Последователи

неделя, 10 декември 2017 г.

ИДИЛ - филиал на "Мосад"?





Много се говори, че ИДИЛ не само е създадена, но също така се финансира и контролира от Израел, или по-скоро - от израелската разузнавателна служба "Мосад". Първо, арабите и евреите са семитски народи. И мога да ви уверя, че ако махнете традиционните им дрехи, едва ли е възможно да ги разграничите един от друг.



Едновременно с това, дори и някои от религиозните практики на исляма и юдаизма също допринасят за това. Всичко това създава идеални условия за внедряване във "върхушката" на ИДИЛ на израелски агенти от "Мосад".



На второ място, има доста странна връзка между ИДИЛ и Израел. А би трябвало ислямските фундаменталисти да мразят евреите и да имат за цел да унищожат държавата Израел. Но на практика терористичната държава ИДИЛ действа само в интерес на ционизма. Самият "Ислямски халифат", за чието създаване заявиха терористите, следва просто да обедини земите на различните народи, които според ционисткия план след това трябва да станат част от "Велик Израел". Още повече, че по това време целият му управляващ "eлит" ще се състои от внедрени израелци. Защо не Нова Хазария, в която целият управляващ "eлит" (както в сегашна Украйна) да е еврейски?



Изглежда прекалено фантастично. Но нека да се опитаме да анализираме косвените данни. Моля, кажете ми, дали поне веднъж израелската армия, която по всякаква причина и без причина бомбардира и обстрелва сирийските войски и съюзниците им от "Хизбулла", е обстрелвала терористите от ИДИЛ? А терористите от ИДИЛ дали причиниха някакви щети на армията на Израел? Дори наскоро, след случайно обстрелване на окупираните от Израел Голански възвишения, ИДИЛ официално се извини на Израел.
Е, не е ли абсурд? Международната терористична държава, убивайки хиляди християни, в това число не щадяйки живота на западните журналисти, се извинява на държавата Израел. Но "ковчега" се отваря лесно. И дори в заглавието на ИДИЛ се съдържа ключ към загадката защо "военни експерти" от САЩ и Израел обучават бойците на ИДИЛ.



Ето например какво каза по този повод руският учен, кандидат на физическите и математическите науки С. Сал: "ИДИЛ, както е известно, е създадена от разузнавателните агенции на САЩ и Израел. А самото име ИДИЛ или ISIS в латинската терминология е - Israeli Secret Intelligence Service - оригиналното име на организацията "Мосад". А" Мосад " е организирана от МИ6 на свой ред. Така, когато много хора на Запад научили дешифрирането на това съкращение, след това се появява ново име на организацията. Между другото, тази организация се ръководи от служители на "Мосад".



И така, какво се прави с помощта на ИДИЛ? Можете да видите, че цялата зона на действие на ИДИЛ съвпада с територията на бъдещ "Велик Израел", т.е. се "разчиства" територия чрез организиране на война между шиити и сунити, както и други елементи. Като цяло, това е такава "война на всички срещу всички" ... Но целта на тази война е идването на Мошиах".



По този начин, неразбираемото "приятелство" между Израел и ИДИЛ става разбираемо. Както и този факт, че терористите могат да бъдат приятели само със същите такива терористи, които унищожават ливанските и сирийските мирни граждани. Освен това, в същността си ИДИЛ е един вид "филиал" на израелския "Мосад". И е време да бъде разбрано от тези измамени мюсюлмани, които чрез измама и хитрост са привлечени от вербовчиците на ИДИЛ. Това, за което те дават живота си не е ислямския халифат, а Велик Израел. За самите араби (както и за другите мюсюлмани) в него са приготвили, в най-добрия случай, съдбата на безсилни роби, които са на "дъното" на социалната стълбица. Всичко е в пълно съответствие с талмудическите догми.

image

image 

Няма коментари:

Публикуване на коментар