Последователи

петък, 8 декември 2017 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 2





Опити за създаване на хора

От 16684 г. пр. Хр. до 13344 г. пр. Хр. (т.е. за 3340 години), системата на Ебра направи първите си опити да създаде хора.
Условна "Първа цивилизация", но в действителност - първият етап от извършената интервенция.



След първото агресивно нахлуване, в течение на 1040 години всички ПЛАНЕТИ са напълно поробени. Заробването е завършено през 17914 г. пр. Хр. Самото заробване е условно, защото всички главни комплекси на планетите от клъстерния Междупланетен комплекс на Земята са били изключени. Без да познават структурите на тяхното изграждане, имайки по-ниско ниво на познание, атакуващите просто свързват всички планети с гравитационни тръби (по-късно - и комуникационни тръби), включвайки импулсните базови генериращи честоти на радиационната защита от Слънцето, заобиколили планетата със "спътници" (като конвойна охрана) и се преместили към Голямата мечка, за да достигнат зоната на активния й обхват. Но по пътя на движението бе решено да не се губи време и да се проведат възможни процеси на промяна в своя полза.
Вече казах, че завземането на самата Земя беше придружено от унищожението на човечеството (в техния физически план на съществуване) и на тези контролни обекти, намиращи се в условията на повърхностно местоположение. Всички хуманоиди, като енергийни състояния на същности от цялото многообразие на биосферата в нефизичния им план, така и душевните същности на проточовека с ниво на Мозъчната октава в рамките на 96-124, които в момента са били в структурата на атмосферата на Земята (в октави на решетки от 32 до 72) бяха пленени. Те не могли да се скрият "надолу", тъй като всички Комплекси преди атаката бяха изключени. Както бе отбелязано по-рано, запазиха се САМО душевните същности с 224 ниво на мозъчната октава. 

         

Пленените хуманоиди били задържани в "камерите" на обектите на Интервентите (главно тип 440), които се намират на Земята.
След това започва първото "изливане" на повърхността на планетата със "собствена вода" (с тритий) и образуването на пясък от тази вода. Този процес е продължил около 620 години, докато повърхността на Земята се е променила значително и е достигнала нивото от h = -4300 м (спрямо сегашното ниво на нейното измерване). Атмосферата на Земята не е била конструктивно променена, но в състава на нейната газова комплексност бяха добавени газовете, необходими на Ебро-същностите за дишане (в техния физичен план на съществуване) - това беше техния кислород и флуор (по-късно съставът ще бъде заменен).
Веднага след инсталирането на интервенстките комплекси от тип 111, 222, 333, 444, 555, 000000 и спомагателните комплекси (осцилаторите на часовниковия цикъл, като Стоунхендж и др.), след кацането на единствения оставащ основен обект днес (тип 960, може да бъде "Йерусалим" или Трети Рим - като ви е удобно - на Червения площад в Москва) и след кацането на ВСИЧКИ обекти за проследяване, се проведе пробен "пуск на програмата" за материализиране във физическия план на първата група (2%, т.е. приблизително 17-20 милиона) от заловените хуманоиди (т.е. земни душевни същности от прото-Човека с отминалата октава на мозъка от 96-124), които преди това са приведени към състоянието на енергиите до ниво от 31 октави (опит за опростяване на мозъка, защото самите нашественивите не разполагаха с това ниво).



Самите "извънземни" в истинската форма на тяхното появяване са били спуснати едва след уреждането и създаването на условия за тяхното съществуване, т.е. подходящи за тяхното общо състояние на условията на тяхното местообитание (първично управление) и създаването за тях на комплексна газова атмосфера.



       


Пришълците (Ебрите) са паяци с височина от 2,5 до 4 метра, в зависимост от тяхната принадлежност към съществуващата им йерархия (за сравнение, прото-Човека не надвишава 1,88 м).



На първо място, мозъкът на хората (приведен към 31 октави) бе изключително ограничен в способността за разбиране на реалността, логическите функции са практически блокирани.



Енергоинформационният превод на управляващия характер не съществува, само се възпроизвежда функцията за контролиране състоянието на плътната клетка и ограничените възможности за контролиране на метаболитните процеси. На повече от това интервенционистите тогава не са били в състояние в своите влиятелни експерименти с хора. За опитите на по-високо ниво, ориентирано към моделиране на дизайна на мозъка на прото-Човека за неговото заместване в плътта на човешкото тяло с цел по-опростена конструкция на мозъка му, те не бяха готови поради загубата на възможностите си след гибелта на Фаетон.



На второ място, територията на запазената (образувана) суша след нейното първоначално запълване с вменена вода заема само 5-6% от общата площ на планетата. Създадените "континентални" формации основно са само в местата на внасяните (транспортирани) и инсталираните (първични стационарни) интервентски комплекси за управление или съоръжения.



Трето, всякакви опити за създаване на "само-генерираща се" фауна поне за по-дълъг сезон са били напразни. Причината е, че управлението на синтеза, като задължителна програма за съществуването на фауна като цяло, тогава не съществуваше. Земята ПРИДОБИ вид на мъртва, почти гола планета, наводнена с изкуствена вода, на повърхността на която са протекли мащабни процеси от разрушително естество, варварско унищожение на всичко, което можеше да бъде запазено случайно по някакъв начин. А такива фрагменти имаха своето място през този първи етап, дори и в началния период на съществуване на запазените проточовешки групи.



Над плочите на защитната верига, преди водата да бъде излята от интервенционистите, е образуван слой магма, така че никой хуманоид да не може да се спаси и да се изключи всякакъв опит на земните комплекси и системи да противодействат на интервенционистите.



В такъв активен разрушителен режим в продължение на 3960 години, беше извършен първият етап от намесата на Земята, създаден е един Чужд ЖИВОТ за Земята, основан на паразитизъм и насилие. Някой може да е запазил определението за този етап като за първата цивилизация (очевидно те имат за това непоклатими "родови" причини).



Тя е унищожена безжалостно за 2 дни през 13954 г.пр.Хр., тъй като всички експерименти с такава "вменена цивилизация" завършват с нейния колапс и пълен фалит.



Системата на Ебрите не е била готова за такива сложности и не е взела предвид нивото на съвършенството на Земята, макар да са били известни всички формални знания, особено основните константи на конструктивното устройство на сложния енергиен модел на Земята и неговото съществуване.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев

image


           


           

Няма коментари:

Публикуване на коментар