Последователи

неделя, 3 декември 2017 г.

Генетичното инжектиране в тялото на земното общество





Съвременните изследователи в областта на теориите на конспирацията твърдят, че много от анти-човешките черти, присъщи на представители на така наречения световен "eлит", тяхната патологична омраза към обикновените хора, податливостта към всички видове престъпления и извращения е свързана именно с факта, че те на генетично ниво не са хора и имат само повърхностна прилика с тях.



Тази хибридна раса е получена в резултат на полови сношения между човечеството (или генетични експерименти) и някои влечугоподобни "богове", известни в митологията на различните народи под различни имена. Най-известното им название - това е "Ануннаки".



Тези "деца на боговете" с влечугоподобни гени, благодарение на безскрупулните им качества, коварства и лъжи са били в състояние да проникнат в управляващата династия на хората и да оглавят създадената от тях банкова система.
Именно поради хибридните гени, въведени в тялото на земното общество на човечеството е бил наложен паразитния хищническо-потребителски начин на живот и безизходния технократски път на развитие.



Ето какво казва за тези "генетични инжекции" руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров: "Могат да ни попитат, откъде знаем за генетичната инжекция в тялото на нашето земно общество? Да кажем, че митовете и другите непреки доказателства все още не са доказателства. Факт е, че съвременната земна наука не казва нищо за това. Тя няма да каже, защото е напълно управляема. Ако учените са достигнали до факта, че 99% от нашия геном се състои от боклучави гени, то какво да вземеш от тях? Тук неволно се замисляш - кой го е грижа?



Кой в световен мащаб е заинтересован от това безумие?
По-очевидно не би могло да бъде: ако това е така, би било добре да се установи кой е заинтересуван и защо му е нужен този ход. Трябва да си идиот, за да не осъзнаеш, че там е скрита тайна, и то значителна. Въпрос: каква? Но отговорът е на повърхността. Ако боклучавите гени са отговорни за човешкото поведение, неволно ни идва наум, че един процент от генома, този, който е отговорен за строителния материал, може да бъде заменен. Просто нашата наука все още не е стигнала до това ниво. Естествено, такова предположение да се отнесе към пряко доказателство, имайки предвид несъвършенството на земната наука е трудно. Но нима това не е начин за решаване на загадката?



На нехуманоидите, за да скрият присъствието си им остава едно нещо: доколкото е възможно да забавят развитието на нашата наука, в този случай - на генетиката, това е първото.



И второто, което също се явява ключ за разбиране трагедията на социума - нека учените опитат да намерят на земята вид жив организъм, при който една трета от представителите му са полудели, а още една трета са на ръба на лудостта. Ако те го получат, то тогава с вида Хомо сапиенс всичко е наред.



Той се развива по един от законите на природата и няма да има никакви претенции към това, което се случва. Но ако някои от нашите учени се замисли по този въпрос, то от него няма да остане и мокро петно. Ето защо напълно очевидни неща така внимателно се игнорират.



Академик Паршньов, наричайки дегенератите хищници, не можеше да разбере как са се появили на планетата. За това той измисли цяла теория за техния произход. Ако знаеше за идиотизма на "боклучавите гени" на човешката ДНК, то вероятно щеше да е осъзнал какво се случва. "Но това не е доказателство - може да каже скептика".



Първо, един глупак или дегенерат вярва само на неговите измислици и фактите, каквото и да са те, никога няма да ги приеме.



И второ, тези факти - за наличието на извънземен разум в световен мащаб - са налице и са конкретни, просто трябва да се "отворят очите". Тези факти са изложени в последователност и са достигнали нашето време. Факт е, че хрониката, разказваща за трагедията на земното общество, понастоящем е скрита от човечеството. Тя чака изследователите в дебрите на Ватикана. Но погрешно е да се смята, че единствено Ватикана разполага с тайните свитъци. Има и други хранилища на книги, които не са й подвластни...



Ние се докоснахме до уралските подземни книгохранилища. Фактът, че те съществуват, е безспорен. Авторът се срещна с техните хранители и видя някои древни ръкописи със собствените си очи. Но могат да ни попитат: защо да не се предоставят тези книги на нашата наука? Глупаците със сигурност ще зададат такъв въпрос, защото не може да им се обясни, че самостоятелна наука не съществува на Земята.



Не само руската наука, но и световната са строго контролирани, и следователно да се довериш на нейния авторитет е пълна безсмислица. За да се знае истината как протича генното заразяване на хората и как едновременно с това бедствие действа библейския проект и неговото логично завършване - либерално-демократичната идеология, не е необходимо да се търсят пазителите на древните уралски и сибирски книгохранилища.



По този начин, много древни източници, които съдържат истината за историята на човечеството и за намесите в нея на нечовешкия разум, са в многокилометровите подземни хранилища на Ватикана, скрити от погледа на обикновените хора. И тази истинска история е внимателно скрита от нас. А вместо това ни подхвърлят фалшифицирана версия под егидата на Ватикана.



Самата Ватикана всъщност представлява не това, което са ни казвали за нея. Това е храм на дванадесетте първожреци на тъмния егрегор на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана. А причината, поради която ни държат далеч от истинската ни история е свързана с тайната за влечугоподобните "генетични инжекции", направени в човешкото общество, както и с истината за това кои всъщност са съществата на върха на паразитната пирамида на Властта, създадена от самите тях.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар