Последователи

неделя, 31 декември 2017 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 7



Формиране на Съзнанието

Изпълнението на казаното, включително формирането на съзнание, се осъществява чрез практическото осигуряване на ВСИЧКИ необходими информационни установки от "стратегическо и актуално" естество, които се излъчват за дълъг или кратък период от време за Комплексите, Обектите и формираните Управляващи Системи. Последните, на свой ред, чрез енергийно-информационната емисия, излъчвана от тях управлявали, т.е. определяли всички последващи условия на изпълнение и откритите екипи, свързани с развитието на конструкциите, функциите и изграждането на самото енергийно-информационно излъчване за хората и развитието на мозъка им в дългия процес на тяхното "естествено" съвършенство. Чрез такива програмни установки, каквито са екипите, започна процеса на развитие на материализираните хора, осъществен от Интервентната система - от състоянието им на "палатково" управление до сегашното състояние на "крах за тяхната цивилизация".
Образуването на съзнание на генотипа на мозъка е дискретен, последователен процес за въвеждане на Системата за функционална контролна информация в съзнанието на отделните представители (изпълнители) в определен "исторически" момент с помощта на системи за контрол и управление на придружаващите и обезпечаващите комплекси.




Благодарение на това с въвеждането на Системите за контрол и управление беше осигурена комплексна подкрепа за изпълнението на дейностите по програмата, водещи до резултатите и събитията в развитието на човешката цивилизация, планирани от Системата, за изпълнение на Стратегическите програми на интервенционната система "Развитие на мозъчните генотипи" и "Развитие на енергийната биогенеза на плътската клетка". Заедно с трансформацията на мозъка, биогенезата на плътската клетка също се променя, докато външната форма на хората се запазва. Човекът се превърна в ебра по своята същност, като придоби всички последствия от такава трансформация под формата на пълен набор от ВСИЧКИ паразитни функции.
Човек - това е структура, която е едновременно в две пространства - в пространствата на неутрона (протона) и антинеутрона (електронa). Съществуват и други връзки на мозъка (с неутринното пространство), които няма да разгледаме тук. Цялото развитие на живота на Земята се определя от честотните зависимости, формирани от разликата между две числа на Слънчевата система. Числото Пи не е ирационално, а е съотношението на дължината на контура към радиуса. В Слънчевата система се използват 2 числа пи: 3,000864 ... (124 десетични знака) и 3,1648 .... (124 десетични знака). Тези числа определят не само дължината на вълната на затварящия контур на Слънчевата система, но и дават точните й размери.
Основата на всяка жива структура е водород, а образуването на йони е подчинено на същата разлика в числата. Например, човек, създаден в системата Aлфа–Кентавър, когато бъде доставен на Земята и бъде свързан със съществуващата система за живота, може да изглежда като крокодил. Ако обектът (или така наречената чиния), създаден в друга система, не е обезпечил преструктуриране на своята структура съобразно стойностите на константите на системата, в която той нахлува, той автоматично преминава през трансмутация с образуване на инертна маса.
За да разрешат проблемите си на Земята, ебрите трябваше да въведат фундаментални промени. Те почти изцяло са подчинили всичките 18 системи за животообезпечение на биоструктурите. По-специално, те създават структури с честота 53,375 (гама лъчение). Паяците живеят нормално в тази атмосфера. Радиацията над 124 рентгена не им вреди. Между другото, хлебарките, които те донесоха, също така нормално понасят радиацията до загубата на цвят (стават стъклени).
Ебрите се опитаха да проникнат в мистерията на живата клетка, защото техните протеинови клетки по отношение на енергийните си ресурси бяха много по-ограничени от живите клетки. Но ще пиша повече за това по-късно, в специална глава за Клетката.
Мозъкът е сложен комплекс от биологични структури и е резултат от милионите години работа по формирането на биоструктурата (Човека). Мозъкът, разбира се, не може да се образува сам от прахта с помощта на химични реакции. Мозъкът е едновременно свързано състояние от 3 пространства - неутронно (висше), антинеутронно, и протонно или йонно.
В експериментите върху хора, извънземните на първо място се опитаха да вдигнат октавите на мозъка. Това даде на човечеството само нивото на пещерното развитие. Други експерименти върху хората доведоха до появата на цветни раси и различни видове маймуни на Земята. В процеса на изучаване и опознаване на Човека те са подобрили за себе си биологичната "риза" с увеличаване на октавата на мозъка. В крайна сметка, те успяха да усъвършенстват мозъка на човека и го доведоха поне до 66 октави. В част от отделните експерименти бяха постигнати 71 октави на мозъка. За да се контролира всяка "биологична риза", към нея беше прикрепен ПРОГРАМИРАН хуманоид.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев

Няма коментари:

Публикуване на коментар