхождат от евреи, които са избягали от Палестина след завладяването й от мюсюлманите през 638 година
Според същата хипотеза те са се установили в Южна Европа, а по-късно, в края на Средновековието, са се преместили от Рейнска област в Германия към Източна Европа.
още по темата

Някои смятат, че тази хипотеза е малко вероятна, тъй като от демографска гледна точка сценарият е невъзможен. Това би предполагало увеличаване на евреите в Източна Европа от 50 000 души през 15 век на около 20 милиона в началото на 20 век.

В такъв случай раждаемостта сред тях ще е 10 пъти по-голяма в сравнение с тази сред местното нееврейско население и въпреки икономическите трудности, болестите, войните и погромите в еврейските общности.

Подобни индикации бяха ползвани в миналото, за да се хвърли светлина върху произхода на баските и на пигмеите в Южна Африка.

Сред евреите в Европа генетикът открил древни индикации, които ясно сочат към Кавказ и в по-малка степен към Близкия изток.

Получените резултати подкрепят друга хипотеза, която е противоположна на "рейнската" и е известна като "хазарска", поясни ученият.

Според втората хипотеза евреите в Източна Европа произхождат от хазарите - племена, установили се в района на Кавказ в първите векове от новата ера.

След като били повлияни от евреи от Палестина, те приели юдаизма през 8 век. Хазарите изградили процъфтяваща държава, като привлекли евреи от Месопотамия и Византийската империя.

Разцветът й бил толкова голям, че в Унгария и Румъния се сформирала тяхна диаспора.

Държавата им обаче се разпаднала през 13 век след нападения на монголски племена и в резултат на епидемии от черна чума. Тогава те избягали на запад и се установили в Полша и Унгария, където компетентността им в областта на финансите, икономиката и политиката била високо ценена.

Според "хазарската" хипотеза, те в края на краищата се разпространили в Централна и Западна Европа.

"Заключихме, че геномът на евреите в Европа е мозайка от древно население, което включва хазари, приели юдаизма, гръко-римски евреи, евреи от Месопотамия и Палестина, отбеляза Елхаик. Тази структура на населението им е сформирана в Кавказ и на брега на р. Волга, а корени на това население се простират до Палестина и брега на р. Йордан".
Резултатите от изследването са публикувани в "Гени, биология и еволюция".

Източник: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5448131


              

..."Германия, като за Германия" nach Markus Semitisch... ;) Ах, тази ашкеназка "Германия", която приказва на йидиш(йудиш)! ;) На турски "семитски" е "Saami"-турански племена, днес в Скандинавския север, идещи от Източен Сибир!


Последните двама кметове на Франкфурт(Frank Fort)на Майната(am Main):възраждане на гетото от Средновековието. Франкфурт е столицата на банковата борса и печатница за банкноти на т.нар. "Европейски Съюз" днес......."конспиративни теорийки" разни..... Германският народ е поверил най-голямата си и скъпа провинция "Байерн"(Бавария) + Франкфурт-ам-Майн-ската стокова борса(която е печатницата на пари за ЕС) на тези симпатични "немци" от Франк-Фурт-ското гето - Aschkenazim, които говорят странен "немски"- "Yiddisch" . Случайност?... ..и после-защо имало дискриминация от цветни към бели в Европа?...



Няма коментари:

Публикуване на коментар